איסאק קוונאקה
- ForeverRed
Re: איסאק קוונאקה
את אוחנה יבוא יום ונמכור, ככה שהעלות תחזור ועוד נצא ברווח.
קואנקה לעומת זאת.. כרגע לא נראה שיש פוטנציאל מכירה ולכן אין מקום להשוואה במחיר של שניהם.
קואנקה לעומת זאת.. כרגע לא נראה שיש פוטנציאל מכירה ולכן אין מקום להשוואה במחיר של שניהם.
עזוב אחי אל תבלבל פה אף אחד עם עובדות.ForeverRed כתב:את אוחנה יבוא יום ונמכור, ככה שהעלות תחזור ועוד נצא ברווח.
קוואנקה שחקן על שמתאים בול להפועל ב"ש.
שלא יגידו בטעות שאנחנו מחפשים חולשות.
מה כואב להודות שלפי איך שהדברים נראים כרגע נפלנו איתו? מכורח הנסיבות הוא יקבל הזדמנויות עד ינואר ושם יצטרך לקחת אותן אם הוא לא ירצה להוסיף את השם הפועל באר שבע לרשימת הקבוצות בהן נכשל כישלון חרוץ
יפה יפה.ForeverRed כתב:את אוחנה יבוא יום ונמכור, ככה שהעלות תחזור ועוד נצא ברווח.
קואנקה - לא נראה שיש פוטנציאל מכירה. למרות שהוא מתקדם ממשחק למשחק.
אוחנה - נראה לא יותר טוב(ויש שיגידו פחות טוב) מקואנקה אבל בעתיד לא רק שנמכור אותו, אנחנו גם נצא ברווח!
למרות שהוא הולך אחורה ממשחק למשחק.
למה?רק אדון פור-אבר-רד יודע. קביעות מאוד רציניות יש לך. על גבול הדר אדום בנשמה.
אני חושב שקיבלת את התשובה בתגובה אחריך.dor69 כתב:מה כואב להודות שלפי איך שהדברים נראים כרגע נפלנו איתו? מכורח הנסיבות הוא יקבל הזדמנויות עד ינואר ושם יצטרך לקחת אותן אם הוא לא ירצה להוסיף את השם הפועל באר שבע לרשימת הקבוצות בהן נכשל כישלון חרוץ
יש כאן נטייה של כמה משתמשים להגן בכל מחיר על המערכת גם אם הדברים שהם רושמים הם בגדר הזייה.
להשוות בין קוואנקה לאוחנה זו האיוולת הכי גדולה שקיימת.
לא חושב שמישהו כאן כתב שהוא מספק את הסחורה. ברור לכולם שהיכולת הזאת לא מספיקה מצד אחד, אבל מסתכלים בצורה מפוכחת על הנסיבות ומבינים שמגיע לו הרבה יותר הזדמנויות להוכיח מה הוא שווה.dor69 כתב:מה כואב להודות שלפי איך שהדברים נראים כרגע נפלנו איתו? מכורח הנסיבות הוא יקבל הזדמנויות עד ינואר ושם יצטרך לקחת אותן אם הוא לא ירצה להוסיף את השם הפועל באר שבע לרשימת הקבוצות בהן נכשל כישלון חרוץ
מי שחותך אותו אלה אותם אנשים שקראו לטוני נגר בתחילת דרכו בקבוצה, אותם אנשים שאמרו שמליקסון גמור אחרי שחזר מאירופה, אותם מצחיקים שטענו שגאדיר חלוץ טוב יותר משהר(איפה הם היום?) וכו׳(הרשימה ארוכה מדי). ויש מי שלא מוכן שיחתכו שחקנים על ימין ועל שמאל(איך אמר אלדר?לא רוצים להפוך למכבי חיפה).
בוא נשווה:אדום זקן כתב: אני חושב שקיבלת את התשובה בתגובה אחריך.
יש כאן נטייה של כמה משתמשים להגן בכל מחיר על המערכת גם אם הדברים שהם רושמים הם בגדר הזייה.
להשוות בין קוואנקה לאוחנה זו האיוולת הכי גדולה שקיימת.
כישרון - קואנקה לוקח, גם אם בנקודות. אוחנה אולי דריבליסט יותר טוב וכו׳, אבל במגרש זה שווה לתחת(תשאל את מליקסון בגרסה הקודמת). קואנקה יותר טכני, משחק לעומק לא פחות מאוחנה ויודע להיות במקומות הנכונים, כמו גם אוחנה.
