ג'ון אוגו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: ג'ון אוגו

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב:תבינו,
אנשים שמקללים, מגדפים, מעכירים את האווירה ואנשים שזורעים רוע ושבאים רק להתלונן - הפוסטים נמחקים ומיד עפים מהקבוצה, תודה לאל יש אופציה של "מחק וחסום".

יחד עם זאת - אני לא חושב שזה נכון להעיף כל בן אדם שכותב (בדרך נאותה!) משהו ביקורתי על שחקן כזה או אחר או על החלטה כזו או אחרת.

ובכל מקרה אם ממש בוער לכם ואתם חושבים שיש בן אדם עם כוונות רעות ופוסט שלא צריך להיות בקבוצה, תגידו לי בפרטי. יש כמה וכמה וכמה מנהלים על הקבוצה הזו. הפיקוח דיי מלא. אין הרבה פוסטים "רעילים" (יעני ברמה מוגזמת של ביקורת) שיש להם חיי מדף ארוכים בקבוצה.
נווה, אם הגענו למצב ששחקן הקבוצה שבכלל לא דובר את השפה נכנס במיוחד לפורום הזה וכותב את מה שכתב זה אומר דרשני.

תבדקו את עצמכם. תמיד יש מה לשפר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

יש מה לשפר, זה ברור.

אוגו לא אמר את הדברים רק על סמך הקבוצה הזאת, תאמין לי. הוא אמר את הדברים -בעיקר- בגלל דברים שהוא שומע במגרשים ורואה מול העיניים שלו.

זה שהוא בחר את הקבוצה כאמצעי להעביר את המסר - זה משהו אחר

כמעט ואין פוסטים בעלי רפש שנמצאים בפייסבוק יותר מחצי שעה. הם נמחקים מיד. בתגובות קצת יותר קשה לעקוב, אבל גם עלייהם הרוב משתלטים.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ns75 כתב:
״אני שומע שכולכם מדברים פה יותר מדי, אתם חייבים ללמוד להעריך את המאמצים שלנו, במיוחד אתה שמעון א׳, כן כן אתה.
אנחנו קמים כל יום בשביל להילחם עבור המועדון אבל אתם ובמיוחד שמעון, לא מעריכים כלום

כולכם הפכתם פתאום למאמנים, שכחתם שיש לנו את הצוות אימון הכי טוב בארץ

בא לי להירשם לפורום הזה רק בשביל לשים את שמעון על נודניק למה נמאס לי כבר לגמרי מהבכיינות שלו.
בעזרת השם נעשה ונצליח, שלכם ג׳ון.״
למה ככה אחי

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אני יושב מעל הספסל שלנו. אתם לא מבינים מה הולך שם עם 2 מטומטמים כל משחק.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

izguy83 כתב:אני יושב מעל הספסל שלנו. אתם לא מבינים מה הולך שם עם 2 מטומטמים כל משחק.
תודה רבה. לכל אלה שחושבים שהקבוצה בפייסבוק היא הצרה הכי גדולה שלנו.

ואגב - אוגו ערך את הפוסט ועידן אותו מאוד. כרגיל איתו, עושה משהו, ורק לאחר מכן מבין את ההשלכות ולפעמים גם מתקן. חבל.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב:נתת שם תגובה בת של ז*נה, אורן.

עדיין חושב שזה פוסט מיותר, ואני מאמין שגם בקבוצה רותחים על זה
תודה אח, מסכים שזה מיותר אבל לצערי בלתי נמנע. גם הריב של ניימאר וקבאני מיותר והוא עדיין קרה, בכדורגל מעורב המון רגש ולפעמים קורים דברים שאנחנו לא רוצים שיקרו.
בשורה התחתונה אני קונה שאלה יהיו הפרשיות והרעשים מסביב לקבוצה שלנו, בטח בתדירות כזאת נמוכה יחסית לעונה שעברה.

נווה לגבי העניין של הסינון, לא בקטע רע.
אבל כשמאשרים כל נאד שמבקש להיכנס ולא עושים סינון ראשוני זה מה שקורה וזה משתלט על השיח בפורום.

אני בטוח שהכוונות שלכם טובות אבל כבר מזמן השיח הרדוד והמכוער השתלט על הקבוצה, בפוסטים, בתגובות, בדיבור על השחקנים, על האוהדים, על ההנהלה,על כולם.

אני מאמין שאתם מוחקים וחוסמים את מה שאתם רואים ומה שצריך אבל זה כבר מעבר לזה, זה שיח שהתבסס עמוק בתוך הוייב של הקבוצה הזאת ואנשים שמגיעים לשם מגיעים בשביל לפרוק את החרא שלהם ורואים את הפורום הזה כאמצעי.

לא סתם רוב היוזרים פה ורוב גדול של אוהדים טובים שיודעים להתנסח בפייסבוק מנהלים את השיח פה ובפורום של הארגון.

בסופו של יום יש לכם כח גדול ואחריות גדולה וכתבתי גם לחבר'ה האחרים בוואטסאפ.

לא בושה לכתוב חוקים מאוד נוקשים וכל מי שעובר עליהם עף. קבוצת פייסבוק
פרטית היא לא שופר לחופש הביטוי והמנהלים שלה יכולים וצריכים לקבוע מטרות וחוקים שלשמם הוקמה הקבוצה וכך היא מתנהלת.

