גיא מלמד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: גיא מלמד

שליחה על ידי ForeverRed »

נתי כתב: לא מוציא מהקשרם ולא נעליים, עובדתית זה משהו שנהיה מגמתי. אתה מוזמן לעבור אשכול אשכול ולראות, זה כבר הפך לתופעה.
לא מגיבים כבר לגופו של עניין או שחקן, העיקר לקטול.
ויסלח לי אדוני באמת שהבעתי את דעתי, ברוך השם ניחנתי באינטליגנציה. אני יודע לזהות מתי זה באמת משהו עם מחשבה מאחוריו ומתי זה כבר הופך לדפוס קבוע.
משטרת המחשבות אני בטוח לא, אני לא מהמגיבים הגדולים ואני לרוב נהנה לקרוא. ככה שאם כתבתי תהיה בטוח שמשהו פה לא בסדר. שכל אחד יכתוב מה שבא לו סך הכל הבעתי את דעתי ובטוח שאני לא שואל אותך.
זה עוד אחד מהסממנים, דיקטטורה נהייתה פה.
הדיקטטורה היא מהצד שלך במקרה הזה.
אנשים מביעים את דעתם. אתה באמת מצפה שכולם יחשבו אותו דבר? תמיד יהיו דעות לכאן ולכאן.

אני חושב שהרוב מסכימים על רוב הדברים. תמיד יהיו כמה שיחשבו אחרת ובדיוק בשביל זה הפלטפורמה הזאת קיימת. להוציא כמה עשבים שוטים, הרוב מדברים לעניין. אם אותם עשבים שוטים עלו לך על העצבים אז פשוט תתעלם או שתיקח בקלות. קיץ עכשיו והילדים בחופש גדול.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

מתנצל אני עם נתי.
כמעט ואין שחקן שלא נקטל פה בתקופת זמן כזו או אחרת.
ברדה, אופיר, בן שהר, ראדי, לוסיו, גאדיר, קורהוט, גורש, חיימוב, ביטון, זריהן, טהאא, אפילו אוגו כבר רצו לחפש לו מחליף,לא רוצה להרחיב על תורגמן, אוחיון, שבתאי וכו'.

כל אלה נקטלו פה ובסופו של דבר רובם המוחלט היו חלק חשוב מאוד בעונה הכי טובה בהיסטוריה של המועדון.

אז נכון לכל אחד יש את הפלוסים והמינוסים שלו ולשאוף למצויינות זה טוב אבל גם צריכים להיות ריאליים.

ואני לא מדבר על ביקורת מקצועית לגיטימית ואני לא מכליל אבל יש פה יותר מדי יוזרים שנסחפים רצח גם בסגנון וגם בתוכן.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ForeverRed כתב: הדיקטטורה היא מהצד שלך במקרה הזה.
אנשים מביעים את דעתם. אתה באמת מצפה שכולם יחשבו אותו דבר? תמיד יהיו דעות לכאן ולכאן.

אני חושב שהרוב מסכימים על רוב הדברים. תמיד יהיו כמה שיחשבו אחרת ובדיוק בשביל זה הפלטפורמה הזאת קיימת. להוציא כמה עשבים שוטים, הרוב מדברים לעניין. אם אותם עשבים שוטים עלו לך על העצבים אז פשוט תתעלם או שתיקח בקלות. קיץ עכשיו והילדים בחופש גדול.
הבעיה שזה מתחיל להרגיש שזה לא כמה עשבים שוטים וזה נהיה השיח המרכזי בפורום, למצוא מה לא טוב בכל שחקן, במה הוא לוקה בחסר, איפה הוא לא התנהג כמו שצריך, למה הוא לא מקצוען, למה סבתא שלו לא יהודייה ולמה הוא פאקינג אוהב ים החוצפן ואיך לעזאזל הוא נפצע לשבועיים על ההתחלה.

מדובר בשחקני כדורגל, רובם ישראלים וצריכים גם להיות מציאותיים בדרישות ובציפיות שלנו מהם.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

תודה אלוהים.
אורן, גם הדעה שנראית לך הטיפשית ביותר היא ד-ע-ה. סובייקטיבית לחלוטין. יש שתי אפשרויות, להתייחס לגופו של עניין ולהעמיד את אותו בעל דעה על טעותו או להתעלם ולהמשיך הלאה להתעסקות בשאר הנושאים. הדעות הטיפשיות לא מורידות פה את השיח, מי שבא להשתיק אותן עם הערות מפגרות כאלה דווקא כן.

סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

אתה לא יורד לסוף דעתי, לא אמרתי שלאנשים אין זכות לחשוב אחרת. ראה מה שאורן כתב.

סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

oranu כתב: הבעיה שזה מתחיל להרגיש שזה לא כמה עשבים שוטים וזה נהיה השיח המרכזי בפורום, למצוא מה לא טוב בכל שחקן, במה הוא לוקה בחסר, איפה הוא לא התנהג כמו שצריך, למה הוא לא מקצוען, למה סבתא שלו לא יהודייה ולמה הוא פאקינג אוהב ים החוצפן ואיך לעזאזל הוא נפצע לשבועיים על ההתחלה.

מדובר בשחקני כדורגל, רובם ישראלים וצריכים גם להיות מציאותיים בדרישות ובציפיות שלנו מהם.
לא יכולת להסביר יותר טוב.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

South Boy כתב:
תודה אלוהים.
אורן, גם הדעה שנראית לך הטיפשית ביותר היא ד-ע-ה. סובייקטיבית לחלוטין. יש שתי אפשרויות, להתייחס לגופו של עניין ולהעמיד את אותו בעל דעה על טעותו או להתעלם ולהמשיך הלאה להתעסקות בשאר הנושאים. הדעות הטיפשיות לא מורידות פה את השיח, מי שבא להשתיק אותן עם הערות מפגרות כאלה דווקא כן.
פה הטעות שלך חבר שלי.
אם לאדם מותר להביע את דעתו בצורה טפשית, מכוערת ומתבהמת אזי מותר לי להגיד לו שהוא מתנסח כמו טיפש, מכוער ובהמה.

לא דיקטטורה ולא נעליים, אף אחד לא חסם פה משתמשים על תגובות מגעילות, כמו שזכותם של אנשים להסריח את המקלדת זכותם של משתמשים אחרים להגיד להם שהם מסריחים ושזה מגעיל לדעתם.

אי ההסכמה לא חייבת להיות רק בדעות מקצועיות היא יכולה להיות גם על הדרך שבה אנשים מתנסחים פה ועל הסרט שהם חיים בו.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אתם חוטאים בחטא שאתם מאשימים את נתי בו.

אתם אומרים לו שאין לו זכות להיות דיקטטור ולצאת פה על אנשים, כשזה בדיוק מה שאתם עושים ומנסים לצייר את הדיעה שלו כלא רלוונטית או כלא קשורה לשיח בפורום ושלא יגיד אותה יותר.

השיח בפורום בדרך כלל מתרכז בדיעות על כדורגל ואם נרצה או לא נרצה הוא גם מגיע לדיעות על סגנון, נוסח, קו מחשבה, תפיסת עולם וכו'.

זו תפיסת עולמו ולטעמו אתם מגזימים, ההודעה שלו הרבה יותר לגיטימית מהתגובות שהגבתם לו.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

oranu כתב: פה הטעות שלך חבר שלי.
אם לאדם מותר להביע את דעתו בצורה טפשית, מכוערת ומתבהמת אזי מותר לי להגיד לו שהוא מתנסח כמו טיפש, מכוער ובהמה.

לא דיקטטורה ולא נעליים, אף אחד לא חסם פה משתמשים על תגובות מגעילות, כמו שזכותם של אנשים להסריח את המקלדת זכותם של משתמשים אחרים להגיד להם שהם מסריחים ושזה מגעיל לדעתם.