שכל - עדיף לא להשוואת בכלל. אוחנה שחקן טיפש וקואנקה עם הבנת משחק ברמה הגבוהה ביותר.
פיזית - היתרון היחיד של אוחנה לטעמי. קואנקה חלש מאוד פיזית.
עלות - המס הישראלי של אוחנה והעברה היקרה עולה לאלונה יותר מעסקת קואנקה. או לכל הפחות עלות שווה פחות או יותר.
בנוגע למכירה עתידית - כמו שאוחנה נראה עוד מאמצע עונה שעברה הוא לא ימכר בשום סכום משמעותי.
מביך ולא מתאים לך.CrazyRed7 כתב: בוא נשווה:
כישרון - קואנקה לוקח, גם אם בנקודות. אוחנה אולי דריבליסט יותר טוב וכו׳, אבל במגרש זה שווה לתחת(תשאל את מליקסון בגרסה הקודמת). קואנקה יותר טכני, משחק לעומק לא פחות מאוחנה ויודע להיות במקומות הנכונים, כמו גם אוחנה.
שכל - עדיף לא להשוואת בכלל. אוחנה שחקן טיפש וקואנקה עם הבנת משחק ברמה הגבוהה ביותר.
פיזית - היתרון היחיד של אוחנה לטעמי. קואנקה חלש מאוד פיזית.
עלות - המס הישראלי של אוחנה והעברה היקרה עולה לאלונה יותר מעסקת קואנקה. או לכל הפחות עלות שווה פחות או יותר.
בנוגע למכירה עתידית - כמו שאוחנה נראה עוד מאמצע עונה שעברה הוא לא ימכר בשום סכום משמעותי.
אתה מאבד את זה.
עשית השוואות והתאמת אותם לאג'נדה שלך.
אתה מקשקש לנו כאן על זה שאנחנו חותכים שחקנים ואתה עושה בדיוק אותו הדבר לשחקן שלך.
תאמין לי שאני הכי סולד מהגישה הישראלית שאחרי שבוע וחצי מכתירה/שולחת הביתה. במקרה הזה השחקן קיבל מספיק הזדמנויות ולא הראה הרבה. עכשיו השאלה המהותית היא מה אתה מצפה ממנו? מדבריך אני מסיק שאתה מצפה לראות שחקן שראוי לשבת ברוטציה של הפועל באר שבע (אחרת לא ברורה לי הסלחנות חוצת הגבולות הזו). אני מצפה ממנו מה שאני מצפה מכל זר בהפועל באר שבע וזה להיות גיים צ׳יינג׳ר, רמה מעל כל בחומר הקיים. כרגע הוא ובנוסף אליו גם פקהארט לא עונים על הדרישות ובעוד פקהארט כן הראה ניצוצות כאלו ואחרים וישנו קונצנזוס ברור מאוד סביב העובדה שלא משתמשים בו נכון, סביב קואנקה הדיבור הוא אחר.CrazyRed7 כתב: לא חושב שמישהו כאן כתב שהוא מספק את הסחורה. ברור לכולם שהיכולת הזאת לא מספיקה מצד אחד, אבל מסתכלים בצורה מפוכחת על הנסיבות ומבינים שמגיע לו הרבה יותר הזדמנויות להוכיח מה הוא שווה.
מי שחותך אותו אלה אותם אנשים שקראו לטוני נגר בתחילת דרכו בקבוצה, אותם אנשים שאמרו שמליקסון גמור אחרי שחזר מאירופה, אותם מצחיקים שטענו שגאדיר חלוץ טוב יותר משהר(איפה הם היום?) וכו׳(הרשימה ארוכה מדי). ויש מי שלא מוכן שיחתכו שחקנים על ימין ועל שמאל(איך אמר אלדר?לא רוצים להפוך למכבי חיפה).
כשמליקסון חזר לארץ ונראה כמו שחקן ליגה ג׳ הייתה כלפיו סלחנות מפה עד לונדון כי ידענו בדיוק מי זה, מה הוא שווה, כמה הוא נותן עבור המועדון וכמה נרוויח ממנו כשהוא יחזור לעצמו. מה איסק עשה שקנה את הסלחנות שלך?
אוחנה שחקן אדיר גם אם הוא בתקופה לא מדהימה הוא אחד המוכשרים, יכולות פיזיות טכניקה מעל הליגה ויכוח מתפרץ קצת ביטחון ובגרוץ שתבוא לו בקרוב והוא יהיה שחקן ענק וגם אני חושב שההשוואה שלו לאחזר מיותרת .
