shacharb כתב:
אתה שוב נופל לאותו בור. בכר עושה מה שהוא חושב שהכי טוב לקבוצה באותו רגע. אם אתה אומר שהוא לא החזיק מקואנקה, אז אותו דבר נכון עכשיו לגבי אוחנה. אני לא רואה הבדל בהתנהלות של בכר מול שניהם, ולא משנה מי השחקן וכמה הוא מרוויח. (ונכון לגבי עוד שחקנים שלא רואים הרבה דשא). וחוץ מזה בכר בעצמו אמר שהוא לא שולט על מה שאומרים אחרים, ז"א שהוא לא מסכים עם מה שנאמר לגבי קואנקה, אז מה הוא עכשיו משקר?
תן קרדיט לאנשים שהם לא עיוורים (ובטח לא שקרנים). חוץ מזה, עשית אלי אוחנה מושלם. מצד אחד אתה חושב עדיין שהוא לא ישאר אחרי ינואר או הקיץ, אבל מצד שני אולי לא. יפה לך.
העמדה שלך ראויה להישמע, רק לא מסכים איתה, וזה מה שאני אומר. ולא הגבתי ספציפית אליך, אז אין צורך לקפוץ.
בסוף, כשאתה כותב חלאס, אתה מתכוון שזהו, אתה צודק והדיון סגור? (כי הרי אתה מבסס את דעתך בנתונים מוחלטים, לא?)
יש לי שאלה אליך, אם בכר לא מחזיק משחקן אתה חושב שהוא יילך ויגיד למיקרופון שזה המצב? תגיד לי אתה רציני איתי?
דבר איתי בעובדות, עובדתית זריהן הועדף עליו ברוטציה, עובדתית הוא לא פתח בשום משחק חשוב של הקבוצה עד בוקרשט חוץ ועובדתית הוא לא רצה לשחק נגד מאריבור בחוץ כשהיה כשיר והוא לא הרגיש בטוח.
עכשיו מה הקשר אוחנה? אני מדבר על קוואנקה, שחקן בן 26 שהגיע לפה בחוזה עתק וקול תרועה רמה והיה אמור לקבל פה הרבה יותר דקות והזדמנויות מה שקיבל בלשון המעטה.
אלי אוחנה? למה? כי אמרתי שלדעתי הוא לא נשאר אחרי ינואר/קיץ הבא מקסימום?
עדיין אוחז בדיעה הזאת ומן הסתם היא לא בטוח תתברר כנכונה.
מה אתה מעדיף שאני אגיד הוא עוזב ב 100 אחוז כדי אחרי זה לבוא ולרוץ להגיד לי "אמרתי לך" ולהוציא אותי אדיוט?
ראיתי הכל בהפועל בש וראיתי איך שחקנים משתלבים ולא משתלבים פה, הכל יכול להיות ומה שאני לא יודע ב 100% אני נוהג לסייג כדי להציג את הדברים כפי שהם אבל את דעתי הברורה אני מציג כפי שהיא.
אף אחד לא קופץ היו לנו פה וויכוחים וציטטת פה אנשים שאמרו שבכר לא מחזיק ממנו ואני אחד מהם אז הגבתי לך עניינית שלא קבעתי זאץ כעובדה נחרצת.
לתפיסתך זה או שאני אומר משהו 100% או שאני אוחנה אז אני אוחנה גאה. לעומת אחרים אני לא ממהר לקבוע בנחרצות דברים שאני לא יודע שנכונים ב 200%.
ומה הקשר לחלאס ולאני צודק וזהו תם הדיון, תגיב לגופו של עניין ולנקודה שמדברים עליה ותפסיק להכניס לי מילים לפה בן אדם.
רשמתי חלאס על זה שאנשים מסרבים לקבל את זה שעובדתית בכר נכון לרגע זה לא נתן לו את חולצת ההרכב באף משחק חשוב של הקבוצה.
יכולות להיות המון סיבות שונות לכך כמו שרשמתי מעלה בין אם זה פציעות, התאקלמות, מוטיבציה ומנטליות אבל זה לא משנה את העובדה שכשאומרים שמאמן לא מאמין בשחקן נכון לתקופה מסויימת זה על סמך הדקות וההזדמנויות שהוא נותן לו.
כשהעדיף ברוטציה את זריהן ולא נתן למליקסון כמעט מנוחה למרות שהוא פציע באף משחק חשוב של הקבוצה זה מראה שהוא לא מאמין/מחזיק ממנו והכל נכון לאותה תקופה.