אם המטרות היו בהתחלה לאחד את הקהל ולקרב אותו אל השחקנים והמועדון מה שקורה בפועל היום זה ההפך הגמור ומה שנוצר זה רק ריחוק, לכלוך, תלונות ושיח מכוער.

אנחנו שמנו לזה סוף בפורום השני והשיח השתפר פלאים, המטרות מושגות (הסעות, שירים, דיונים על הקהל והצעות לשיפור) וגם אם יש כמה טרולים בדרך הם לא מורגשים, ממליץ לכם לעשות אותו דבר.
נערך לאחרונה על ידי oranu ב 19 ספטמבר 2017, 15:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

התגובות בגוגל תרגום שם הורגות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

אוגו טעה בפוסט רק בדבר אחד כולם מאמנים עם ותק של 40 שנה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

שמעון א כתב: למה ככה אחי
צוחק איתך אחינו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ns75 כתב:
״אני שומע שכולכם מדברים פה יותר מדי, אתם חייבים ללמוד להעריך את המאמצים שלנו, במיוחד אתה שמעון א׳, כן כן אתה.
אנחנו קמים כל יום בשביל להילחם עבור המועדון אבל אתם ובמיוחד שמעון, לא מעריכים כלום

בא לי להירשם לפורום הזה רק בשביל לשים את שמעון על נודניק למה נמאס לי כבר לגמרי מהבכיינות שלו.
נראה לי שלא מספיק אנשים שמו לב לתגובה הזאת :)

סמל אישי של משתמש
moki

שליחה על ידי moki »

באמת לא מבין מה הוא עשה לא בסדר...
הוא לא אמר להפסיק לבקר, הוא סך הכל אמר להפסיק עם הקללות. ביקש את תמיכת האוהדים ולגרום להם להבין שגם השחקנים בני אדם.
לכל אלה שטוענים מה הוא קורא שם? מה הוא נכנס לפורום בכלל? אז תפסיקו לזיין את המוח. אין פה בן אדם אחד שלא היה נכנס לקרוא משהו שכתבו עליו, זה הטבע האנושי זה סקרנות ואם מישהו אומר לכם שהוא לא קורא ומסתכל זה שקר אחד גדול.
אוגו תמיד דיבר מהלב וגם הפעם. חושב שהוא עשה את הדבר הכי נכון לנו.
תחשבו רגע כמה קטלו את בן ביטון, בן שהר, שיר צדק, לואי, קורהוט ועוד מלא שלא עולה לי כרגע. צדק פירסם פוסט גם לפני כמה זמן שכל הסבטקסט שלו זה בדיוק מה שאוגו רשם.
אם מישהו חושב שזה לא משפיע על השחקנים אז הוא עיוור.
אז התקשורת עושה מטעמים? בסדר מחר היא תעשה מטעמים ממשהו אחר, לא צריך להתנהל לפי הפחד מה התקשורת תגיד וכמה לחץ יהיה. אם אנחנו כאוהדים נעודד ונתמוך ברוב הזמן, תאמינו לי שלאף אחד לא יהיה איכפת מה שירי וחבורתה רושמים.
שנה טובה לכולם וחג שמח :מעשן:

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

האמת,התגובה הראשונית אומרת "מה הוא מזיין תשכל שיתרכז בכדורגל ויעזוב את הקשקושים".
אבל במחשבה יותר מעמיקה הוא צודק.
אין מה לעשות,בעידן של היום זה בלתי אפשרי לנתק את השחקנים מהמדיה היום יומית.
אין לי פייסבוק אבל אני יכול לנחש איזה מטומטמים יש שם.
אמירה כזאת תסתום להם את הפה אחת ולתמיד.
ועל הזובי התקשורת,הפועל בש כמערכת הוכיחה שהיא יכולה להכיל את הכל.
אחרי שעברת את יעקב בוזגלו הכל זה פינטס.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

יום ראשון דקה 85 אנשים יוצאים החוצה
לא הבנתי לאן הם ממהרים כי במושבה אין פקקים ונסיע של שעה וחצי,כשנגמר המשחק מחאתי כפיים אחד שישב ליידי אומר הם צריכים זיין ולא כפיים,אין מה לעשות יש לנו חלק מפגר בקהל

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

hb7 כתב:יום ראשון דקה 85 אנשים יוצאים החוצה
לא הבנתי לאן הם ממהרים כי במושבה אין פקקים ונסיע של שעה וחצי,כשנגמר המשחק מחאתי כפיים אחד שישב ליידי אומר הם צריכים זיין ולא כפיים,אין מה לעשות יש לנו חלק מפגר בקהל
אתם אוהבים לפעמים להבליט את הקיצוני שזה משהו.
הקהל של הפועל ב"ש זה הקהל שעבר את השינוי הגדול ביותר מכל מחנות האוהדים בארץ.
הקבוצה הרגילה את הקהל להצגות ולפעמים שזה חורק אז כן יש כמה שהם בשוליים מזיינים במוח.
סו וואט?
זה המחיר של קסוצה שהייתה רגילה לשחק מול 5000 איש בלחץ והיום משחקת מול 15000.
נוספים אנשים שלא הכירו את יוסף.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

ns75 כתב:

מצחיק :)
שמעון אתה דווקא אחלה, הכל בהומור

שלח תגובה