חאתם עבד אלחמיד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: חאתם עבד אלחמיד

שליחה על ידי אלדר »

חאתם לקח - חאתם נתן

זוקף לזכותו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מלך. לב ענק.

עשה לא מעט טעויות ושערות לבנות, אבל הגיע לחלק האחרון של העונה כמו קינג. המהירות שלו על שכטר היא לגזור ולשמור.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

יש הבדל בין הפדיחה בשבוע שעבר לבין מה שקרה אתמול. תיקול חזק של וורן, לדעתי רוב השופטים הפחדנים היו שורקים עבירה, לא זחיחות או נסיון להעביר מצד אלחמיד.

בלם ישראלי מספר 1, יש לו עוד פוטנציאל שיפור!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

יש כאן 2 בלמים שהביאו אליפות, עוד אחד שחוזר והיה הבלם הכי טוב בארץ ועוד אחד שמגיע באוקטובר שהיה הזר הכי טוב בארץ. נראה לי שלהביא בלם נוסף תהיה טעות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

MikiRed כתב:יש הבדל בין הפדיחה בשבוע שעבר לבין מה שקרה אתמול. תיקול חזק של וורן, לדעתי רוב השופטים הפחדנים היו שורקים עבירה, לא זחיחות או נסיון להעביר מצד אלחמיד.

בלם ישראלי מספר 1, יש לו עוד פוטנציאל שיפור!
לא צריך לחפש תירוצים. אלחמיד חשב לאט ובצורה מסורבלת, הנגיעה שלו בכדור לא הייתה טובה, ולכן חטפו לו תכדור. אם היה פועל מהר ומעיף את הכדור בנגיעה המצב לא היה מתרחש, בדיוק כמו עם טאהה שבוע שעבר, להעיף את הכדור וכל המצב שהסתיים בשער לא היה מתרחש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Sir Alex Ferguson כתב: לא צריך לחפש תירוצים. אלחמיד חשב לאט ובצורה מסורבלת, הנגיעה שלו בכדור לא הייתה טובה, ולכן חטפו לו תכדור. אם היה פועל מהר ומעיף את הכדור בנגיעה המצב לא היה מתרחש, בדיוק כמו עם טאהה שבוע שעבר, להעיף את הכדור וכל המצב שהסתיים בשער לא היה מתרחש.
אמת..
טעות טירונית שחייב להפיק ממנה לקחים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

כמו אצל אורן, גרף השיפור הוא מטאורי. אני מקווה שבניגוד לדעה הראשונית שלי עליו הוא יגשר על החסרונות וימשיך להשתפר

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אני חושב שיש קצת הטייה לגבי אלחמיד.
מישהוא יכול לתת סטטיסטיקות גם של אלחמיד וגם של טהאה מהמשחק האחרון? לדעתי דומה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

MikiRed כתב:אני חושב שיש קצת הטייה לגבי אלחמיד.
מישהוא יכול לתת סטטיסטיקות גם של אלחמיד וגם של טהאה מהמשחק האחרון? לדעתי דומה.
מה הטיה עכשיו? הבחור עשה טעות של בית סוהר וסופג ביקורת מוצדקת על כך. אין קשר לטאהה ולמה שקרה ביתר הדקות.

הבנו שאתה אוהב אותו, אבל קצת אובייקטיביות.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

ForeverRed כתב: מה הטיה עכשיו? הבחור עשה טעות של בית סוהר וסופג ביקורת מוצדקת על כך. אין קשר לטאהה ולמה שקרה ביתר הדקות.