איזה הזדמנויות הוא קיבל בדיוק?תבדוק כמה דקות קיבל מתחילת העונה ותבין(כמובן, גם בגלל הפציעה שעבר).dor69 כתב: תאמין לי שאני הכי סולד מהגישה הישראלית שאחרי שבוע וחצי מכתירה/שולחת הביתה. במקרה הזה השחקן קיבל מספיק הזדמנויות ולא הראה הרבה. עכשיו השאלה המהותית היא מה אתה מצפה ממנו? מדבריך אני מסיק שאתה מצפה לראות שחקן שראוי לשבת ברוטציה של הפועל באר שבע (אחרת לא ברורה לי הסלחנות חוצת הגבולות הזו). אני מצפה ממנו מה שאני מצפה מכל זר בהפועל באר שבע וזה להיות גיים צ׳יינג׳ר, רמה מעל כל בחומר הקיים. כרגע הוא ובנוסף אליו גם פקהארט לא עונים על הדרישות ובעוד פקהארט כן הראה ניצוצות כאלו ואחרים וישנו קונצנזוס ברור מאוד סביב העובדה שלא משתמשים בו נכון, סביב קואנקה הדיבור הוא אחר.
כשמליקסון חזר לארץ ונראה כמו שחקן ליגה ג׳ הייתה כלפיו סלחנות מפה עד לונדון כי ידענו בדיוק מי זה, מה הוא שווה, כמה הוא נותן עבור המועדון וכמה נרוויח ממנו כשהוא יחזור לעצמו. מה איסק עשה שקנה את הסלחנות שלך?
אפשר לומר שרק עכשיו קיבל הזדמנויות אמיתיות כשפתח בהרכב מול רעננה ומול סטיאווה. מול רעננה כבש והחזיר אותנו למשחק ומול סטיאווה נתן את המשחק הכי טוב שלו גם אם לא כיכב.
מה זה אומר?
שהוא משתפר ממשחק למשחק ושברגע שמקבל הזדמנות אמיתית, פותח בהרכב ומקבל דקות משמעותיות - מקבלים ממנו גם תועלת.
מה אני מצפה ממנו?פחות או יותר מה שאני מצפה ממליקסון. לניצוץ הקטן הזה במשחק שפותח/גומר משחק.
ד״א, לא משתמשים נכון בפקהארט?כנ״ל לגבי קואנקה. תראה שוב את המשחק מאתמול, כמות הפעמים שעשה תנועה מצוינת, הלך לדאבל פס וכו׳ - השחקנים שסובבים אותו פשוט לא רואים את זה, אין להם את הבנת המשחק וראיית המשחק ברמה הזו.
פעם אחת בן שהר קלט את זה ומצא את קואנקה ל1 על 1 מול השוער.
זה נשק שיכול להיות סוג של שובר שיוויון.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 03 נובמבר 2017, 21:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
"משתפר ממשחק למשחק".CrazyRed7 כתב: איזה הזדמנויות הוא קיבל בדיוק?תבדוק כמה דקות קיבל מתחילת העונה ותבין(כמובן, גם בגלל הפציעה שעבר).
אפשר לומר שרק עכשיו קיבל הזדמנויות אמיתיות כשפתח בהרכב מול רעננה ומול סטיאווה. מול רעננה כבש והחזיר אותנו למשחק ומול סטיאווה נתן את המשחק הכי טוב שלו גם אם לא כיכב.
מה זה אומר?
שהוא משתפר ממשחק למשחק ושברגע שמקבל הזדמנות אמיתית, פותח בהרכב ומקבל דקות משמעותיות - מקבלים ממנו גם תועלת.
תגיד אתה רציני?
כמו שאוחנה נראה כרגע אנחנו אכן נמכור אותו, למ"ס אשדוד.ForeverRed כתב:את אוחנה יבוא יום ונמכור, ככה שהעלות תחזור ועוד נצא ברווח.
אפשר רק להודות לאלוהים שהמועדון שלנו לא מתנהל כמו חלק מהאוהדים שלו.
אמירה רדודה של אנשים שאין להם תשובות לטענות שעולות.bs war כתב:אפשר רק להודות לאלוהים שהמועדון שלנו לא מתנהל כמו חלק מהאוהדים שלו.
הכי קל להגיד את המשפט המטומטם שאמרת.
בוא תסביר לי למה קאוונקה שחקן שנמצא כאן כבר חצי שנה והתפוקה שלו שואפת לאפס צריך לקבל ממני הגנה.
ובוא תגיד לי גם מה ההבדל בין מה שאני אומר על קוואנקה לאלו שיוצאים על אוחנה?