איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי bs war »

oranu כתב:ומי שטוען שהאמרה שלדעתינו ברק לא החזיק ממנו בחודשיים האחרונים היא חסרת קשר למציאות הוא או עיוור או שקרן.

השחקן היה כשיר ולא קיבל דקות נגד מאריבור, לוגאנו, הפועל חיפה, בני יהודה ולא זוכר כבר איזה משחקים שעברנו ולא ראה דשא.
ניב זריהן לפני הפציעה הועדף עליו בהרכב על מה אתם מדברים תגידו לי?
זה שבכר לא החזיק ממנו זאת עובדה קיימת שהוכחה במבחן המציאות כנכונה, ההחתמה הנוצצת והיקרה של הקיץ לא קיבלה הרכב על חשבון ניב זריהם כשהסגל יותר דליל מהשיער של משה דמאיו.

די לגנוב דעת, מה שיקרה מעתה והלאה אף אחד לא יכול לדעת בוודאות רק לחזות, אם איסאק יתחיל לתת פה תצוגות מן הסתם גם המאמן יאמין בו, מה שהיה עד עכשיו ברור לכולנו וזה שאיסאק לא התחבר כמו שצריך בין אם זה בגלל פציעות, בעיות התאקלמות, מנטליות וכו'.

לא, זה ממש לא הופך אותו לבלוף או לזה שצריכים להעיף אותו בחזרה לספרד על המטוס הראשון אבל אפשר וראוי לדון על הדברים בפורום בצורה מבוקרת ועניינית ולהגיד שבכר לא מחזיק ממנו במהלך החודשיים האחרונים זו עמדה סופר עניינית וגם מבוססת על נתונים של דקות משחק והחלטות של המאמן אז חלאס.
זה שברדה "הועדף" בהרכב באשדוד זה בהכרח אומר שבכר מחזיק ממנו יותר מאשר שהר או פקהארט?
יכולות להיות אלף ואחת סיבות להעדפה של שחקן על פני שחקן אחר במשחק נתון. גם ויטור (לפי הדיווחים) כשיר כבר כמה שבועות ולא שיחק עד בוקרשט, לא נראה לי שזה בגלל שבכר לא מחזיק ממנו.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

גדי כתב:
אחי היקר האמיתי,
לדעתי אתה נמהר להגיד שזה שהוא קיבל מעט דקות זה אומר שבכר לא החזיק ממנו. יכולות להיות עוד סיבות כאלו ואחרות למה שציינת וזה אגב לא הכי מדוייק. כן קיבל דקות נגד מאריבור בית וגם בני יהודה חוץ אבל זה באמת היה שולי. בגדול רק בשבועיים האחרונים הוא באמת משחק.
אתה באמת תמיד כתבת שכל מה שאתה אומר זה מתוך מחשבה פרטית. אתה תמיד אמיתי.

בכל מקרה אני מאוד מעודד שיש כבר יותר מניצוצות. זה עדיין מוקדם לקבוע מסמרות. רק סבלנות אחרי התחלה טראומטית.
מקבל את זה שאתה חושב שאני נמהר אח אך לא מסכים איתך.
יותר מדי הזדמנויות להכניס לעניינים את הרכש הכי נוצץ שלך שלא נוצלו, לא באירופה ולא בליגה + חוסר החיבור החברתי והעניין שלא הרגיש בטוח לעלות לשחק נגד מאריבור בחוץ לי אישית מספיקים כדי להסיק את מה שהסקתי.
בשבוע האחרון בהחלט נראה הרבה יותר טוב ואני מבסוט על זה של החיים והלוואי שיצליח פה, אני עדיין בדיעה שכל עוד מליקסון וטוני כשירים הוא לא פותח בהרכב וזה לא מה שהיה אמור להיות כשהגיע ובכל זאת מעודד אותו תמיד ונותן לו את כל הזמן שבעולם, אני חושב שבכר פחות מאמין בו, ימים יגידו.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

oranu כתב: אני עדיין בדיעה שכל עוד מליקסון וטוני כשירים הוא לא פותח בהרכב וזה לא מה שהיה אמור להיות כשהגיע ובכל זאת מעודד אותו תמיד ונותן לו את כל הזמן שבעולם, אני חושב שבכר פחות מאמין בו, ימים יגידו.
זה בדיוק היה הסטטוס של בוזגלו.
אם הוא יתקרב איכשהו לתרומה שלו ובלי יעקב קואנקה על הראש, דיינו.