אי ההסכמה לא חייבת להיות רק בדעות מקצועיות היא יכולה להיות גם על הדרך שבה אנשים מתנסחים פה ועל הסרט שהם חיים בו.
אני ממש לא מדבר על סגנון דיבור, אני מדבר על דעה.
אני אקח את עצמי כדוגמא, אני זה שדיבר כל הזמן על פקהארט והים, אני זה שחושב שניב זריהן לא עושה מספיק כדי לשפר את הכושר הגופני והמצב הפיזיולוגי שלו, אני זה שביקר הרבה שחקנים גם של באר שבע וגם לא שאולי חלק מהביקורת הזאת נראית לא לגיטימית לאנשים. אין שום דבר לא לגיטימי בלהגיד את זה, הרבה אנשים חלקו עליי והסבירו את דעתם, יכולתי בקלות לענות להם כמו כמה משתמשים כאן בשפה מכוערת וילדותית אבל עניתי לכל אחד מהם בצורה עניינית (וחופרת!) כי אני מכבד את דעתם גם אם היא מנוגדת לשלי והיא נראית לי לא נכונה.
בא בנאדם, אומר שלדעתו צריך לשחרר את בן שהר. אני לא יכול להסכים פחות עם הדעה הזאת וזה מעלה לי גיחוך כשאני קורא את זה, האופציות שלי הן או להתעלם ממנו או לענות לו למה אני חושב שהוא טועה. הוא מתנסח כמו טיפש או בהמה? העביר את דעתו (המגוחכת לדעתי) בצורה לגיטימית, מה הוא אמר לא בסדר? או שתתייחס או שתתעלם, מה ההודעות האלה שמנסות להשתיק דעות של אנשים מועילות? זה לא יעלים אותן.
מרגיש כמו גנון להתייחס לזה בכלל, שכל אחד יגיד מה שהוא רוצה רק שיעשה את זה בצורה מכובדת, אם מישהו לא מוצא תוכן בדברים שפשוט לא יתייחס.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מרגיש לי כמו אירוע בר מצווה כאן.
בעיקר הדרשות.
כמו שבת חתן כזה,כל הודעה כמו פרשת השבוע.
הכל מתחיל בתאכלס,ברגע שמתחילים להתפלסף זה מאבד תטעם.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

כדאי שנבין מה היתרונות ומה החסרונות של כל שחקן.. ככה יהיה קל יותר

קצת מוזר שפקהארט שחקן שעוד לא דרך על הדשא בטרנר כולם מקבלים בהבנה שהוא רק חלוץ של מספרים בנגיעה 2, לא יוצר מצבים ולא עובר שחקן. וכולם וואו איזה יופי.

וכשמדובר בבן שהר אז הכל מתהפך.
תעשו תיאום ציפיות מולכם ומול השחקן שאתם מבקרים.
לא יכול להיות שנצפה משחקן משהו שהוא לא יודע או פחות טוב בו...
לא צריך להעיף ולהיות נביאים כי אתם מכירים הבעיות של בתיה..

בן שהר לא חלוץ מטרה, אבל הוא כן חלוץ שמשתלב מצוין בין כל הסך הכללי של הקבוצה

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

אדום זקן כתב:מרגיש לי כמו אירוע בר מצווה כאן.
בעיקר הדרשות.
כמו שבת חתן כזה,כל הודעה כמו פרשת השבוע.
הכל מתחיל בתאכלס,ברגע שמתחילים להתפלסף זה מאבד תטעם.
הכל מתחיל ברגע שאתה לוחץ "שלח", זה מאבד את הטעם.
אורן, אני מקווה שההודעה הזאת מבהירה לך על מה אני מדבר, עדיף לשמוע כל היום כמה צריך לשחרר את בן שהר ושקואנקה כמו שחקן נוער מאשר את החרא הזה. תגובות שלא מועילות בכלום מאנשים שאין להם מה להגיד ובכוח מחפשים צומי.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

