בכר והחבר'ה- צוות לעניין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין

שליחה על ידי The red one »

סניור כתב:
אתה באמת חושב שמישהו ידלג מהפועל באר שבע לקבוצת לא דרג ביניים באירופה?
או בכלל מהארץ? צריך להיות עילוי, בגיל הנכון, בעל דרכון אופטימלי והרבה צירופי מקרים בין אין ספור פרוספקטים עולמיים שהמועדונים האלה רואים ובוחנים.
כבר אמרתי את דעתי כאן ואגיד אותה שוב, זה מ-א-ו-ד ת-ל-ו-י שחקן.

לצורך העניין - אני בהחלט רואה את בן ביטון עובר לקבוצה סטייל סלטיק (פחות טובה מאיתנו, ליגה ברמה שלנו פחות או יותר אפילו פחות) תמורת שכר יותר גבוה. מצד שני, אני לא רואה שחקן כמו שיר צדק עושה את המעבר הזה, גם אם יציעו לו שכר גבוה יותר. ולמה? כי יש דברים משתנים. כי ביטון יכול לקחת בשלב כזה החלטה, שהוא כרגע ללא ילדים ומשפחה גדולה, ולהגיד לעצמו 'כוסואמו המדינה הזאת, בוא ננסה להגשים חלום'. צדק, לדעתי, נמצא במצב בו רק הצעה באמת טובה מקבוצה משמעותית טובה מאיתנו עם שכר משמעותי מאיתנו תגרום לו להזיז את המשפחה שלו מפה.

לא ברור לי למה נאמר כאן שהחשש הוא שיציעו לשחקנים שלנו הצעות מקבוצות לא בינונית. לא הגדרתי 'דרג ביניים'.

מבחינתי, כל קבוצת אמצע טבלה ומעלה אחת מ4.5 הליגות הגדולות (כולל הליגה הצרפתית) היא קבוצה לא בינונית. אני בהחלט רואה מצב שטוני וואקמה מקבל הצעה כספית גבוהה יותר משלנו בליגה יותר טובה משלנו מקבוצת אמצע/צמרת ומעלה שם ועובר. אני לא רואה את מיגל ויטור מקבל הצעה לחזור ליוון תמורת הצעה כספית גבוהה יותר וחוזר.

אלה פני הדברים, לדעתי.

אלדר - אני לא חושב שכל הדבר הזה של "משחבה יוצרת מציאות" קשור לכאן או צריך לעבוד או לא לעבוד כאן. לנו אין שליטה על כלום. הכל פה דינמי. יכול להיות שעל שיר צדק תהיה התנפלות כי חסרים לקבוצות מסויימות בלמים ומצד שני, על וואקמה אף אחת לא תרצה כלום או מי שתרצה לא תהיה בסף הדרישות של אלונה.
בקשר לתגובתך השנייה - כן, אני בהחלט רואה את שיר צדק, מיגל ויטור וטוני וואקמה משתלבים בקבוצת אמצע בליגות שציינת. ללא שום ספק בכלל. כנ"ל אוגו, שזה כבר תלוי בבריאותו, ובטח שאני מייעד את זה בעתיד(לא העונה) גם למיכאל אוחנה (ואף גבוה מזה)
לא הבנתי את פשר ההשוואה שלך בסיום.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אלדר כתב:
בחיאת.
חוץ מקבוצת צמרת בבלגיה שיעלימו את הישראלים (ע״ע דודזאדה)
מישהו באמת מאמין שמישהו מהשחקנים שלנו שווה אנגליה? גרמניה? ספרד?

עם כל הכבוד להצלחה המטורפת. אנחנו ב32 הגדולות של גביע הטוטו של אירופה.
השחקנים שלנו אריות בליגה ושווי כוחות לבינוניות באירופה.
לעבור מבינוני לבינוני זו שאיפה?
לעבור ממדינה חמה למדינות קרות זה קל?
לוותר על אהבה ענקית וחיי מלך בשביל להיות מקסימום זוטר במערכת?

