הישראליות באירופה- 17/18

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
Cameo
Title: קרייזי-רד

Re: הישראליות באירופה- 17/18

שליחה על ידי Cameo »

shacharb כתב:
תאמין לי שאף אחד כאן לא כמו האוהדים של מכבי, ואני מתכוון לזה מתוך קריאה בפורום שלהם. (רק קריאה, לא השתתפות, ואל תקפצו עלי)
יש אצל האוהדים שלהם כמה שפויים שמסתכלים במראה ורואים את המציאות, אבל להגיד ששלושה זרים שיגיעו ישנו לחלוטין את המצב
זה קצת מצחיק. היום מכבי שיחקו מאוד לאט. ההגנה שלהם עושה לפחות שתי טעויות של גול למשחק.
לא ראיתי את בטוקיו בכל המשחק, אבל הבנתי שהיה פרווה, וגם הוא היחידי ששיחק לעומק. כל השאר עדיין מניעים כדור לרוחב ואחורה.
אם יעברו את היוונים (וזה עדיין אם לא קטן) ויהיו כמה הפתעות מהמוקדמות של האלופות, אז יש סיכוי שהם לא מדורגים בשל הפליאוף!!
ואז יקבלו כמה אופציות שיכולות להכאיב.

חוץ מזה, הצורה שאנשים אצלהם מתבטאים, כמו שיהיה לשחקן זה או אחר סרטן, שישברו למליקסון רגל, שישברו לוואקמה את הפיקה, הכושי הזה, הסודני ההוא, ועוד הרבה תופינים.
סליחה, אבל אני לא ראיתי כאלה תגובות כאן, בטח לא על קבוצה ישראלית. על שופטים וקבוצות יריבות אפשר לרדת וגם קצת לקלל, אבל בית שימוש כמו שהולך שם זה פשוט מגעיל
א. להגיד ששלושה זרים ישנו את המצב זה קצת מצחיק? לא יודע, אני מטיל ספק ביכולות שלנו לעבור את לודוגורץ בלי ויטור, אוגו וטוני.
אני לא אומר שאלו הזרים שהם יביאו, אבל עם הגב של גולדהאר והקשרים של קרויף קצת יהיר בעיניי לפסול מיידית שהם יפגעו בשלישיית זרים ברמה קרובה לזה, בכל מקרה מקווה שימשיכו עם הקו של הזרים הכושלים.

ב. מכבי שיחקו לאט וחלש לא רק היום אלא בכל המשחקים שלהם עד היום, זה עדיין לא אומר שניתן להסיק משהו על העונה. בשביל הערכה איכותית מרחב הדגימה שלך צריך להיות מגוון יותר. יריבה חזקה יותר אוטומטית מעלה את רמת הריכוז, המחויבות והמוטיבציה, ע"ע הונבד מול לודוגרץ.

ג. אל תעוות את ההשוואה שלי אליהם, אם בנאדם מתנהג בצורה א',ב',ג' ואני מתנהג בצורה א' זה עדיין תקין לומר שאני מתנהג כמוהו.
ההשוואה נאמרה בהקשר של הגימוד שלהם תוך כדי קטילת היריבה נגדה הם משחקים, זה לא מוסיף שום דבר ובטח שהניתוחים האלה לא נכונים לחלק זה של העונה בגלל מה שהזכרתי למעלה. אדיר בעיניי שהם מתעסקים בחרא, מי מוכרת נגדנו, מי באה לפתוח רגליים ומי ברמה של הפועל כוסילמלמ והגיעה למעמד הזה במקרה, אין צורך לומר כמה זה מוציא אותם קטנים. לא בא לי שגם אנחנו נהיה כאלה.
בקשר לשאר הדברים הדוחים שהם אומרים ברור שאנחנו רחוקים מזה שנות אור.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אם הם יפגעו בזרים תהיה לנו בעיה, אבל אני עדיין חושב שהיתרון שלנו נמצא בעמדת המאמן.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Cameo כתב:
א. להגיד ששלושה זרים ישנו את המצב זה קצת מצחיק? לא יודע, אני מטיל ספק ביכולות שלנו לעבור את לודוגורץ בלי ויטור, אוגו וטוני.
אני לא אומר שאלו הזרים שהם יביאו, אבל עם הגב של גולדהאר והקשרים של קרויף קצת יהיר בעיניי לפסול מיידית שהם יפגעו בשלישיית זרים ברמה קרובה לזה, בכל מקרה מקווה שימשיכו עם הקו של הזרים הכושלים.

ב. מכבי שיחקו לאט וחלש לא רק היום אלא בכל המשחקים שלהם עד היום, זה עדיין לא אומר שניתן להסיק משהו על העונה. בשביל הערכה איכותית מרחב הדגימה שלך צריך להיות מגוון יותר. יריבה חזקה יותר אוטומטית מעלה את רמת הריכוז, המחויבות והמוטיבציה, ע"ע הונבד מול לודוגרץ.