לדעתי המטרה היא לא שקואנקה יהיה הכוכב הבלתי מעורער, אלא שיהיה חלק משמעותי בפאזל.
מה שבוזגלו לא הסכים להיות ולכן עזב.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

shacharb כתב:
אתה שוב נופל לאותו בור. בכר עושה מה שהוא חושב שהכי טוב לקבוצה באותו רגע. אם אתה אומר שהוא לא החזיק מקואנקה, אז אותו דבר נכון עכשיו לגבי אוחנה. אני לא רואה הבדל בהתנהלות של בכר מול שניהם, ולא משנה מי השחקן וכמה הוא מרוויח. (ונכון לגבי עוד שחקנים שלא רואים הרבה דשא). וחוץ מזה בכר בעצמו אמר שהוא לא שולט על מה שאומרים אחרים, ז"א שהוא לא מסכים עם מה שנאמר לגבי קואנקה, אז מה הוא עכשיו משקר?
תן קרדיט לאנשים שהם לא עיוורים (ובטח לא שקרנים). חוץ מזה, עשית אלי אוחנה מושלם. מצד אחד אתה חושב עדיין שהוא לא ישאר אחרי ינואר או הקיץ, אבל מצד שני אולי לא. יפה לך.
העמדה שלך ראויה להישמע, רק לא מסכים איתה, וזה מה שאני אומר. ולא הגבתי ספציפית אליך, אז אין צורך לקפוץ.
בסוף, כשאתה כותב חלאס, אתה מתכוון שזהו, אתה צודק והדיון סגור? (כי הרי אתה מבסס את דעתך בנתונים מוחלטים, לא?)
יש לי שאלה אליך, אם בכר לא מחזיק משחקן אתה חושב שהוא יילך ויגיד למיקרופון שזה המצב? תגיד לי אתה רציני איתי?

דבר איתי בעובדות, עובדתית זריהן הועדף עליו ברוטציה, עובדתית הוא לא פתח בשום משחק חשוב של הקבוצה עד בוקרשט חוץ ועובדתית הוא לא רצה לשחק נגד מאריבור בחוץ כשהיה כשיר והוא לא הרגיש בטוח.

עכשיו מה הקשר אוחנה? אני מדבר על קוואנקה, שחקן בן 26 שהגיע לפה בחוזה עתק וקול תרועה רמה והיה אמור לקבל פה הרבה יותר דקות והזדמנויות מה שקיבל בלשון המעטה.

אלי אוחנה? למה? כי אמרתי שלדעתי הוא לא נשאר אחרי ינואר/קיץ הבא מקסימום?
עדיין אוחז בדיעה הזאת ומן הסתם היא לא בטוח תתברר כנכונה.
מה אתה מעדיף שאני אגיד הוא עוזב ב 100 אחוז כדי אחרי זה לבוא ולרוץ להגיד לי "אמרתי לך" ולהוציא אותי אדיוט?

ראיתי הכל בהפועל בש וראיתי איך שחקנים משתלבים ולא משתלבים פה, הכל יכול להיות ומה שאני לא יודע ב 100% אני נוהג לסייג כדי להציג את הדברים כפי שהם אבל את דעתי הברורה אני מציג כפי שהיא.

אף אחד לא קופץ היו לנו פה וויכוחים וציטטת פה אנשים שאמרו שבכר לא מחזיק ממנו ואני אחד מהם אז הגבתי לך עניינית שלא קבעתי זאץ כעובדה נחרצת.
לתפיסתך זה או שאני אומר משהו 100% או שאני אוחנה אז אני אוחנה גאה. לעומת אחרים אני לא ממהר לקבוע בנחרצות דברים שאני לא יודע שנכונים ב 200%.

