השוו את קוונקה לאלטונן. אחד הפלופים הגדולים שהיה פה. לטעמי זה מרושע.M.I.O כתב: זה שרן פסח אמר עליו שיותר טוב מחיים רביבו חחח
איך נזכרת בו?
אולי קוונקה באמת פלופ. קטונתי מלקבוע. כרגע הוא פתח בשני משחקים בלבד. צריך עוד זמן. למליקסון לקח שנה לחזור.
השוו את קוונקה לאלטונן. אחד הפלופים הגדולים שהיה פה. לטעמי זה מרושע.M.I.O כתב: זה שרן פסח אמר עליו שיותר טוב מחיים רביבו חחח
איך נזכרת בו?
The red one כתב: מתי הוא אמר שזה לא נכון? לא שאני מצפה ממנו להגיד שזה נכון, אבל איפה אמר שזה לא?
סאב טקסט זה הכל טוב ויפה,bs war כתב:
"בבוקרשט איסק היה טוב, וגם הערב הוא הוסיף המון חוכמה וטכניקה. רואים שהוא עובד מאוד קשה. אמרנו שצריך לתת לו קרדיט וזמן כדי להוכיח את היכולת שלו."
אל תיתמם. הסאב-טקסט של הדברים האלה זה שקואנקה כן משקיע ורוצה להוכיח את עצמו (כבר נאמר פה שהוא מזלזל באימונים ובגלל זה בכר לא נותן לו לשחק) ושבצוות מאמינים בו וביכולת שלו.
ממש לא פלופ.גדי כתב:
השוו את קוונקה לאלטונן. אחד הפלופים הגדולים שהיה פה. לטעמי זה מרושע.
אולי קוונקה באמת פלופ. קטונתי מלקבוע. כרגע הוא פתח בשני משחקים בלבד. צריך עוד זמן. למליקסון לקח שנה לחזור.
ברק לא החזיק ממנו כמתאים ולא היו חסרות דוגמאות.bs war כתב:
אנחנו לא "אמרנו לכם" כלום.
זה אתה אמרת שברק בכר לא מחזיק ממנו, ולא חסרים ציטוטים.
בא אותו בכר ואומר בפה מלא שזה לא נכון.
בסך הכל רוצים להגיד את מה שטענו לאורך כל הדרך- אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה הרמה של קוואנקה, מה בכר חושב עליו ומה הסיבה שלא שיחק יותר מדי עד כה. ולכן אי אפשר להסיק שום מסקנות לגביו.
אני זוכר את אלטונן כתקווה גדולה, כאחד שהביאו להיות שובר שוויון. בפועל היא לא עשה כלום מלבד לימודים באוניברסיטה. סיים כמנודה.אדום זקן כתב: ממש לא פלופ.
שחקן נבחרת פינלנד שנתנה חודשיים קודם שלישייה לישראל.
ההשוואה הייתה על אותו משקל שעשו אז:
דהיינו לא הצליחו להביא את רביבו שבכלל היה שחקן כנף והביאו את אלטונן שיותר היה פליימייקר ופחות התאים לסגנון ולתפקיד שרצו.
בדיוק כמו עם קוואנקה ובוזגלו.
מה קשור מרושע?
אם ברק לא חושב שהוא מתאים אז למה הוא הביא אותו?אדום זקן כתב: ברק לא החזיק ממנו כמתאים ולא היו חסרות דוגמאות.
זה שמליקסון נפצע והוא נכנס מוקדם נתן משחק סביר וברק החמיא לו לא אומר עדיין כלום.
אני עדיין חוזר ואומר יש לנו מספיק מקוואנקה,מליקסון ואוחנה.
על מנת לגוון יותר את משחק ההתקפה היינו צריכים מישהו שישחק יותר על הקו.
לא מבין מה קשה לכם להבין ולקבל?
לא הכל 100% בחיים, אתה יודעbs war כתב:
אם ברק לא חושב שהוא מתאים אז למה הוא הביא אותו?
קשה לי להאמין שהוא לא ידע איזה סגנון של שחקן הוא מביא, ואם הוא באמת לא ידע, אז זה מחדל גדול מאוד שלו.
מסכים.אדום זקן כתב:אני עדיין חוזר ואומר יש לנו מספיק מקוואנקה,מליקסון ואוחנה.
על מנת לגוון יותר את משחק ההתקפה היינו צריכים מישהו שישחק יותר על הקו.
לא מבין מה קשה לכם להבין ולקבל?
לפעמים אתה חושב על משהו אחד ומקבל משהו אחר.bs war כתב:
אם ברק לא חושב שהוא מתאים אז למה הוא הביא אותו?
