איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי גדי »

M.I.O כתב: זה שרן פסח אמר עליו שיותר טוב מחיים רביבו חחח
איך נזכרת בו?
השוו את קוונקה לאלטונן. אחד הפלופים הגדולים שהיה פה. לטעמי זה מרושע.

אולי קוונקה באמת פלופ. קטונתי מלקבוע. כרגע הוא פתח בשני משחקים בלבד. צריך עוד זמן. למליקסון לקח שנה לחזור.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

The red one כתב: מתי הוא אמר שזה לא נכון? לא שאני מצפה ממנו להגיד שזה נכון, אבל איפה אמר שזה לא?

"בבוקרשט איסק היה טוב, וגם הערב הוא הוסיף המון חוכמה וטכניקה. רואים שהוא עובד מאוד קשה. אמרנו שצריך לתת לו קרדיט וזמן כדי להוכיח את היכולת שלו."

אל תיתמם. הסאב-טקסט של הדברים האלה זה שקואנקה כן משקיע ורוצה להוכיח את עצמו (כבר נאמר פה שהוא מזלזל באימונים ובגלל זה בכר לא נותן לו לשחק) ושבצוות מאמינים בו וביכולת שלו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

bs war כתב:

"בבוקרשט איסק היה טוב, וגם הערב הוא הוסיף המון חוכמה וטכניקה. רואים שהוא עובד מאוד קשה. אמרנו שצריך לתת לו קרדיט וזמן כדי להוכיח את היכולת שלו."

אל תיתמם. הסאב-טקסט של הדברים האלה זה שקואנקה כן משקיע ורוצה להוכיח את עצמו (כבר נאמר פה שהוא מזלזל באימונים ובגלל זה בכר לא נותן לו לשחק) ושבצוות מאמינים בו וביכולת שלו.
סאב טקסט זה הכל טוב ויפה,
עובדתית הוא לא מקבל את ה"אמונה" הזו כשזה נגוע לחולצת ההרכב ודקות המשחק וכל התירוצים ("עומס" "כושר" כשלא נכנס מחליף אז "אי אפשר לצפות שהוא ישנה משחק" כשלא פותח אז "אתה לא יודע מה ברק רואה באימונים") הם סתם נסיונות התחמקות.

שורה תחתונה של כל הדיון -
אי אפשר לומר אחרי אתמול שהוא עילוי, בדיוק כמו שאי אפשר לומר אחרי כל ארבעת החודשים האלה שהוא בלוף. מי שזרק אותו בינואר לא יודע מה הוא אומר.

איך אומר ההוא? המשכיות - זה הדבר הכי חשוב בעניינו של יצחק. יש לו 12 ימים לעבוד על עצמו (וצריך להזהר לא להפצע) כדי שיפתח נגד עכו, שהיא אחלה קבוצה לפרוח נגדה, ועוד בטרנר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:
השוו את קוונקה לאלטונן. אחד הפלופים הגדולים שהיה פה. לטעמי זה מרושע.

אולי קוונקה באמת פלופ. קטונתי מלקבוע. כרגע הוא פתח בשני משחקים בלבד. צריך עוד זמן. למליקסון לקח שנה לחזור.
ממש לא פלופ.
שחקן נבחרת פינלנד שנתנה חודשיים קודם שלישייה לישראל.
ההשוואה הייתה על אותו משקל שעשו אז:
דהיינו לא הצליחו להביא את רביבו שבכלל היה שחקן כנף והביאו את אלטונן שיותר היה פליימייקר ופחות התאים לסגנון ולתפקיד שרצו.
בדיוק כמו עם קוואנקה ובוזגלו.
מה קשור מרושע?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
אנחנו לא "אמרנו לכם" כלום.
זה אתה אמרת שברק בכר לא מחזיק ממנו, ולא חסרים ציטוטים.
בא אותו בכר ואומר בפה מלא שזה לא נכון.