ומה הקשר לחלאס ולאני צודק וזהו תם הדיון, תגיב לגופו של עניין ולנקודה שמדברים עליה ותפסיק להכניס לי מילים לפה בן אדם.
רשמתי חלאס על זה שאנשים מסרבים לקבל את זה שעובדתית בכר נכון לרגע זה לא נתן לו את חולצת ההרכב באף משחק חשוב של הקבוצה.
יכולות להיות המון סיבות שונות לכך כמו שרשמתי מעלה בין אם זה פציעות, התאקלמות, מוטיבציה ומנטליות אבל זה לא משנה את העובדה שכשאומרים שמאמן לא מאמין בשחקן נכון לתקופה מסויימת זה על סמך הדקות וההזדמנויות שהוא נותן לו.
כשהעדיף ברוטציה את זריהן ולא נתן למליקסון כמעט מנוחה למרות שהוא פציע באף משחק חשוב של הקבוצה זה מראה שהוא לא מאמין/מחזיק ממנו והכל נכון לאותה תקופה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

oranu כתב: מקבל את זה שאתה חושב שאני נמהר אח אך לא מסכים איתך.
יותר מדי הזדמנויות להכניס לעניינים את הרכש הכי נוצץ שלך שלא נוצלו, לא באירופה ולא בליגה + חוסר החיבור החברתי והעניין שלא הרגיש בטוח לעלות לשחק נגד מאריבור בחוץ לי אישית מספיקים כדי להסיק את מה שהסקתי.
בשבוע האחרון בהחלט נראה הרבה יותר טוב ואני מבסוט על זה של החיים והלוואי שיצליח פה, אני עדיין בדיעה שכל עוד מליקסון וטוני כשירים הוא לא פותח בהרכב וזה לא מה שהיה אמור להיות כשהגיע ובכל זאת מעודד אותו תמיד ונותן לו את כל הזמן שבעולם, אני חושב שבכר פחות מאמין בו, ימים יגידו.
אם יהיה מחליף הולם למליקסון אז דיינו. זה לא שיש באמת הרבה אפשריות לשחק עם שני שחקנים כאלו ביחד. בשנתיים האחרונות התקשנו לשחק טוב בלי מליקסון. הנה השבוע ראינו שקוונקה יכול להיות פתרון.
הרי כולנו עד עכשיו מופתעים שמליקסון נפצע רק השבוע.

אוהב אותך
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ReDo כתב: זה בדיוק היה הסטטוס של בוזגלו.
אם הוא יתקרב איכשהו לתרומה שלו ובלי יעקב קואנקה על הראש, דיינו.

לדעתי המטרה היא לא שקואנקה יהיה הכוכב הבלתי מעורער, אלא שיהיה חלק משמעותי בפאזל.
מה שבוזגלו לא הסכים להיות ולכן עזב.
יכול מאוד להיות שהיום זו המטרה שברק מייעד לאיסאק בהפועל ב"ש הנוכחית, אני נוטה להסכים איתך.

מה שבטוח זה שהוא לא הגיע לכאן כדי להיות שחקן רוטציה לא בשכר ולא בציפיות ממנו, יכול להיות שדברים השתנו וברק משנה תוך כדי תנועה ואין עם זה בעיה לרגע, אגב בוזגלו היה הרבה יותר ממה שאיסאק כרגע (מבחינת התפיסה אצל בכר עזוב תרומה מקצועית בצד) הוא פתח בהרבה משחקים באגף כשמליקסון היה באמצע וכשמליקסון היה פצוע בוזגלו היה באנקר בהרכב ושיחק במשחקי אליפות, משחקי מאניטיים באירופה וכו' איסאק כרגע ממש לא שם מבחינת המעמד, אם ימשיך ביכולת של השבוע האחרון הוא בדרך לשם ונאמר אמן.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

גדי כתב:
אם יהיה מחליף הולם למליקסון אז דיינו. זה לא שיש באמת הרבה אפשריות לשחק עם שני שחקנים כאלו ביחד. בשנתיים האחרונות התקשנו לשחק טוב בלי מליקסון. הנה השבוע ראינו שקוונקה יכול להיות פתרון.
הרי כולנו עד עכשיו מופתעים שמליקסון נפצע רק השבוע.