South Boy כתב:
אני ממש לא מדבר על סגנון דיבור, אני מדבר על דעה.
אני אקח את עצמי כדוגמא, אני זה שדיבר כל הזמן על פקהארט והים, אני זה שחושב שניב זריהן לא עושה מספיק כדי לשפר את הכושר הגופני והמצב הפיזיולוגי שלו, אני זה שביקר הרבה שחקנים גם של באר שבע וגם לא שאולי חלק מהביקורת הזאת נראית לא לגיטימית לאנשים. אין שום דבר לא לגיטימי בלהגיד את זה, הרבה אנשים חלקו עליי והסבירו את דעתם, יכולתי בקלות לענות להם כמו כמה משתמשים כאן בשפה מכוערת וילדותית אבל עניתי לכל אחד מהם בצורה עניינית (וחופרת!) כי אני מכבד את דעתם גם אם היא מנוגדת לשלי והיא נראית לי לא נכונה.
בא בנאדם, אומר שלדעתו צריך לשחרר את בן שהר. אני לא יכול להסכים פחות עם הדעה הזאת וזה מעלה לי גיחוך כשאני קורא את זה, האופציות שלי הן או להתעלם ממנו או לענות לו למה אני חושב שהוא טועה. הוא מתנסח כמו טיפש או בהמה? העביר את דעתו (המגוחכת לדעתי) בצורה לגיטימית, מה הוא אמר לא בסדר? או שתתייחס או שתתעלם, מה ההודעות האלה שמנסות להשתיק דעות של אנשים מועילות? זה לא יעלים אותן.
מרגיש כמו גנון להתייחס לזה בכלל, שכל אחד יגיד מה שהוא רוצה רק שיעשה את זה בצורה מכובדת, אם מישהו לא מוצא תוכן בדברים שפשוט לא יתייחס.
תשמע אח שלי קודם כל כשאתה כותב הודעה ארוכה תשתדל לעשות רווחים כי זה קשה מאוד לקריאה, אתה מתעצבן אחרי זה שלא מתייחסים אבל קשה לקרוא כל הודעה שלך, כולן ארוכות נורא וללא חלוקה לפיסקאות.

עכשיו לעניין -
זה מאוד פשוט, אתה לא יכול לקבוע לאנשים מה להגיד ואיך להגיד ואם מותר או אסור להם להגיב.

אני ונתי לצורך העניין לא רוצים לדפדף הלאה ולא רוצים "לא להתייחס", אנחנו בוחרים כן להתייחס.

אתה מגזים עם זריהן ומגזים עם פקהארט, אין לי בעיה עם הסגנון יותר עם התוכן, והנושא הוא לא עליך, הוא על הפורום בכללי ועל ההתעסקויות שמצאתם לכם להתעסק בהן -מביכות ביותר.

זו דעתי ואמשיך להגיד אותה ואם אתה רוצה לדפדף אז תדפדף ואם אתה רוצה להגיב אז תגיב ונמשיך את הדיון.

שורה תחתונה -
אין לך שום זכות לקרוא לאדם שחושב שהדיעות של משתמש כזה או אחר בפורופם הן דעות טיפשיות ומביכות "דיקטטור".

אתה אשכרה מנסה לבטל פה את הדיעה שלו ולהגיד לו או לי להתקדם הלאה, לא רוצים אחי, רוצים להגיד את דעתינו בצורה נחרצת וברורה ולא מנענו מכם ולא דרשנו מכם להסתיר את שלכם, זה כל הסיפור.

לגבי אדום זקן -
אתה יכול להתעצבן אבל יש משהו בדבריו גם אם הסגנון לא אהוב עליך במיוחד אחי, מצטער אבל האובר התעסקות והשיטה של כל מי שחושב שאתם מגזימים/מביכים/מעצבנים/נסחפים הוא דיקטטןר לא עבדה ולא תעבוד, אתם מעיפים פה ביקורת על כל נאד מסריח תלמדו גם לקבל כזאת.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

oranu כתב: תשמע אח שלי קודם כל כשאתה כותב הודעה ארוכה תשתדל לעשות רווחים כי זה קשה מאוד לקריאה, אתה מתעצבן אחרי זה שלא מתייחסים אבל קשה לקרוא כל הודעה שלך, כולן ארוכות נורא וללא חלוקה לפיסקאות.

עכשיו לעניין -
זה מאוד פשוט, אתה לא יכול לקבוע לאנשים מה להגיד ואיך להגיד ואם מותר או אסור להם להגיב.

אני ונתי לצורך העניין לא רוצים לדפדף הלאה ולא רוצים "לא להתייחס", אנחנו בוחרים כן להתייחס.

אתה מגזים עם זריהן ומגזים עם פקהארט, אין לי בעיה עם הסגנון יותר עם התוכן, והנושא הוא לא עליך, הוא על הפורום בכללי ועל ההתעסקויות שמצאתם לכם להתעסק בהן -מביכות ביותר.