בסך הכל רוצים להגיד את מה שטענו לאורך כל הדרך- אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה הרמה של קוואנקה, מה בכר חושב עליו ומה הסיבה שלא שיחק יותר מדי עד כה. ולכן אי אפשר להסיק שום מסקנות לגביו.
ברק לא החזיק ממנו כמתאים ולא היו חסרות דוגמאות.
זה שמליקסון נפצע והוא נכנס מוקדם נתן משחק סביר וברק החמיא לו לא אומר עדיין כלום.
אני עדיין חוזר ואומר יש לנו מספיק מקוואנקה,מליקסון ואוחנה.
על מנת לגוון יותר את משחק ההתקפה היינו צריכים מישהו שישחק יותר על הקו.
לא מבין מה קשה לכם להבין ולקבל?

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: ממש לא פלופ.
שחקן נבחרת פינלנד שנתנה חודשיים קודם שלישייה לישראל.
ההשוואה הייתה על אותו משקל שעשו אז:
דהיינו לא הצליחו להביא את רביבו שבכלל היה שחקן כנף והביאו את אלטונן שיותר היה פליימייקר ופחות התאים לסגנון ולתפקיד שרצו.
בדיוק כמו עם קוואנקה ובוזגלו.
מה קשור מרושע?
אני זוכר את אלטונן כתקווה גדולה, כאחד שהביאו להיות שובר שוויון. בפועל היא לא עשה כלום מלבד לימודים באוניברסיטה. סיים כמנודה.
אני הבנתי את ההשוואה שלך כדרך להגכיך אותו. אם הבנתי לא נכון אז אני מתנצל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: ברק לא החזיק ממנו כמתאים ולא היו חסרות דוגמאות.
זה שמליקסון נפצע והוא נכנס מוקדם נתן משחק סביר וברק החמיא לו לא אומר עדיין כלום.
אני עדיין חוזר ואומר יש לנו מספיק מקוואנקה,מליקסון ואוחנה.
אם ברק לא חושב שהוא מתאים אז למה הוא הביא אותו?
קשה לי להאמין שהוא לא ידע איזה סגנון של שחקן הוא מביא, ואם הוא באמת לא ידע, אז זה מחדל גדול מאוד שלו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

bs war כתב:
קשה לי להאמין שהוא לא ידע איזה סגנון של שחקן הוא מביא, ואם הוא באמת לא ידע, אז זה מחדל גדול מאוד שלו.
לא הכל 100% בחיים, אתה יודע

סמל אישי של משתמש
Eelect
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Eelect »

אדום זקן כתב:אני עדיין חוזר ואומר יש לנו מספיק מקוואנקה,מליקסון ואוחנה.
מסכים.

כרגע הוא מאוד מזכיר בסגנון את מליקסון.
מתישהו נצטרך לשאול את עצמנו האם זה סוג השחקן שחסר לנו בהתקפה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
לפעמים אתה חושב על משהו אחד ומקבל משהו אחר.
לא קשור למחדל.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אני די בטוח שקוונקה הגיע מתוך ההרגל שמליקסון ייעדר לא מעט.
אז מליקסון הפתיע ועמה יעמיק היה כשיר עד עכשיו (והנה הפציעה הגיעה), ויצא (כמו שאיכשהו תמיד יוצא עם הקסם של בכר) שקוונקה נכנס בדיוק ברגע הזה אחרי ה"חימום" הנדרש בשבועות האחרונים כדי לעשות את המהלך שינצח את המשחק במקומו.

כן, זה לא אותו סגנון כמו בוזגלו, רק שוב מזכיר שגם בוזגלו היה גיבוי למליקסון במשחקים הגדולים ותוספת מול הקטנות שהיה אפשר לפתוח עם 2 באמצע.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