אוהב אותך
מקבל את הדעה, אוהב אותך יותר, לא מסכים עם זה שזר בשכר של חצי מיליון יורו לעונה צריך להיות המחליף של מליקסון אם זה יישאר המצב לא רואה סיבה להשאיר אותו בסגל עם שכר כזה ומשבצת של זר, אני חושב שגם אתה תסכים איתי שזו לא המטרה, מילא אם היה מדובר בזר שישי הייתי אומר לך יאללה גדי יש לנו דיל.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

בסופו של יום, הרכש הנוצץ בתולדות הפועל ב״ש, אחרי 4 חודשים בקבוצה, נתן פס נחמד שהוביל לבישול

אפשר להבין את האכזבה ואפשר להבין את הביקורת, בטוח שכולנו ציפינו ליותר, ולא חשוב כמה ננסה לייפות את המציאות

עד עכשיו זה לא נראה טוב, עובדתית

מה יהיה הלאה? אף אחד לא יודע וגם פה אני בטוח שכולם מחזיקים לו אצבעות שיצליח

אין צורך בהחלפת האשמות וויכוחים מיותרים על מי *צודק ומי לא

מה שחשוב עכשיו זה המשכיות, רוצה לראות אותו מקבל דקות משמעותיות בהרכב, במשחקי מאני טיים ולא כברירת מחדל

(* אני תמיד צודק)

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

oranu כתב: מקבל את הדעה, אוהב אותך יותר, לא מסכים עם זה שזר בשכר של חצי מיליון יורו לעונה צריך להיות המחליף של מליקסון אם זה יישאר המצב לא רואה סיבה להשאיר אותו בסגל עם שכר כזה ומשבצת של זר, אני חושב שגם אתה תסכים איתי שזו לא המטרה, מילא אם היה מדובר בזר שישי הייתי אומר לך יאללה גדי יש לנו דיל.
אז לאיזה משבצת הביאו אותו?
מחליף למליקסון זה מחליף למנוע של הקבוצה. עובדת חיים היא שמליקסון לא תמיד זמין. קריטי שיהיה מישהו שיקח את המושכות.
והכוונה למחליף זה מישהו שחולק בנטל. נותן יותר אפשרות למליקסון לנוח.

מהכרות אתך אני יודע שהדעה שלך לא מגיעה מאגו אלא מההבנה שלך את המצב.
לכן יותר מהכל אני קורא טוב טוב את מה שאתה כותב וחושב.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

זכור לכם שהדיבור פה בקיץ היה שיש מצב שאוחנה יקח את המקום של מליקסון?
גם אם בסופו של דבר איסאק יתברר כמליקסון הבא, אין לי ספק שזה לא היה התכנון המקורי.
נערך לאחרונה על ידי Eelect ב 06 נובמבר 2017, 21:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

גדי כתב:
מחליף למליקסון זה מחליף למנוע של הקבוצה. עובדת חיים היא שמליקסון לא תמיד זמין. קריטי שיהיה מישהו שיקח את המושכות.

לא הביאו אותו להיות מחליף

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

גדי כתב:

איסאק היה אמור להיות באנקר בהרכב.
באמצע, בשמאל, בימין זה לא משנה, הוא בא על תקן של כוכב על עם שכר מפוצץ, לא לעשות שבוע שבוע עם מליקסון.
ברק היה מוצא את הנוסחה לשלב אותם ולדעתי אף אחד לא בנה על זה שמליקסון יהיה כשיר וישחק כל כך הרבה בכזאת אינטנסיביות.
אני לא מדבר מאגו אח נטו מאיך שאיסאק הגיעה לפה הציפיות והמטרות היו שונות לחלוטין, במועדון רצו צמפיונס ואיסאק עם הניסיון והמעמדים ששיחק בהם היה אמור להיות האקס פקטור מעל כולם אחרת לא היו מביאים אותו.
הוא לא זר שישי הוא ה-החתמה של הקיץ.
זה כנראה לא מה שציפו אבל זה כבר לא משנה, יש לו כדורגל ויש לו הרבה מה לתרום ואני מקווה שברק ימצא לו את המקום ויפיק ממנו את המירב.

