Sir Alex Ferguson כתב:
1. הגבלת הזרים פוגעת רק בנו.
שאר הקבוצות לא מנצלות את כל 6 הזרים, או מחתימות 6 זרים אבל הזר השישי ולפעמים גם החמישי הוא שחקן ספסל/לא רואה דקות (מי אמר מכבי תל אביב ושני הבריזלאים שהוחתמו?).
אנחנו הקבוצה היחידה בישראל שכל 6 הזרים הם בינגו ולכן היחידה שבאמת מרגישה את ההגבלה כי לא ניתן להביא זר חדש בלי לוותר על אחד קיים.
2. יודע שכבר מס' חודשים הסקאוט שלנו עושה ימים כלילות על מנת להביא חלוץ שובר שיווין. מההכרות שלי איתו, העבודה הקשה גם תשתלם בסוף.
3. בהמשך לסעיף 2, אנחנו זה לא הפועל תל אביב, לנו יש סקאוט שאם יתנו לו משכורת גבוה מספיק, הוא גם יביא קיצוני שובר שיווין.
יודע לפחות על שני קיצונים שהסקאוט שלנו המליץ עליהם למועדון בשנים האחרונות, פעם אחת המועדון המתין יותר מידי והקיצוני נחטף, פעם שנייה המועדון לא היה מוכן לשלם את הסכומים שהשחקן דרש (ימים שקדמו לדור הנוכחי של הזרים ולמשכורת שהם מרוויחים, כלומר סכום באיזור ה-200 אלף יורו לעונה), כששני הקיצונים האלה משחקים היום בקבוצות דרג ב' באירופה, והיו בקלות שוברי שיווין כאן אם היו מקשיבים לסקאוט שלנו.
כבר אמרתי שאני סומך על הסקאוט שלנו? (מודה מראש, אני לא אובייקטיבי בנושא).
1. סלח לי משה, אין משפט יותר תלוש לומר מהמשפט הזה. תלוש וקצת יהיר.
אנחנו משחקים בליגה הישראלית, החוקים בה הגבילו החתמה של 6 זרים, גם למכבי תל אביב יש 6 (ראיקוביץ, וידר, רובן, רמון, מרסלו, סקריונה) רק שכמה מהם לא פקטור בכלל, אתה לא מסתכל ימינה שמאלה ויורה בלי הכרה, "זה פוגע בנו".
מכבי השקיעה הון ואל תתבלבל, הסטטיסטיקה לעולם תתן יתרון למספרים הגדולים. גם אם עכשיו אתה מסתכל בחצי גיחוך על הזרים שלהם ושואל לאן הלכו 15 מיליון אירו (בערך). ואל תתן כאן דוגמאות מהעבר, עד לראיקוביץ, החתימו שם זרים בסכומים סבירים. בוא נפשט את זה עוד יותר; לא לעולם חוסן. הסיכוי שהם יפגעו בינגו בעתיד, עולה פי כמה על שלנו. אל תשקר לעצמך.
מכסת הזרים מצויינת, גם לנו וגם לכדורגל הישראלי. יחד איתה קידמנו לא מעט שחקנים ישראלים שהיו בינונים ונמצאים היום במקום אחר לגמרי כמו ביטון, גורש, בוזגלו ודוידזאדה. היא נותנת מקום מרכזי לישראלים בכירים כמו ראדי, צדק ומליקסון ועוד תמשיך לתת.
כשזה נוח לך ומסתדר עם התזה, מכסת הזרים לרעתנו, כשזה פחות יתאים, תרוצו לבקש הקטנה.
בשורה התחתונה, יש 3 זרים שהם באנקר. כל היתר טובים, אבל לא כאלו שלא ניתן לוותר עליהם.
2. דיבורים כמו חול, נגמר פסח ועדיין אין מה לאכול. מעריך מאוד את דודו עזריה וסומך בעיניים עצומות על המערכת. אני מציג לך עובדות קיימות ואתה מספר לי סיפורים ומעשיות מארץ הוץ.
תן לי בבקשה קיצוניים זרים שהצליחו בכדורגל שלנו...כאלו שמתאימים לעמדת הווינגר כמו שבכר אוהב..