איסאק קוונאקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: איסאק קוונאקה

שליחה על ידי ForeverRed »

את אוחנה יבוא יום ונמכור, ככה שהעלות תחזור ועוד נצא ברווח.

קואנקה לעומת זאת.. כרגע לא נראה שיש פוטנציאל מכירה ולכן אין מקום להשוואה במחיר של שניהם.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:את אוחנה יבוא יום ונמכור, ככה שהעלות תחזור ועוד נצא ברווח.

קואנקה לעומת זאת.. כרגע לא נראה שיש פוטנציאל מכירה ולכן אין מקום להשוואה במחיר של שניהם.
עזוב אחי אל תבלבל פה אף אחד עם עובדות.
קוואנקה שחקן על שמתאים בול להפועל ב"ש.
שלא יגידו בטעות שאנחנו מחפשים חולשות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מה כואב להודות שלפי איך שהדברים נראים כרגע נפלנו איתו? מכורח הנסיבות הוא יקבל הזדמנויות עד ינואר ושם יצטרך לקחת אותן אם הוא לא ירצה להוסיף את השם הפועל באר שבע לרשימת הקבוצות בהן נכשל כישלון חרוץ

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

יפה יפה.
קואנקה - לא נראה שיש פוטנציאל מכירה. למרות שהוא מתקדם ממשחק למשחק.
אוחנה - נראה לא יותר טוב(ויש שיגידו פחות טוב) מקואנקה אבל בעתיד לא רק שנמכור אותו, אנחנו גם נצא ברווח!
למרות שהוא הולך אחורה ממשחק למשחק.

למה?רק אדון פור-אבר-רד יודע. קביעות מאוד רציניות יש לך. על גבול הדר אדום בנשמה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב:מה כואב להודות שלפי איך שהדברים נראים כרגע נפלנו איתו? מכורח הנסיבות הוא יקבל הזדמנויות עד ינואר ושם יצטרך לקחת אותן אם הוא לא ירצה להוסיף את השם הפועל באר שבע לרשימת הקבוצות בהן נכשל כישלון חרוץ
אני חושב שקיבלת את התשובה בתגובה אחריך.
יש כאן נטייה של כמה משתמשים להגן בכל מחיר על המערכת גם אם הדברים שהם רושמים הם בגדר הזייה.
להשוות בין קוואנקה לאוחנה זו האיוולת הכי גדולה שקיימת.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dor69 כתב:מה כואב להודות שלפי איך שהדברים נראים כרגע נפלנו איתו? מכורח הנסיבות הוא יקבל הזדמנויות עד ינואר ושם יצטרך לקחת אותן אם הוא לא ירצה להוסיף את השם הפועל באר שבע לרשימת הקבוצות בהן נכשל כישלון חרוץ
לא חושב שמישהו כאן כתב שהוא מספק את הסחורה. ברור לכולם שהיכולת הזאת לא מספיקה מצד אחד, אבל מסתכלים בצורה מפוכחת על הנסיבות ומבינים שמגיע לו הרבה יותר הזדמנויות להוכיח מה הוא שווה.
מי שחותך אותו אלה אותם אנשים שקראו לטוני נגר בתחילת דרכו בקבוצה, אותם אנשים שאמרו שמליקסון גמור אחרי שחזר מאירופה, אותם מצחיקים שטענו שגאדיר חלוץ טוב יותר משהר(איפה הם היום?) וכו׳(הרשימה ארוכה מדי). ויש מי שלא מוכן שיחתכו שחקנים על ימין ועל שמאל(איך אמר אלדר?לא רוצים להפוך למכבי חיפה).

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב: אני חושב שקיבלת את התשובה בתגובה אחריך.
יש כאן נטייה של כמה משתמשים להגן בכל מחיר על המערכת גם אם הדברים שהם רושמים הם בגדר הזייה.
להשוות בין קוואנקה לאוחנה זו האיוולת הכי גדולה שקיימת.
בוא נשווה:

כישרון - קואנקה לוקח, גם אם בנקודות. אוחנה אולי דריבליסט יותר טוב וכו׳, אבל במגרש זה שווה לתחת(תשאל את מליקסון בגרסה הקודמת). קואנקה יותר טכני, משחק לעומק לא פחות מאוחנה ויודע להיות במקומות הנכונים, כמו גם אוחנה.

שכל - עדיף לא להשוואת בכלל. אוחנה שחקן טיפש וקואנקה עם הבנת משחק ברמה הגבוהה ביותר.

