מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yanivnew91

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי yanivnew91 »

Sir Alex Ferguson כתב:1. הגבלת הזרים פוגעת בנו המון.
היא מגבילה אותנו לחיימוב/גורש בעמדת השוער, היא מקשה עלינו להשאיר את קורוהוט, היא מקשה עלינו להשאיר את הובאן, והיא גם הופכת את מאור בוזגלו, שחקן ליגה טוב אבל בוודאי לא העילוי שעושים ממנו, לשחקן שדורש מעל מיליון יורו לעונה כדי להמשיך אצלנו.

2. אם אנחנו מחפשים מחליף ישראלי לבוזגלו, למעט אצילי, שהשמועות הם שהוא סגור כבר במכבי תל אביב, אין חיה כזאת, בטח כשמסתכלים לקיץ הקרוב.

3. ההרגשה שלי, גם סוארס, גם קורוהוט וגם הובאן (וגם לוסיו שחוזר מהשאלה) יעזבו בקיץ, כשרק ויטור, אוגו ונואקמה יישארו מבין הזרים הקיימים היום.
אנחנו לא רק נביא חלוץ זר, אלא גם נביא קיצוני זר.
וכשמחפשים מחליף בשוק הזר, בטח עם סקאוט כמו שיש לנו, הסיפור הוא אחר לגמרי. תנו לסקאוט שלנו שכר דומה לזה שמרוויח ויטור רק לקיצוני, והוא מביא שובר שיווין שיעמיד את מאור בוזגלו בפרופורציות הנכונות.
גם לדעתי יגיע זר בעמדת הקיצוני
אפשר להנחית פה שחקנים מעולים בשכר שהיו מוכנים לתת לבוזגלו

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

היא מגבילה אותנו לחיימוב/גורש בעמדת השוער, היא מקשה עלינו להשאיר את קורוהוט, היא מקשה עלינו להשאיר את הובאן, והיא גם הופכת את מאור בוזגלו, שחקן ליגה טוב אבל בוודאי לא העילוי שעושים ממנו, לשחקן שדורש מעל מיליון יורו לעונה כדי להמשיך אצלנו.

2. אם אנחנו מחפשים מחליף ישראלי לבוזגלו, למעט אצילי, שהשמועות הם שהוא סגור כבר במכבי תל אביב, אין חיה כזאת, בטח כשמסתכלים לקיץ הקרוב.

3. ההרגשה שלי, גם סוארס, גם קורוהוט וגם הובאן (וגם לוסיו שחוזר מהשאלה) יעזבו בקיץ, כשרק ויטור, אוגו ונואקמה יישארו מבין הזרים הקיימים היום.
וכשמחפשים מחליף בשוק הזר, בטח עם סקאוט כמו שיש לנו, הסיפור הוא אחר לגמרי. תנו לסקאוט שלנו שכר דומה לזה שמרוויח ויטור רק לקיצוני, והוא מביא שובר שיווין שיעמיד את מאור בוזגלו בפרופורציות הנכונות.
זר קיצוני ברמה של ויטור עולה 3 מליון יורו.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

izguy83 כתב: זר קיצוני ברמה של ויטור עולה 3 מליון יורו.
כמה עולה בלם ברמה של ויטור? כמה עולה קשר ברמה של אוגו? כמה עולה שחקן קו ברמה של וואקמה?
סמוך על מי שמטפל בזה אצלנו, שעד כה לא מאכזב, שידע למצוא את האיש הנכון במחיר הנכון.
חוץ מזה, אחרי הרווחים של העונה, ובמטרה לשחזר את המסע האירופי והרווחים גם בעונה הבאה, אפשר גם במידה וצריך להוציא קצת יותר אם מוצאים שיש סיבה שמצדיקה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

