South Boy כתב:
אני ממש לא מדבר על סגנון דיבור, אני מדבר על דעה.
אני אקח את עצמי כדוגמא, אני זה שדיבר כל הזמן על פקהארט והים, אני זה שחושב שניב זריהן לא עושה מספיק כדי לשפר את הכושר הגופני והמצב הפיזיולוגי שלו, אני זה שביקר הרבה שחקנים גם של באר שבע וגם לא שאולי חלק מהביקורת הזאת נראית לא לגיטימית לאנשים. אין שום דבר לא לגיטימי בלהגיד את זה, הרבה אנשים חלקו עליי והסבירו את דעתם, יכולתי בקלות לענות להם כמו כמה משתמשים כאן בשפה מכוערת וילדותית אבל עניתי לכל אחד מהם בצורה עניינית (וחופרת!) כי אני מכבד את דעתם גם אם היא מנוגדת לשלי והיא נראית לי לא נכונה.
בא בנאדם, אומר שלדעתו צריך לשחרר את בן שהר. אני לא יכול להסכים פחות עם הדעה הזאת וזה מעלה לי גיחוך כשאני קורא את זה, האופציות שלי הן או להתעלם ממנו או לענות לו למה אני חושב שהוא טועה. הוא מתנסח כמו טיפש או בהמה? העביר את דעתו (המגוחכת לדעתי) בצורה לגיטימית, מה הוא אמר לא בסדר? או שתתייחס או שתתעלם, מה ההודעות האלה שמנסות להשתיק דעות של אנשים מועילות? זה לא יעלים אותן.
מרגיש כמו גנון להתייחס לזה בכלל, שכל אחד יגיד מה שהוא רוצה רק שיעשה את זה בצורה מכובדת, אם מישהו לא מוצא תוכן בדברים שפשוט לא יתייחס.
תשמע אח שלי קודם כל כשאתה כותב הודעה ארוכה תשתדל לעשות רווחים כי זה קשה מאוד לקריאה, אתה מתעצבן אחרי זה שלא מתייחסים אבל קשה לקרוא כל הודעה שלך, כולן ארוכות נורא וללא חלוקה לפיסקאות.
עכשיו לעניין -
זה מאוד פשוט, אתה לא יכול לקבוע לאנשים מה להגיד ואיך להגיד ואם מותר או אסור להם להגיב.
אני ונתי לצורך העניין לא רוצים לדפדף הלאה ולא רוצים "לא להתייחס", אנחנו בוחרים כן להתייחס.
אתה מגזים עם זריהן ומגזים עם פקהארט, אין לי בעיה עם הסגנון יותר עם התוכן, והנושא הוא לא עליך, הוא על הפורום בכללי ועל ההתעסקויות שמצאתם לכם להתעסק בהן -מביכות ביותר.
זו דעתי ואמשיך להגיד אותה ואם אתה רוצה לדפדף אז תדפדף ואם אתה רוצה להגיב אז תגיב ונמשיך את הדיון.
שורה תחתונה -
אין לך שום זכות לקרוא לאדם שחושב שהדיעות של משתמש כזה או אחר בפורופם הן דעות טיפשיות ומביכות "דיקטטור".
אתה אשכרה מנסה לבטל פה את הדיעה שלו ולהגיד לו או לי להתקדם הלאה, לא רוצים אחי, רוצים להגיד את דעתינו בצורה נחרצת וברורה ולא מנענו מכם ולא דרשנו מכם להסתיר את שלכם, זה כל הסיפור.
לגבי אדום זקן -
אתה יכול להתעצבן אבל יש משהו בדבריו גם אם הסגנון לא אהוב עליך במיוחד אחי, מצטער אבל האובר התעסקות והשיטה של כל מי שחושב שאתם מגזימים/מביכים/מעצבנים/נסחפים הוא דיקטטןר לא עבדה ולא תעבוד, אתם מעיפים פה ביקורת על כל נאד מסריח תלמדו גם לקבל כזאת.