פיזית - היתרון היחיד של אוחנה לטעמי. קואנקה חלש מאוד פיזית.

עלות - המס הישראלי של אוחנה והעברה היקרה עולה לאלונה יותר מעסקת קואנקה. או לכל הפחות עלות שווה פחות או יותר.
בנוגע למכירה עתידית - כמו שאוחנה נראה עוד מאמצע עונה שעברה הוא לא ימכר בשום סכום משמעותי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב: בוא נשווה:

כישרון - קואנקה לוקח, גם אם בנקודות. אוחנה אולי דריבליסט יותר טוב וכו׳, אבל במגרש זה שווה לתחת(תשאל את מליקסון בגרסה הקודמת). קואנקה יותר טכני, משחק לעומק לא פחות מאוחנה ויודע להיות במקומות הנכונים, כמו גם אוחנה.

שכל - עדיף לא להשוואת בכלל. אוחנה שחקן טיפש וקואנקה עם הבנת משחק ברמה הגבוהה ביותר.

פיזית - היתרון היחיד של אוחנה לטעמי. קואנקה חלש מאוד פיזית.

עלות - המס הישראלי של אוחנה והעברה היקרה עולה לאלונה יותר מעסקת קואנקה. או לכל הפחות עלות שווה פחות או יותר.
בנוגע למכירה עתידית - כמו שאוחנה נראה עוד מאמצע עונה שעברה הוא לא ימכר בשום סכום משמעותי.
מביך ולא מתאים לך.
אתה מאבד את זה.
עשית השוואות והתאמת אותם לאג'נדה שלך.
אתה מקשקש לנו כאן על זה שאנחנו חותכים שחקנים ואתה עושה בדיוק אותו הדבר לשחקן שלך.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב: לא חושב שמישהו כאן כתב שהוא מספק את הסחורה. ברור לכולם שהיכולת הזאת לא מספיקה מצד אחד, אבל מסתכלים בצורה מפוכחת על הנסיבות ומבינים שמגיע לו הרבה יותר הזדמנויות להוכיח מה הוא שווה.
מי שחותך אותו אלה אותם אנשים שקראו לטוני נגר בתחילת דרכו בקבוצה, אותם אנשים שאמרו שמליקסון גמור אחרי שחזר מאירופה, אותם מצחיקים שטענו שגאדיר חלוץ טוב יותר משהר(איפה הם היום?) וכו׳(הרשימה ארוכה מדי). ויש מי שלא מוכן שיחתכו שחקנים על ימין ועל שמאל(איך אמר אלדר?לא רוצים להפוך למכבי חיפה).
תאמין לי שאני הכי סולד מהגישה הישראלית שאחרי שבוע וחצי מכתירה/שולחת הביתה. במקרה הזה השחקן קיבל מספיק הזדמנויות ולא הראה הרבה. עכשיו השאלה המהותית היא מה אתה מצפה ממנו? מדבריך אני מסיק שאתה מצפה לראות שחקן שראוי לשבת ברוטציה של הפועל באר שבע (אחרת לא ברורה לי הסלחנות חוצת הגבולות הזו). אני מצפה ממנו מה שאני מצפה מכל זר בהפועל באר שבע וזה להיות גיים צ׳יינג׳ר, רמה מעל כל בחומר הקיים. כרגע הוא ובנוסף אליו גם פקהארט לא עונים על הדרישות ובעוד פקהארט כן הראה ניצוצות כאלו ואחרים וישנו קונצנזוס ברור מאוד סביב העובדה שלא משתמשים בו נכון, סביב קואנקה הדיבור הוא אחר.
כשמליקסון חזר לארץ ונראה כמו שחקן ליגה ג׳ הייתה כלפיו סלחנות מפה עד לונדון כי ידענו בדיוק מי זה, מה הוא שווה, כמה הוא נותן עבור המועדון וכמה נרוויח ממנו כשהוא יחזור לעצמו. מה איסק עשה שקנה את הסלחנות שלך?

סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי REDZED »

אוחנה שחקן אדיר גם אם הוא בתקופה לא מדהימה הוא אחד המוכשרים, יכולות פיזיות טכניקה מעל הליגה ויכוח מתפרץ קצת ביטחון ובגרוץ שתבוא לו בקרוב והוא יהיה שחקן ענק וגם אני חושב שההשוואה שלו לאחזר מיותרת .