סניור כתב:
כמה עולה בלם ברמה של ויטור? כמה עולה קשר ברמה של אוגו? כמה עולה שחקן קו ברמה של וואקמה?
סמוך על מי שמטפל בזה אצלנו, שעד כה לא מאכזב, שידע למצוא את האיש הנכון במחיר הנכון.
חוץ מזה, אחרי הרווחים של העונה, ובמטרה לשחזר את המסע האירופי והרווחים גם בעונה הבאה, אפשר גם במידה וצריך להוציא קצת יותר אם מוצאים שיש סיבה שמצדיקה.
יש הבדל ואני אסביר.
לפני הכל, בעיני בוזגלו שווה הרבה יותר מכל טענות האוברייטד שנזרקות פה לאוויר.
עכשיו, השמות שציינת הגיעו להחליף שחקנים בינוניים בלשון המעטה (אוגו והובאן במקום דג'אני וזינו, וואקמה במקום נסאר וגבאי וכו...) ובתקופה שבה הציפיות היו אחרות.
להביא מחליף לשחקן התקפה (שחקני התקפה תמיד יקרים יותר משחקני הגנה) עם ציפיות כ"כ גדולות לאור התפוקות של בוזגלו בשנים האחרונות זה לא עסק של לחפש בינגו במחיר סביר.

סמל אישי של משתמש
E.H.A

שליחה על ידי E.H.A »

חס וחלילה שקורהוט יעזוב.
אני בטוח שלצוות המקצועי יש שכל והם לא ישחררו כזה שחקן שמשרה שקט וביטחון בעמדה כ"כ קריטית וחשובה

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

Totti כתב:מאור שיחק במחלקת הנוער של יובה. בנוסף לליון.
הוא שיחק ביובה כמו שמיכאל אוחנה שיחק בליברפול, כולה נבחן שם אחרי הבר מצווה באיזה טורניר של הילדים של יובה ומאז שמר את החולצה למזכרת כדי לספר לילדים שלו איך דל פיירו גנב לו את התהילה.
עצם זה שמוסיפים לו דבר כזה לרזומה רק מראה כמה האיש הזה הוא כולו יחסי ציבור והאדרה, הוא שיחק במחלקת הנוער של יובה כמו שאני גדלתי בלה מאסיה עם צ'אבי ואינייסטה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

שתי סוגיות,
1. מה הבעיה בלשחרר את סוארז והובאן (לצערי) ולהביא חלוץ תותח וקשר ימני במקום הבן של יעקב? ואז קשר במקום הובאן יהיה ישראלי בסקאלה שבין אייניבינדר לאלמוג כהן.

2. נניח שעושים את מה שהצעתי למעלה, איזה מהזרים שלנו אמור לפתוח עונה בספסל? (חוק 5 זרים על המגרש), אם מדובר על קורהוט, זה נראה לי די מיותר להחזיק מגן זר כמחליף, מה גם שלא בטוח שהוא יסכים לזה. אם מדובר על וואקמה/אוגו/ויטור זה אומר שמישהו החליק על השכל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:שתי סוגיות,
1. מה הבעיה בלשחרר את סוארז והובאן (לצערי) ולהביא חלוץ תותח וקשר ימני במקום הבן של יעקב? ואז קשר במקום הובאן יהיה ישראלי בסקאלה שבין אייניבינדר לאלמוג כהן.

2. נניח שעושים את מה שהצעתי למעלה, איזה מהזרים שלנו אמור לפתוח עונה בספסל? (חוק 5 זרים על המגרש), אם מדובר על קורהוט, זה נראה לי די מיותר להחזיק מגן זר כמחליף, מה גם שלא בטוח שהוא יסכים לזה. אם מדובר על וואקמה/אוגו/ויטור זה אומר שמישהו החליק על השכל.
1. הייתי מת שאלמוג כהן יחתום פה אבל זה יהיה איינבינדר ככל הנראה.

2. אם עושים את מה שהצעת אז כל משחק ליגה שחקן אחר, וחוץ מזה מה הבעיה שמגן יהיה על הספסל?
אז תוותר על קורהוט נניח ומי יהיה המגן המחליף שלך, עוד פעם תורג'מן?
ואז את מי תביא כזר 6?
תוותר על האופציה?

