The red one כתב:נתת שם תגובה בת של ז*נה, אורן.
עדיין חושב שזה פוסט מיותר, ואני מאמין שגם בקבוצה רותחים על זה
תודה אח, מסכים שזה מיותר אבל לצערי בלתי נמנע. גם הריב של ניימאר וקבאני מיותר והוא עדיין קרה, בכדורגל מעורב המון רגש ולפעמים קורים דברים שאנחנו לא רוצים שיקרו.
בשורה התחתונה אני קונה שאלה יהיו הפרשיות והרעשים מסביב לקבוצה שלנו, בטח בתדירות כזאת נמוכה יחסית לעונה שעברה.
נווה לגבי העניין של הסינון, לא בקטע רע.
אבל כשמאשרים כל נאד שמבקש להיכנס ולא עושים סינון ראשוני זה מה שקורה וזה משתלט על השיח בפורום.
אני בטוח שהכוונות שלכם טובות אבל כבר מזמן השיח הרדוד והמכוער השתלט על הקבוצה, בפוסטים, בתגובות, בדיבור על השחקנים, על האוהדים, על ההנהלה,על כולם.
אני מאמין שאתם מוחקים וחוסמים את מה שאתם רואים ומה שצריך אבל זה כבר מעבר לזה, זה שיח שהתבסס עמוק בתוך הוייב של הקבוצה הזאת ואנשים שמגיעים לשם מגיעים בשביל לפרוק את החרא שלהם ורואים את הפורום הזה כאמצעי.
לא סתם רוב היוזרים פה ורוב גדול של אוהדים טובים שיודעים להתנסח בפייסבוק מנהלים את השיח פה ובפורום של הארגון.
בסופו של יום יש לכם כח גדול ואחריות גדולה וכתבתי גם לחבר'ה האחרים בוואטסאפ.
לא בושה לכתוב חוקים מאוד נוקשים וכל מי שעובר עליהם עף. קבוצת פייסבוק
פרטית היא לא שופר לחופש הביטוי והמנהלים שלה יכולים וצריכים לקבוע מטרות וחוקים שלשמם הוקמה הקבוצה וכך היא מתנהלת.
אם המטרות היו בהתחלה לאחד את הקהל ולקרב אותו אל השחקנים והמועדון מה שקורה בפועל היום זה ההפך הגמור ומה שנוצר זה רק ריחוק, לכלוך, תלונות ושיח מכוער.
אנחנו שמנו לזה סוף בפורום השני והשיח השתפר פלאים, המטרות מושגות (הסעות, שירים, דיונים על הקהל והצעות לשיפור) וגם אם יש כמה טרולים בדרך הם לא מורגשים, ממליץ לכם לעשות אותו דבר.