א. להגיד ששלושה זרים ישנו את המצב זה קצת מצחיק? לא יודע, אני מטיל ספק ביכולות שלנו לעבור את לודוגורץ בלי ויטור, אוגו וטוני.shacharb כתב:
תאמין לי שאף אחד כאן לא כמו האוהדים של מכבי, ואני מתכוון לזה מתוך קריאה בפורום שלהם. (רק קריאה, לא השתתפות, ואל תקפצו עלי)
יש אצל האוהדים שלהם כמה שפויים שמסתכלים במראה ורואים את המציאות, אבל להגיד ששלושה זרים שיגיעו ישנו לחלוטין את המצב
זה קצת מצחיק. היום מכבי שיחקו מאוד לאט. ההגנה שלהם עושה לפחות שתי טעויות של גול למשחק.
לא ראיתי את בטוקיו בכל המשחק, אבל הבנתי שהיה פרווה, וגם הוא היחידי ששיחק לעומק. כל השאר עדיין מניעים כדור לרוחב ואחורה.
אם יעברו את היוונים (וזה עדיין אם לא קטן) ויהיו כמה הפתעות מהמוקדמות של האלופות, אז יש סיכוי שהם לא מדורגים בשל הפליאוף!!
ואז יקבלו כמה אופציות שיכולות להכאיב.
חוץ מזה, הצורה שאנשים אצלהם מתבטאים, כמו שיהיה לשחקן זה או אחר סרטן, שישברו למליקסון רגל, שישברו לוואקמה את הפיקה, הכושי הזה, הסודני ההוא, ועוד הרבה תופינים.
סליחה, אבל אני לא ראיתי כאלה תגובות כאן, בטח לא על קבוצה ישראלית. על שופטים וקבוצות יריבות אפשר לרדת וגם קצת לקלל, אבל בית שימוש כמו שהולך שם זה פשוט מגעיל
אני לא אומר שאלו הזרים שהם יביאו, אבל עם הגב של גולדהאר והקשרים של קרויף קצת יהיר בעיניי לפסול מיידית שהם יפגעו בשלישיית זרים ברמה קרובה לזה, בכל מקרה מקווה שימשיכו עם הקו של הזרים הכושלים.
ב. מכבי שיחקו לאט וחלש לא רק היום אלא בכל המשחקים שלהם עד היום, זה עדיין לא אומר שניתן להסיק משהו על העונה. בשביל הערכה איכותית מרחב הדגימה שלך צריך להיות מגוון יותר. יריבה חזקה יותר אוטומטית מעלה את רמת הריכוז, המחויבות והמוטיבציה, ע"ע הונבד מול לודוגרץ.
ג. אל תעוות את ההשוואה שלי אליהם, אם בנאדם מתנהג בצורה א',ב',ג' ואני מתנהג בצורה א' זה עדיין תקין לומר שאני מתנהג כמוהו.
ההשוואה נאמרה בהקשר של הגימוד שלהם תוך כדי קטילת היריבה נגדה הם משחקים, זה לא מוסיף שום דבר ובטח שהניתוחים האלה לא נכונים לחלק זה של העונה בגלל מה שהזכרתי למעלה. אדיר בעיניי שהם מתעסקים בחרא, מי מוכרת נגדנו, מי באה לפתוח רגליים ומי ברמה של הפועל כוסילמלמ והגיעה למעמד הזה במקרה, אין צורך לומר כמה זה מוציא אותם קטנים. לא בא לי שגם אנחנו נהיה כאלה.
בקשר לשאר הדברים הדוחים שהם אומרים ברור שאנחנו רחוקים מזה שנות אור.