מה גם שיש גם פציעות, הרחקות וכו' לא תמיד יש מצב שבו כל הזרים יהיו כשירים, וגם אם כל הזרים יהיו כשירים מה לגביי מצב שבו אחד מהם עולה מהספסל כדיי לשנות מומנט במקום זר אחר?
גם מצבים כאלה קורים.

לדעתי בכל מקרה אם אפשר להחזיר את דוידזאדה למרות הכל ואז לוותר על קורהוט וסוארס הייתי משאיר את הובאן, או מביא זר אחר איכותי במקומו, איינבינדר לא מספיק טוב לדעתי.
או פשוט להביא את אצילי, אבל אני מתחיל להפנים שזה כבר לא יקרה :\
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dardasmiley כתב:
רוטציה, אירופה, פציעות... דווקא פה אני לא צופה בעיות

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

izguy83 כתב: זר קיצוני ברמה של ויטור עולה 3 מליון יורו.
לא נכון, או בארבע מילים -
אנתוני "טוני" ננדוזו נואקמה.
E.H.A כתב:
חס וחלילה שקורהוט יעזוב.
אני בטוח שלצוות המקצועי יש שכל והם לא ישחררו כזה שחקן שמשרה שקט וביטחון בעמדה כ"כ קריטית וחשובה
קורוהט הוא מגן ראוי, כניראה הכי טוב בישראל, אבל הוא לחלוטין לא שובר שיווין.
התוכנית הייתה בינואר להחזיר את אופיר ולוותר על קורוהט בקיץ. אז אופיר לא הגיע ובמקום הגיע אורן ביטון, שלא בטוח שהגיע בשביל להחליף את בן תורג'מן. בחהלט יתכן שאורן ביטון יהיה המגן הפותח וקורוהט ישוחרר.
dardasmiley כתב:שתי סוגיות,

בעיקרון, גם סוארס, גם הובאן וגם קורוהוט יכולים להישאר כזר שישי. סוארס כבלם מחליף/קשר אחורי מחליף/בלם שלישי למשחקים באירופה ולליגה, הובאן אותו הדבר פלוס קשר ברוטציה, וקורוהוט באירופה ובליגה כסוג של חונך לאורן ביטון.
bs war כתב:
רוטציה, אירופה, פציעות... דווקא פה אני לא צופה בעיות
אם הובאן יהיה הזר השישי באמת לא יהיו בעיות, כי בקישור יש הרבה חילופים והרבה פצועים והובאן גם מסוגל לשחק כבלם שלישי באירופה ככה שלא צפויות להיות בעיות.
עם סוארס וקורוהט זה בעייתי יותר, כי בלמים לרוב לא מוחלפים אלא במקרים של פציעות/הרחקות ולכן סוארס כמעט ולא יראה דקות למעט משחקים ספציפיים באירופה ואולי משחקי ליגה שנרצה עוד בלם בדקות הסיום. אצל קורוהט זה אפילו בעייתי יותר כי למעט אירופה קשה לי לראות מתי ישחק.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

1.הגבלת הזרים פוגעת בכולם. אנחנו דווקא ממקסמים את המגבלות הקיימות ומציבים סגל של 6 זרים מצויינים, דבר נדיר מאוד במחוזותינו.

2. קיצוניים זרים הם מצרך מאוד נדיר בכדורגל הישראלי, עכשיו ומתמיד. למה? אין לי ממש תשובה. אבל תבדוק ותמצא שהזרים הגדולים ששיחקו כאן בעמדות ההתקפה היו חלוצים או קשרי מרכז שדה. האחרון שנחשב "קיצוני" והצליח, היה רוסו (בהתחשב בעובדה שהגדול אחריו משחק אצלנו) וגם שם מדובר על אונס בוטה של העמדה שלו.הוא רחוק מלהיות קיצוני קלאסי.

קטונתי מלהמליץ לבכר/עזריה או חבר נאמניהם את מי ולמה להחתים, אבל אני מראש אומר, הסטטיסטיקה לא משקרת, הסיכויים לפגוע בזר תותח בעמדה הזו, קטנים. לא לחינם הקבוצות המובילות נשענות שם על ישראלים בשנים האחרונות, כאשר נאווקמה ודוד מנגה הם הזרים היחידים שזכורים לי כמוצלחים.