סמל אישי של משתמש
Redbull

שליחה על ידי Redbull »

ns75 כתב:בסופו של יום, הרכש הנוצץ בתולדות הפועל ב״ש, אחרי 4 חודשים בקבוצה, נתן פס נחמד שהוביל לבישול

אפשר להבין את האכזבה ואפשר להבין את הביקורת, בטוח שכולנו ציפינו ליותר, ולא חשוב כמה ננסה לייפות את המציאות

מה שחשוב עכשיו זה המשכיות, רוצה לראות אותו מקבל דקות משמעותיות בהרכב, במשחקי מאני טיים ולא כברירת מחדל

(* אני תמיד צודק)
בגדול אתה צודק אבל יש לי כמה הערות ברשותך:
1. זה לא בדיוק פס אחד לגול- משחק ראשון נגד אשקלון הביא פס גדול לוואקמה,נגד רעננה - פס שחתך הגנה לאלו שיצר הזדמנות גדולה לגול שוב לוואקמה פלוס הגבהה מדוייקת לוואקמה שגם פוספסה פלוס שער פלוס חילוץ כדור מההגנה אחרי בעיטה של שהר שהובילה לשני. במשחק אתמול הוא שינה את ההתקפה האנמית.
2. העניין הזה של תופס מקום של זר איכותי יותר הוא לא תמיד נכון- תראה עם כמה זרים נפלה מכבי עם כמה נפלה חיפה ובכלל חוץ מעלי מוחמד לא הגיע העונה זר יותר טוב ממנו.
טרייד על קאיו או על היווני או על באטוקיו אתה מוכן? לא קל למצוא זרים טובים שיגיעו לליגה שלנו ובטח לא במחירים האלה.
3. מאוד קשה לשחקן שמשחק בשיטה אחרת לגמרי להסתגל ככה שימי החסד לא מוגזמים. עולם אחר לגמרי הפס המהיר שלו לעומת הדיליי אצל כל שחקן אחר.

אבל הנקודה מובנת ולכל צד יש טענות נכונות, מה שחשוב זה לתמוך בשחקן ולא לשרוק בוז או לקלל אותו באינסטגרם( לא אתם) . אם לא יתאים בסופו של דבר יש צוות מקצועי שמחליט

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

oranu כתב: איסאק היה אמור להיות באנקר בהרכב.
באמצע, בשמאל, בימין זה לא משנה, הוא בא על תקן של כוכב על עם שכר מפוצץ, לא לעשות שבוע שבוע עם מליקסון.
ברק היה מוצא את הנוסחה לשלב אותם ולדעתי אף אחד לא בנה על זה שמליקסון יהיה כשיר וישחק כל כך הרבה בכזאת אינטנסיביות.
אני לא מדבר מאגו אח נטו מאיך שאיסאק הגיעה לפה הציפיות והמטרות היו שונות לחלוטין, במועדון רצו צמפיונס ואיסאק עם הניסיון והמעמדים ששיחק בהם היה אמור להיות האקס פקטור מעל כולם אחרת לא היו מביאים אותו.
הוא לא זר שישי הוא ה-החתמה של הקיץ.
זה כנראה לא מה שציפו אבל זה כבר לא משנה, יש לו כדורגל ויש לו הרבה מה לתרום ואני מקווה שברק ימצא לו את המקום ויפיק ממנו את המירב.
בוא נגיד שהוא מתחיל להשתלב ונותן פה ושם משחקים טובים

לא משהו נוצץ, בסדר פחות או יותר

אתה מאמין שבמועדון יתפשרו וישאירו אותו או שישחררו ויחפשו את השובר שיוויון הבא?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ns75 כתב:בסופו של יום, הרכש הנוצץ בתולדות הפועל ב״ש, אחרי 4 חודשים בקבוצה, נתן פס נחמד שהוביל לבישול

(* אני תמיד צודק)
ושני שערים.
סטטיסטית פר דקות אחד המובילים במדד יעילות.

תצאו מהראש של השכר והרזומה. זה שהוא מרוויח הרבה לא אומר שהוא הגיע בשביל להיות הכוכב הגדול.

כולם ידעו שמדובר בהימור שצריך לטפל בו לאט ובזהירות, וזה לאו דווקא אומר לדחוף אותו להרכב בכל הזדמנות

שלח תגובה