זו דעתי ואמשיך להגיד אותה ואם אתה רוצה לדפדף אז תדפדף ואם אתה רוצה להגיב אז תגיב ונמשיך את הדיון.

שורה תחתונה -
אין לך שום זכות לקרוא לאדם שחושב שהדיעות של משתמש כזה או אחר בפורופם הן דעות טיפשיות ומביכות "דיקטטור".

אתה אשכרה מנסה לבטל פה את הדיעה שלו ולהגיד לו או לי להתקדם הלאה, לא רוצים אחי, רוצים להגיד את דעתינו בצורה נחרצת וברורה ולא מנענו מכם ולא דרשנו מכם להסתיר את שלכם, זה כל הסיפור.
הייתי שמח להסביר למה אני לא מגזים עם פקהארט וזריהן אבל אי אפשר להגיד כאן את דעתך בלי שמישהו יבטל אותה בלי שהוא מתייחס לגופו של עניין, אז באיזשהו שלב הבנתי שלא צריך להיכנס עמוק מדי לפינות האלה.
בשורה התחתונה אתה אומר שאתה בעד להגיד את דעתך לא משנה כמה היא לא נראית לאנשים (מה שאני אומר) אבל מסכים עם מישהו שאומר שזה לא לגיטימי להגיד את זה. לא יודע אולי אני לא מצליח להבין.
עזוב, אני בטוח שלא אני ולא אתה רוצה להתייחס לנושאים כאלה טיפשיים, אפשר להתקדם.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

South Boy כתב:
הייתי שמח להסביר למה אני לא מגזים עם פקהארט וזריהן אבל אי אפשר להגיד כאן את דעתך בלי שמישהו יבטל אותה בלי שהוא מתייחס לגופו של עניין, אז באיזשהו שלב הבנתי שלא צריך להיכנס עמוק מדי לפינות האלה.
בשורה התחתונה אתה אומר שאתה בעד להגיד את דעתך לא משנה כמה היא לא נראית לאנשים (מה שאני אומר) אבל מסכים עם מישהו שאומר שזה לא לגיטימי להגיד את זה. לא יודע אולי אני לא מצליח להבין.
עזוב, אני בטוח שלא אני ולא אתה רוצה להתייחס לנושאים כאלה טיפשיים, אפשר להתקדם.
תגובה אחרונה שלי בנושא והתקדמנו-

"אני קורא פה בימים האחרונים ואני פשוט בהלם.
אני חבר בפורום הזה כמעט 10 שנים, ומה שהולך פה בימים האחרונים לא פחות ממביך, מעצבן ומוציא את החשק לקרוא כאן.
נהייתם אוהדים פוסט טראומטיים, אוהדים שקוטלים שחקן שנתן המון למועדון אחרי משחק אחד לא טוב, מזלזלים בשחקן ששיחק כמה עונות טובות בבונדסליגה, טוענים שקוואנקה הוא כמו שחקן נוער שעלה לבוגרים, רוצים לשלוח את בן שהר הביתה.. פשוט לא יאמן.
הלו!! תתעוררו!!, אתם שוכחים שאנחנו הפועל באר שבע הקטנה מישראל, זאת שלפני כמה שנים נלחמה על ירידה והיום היא מאריות הכדורגל הישראלי. שתו כוס מים, ותירגעו כי זה מתחיל להיות מביך ולהזכיר את אוהדי הפייסבוק.
לא מבין את הפרנויה שנדבקה פה באנשים, כאילו אנחנו בימי אלי זינו."

גדולי המבקרים פה קיבלו ביקורת בחזרה והפכתם אותו לדיקטטור.
הוא לא הפציר בכם להפסיק להגיב, הוא הפציר בכם להירגע ונתן את דעתו על התגובות שלכם.

גם אם הן טפשיות ומביכות וברמה של פייסהוק לדעתו זה עדיין בסדר.

מצופה ממי שמעביר ביקורת על כמעט כל נושא (לגיטימי) לדעת לקבל ביקורת בעצמו (זכותך לא להסכים, אבל לא להגיד דיקטטור).

שלח תגובה