בקיצור ולעניין; עמדת הקיצוני לא משופעת בשחקנים של מספרים בכדורגל שלנו ובוזגלו הוא סוג של עוף נדיר. מי שחושב שהחלפה שלו בזר, גם אם יעלה 2 מיליון אירו, בהכרח תעמיד מספרים דומים לשלו- רחוק מהמציאות.

מסקנה?

לשים את הביציים בעמדה אחרת. חלוץ על וזריהן בקיצוני ימין. אבל חלוץ על, לא הקקמיקות שמציעים כאן.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: לא נכון, או בארבע מילים -
אנתוני "טוני" ננדוזו נואקמה.
זה 1 למיליון...יש יותר דולי מנגות ויואהן אודלים מטוני נאווקמה....

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב:
1.הגבלת הזרים פוגעת בכולם. אנחנו דווקא ממקסמים את המגבלות הקיימות ומציבים סגל של 6 זרים מצויינים, דבר נדיר מאוד במחוזותינו.

2. קיצוניים זרים הם מצרך מאוד נדיר בכדורגל הישראלי, עכשיו ומתמיד. למה? אין לי ממש תשובה. אבל תבדוק ותמצא שהזרים הגדולים ששיחקו כאן בעמדות ההתקפה היו חלוצים או קשרי מרכז שדה. האחרון שנחשב "קיצוני" והצליח, היה רוסו (בהתחשב בעובדה שהגדול אחריו משחק אצלנו) וגם שם מדובר על אונס בוטה של העמדה שלו.הוא רחוק מלהיות קיצוני קלאסי.

קטונתי מלהמליץ לבכר/עזריה או חבר נאמניהם את מי ולמה להחתים, אבל אני מראש אומר, הסטטיסטיקה לא משקרת, הסיכויים לפגוע בזר תותח בעמדה הזו, קטנים. לא לחינם הקבוצות המובילות נשענות שם על ישראלים בשנים האחרונות, כאשר נאווקמה ודוד מנגה הם הזרים היחידים שזכורים לי כמוצלחים.

בקיצור ולעניין; עמדת הקיצוני לא משופעת בשחקנים של מספרים בכדורגל שלנו ובוזגלו הוא סוג של עוף נדיר. מי שחושב שהחלפה שלו בזר, גם אם יעלה 2 מיליון אירו, בהכרח תעמיד מספרים דומים לשלו- רחוק מהמציאות.

מסקנה?

לשים את הביציים בעמדה אחרת. חלוץ על וזריהן בקיצוני ימין. אבל חלוץ על, לא הקקמיקות שמציעים כאן.
1. הגבלת הזרים פוגעת רק בנו.
שאר הקבוצות לא מנצלות את כל 6 הזרים, או מחתימות 6 זרים אבל הזר השישי ולפעמים גם החמישי הוא שחקן ספסל/לא רואה דקות (מי אמר מכבי תל אביב ושני הבריזלאים שהוחתמו?).
אנחנו הקבוצה היחידה בישראל שכל 6 הזרים הם בינגו ולכן היחידה שבאמת מרגישה את ההגבלה כי לא ניתן להביא זר חדש בלי לוותר על אחד קיים.
Totti כתב:
זה 1 למיליון...יש יותר דולי מנגות ויואהן אודלים מטוני נאווקמה....
אנחנו זה לא הפועל תל אביב, לנו יש סקאוט שאם יתנו לו משכורת גבוה מספיק, הוא גם יביא קיצוני שובר שיווין.

כבר אמרתי שאני סומך על הסקאוט שלנו? (מודה מראש, אני לא אובייקטיבי בנושא).
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 21 אפריל 2017, 13:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

איינבינדר ישאר בבית״ר(וגם אם לא, מחליף להובאן הוא לא) ואלמוג כהן ישאר באירופה.