קשה לי להאמין שהוא לא ידע איזה סגנון של שחקן הוא מביא, ואם הוא באמת לא ידע, אז זה מחדל גדול מאוד שלו.
אתה מצטט אותי אז בוא נעשה סדר -shacharb כתב:
עכשיו שהדברים סוף סוף נאמרים מפי בכר, תסבירו לי כל אלו כאן שקבעו שבכר לא מחזיק ממנו (מתוך ידיעה), ושיחתך בינואר, כי ההוא
שמכיר את זה אמר ששמע....
אז אפשר להגיד שבכר לא זורק את קואנקה?
אחי היקר האמיתי,oranu כתב:ומי שטוען שהאמרה שלדעתינו ברק לא החזיק ממנו בחודשיים האחרונים היא חסרת קשר למציאות הוא או עיוור או שקרן.
השחקן היה כשיר ולא קיבל דקות נגד מאריבור, לוגאנו, הפועל חיפה, בני יהודה ולא זוכר כבר איזה משחקים שעברנו ולא ראה דשא.
ניב זריהן לפני הפציעה הועדף עליו בהרכב על מה אתם מדברים תגידו לי?
זה שבכר לא החזיק ממנו זאת עובדה קיימת שהוכחה במבחן המציאות כנכונה, ההחתמה הנוצצת והיקרה של הקיץ לא קיבלה הרכב על חשבון ניב זריהם כשהסגל יותר דליל מהשיער של משה דמאיו.
די לגנוב דעת, מה שיקרה מעתה והלאה אף אחד לא יכול לדעת בוודאות רק לחזות, אם איסאק יתחיל לתת פה תצוגות מן הסתם גם המאמן יאמין בו, מה שהיה עד עכשיו ברור לכולנו וזה שאיסאק לא התחבר כמו שצריך בין אם זה בגלל פציעות, בעיות התאקלמות, מנטליות וכו'.
לא, זה ממש לא הופך אותו לבלוף או לזה שצריכים להעיף אותו בחזרה לספרד על המטוס הראשון אבל אפשר וראוי לדון על הדברים בפורום בצורה מבוקרת ועניינית ולהגיד שבכר לא מחזיק ממנו במהלך החודשיים האחרונים זו עמדה סופר עניינית וגם מבוססת על נתונים של דקות משחק והחלטות של המאמן אז חלאס.
אתה שוב נופל לאותו בור. בכר עושה מה שהוא חושב שהכי טוב לקבוצה באותו רגע. אם אתה אומר שהוא לא החזיק מקואנקה, אז אותו דבר נכון עכשיו לגבי אוחנה. אני לא רואה הבדל בהתנהלות של בכר מול שניהם, ולא משנה מי השחקן וכמה הוא מרוויח. (ונכון לגבי עוד שחקנים שלא רואים הרבה דשא). וחוץ מזה בכר בעצמו אמר שהוא לא שולט על מה שאומרים אחרים, ז"א שהוא לא מסכים עם מה שנאמר לגבי קואנקה, אז מה הוא עכשיו משקר?oranu כתב:ומי שטוען שהאמרה שלדעתינו ברק לא החזיק ממנו בחודשיים האחרונים היא חסרת קשר למציאות הוא או עיוור או שקרן.
השחקן היה כשיר ולא קיבל דקות נגד מאריבור, לוגאנו, הפועל חיפה, בני יהודה ולא זוכר כבר איזה משחקים שעברנו ולא ראה דשא.
ניב זריהן לפני הפציעה הועדף עליו בהרכב על מה אתם מדברים תגידו לי?
זה שבכר לא החזיק ממנו זאת עובדה קיימת שהוכחה במבחן המציאות כנכונה, ההחתמה הנוצצת והיקרה של הקיץ לא קיבלה הרכב על חשבון ניב זריהם כשהסגל יותר דליל מהשיער של משה דמאיו.
די לגנוב דעת, מה שיקרה מעתה והלאה אף אחד לא יכול לדעת בוודאות רק לחזות, אם איסאק יתחיל לתת פה תצוגות מן הסתם גם המאמן יאמין בו, מה שהיה עד עכשיו ברור לכולנו וזה שאיסאק לא התחבר כמו שצריך בין אם זה בגלל פציעות, בעיות התאקלמות, מנטליות וכו'.
לא, זה ממש לא הופך אותו לבלוף או לזה שצריכים להעיף אותו בחזרה לספרד על המטוס הראשון אבל אפשר וראוי לדון על הדברים בפורום בצורה מבוקרת ועניינית ולהגיד שבכר לא מחזיק ממנו במהלך החודשיים האחרונים זו עמדה סופר עניינית וגם מבוססת על נתונים של דקות משחק והחלטות של המאמן אז חלאס.