חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
חאתם לקח - חאתם נתן
זוקף לזכותו
זוקף לזכותו
מלך. לב ענק.
עשה לא מעט טעויות ושערות לבנות, אבל הגיע לחלק האחרון של העונה כמו קינג. המהירות שלו על שכטר היא לגזור ולשמור.
עשה לא מעט טעויות ושערות לבנות, אבל הגיע לחלק האחרון של העונה כמו קינג. המהירות שלו על שכטר היא לגזור ולשמור.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יש הבדל בין הפדיחה בשבוע שעבר לבין מה שקרה אתמול. תיקול חזק של וורן, לדעתי רוב השופטים הפחדנים היו שורקים עבירה, לא זחיחות או נסיון להעביר מצד אלחמיד.
בלם ישראלי מספר 1, יש לו עוד פוטנציאל שיפור!
יש כאן 2 בלמים שהביאו אליפות, עוד אחד שחוזר והיה הבלם הכי טוב בארץ ועוד אחד שמגיע באוקטובר שהיה הזר הכי טוב בארץ. נראה לי שלהביא בלם נוסף תהיה טעות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא צריך לחפש תירוצים. אלחמיד חשב לאט ובצורה מסורבלת, הנגיעה שלו בכדור לא הייתה טובה, ולכן חטפו לו תכדור. אם היה פועל מהר ומעיף את הכדור בנגיעה המצב לא היה מתרחש, בדיוק כמו עם טאהה שבוע שעבר, להעיף את הכדור וכל המצב שהסתיים בשער לא היה מתרחש.MikiRed כתב:יש הבדל בין הפדיחה בשבוע שעבר לבין מה שקרה אתמול. תיקול חזק של וורן, לדעתי רוב השופטים הפחדנים היו שורקים עבירה, לא זחיחות או נסיון להעביר מצד אלחמיד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אמת..Sir Alex Ferguson כתב: לא צריך לחפש תירוצים. אלחמיד חשב לאט ובצורה מסורבלת, הנגיעה שלו בכדור לא הייתה טובה, ולכן חטפו לו תכדור. אם היה פועל מהר ומעיף את הכדור בנגיעה המצב לא היה מתרחש, בדיוק כמו עם טאהה שבוע שעבר, להעיף את הכדור וכל המצב שהסתיים בשער לא היה מתרחש.
טעות טירונית שחייב להפיק ממנה לקחים
כמו אצל אורן, גרף השיפור הוא מטאורי. אני מקווה שבניגוד לדעה הראשונית שלי עליו הוא יגשר על החסרונות וימשיך להשתפר
אני חושב שיש קצת הטייה לגבי אלחמיד.
מישהוא יכול לתת סטטיסטיקות גם של אלחמיד וגם של טהאה מהמשחק האחרון? לדעתי דומה.
- ForeverRed
מה הטיה עכשיו? הבחור עשה טעות של בית סוהר וסופג ביקורת מוצדקת על כך. אין קשר לטאהה ולמה שקרה ביתר הדקות.MikiRed כתב:אני חושב שיש קצת הטייה לגבי אלחמיד.
הבנו שאתה אוהב אותו, אבל קצת אובייקטיביות.
כשרואים את התקציר יש איזה חצי פאול עליו, לא בטוח שזאת טעות שלוForeverRed כתב: מה הטיה עכשיו? הבחור עשה טעות של בית סוהר וסופג ביקורת מוצדקת על כך. אין קשר לטאהה ולמה שקרה ביתר הדקות.
הבנו שאתה אוהב אותו, אבל קצת אובייקטיביות.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לא מבין מה התלבשתם עליו?
אני עד הפלייאוף כיסחתי לו תצורה.
בפלייאוף הוא הוכיח כמה הוא השתדרג פלאים פשוט ככה.
לחפש אותו עכשיו על כל טעות זה ילדותי וזה עניין של סטיגמה שיצרתם לו.
בואנה,שיר צדק עשה טעות שעלתה לנו 12 מליון יורו!! ובעונה הראשונה שלו הורחק בטיפשות מול תון וגמר אותנו ועדיין מקבל מאיתנו כבוד אז חלאס לבלבל במוח.
בואנה,שיר צדק עשה טעות שעלתה לנו 12 מליון יורו!! ובעונה הראשונה שלו הורחק בטיפשות מול תון וגמר אותנו ועדיין מקבל מאיתנו כבוד אז חלאס לבלבל במוח.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא רק זה, כל הזמן הזכירו כמה שיר צדק חסר כל העונה אבל שכחו להזכיר שאת העונה הזאת הוא פתח באופן גרוע.אדום זקן כתב:לא מבין מה התלבשתם עליו?
ואלחמיד היה צריך להכנס לעניינים במהירות למרות שהוא הגיע בשביל להיות בלם רביעי בסגל ובלי שהוא התכונן עם הקבוצה בקיץ ומבלי שהוא מכיר את כולם ויש ציפו ממנו להוביל את ההגנה עם טאהא.
היום הוא מוכיח את עצמו, הוא וטאהא, וזה לא משנה שהם פחות טובים במסירות, העובדה היא שלמרות העונה הזאת ולמרות כל מה שקרה לנו יש לנו עונה הגנתית טובה כמו העונות הקודמות, עם רביעיית הגנה שלא הייתה אמורה להיות העונה הרביעייה הפותחת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה ביקשתי???
נכון אני אוהב אותו ואני משוחד, בקשתי ניתוח מקצועי השוואתי בינו לבין טהאה, בתחושת בטן, די דומה.
בשבוע שעבר הגול שחטפנו נבע מעודף בטחון עצמי של טהאה והוגו, מיותר.
אלחמיד הפסיד בתיקול מול וארן (כתבתי כבר שרוב השופטים הפחדנים היו שורקים לפאול). לא דומה.
אני מרגיש שאצל חלק מהפורום טעויות שלו, מעטות ככל שיהיו, מקבלות משקל סגולי גדול יותר.
נכון אני אוהב אותו ואני משוחד, בקשתי ניתוח מקצועי השוואתי בינו לבין טהאה, בתחושת בטן, די דומה.
אלחמיד הפסיד בתיקול מול וארן (כתבתי כבר שרוב השופטים הפחדנים היו שורקים לפאול). לא דומה.
אני מרגיש שאצל חלק מהפורום טעויות שלו, מעטות ככל שיהיו, מקבלות משקל סגולי גדול יותר.
ודרך אגב, אלחמיד יודע לפרוץ עם הכדור קדימה. אני חושב שמתוך אחריות ובגלל שאין איזון כמו בשנה שעברה (הובאן) גם לו ולדעתי גם לויטור, היה קשה לפרוץ קדימה מתוך ידיעה שמיד יסגרו את החור (הובאן).
- ForeverRed
יכול להיות שיש כאן גם עניין תדמיתי. הוא יצר את הרושם הזה ואני מאמין בו שגם יתקן אותו.MikiRed כתב:מה ביקשתי???
מאז הפציעה של מיגל הוא הרים את הרמה ויש כאן הסכמה די גורפת על כך שהוא מצוין לאחרונה.
עשה טעות, מותר להודות בזה ולהמשיך הלאה. לא צריך לחפש בכוח פאולים שלא היו וגם אם היו קדם להם מהלך יהיר שלא היה צריך לקרות.
הכל בסדר.