shacharb כתב:
עכשיו שהדברים סוף סוף נאמרים מפי בכר, תסבירו לי כל אלו כאן שקבעו שבכר לא מחזיק ממנו (מתוך ידיעה), ושיחתך בינואר, כי ההוא
שמכיר את זה אמר ששמע....
אז אפשר להגיד שבכר לא זורק את קואנקה?
אתה מצטט אותי אז בוא נעשה סדר -
1. לא אמרתי בחיים שהוא ייחתך בינואר מידיעה.
2. לא אמרתי בחיים שבכר לא מחזיק ממנו מידיעה.
מה שאמרתי ותמיד הדגשתי שזה על סמך ההבנה שלי של הדברים ואני עדיין עומד מאחורי המילים שלי -
בכר לא מחזיק ממנו, היו יותר מדי משחקי ליגה ואירופית חשובים וקריטיים שהוא לא נתן לו בהם דקות, לא בהרכב ולא כמחליף.
אין לי כח לתת דוגמאות הכל רשום פה כמה דפים אחורה אתה יכול לדפדף ולראות.
אתמול איסאק נתן משחק ראשון עם ניצוצות אמיתיים והלוואי שימשיך ככה, אגב מעולם לא טענתי שצריך לשחרר אותו ואם תלך ממש אחורה גם תראה שהאמנתי בו כשהוא נשחט פה ואמרתי שצריכים לתת זמן.

אני עדיין חושב שאתם ממהרים להכתיר כתרים ומשחק אחד טוב ממש לא מספיק בשביל זה. אם מליקסון לא נפצע אתמול אני לא חושב שהוא היה רואה יותר מ 10 דקות דשא.

בסופו של יום ושוב אני מדגיש מהבנה שלי של הדברים וממש לא מידיעה אני לא חושב שאיסאק ימשיך פה מעבר לינואר/קיץ הקרובים.
אני אומר את זה על סמך הדקות והמעמדים שבהם הוא מקבל הזדמנות ועל סמך ההשתלבות החברתית שלו בקבוצה (לא הגיע לחגוג עם השחקנים נגד מכבי), הלוואי ואני טועה ויהיה פה שינוי כיוון חד והשחקן יהפוך להיות כוכב שלנו, שוב לא רואה את זה קורה ולא מאשים רק את איסאק לפעמים יש דברים שלא מתחברים.
זה שיש לו כדורגל זה ברור ואמרתי את זה כל הזמן זה לא אומר שהוא האיש הנכון בזמן הנכון עם תג המחיר הנכון, הלוואי ואתבדה ואני שמח שהוא מתחיל להיכנס לקצב בסופו של דבר כל עוד פה בין אם זה לשנה שנתיים או חמש צריכים להשתמש בו וביכולות שלו לטובת הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ומי שטוען שהאמרה שלדעתינו ברק לא החזיק ממנו בחודשיים האחרונים היא חסרת קשר למציאות הוא או עיוור או שקרן.

השחקן היה כשיר ולא קיבל דקות נגד מאריבור, לוגאנו, הפועל חיפה, בני יהודה ולא זוכר כבר איזה משחקים שעברנו ולא ראה דשא.
ניב זריהן לפני הפציעה הועדף עליו בהרכב על מה אתם מדברים תגידו לי?
זה שבכר לא החזיק ממנו זאת עובדה קיימת שהוכחה במבחן המציאות כנכונה, ההחתמה הנוצצת והיקרה של הקיץ לא קיבלה הרכב על חשבון ניב זריהם כשהסגל יותר דליל מהשיער של משה דמאיו.

די לגנוב דעת, מה שיקרה מעתה והלאה אף אחד לא יכול לדעת בוודאות רק לחזות, אם איסאק יתחיל לתת פה תצוגות מן הסתם גם המאמן יאמין בו, מה שהיה עד עכשיו ברור לכולנו וזה שאיסאק לא התחבר כמו שצריך בין אם זה בגלל פציעות, בעיות התאקלמות, מנטליות וכו'.

לא, זה ממש לא הופך אותו לבלוף או לזה שצריכים להעיף אותו בחזרה לספרד על המטוס הראשון אבל אפשר וראוי לדון על הדברים בפורום בצורה מבוקרת ועניינית ולהגיד שבכר לא מחזיק ממנו במהלך החודשיים האחרונים זו עמדה סופר עניינית וגם מבוססת על נתונים של דקות משחק והחלטות של המאמן אז חלאס.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

oranu כתב:ומי שטוען שהאמרה שלדעתינו ברק לא החזיק ממנו בחודשיים האחרונים היא חסרת קשר למציאות הוא או עיוור או שקרן.