אם אתה שחקן צמרת בליגה לאומית, ומקבל הצעה מהפועל אשקלון. היתה עובר לליגת העל?
כן! אני באמת מאמין שיש בסגל שלנו לא מעט שחקנים ששווים קבוצות מעל לבלגיה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שטויות.
אם לוקחים אליפות קשה לי להאמין שמישהו יוותר על האפשרות לשחק בצמפיון.
הפירוק סגל היחיד שיהיה כאן זה שהמאמן וההנהלה יבינו שהסגל הזה מיצה את עצמו.
וכרגע אנחנו אפילו לא קרובים לכך.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב:שטויות.
אם לוקחים אליפות קשה לי להאמין שמישהו יוותר על האפשרות לשחק בצמפיון.
הפירוק סגל היחיד שיהיה כאן זה שהמאמן וההנהלה יבינו שהסגל הזה מיצה את עצמו.
וכרגע אנחנו אפילו לא קרובים לכך.
אתה באמת חושב שאם שחקנים יקבלו הצעות מקבוצות אמצע טבלה ומעלה (אבל כאלה מוכחות..אין לי שמות כרגע בשלוף, אבל אפשר לראות את זה מהטבלה) בליגות הבאמת גדולות באירופה, הצעות שכוללות שכר טוב [הרבה] יותר, תנאים טובים יותר וחשיפה גבוהה יותר הם לא ישקלו הצעות כאלה?

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הבמה המרכזית של אירופה בסופו של דבר היא ליגת האלופות.
וחשיפה אמיתית משמינית גמר אירופית.

ההבדל בין יוסי בניון לשחקן הישראלי הוא לא רק הכישרון.
הוא בנה לעצמו קריירה מושכלת נכונה ונבונה.
בן ביטון בסלטיק? הוא שם בטקטיקה ובאנרגיות. ממש לא בפיזיות.
אני לא מדבר על ליגות טובות מאיתנו בהרבה שברור שווה לעבור גם לקבוצת אמצע.
אני מדבר על שחקן שרוצה להוביל ולהיות גדול.

יש הבדל בין שחקן שמקבל הצעה מבלגיה ואומר אמן.
לבין שחקן שמקבל כמה הצעות ובוחר החלטה מושכלת שתשדרג אותו בעתיד.

בסופו של דבר שחקן ששואף לטופ צריך לקחת החלטות כשיש לו כמה הצעות רציניות, ולא לקפוץ על הראשונה ואפילו השניה.

אני בדרך כלל חושב בגדול ואני חולם וחושב שבמצב שאנחנו נמצאים בו היום, הפועל באר שבע יכולה להגיע להישגים אדירים יותר ממה שהגענו.
ואני אולי קצת נאיבי, אבל אני מרגיש שב״ש זה המקום הטוב ביותר להיות בו כי יש אופק ועתיד וכל מה שקבוצה צריכה כדי ליצור מסורת. יש אתגרים בחיים ששווים יותר מכל סכום. ועוד עונה יכולה לעשות טוב גם לשחקן וגם למועדון.

סמל אישי של משתמש
The red one

אני מסכים איתך בנוגע ל"יש הבדל בין שחקן שמקבל הצעה מבלגיה ואומר אמן לבין שחקן שמקבל כמה הצעות ובוחר החלטה מושכלת שתשדרג אותו בעתיד"

לוטם ז'ינו ואופיר דודזאדה הן דוגמאות נהדרות עבור המשפט הזה. אני בטוח שבעקבותם הרבה שחקנים ישקלו מראש הצעות כאלה ואחרות. הנה, למשל, לואי טאהא קיבל הצעה כספית גבוהה (אמנם לא בהרבה, אבל גבוהה) בקיץ מפ.צ ציריך מליגה שנייה בשוויץ. אמר אמן והלך? לא.

כל הזמן שאני מדבר על שחקנם עוזבים אני מדבר על כאלה שילכו לליגות גבוהות יותר, אולי מלבד בן ביטון שאותו אני כן רואה הולך להרוויח כסף במקום "פחות" טוב מאיתנו כמו נגיד קבוצה בבלגיה (שהיא לא אנדרלכט או קלאב ברוז') או בהולנד (שהיא לא פיינורד או אייאקס) או סלטיק. למה? כי בנקודת זמן הנוכחית, הוא יכול. למה? כי קריירה של כדורגלן קצרה. למה? כי אם יוותר עכשיו, עוד שנה-שנתיים יהיה לו ילד, והמעבר אולי כבר לא יהיה רלוונטי.

שאר השחקנים שאני חושב שהם בעמדת עזיבה (וואקמה[למרות שאין לא ילדים], צדק ו-ויטור) יחשבו הרבה לפני שיעשו מעברים כאלה.

אגב, ההשוואה לבניון אינה נכונה כי כל השחקנים הרלוונטים כבר עברו את הגיל בו בניון יצא לאירופה. אם כבר יש מישהו שצריך ללכת במודל בניון ולבנות עצמו לאט לאט בקבוצות לעיתים פחות טובות בליגות יותר טובות ומשם להתקדם (ולא בום קלאב ברוז' טאק מאמן לא מחזיק ממנו והלכה הקריירה 3 עונות בספסל) זה מיכאל אוחנה

ואתם אומרים פה ליגת אלופות ליגת אלופות כאילו אליפות שנייה מבטיחה לנו באנקר שם. מי אמר בכלל שנצליח לעלות בעונה הבאה? זאת לא ערובה להישארות שחקנים.