ג. אל תעוות את ההשוואה שלי אליהם, אם בנאדם מתנהג בצורה א',ב',ג' ואני מתנהג בצורה א' זה עדיין תקין לומר שאני מתנהג כמוהו.
ההשוואה נאמרה בהקשר של הגימוד שלהם תוך כדי קטילת היריבה נגדה הם משחקים, זה לא מוסיף שום דבר ובטח שהניתוחים האלה לא נכונים לחלק זה של העונה בגלל מה שהזכרתי למעלה. אדיר בעיניי שהם מתעסקים בחרא, מי מוכרת נגדנו, מי באה לפתוח רגליים ומי ברמה של הפועל כוסילמלמ והגיעה למעמד הזה במקרה, אין צורך לומר כמה זה מוציא אותם קטנים. לא בא לי שגם אנחנו נהיה כאלה.
בקשר לשאר הדברים הדוחים שהם אומרים ברור שאנחנו רחוקים מזה שנות אור.
על הכסף של גולדאהר והקשרים של קרויף אני שומע כבר 6 שנים. בינתיים פגעו שם עם 5/30 בזרים.

הסטטיסטיקה תתיישר כנראה גם במקרה הזה; 1 יהיה כנראה טוב 1 סביר ו-1 נפילה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב: על הכסף של גולדאהר והקשרים של קרויף אני שומע כבר 6 שנים. בינתיים פגעו שם עם 5/30 בזרים.

הסטטיסטיקה תתיישר כנראה גם במקרה הזה; 1 יהיה כנראה טוב 1 סביר ו-1 נפילה.
לא התעמקתי בזרים שלהם בשנים האחרונות, אבל לעניות דעתי קצת העצמת את חוסר הצלחתם בנושא. הסטטיסטיקה תתיישר? אין לדעת. הערכה שנראית יותר כמו משאלת לב.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

זרים צריכים זמן התאקלמות,גם זר הכי טוב שאתה יכול להביא,שנה ראשונה הוא רק מבין מי נגד מי,לכן דווקא הישראלים הם החשובים כרגע.
רק אזכיר את אוגו והובאן ששנה ראשונה היו אחלה ושנה אחרי זה הפכו שוברי שיוויון בליגה

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

אדום זקן כתב:זרים צריכים זמן התאקלמות,גם זר הכי טוב שאתה יכול להביא,שנה ראשונה הוא רק מבין מי נגד מי,לכן דווקא הישראלים הם החשובים כרגע.
רק אזכיר את אוגו והובאן ששנה ראשונה היו אחלה ושנה אחרי זה הפכו שוברי שיוויון בליגה
+1
ויטור הוא הזר הראשון בהיסטוריה שזוכה בשחקן העונה בעונתו הראשונה בארץ
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב:זרים צריכים זמן התאקלמות,גם זר הכי טוב שאתה יכול להביא,שנה ראשונה הוא רק מבין מי נגד מי,לכן דווקא הישראלים הם החשובים כרגע.
אצל אוגו אפשר לייחס את זה להגעה של בכר. בכר שינה לו עמדה, שינה לו תיפקוד והפך אותו לשחקן הרבה יותר טוב.
כנ״ל הובאן אבל לא בצורה כל כך משמעותית כמו אצל אוגו.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 28 יולי 2017, 11:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב: אצל אוגו אפשר לייחס את זה להגעה של בכר. בכר שינה לו עמדה, שינה לא תיפקוד והפך אותו לשחקן הרבה יותר טוב.
מסכים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הובאן היה אדיר גם בעונה הראשונה שלו פה. שיחק בתפקיד יותר אחורי ובגלל זה אולי תרם פחות מספרים, אבל לטעמי היה השחקן המצטיין של אותה עונה יחד עם בוזגלו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זובאס שוער נהדר (למרות חלקו בגול הראשון)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

בכלל בני יהודה יודעת להביא שוערים זרים טובים... גם אניימה התחיל שם, ואיינוגבה שהיה מעולה ברוב התקופה שלו בארץ

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

CrazyRed7 כתב: אצל אוגו אפשר לייחס את זה להגעה של בכר. בכר שינה לו עמדה, שינה לו תיפקוד והפך אותו לשחקן הרבה יותר טוב.
האם אתה רומז שאלישע לא יודע להעמיד שחקנים במקום המתאים לכישורים שלהם במגרש?
לא יכול להיות, תראה את ההצלחה המסחררת שלו בנבחרת.
הרי אלישע הוא זה שבנה את באר שבע לאליפות. (זה בציניות, אם מיהו חשב אחרת)
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב:אין שם יותר גרוע לאפריקאי מאשר יאיא בננה.
גם אם יזרקו עליו בננות, אני ספק אם זו גזענות
:מתגלגל מצחוק:

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

ניו נאצים תקפו במחנה אימון בפולין את שחקני הפועל פתח תקווה

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

hb7 כתב:ניו נאצים תקפו במחנה אימון בפולין את שחקני הפועל פתח תקווה
אותם ניאו נאצים שהתפאורה שלהם מהמשחק הערב מאזכרת את הילדים שהנאצים הרגו במהלך מרד ורשה, מסתובבת ברחבי הרשת השעות האחרונות. מוזר.

שלח תגובה