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dor69 כתב: תאמין לי שאני הכי סולד מהגישה הישראלית שאחרי שבוע וחצי מכתירה/שולחת הביתה. במקרה הזה השחקן קיבל מספיק הזדמנויות ולא הראה הרבה. עכשיו השאלה המהותית היא מה אתה מצפה ממנו? מדבריך אני מסיק שאתה מצפה לראות שחקן שראוי לשבת ברוטציה של הפועל באר שבע (אחרת לא ברורה לי הסלחנות חוצת הגבולות הזו). אני מצפה ממנו מה שאני מצפה מכל זר בהפועל באר שבע וזה להיות גיים צ׳יינג׳ר, רמה מעל כל בחומר הקיים. כרגע הוא ובנוסף אליו גם פקהארט לא עונים על הדרישות ובעוד פקהארט כן הראה ניצוצות כאלו ואחרים וישנו קונצנזוס ברור מאוד סביב העובדה שלא משתמשים בו נכון, סביב קואנקה הדיבור הוא אחר.
כשמליקסון חזר לארץ ונראה כמו שחקן ליגה ג׳ הייתה כלפיו סלחנות מפה עד לונדון כי ידענו בדיוק מי זה, מה הוא שווה, כמה הוא נותן עבור המועדון וכמה נרוויח ממנו כשהוא יחזור לעצמו. מה איסק עשה שקנה את הסלחנות שלך?
איזה הזדמנויות הוא קיבל בדיוק?תבדוק כמה דקות קיבל מתחילת העונה ותבין(כמובן, גם בגלל הפציעה שעבר).
אפשר לומר שרק עכשיו קיבל הזדמנויות אמיתיות כשפתח בהרכב מול רעננה ומול סטיאווה. מול רעננה כבש והחזיר אותנו למשחק ומול סטיאווה נתן את המשחק הכי טוב שלו גם אם לא כיכב.
מה זה אומר?
שהוא משתפר ממשחק למשחק ושברגע שמקבל הזדמנות אמיתית, פותח בהרכב ומקבל דקות משמעותיות - מקבלים ממנו גם תועלת.

מה אני מצפה ממנו?פחות או יותר מה שאני מצפה ממליקסון. לניצוץ הקטן הזה במשחק שפותח/גומר משחק.

ד״א, לא משתמשים נכון בפקהארט?כנ״ל לגבי קואנקה. תראה שוב את המשחק מאתמול, כמות הפעמים שעשה תנועה מצוינת, הלך לדאבל פס וכו׳ - השחקנים שסובבים אותו פשוט לא רואים את זה, אין להם את הבנת המשחק וראיית המשחק ברמה הזו.
פעם אחת בן שהר קלט את זה ומצא את קואנקה ל1 על 1 מול השוער.
זה נשק שיכול להיות סוג של שובר שיוויון.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 03 נובמבר 2017, 21:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב: איזה הזדמנויות הוא קיבל בדיוק?תבדוק כמה דקות קיבל מתחילת העונה ותבין(כמובן, גם בגלל הפציעה שעבר).
אפשר לומר שרק עכשיו קיבל הזדמנויות אמיתיות כשפתח בהרכב מול רעננה ומול סטיאווה. מול רעננה כבש והחזיר אותנו למשחק ומול סטיאווה נתן את המשחק הכי טוב שלו גם אם לא כיכב.
מה זה אומר?
שהוא משתפר ממשחק למשחק ושברגע שמקבל הזדמנות אמיתית, פותח בהרכב ומקבל דקות משמעותיות - מקבלים ממנו גם תועלת.
"משתפר ממשחק למשחק".
תגיד אתה רציני?

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

כמו שאוחנה נראה כרגע אנחנו אכן נמכור אותו, למ"ס אשדוד.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אפשר רק להודות לאלוהים שהמועדון שלנו לא מתנהל כמו חלק מהאוהדים שלו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:אפשר רק להודות לאלוהים שהמועדון שלנו לא מתנהל כמו חלק מהאוהדים שלו.
אמירה רדודה של אנשים שאין להם תשובות לטענות שעולות.
הכי קל להגיד את המשפט המטומטם שאמרת.
בוא תסביר לי למה קאוונקה שחקן שנמצא כאן כבר חצי שנה והתפוקה שלו שואפת לאפס צריך לקבל ממני הגנה.
ובוא תגיד לי גם מה ההבדל בין מה שאני אומר על קוואנקה לאלו שיוצאים על אוחנה?

שלח תגובה