הבנו שאתה אוהב אותו, אבל קצת אובייקטיביות.
כשרואים את התקציר יש איזה חצי פאול עליו, לא בטוח שזאת טעות שלו
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לא מבין מה התלבשתם עליו?
אני עד הפלייאוף כיסחתי לו תצורה.
בפלייאוף הוא הוכיח כמה הוא השתדרג פלאים פשוט ככה.
לחפש אותו עכשיו על כל טעות זה ילדותי וזה עניין של סטיגמה שיצרתם לו.
בואנה,שיר צדק עשה טעות שעלתה לנו 12 מליון יורו!! ובעונה הראשונה שלו הורחק בטיפשות מול תון וגמר אותנו ועדיין מקבל מאיתנו כבוד אז חלאס לבלבל במוח.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב:לא מבין מה התלבשתם עליו?
אני עד הפלייאוף כיסחתי לו תצורה.
בפלייאוף הוא הוכיח כמה הוא השתדרג פלאים פשוט ככה.
לחפש אותו עכשיו על כל טעות זה ילדותי וזה עניין של סטיגמה שיצרתם לו.
בואנה,שיר צדק עשה טעות שעלתה לנו 12 מליון יורו!! ובעונה הראשונה שלו הורחק בטיפשות מול תון וגמר אותנו ועדיין מקבל מאיתנו כבוד אז חלאס לבלבל במוח.
לא רק זה, כל הזמן הזכירו כמה שיר צדק חסר כל העונה אבל שכחו להזכיר שאת העונה הזאת הוא פתח באופן גרוע.
ואלחמיד היה צריך להכנס לעניינים במהירות למרות שהוא הגיע בשביל להיות בלם רביעי בסגל ובלי שהוא התכונן עם הקבוצה בקיץ ומבלי שהוא מכיר את כולם ויש ציפו ממנו להוביל את ההגנה עם טאהא.
היום הוא מוכיח את עצמו, הוא וטאהא, וזה לא משנה שהם פחות טובים במסירות, העובדה היא שלמרות העונה הזאת ולמרות כל מה שקרה לנו יש לנו עונה הגנתית טובה כמו העונות הקודמות, עם רביעיית הגנה שלא הייתה אמורה להיות העונה הרביעייה הפותחת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

מה ביקשתי???
נכון אני אוהב אותו ואני משוחד, בקשתי ניתוח מקצועי השוואתי בינו לבין טהאה, בתחושת בטן, די דומה.
בשבוע שעבר הגול שחטפנו נבע מעודף בטחון עצמי של טהאה והוגו, מיותר.
אלחמיד הפסיד בתיקול מול וארן (כתבתי כבר שרוב השופטים הפחדנים היו שורקים לפאול). לא דומה.
אני מרגיש שאצל חלק מהפורום טעויות שלו, מעטות ככל שיהיו, מקבלות משקל סגולי גדול יותר.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

ודרך אגב, אלחמיד יודע לפרוץ עם הכדור קדימה. אני חושב שמתוך אחריות ובגלל שאין איזון כמו בשנה שעברה (הובאן) גם לו ולדעתי גם לויטור, היה קשה לפרוץ קדימה מתוך ידיעה שמיד יסגרו את החור (הובאן).

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

MikiRed כתב:מה ביקשתי???
נכון אני אוהב אותו ואני משוחד, בקשתי ניתוח מקצועי השוואתי בינו לבין טהאה, בתחושת בטן, די דומה.
בשבוע שעבר הגול שחטפנו נבע מעודף בטחון עצמי של טהאה והוגו, מיותר.
אלחמיד הפסיד בתיקול מול וארן (כתבתי כבר שרוב השופטים הפחדנים היו שורקים לפאול). לא דומה.
אני מרגיש שאצל חלק מהפורום טעויות שלו, מעטות ככל שיהיו, מקבלות משקל סגולי גדול יותר.
יכול להיות שיש כאן גם עניין תדמיתי. הוא יצר את הרושם הזה ואני מאמין בו שגם יתקן אותו.
מאז הפציעה של מיגל הוא הרים את הרמה ויש כאן הסכמה די גורפת על כך שהוא מצוין לאחרונה.
עשה טעות, מותר להודות בזה ולהמשיך הלאה. לא צריך לחפש בכוח פאולים שלא היו וגם אם היו קדם להם מהלך יהיר שלא היה צריך לקרות.
הכל בסדר.

שלח תגובה