השחקן היה כשיר ולא קיבל דקות נגד מאריבור, לוגאנו, הפועל חיפה, בני יהודה ולא זוכר כבר איזה משחקים שעברנו ולא ראה דשא.
זה שבכר לא החזיק ממנו זאת עובדה קיימת שהוכחה במבחן המציאות כנכונה, ההחתמה הנוצצת והיקרה של הקיץ לא קיבלה הרכב על חשבון ניב זריהם כשהסגל יותר דליל מהשיער של משה דמאיו.

די לגנוב דעת, מה שיקרה מעתה והלאה אף אחד לא יכול לדעת בוודאות רק לחזות, אם איסאק יתחיל לתת פה תצוגות מן הסתם גם המאמן יאמין בו, מה שהיה עד עכשיו ברור לכולנו וזה שאיסאק לא התחבר כמו שצריך בין אם זה בגלל פציעות, בעיות התאקלמות, מנטליות וכו'.

לא, זה ממש לא הופך אותו לבלוף או לזה שצריכים להעיף אותו בחזרה לספרד על המטוס הראשון אבל אפשר וראוי לדון על הדברים בפורום בצורה מבוקרת ועניינית ולהגיד שבכר לא מחזיק ממנו במהלך החודשיים האחרונים זו עמדה סופר עניינית וגם מבוססת על נתונים של דקות משחק והחלטות של המאמן אז חלאס.
אחי היקר האמיתי,
לדעתי אתה נמהר להגיד שזה שהוא קיבל מעט דקות זה אומר שבכר לא החזיק ממנו. יכולות להיות עוד סיבות כאלו ואחרות למה שציינת וזה אגב לא הכי מדוייק. כן קיבל דקות נגד מאריבור בית וגם בני יהודה חוץ אבל זה באמת היה שולי. בגדול רק בשבועיים האחרונים הוא באמת משחק.
אתה באמת תמיד כתבת שכל מה שאתה אומר זה מתוך מחשבה פרטית. אתה תמיד אמיתי.

בכל מקרה אני מאוד מעודד שיש כבר יותר מניצוצות. זה עדיין מוקדם לקבוע מסמרות. רק סבלנות אחרי התחלה טראומטית.

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

oranu כתב:ומי שטוען שהאמרה שלדעתינו ברק לא החזיק ממנו בחודשיים האחרונים היא חסרת קשר למציאות הוא או עיוור או שקרן.

אתה שוב נופל לאותו בור. בכר עושה מה שהוא חושב שהכי טוב לקבוצה באותו רגע. אם אתה אומר שהוא לא החזיק מקואנקה, אז אותו דבר נכון עכשיו לגבי אוחנה. אני לא רואה הבדל בהתנהלות של בכר מול שניהם, ולא משנה מי השחקן וכמה הוא מרוויח. (ונכון לגבי עוד שחקנים שלא רואים הרבה דשא). וחוץ מזה בכר בעצמו אמר שהוא לא שולט על מה שאומרים אחרים, ז"א שהוא לא מסכים עם מה שנאמר לגבי קואנקה, אז מה הוא עכשיו משקר?
תן קרדיט לאנשים שהם לא עיוורים (ובטח לא שקרנים). חוץ מזה, עשית אלי אוחנה מושלם. מצד אחד אתה חושב עדיין שהוא לא ישאר אחרי ינואר או הקיץ, אבל מצד שני אולי לא. יפה לך.
העמדה שלך ראויה להישמע, רק לא מסכים איתה, וזה מה שאני אומר. ולא הגבתי ספציפית אליך, אז אין צורך לקפוץ.
בסוף, כשאתה כותב חלאס, אתה מתכוון שזהו, אתה צודק והדיון סגור? (כי הרי אתה מבסס את דעתך בנתונים מוחלטים, לא?)
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

שלח תגובה