אין הרבה מדי ברירות;
סוארז, הובאן, קורהוט - אאוט
קשר זר, קיצוני זר, חלוץ זר - אין

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: 1. הגבלת הזרים פוגעת רק בנו.
שאר הקבוצות לא מנצלות את כל 6 הזרים, או מחתימות 6 זרים אבל הזר השישי ולפעמים גם החמישי הוא שחקן ספסל/לא רואה דקות (מי אמר מכבי תל אביב ושני הבריזלאים שהוחתמו?).
אנחנו הקבוצה היחידה בישראל שכל 6 הזרים הם בינגו ולכן היחידה שבאמת מרגישה את ההגבלה כי לא ניתן להביא זר חדש בלי לוותר על אחד קיים.

2. יודע שכבר מס' חודשים הסקאוט שלנו עושה ימים כלילות על מנת להביא חלוץ שובר שיווין. מההכרות שלי איתו, העבודה הקשה גם תשתלם בסוף.

3. בהמשך לסעיף 2, אנחנו זה לא הפועל תל אביב, לנו יש סקאוט שאם יתנו לו משכורת גבוה מספיק, הוא גם יביא קיצוני שובר שיווין.
יודע לפחות על שני קיצונים שהסקאוט שלנו המליץ עליהם למועדון בשנים האחרונות, פעם אחת המועדון המתין יותר מידי והקיצוני נחטף, פעם שנייה המועדון לא היה מוכן לשלם את הסכומים שהשחקן דרש (ימים שקדמו לדור הנוכחי של הזרים ולמשכורת שהם מרוויחים, כלומר סכום באיזור ה-200 אלף יורו לעונה), כששני הקיצונים האלה משחקים היום בקבוצות דרג ב' באירופה, והיו בקלות שוברי שיווין כאן אם היו מקשיבים לסקאוט שלנו.

כבר אמרתי שאני סומך על הסקאוט שלנו? (מודה מראש, אני לא אובייקטיבי בנושא).
1. סלח לי משה, אין משפט יותר תלוש לומר מהמשפט הזה. תלוש וקצת יהיר.
אנחנו משחקים בליגה הישראלית, החוקים בה הגבילו החתמה של 6 זרים, גם למכבי תל אביב יש 6 (ראיקוביץ, וידר, רובן, רמון, מרסלו, סקריונה) רק שכמה מהם לא פקטור בכלל, אתה לא מסתכל ימינה שמאלה ויורה בלי הכרה, "זה פוגע בנו".
מכבי השקיעה הון ואל תתבלבל, הסטטיסטיקה לעולם תתן יתרון למספרים הגדולים. גם אם עכשיו אתה מסתכל בחצי גיחוך על הזרים שלהם ושואל לאן הלכו 15 מיליון אירו (בערך). ואל תתן כאן דוגמאות מהעבר, עד לראיקוביץ, החתימו שם זרים בסכומים סבירים. בוא נפשט את זה עוד יותר; לא לעולם חוסן. הסיכוי שהם יפגעו בינגו בעתיד, עולה פי כמה על שלנו. אל תשקר לעצמך.

מכסת הזרים מצויינת, גם לנו וגם לכדורגל הישראלי. יחד איתה קידמנו לא מעט שחקנים ישראלים שהיו בינונים ונמצאים היום במקום אחר לגמרי כמו ביטון, גורש, בוזגלו ודוידזאדה. היא נותנת מקום מרכזי לישראלים בכירים כמו ראדי, צדק ומליקסון ועוד תמשיך לתת.
כשזה נוח לך ומסתדר עם התזה, מכסת הזרים לרעתנו, כשזה פחות יתאים, תרוצו לבקש הקטנה.

בשורה התחתונה, יש 3 זרים שהם באנקר. כל היתר טובים, אבל לא כאלו שלא ניתן לוותר עליהם.

2. דיבורים כמו חול, נגמר פסח ועדיין אין מה לאכול. מעריך מאוד את דודו עזריה וסומך בעיניים עצומות על המערכת. אני מציג לך עובדות קיימות ואתה מספר לי סיפורים ומעשיות מארץ הוץ.

תן לי בבקשה קיצוניים זרים שהצליחו בכדורגל שלנו...כאלו שמתאימים לעמדת הווינגר כמו שבכר אוהב..

נעול