סמל אישי של משתמש
Eelect
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Eelect »

אני קצת מקבל חלחלה מעצם המחשבה על סילבס מאמן אותנו, כשיש
לנו את בכר. חשוב להבין שהפרופיל של בכר זה משהו ששנים לא היה כאן, וכבר בעונות
שלו בק"ש ראינו טביעת יד אבסולוטית של מאמן על כל רזי המשחק, גם ברמת השיפור של שחקנים
וגם ברמה הטקטית והקבוצתית.

סילבס מייצג עבורי את הראש לשועלים האידיאלי. לוקח
את כל הנקודות שלו בזכות השקט התעשייתי שרעננה איפשרה גם לקודמיו (קורצקי, אלי כהן)
ובזכות סגנון משחק שהוא אנטי כדורגל בעיני, פאסיבי, חסר יצירתיות, ושמרני מאוד. בכר לעומת זאת
העמיד בק"ש קבוצה לא יותר מדי כשרונית שכשהיתה יוצאת להתקפה ראית טביעת אצבע יפיפיה של מאמן
שלא מפחד להעיז, כדורגל יוזם. גם סגנון הדיבור של בכר, הפאסון, האינטליגנציה, הקילריות הזו שתמונה
בו של כל הזמן לשאוף להשתפר, אף אחד לא מדגדג את הקרסוליים שלו פה.

בנוגע לשחקנים, צריך לזכור דבר חשוב, באירופה אף אחד מהם לא יקבל הנחות. שחקנים שכאן
כולם יודעים מה יכולים לנפק ויקבלו סלחנות גם בימים פחות טובים, באירופה בדרגים הגבוהים יותר
יבחנו בכל שניה ושניה ויצטרכו לנפק קבלות. הדוגמא הטובה ביותר שאני יכול לחשוב עליה היא זהבי.
על הנייר הצטרף לסוג הקבוצה ששחקנים מכאן יכולים לעזוב אליה, ולמרות שהוא היה בין היותר טובים בסגל
עדיין לא מצא את מקומו. השחקנים שלנו נמצאים במעמד בכיר, לא כאלה שמחפשים הרפתקאה התאבדותית
כדי לאמר "היינו באירופה". היום הקבוצה במעמד אחר, היום אנחנו אירופה, אנחנו בכיוון לשם, ויש המון יעדים
להשיג. צריך להיות שחקן טיפש כדי לא לרצות להיות חלק מהעתיד שלנו.

הכל יקום ויפול על כסף לדעתי. ואלא אם כן ההצעות שהשחקנים שלנו יקבלו יהיו כמה וכמה רמות
מעל מה שאנחנו מסוגלים לשלם, הם ישארו כאן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: אז ממה אתה חושש?
משחקנים עם דימוי עצמי נמוך ורגשי נחיתות שיעדיפו לסמן וי בבלגיה בשביל עוד 20 אלף דולר במקום להעריך את המקום שבו הם נמצאים.
וזה מתחיל מהגישה שלנו האוהדים ועד לזאת של מקבלי ההחלטות במועדון.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Eelect כתב:אני קצת מקבל חלחלה מעצם המחשבה על סילבס מאמן אותנו, כשיש
לנו את בכר. חשוב להבין שהפרופיל של בכר זה משהו ששנים לא היה כאן, וכבר בעונות
שלו בק"ש ראינו טביעת יד אבסולוטית של מאמן על כל רזי המשחק, גם ברמת השיפור של שחקנים
וגם ברמה הטקטית והקבוצתית.

סילבס מייצג עבורי את הראש לשועלים האידיאלי. לוקח
את כל הנקודות שלו בזכות השקט התעשייתי שרעננה איפשרה גם לקודמיו (קורצקי, אלי כהן)
ובזכות סגנון משחק שהוא אנטי כדורגל בעיני, פאסיבי, חסר יצירתיות, ושמרני מאוד. בכר לעומת זאת
העמיד בק"ש קבוצה לא יותר מדי כשרונית שכשהיתה יוצאת להתקפה ראית טביעת אצבע יפיפיה של מאמן
שלא מפחד להעיז, כדורגל יוזם. גם סגנון הדיבור של בכר, הפאסון, האינטליגנציה, הקילריות הזו שתמונה
בו של כל הזמן לשאוף להשתפר, אף אחד לא מדגדג את הקרסוליים שלו פה.

בנוגע לשחקנים, צריך לזכור דבר חשוב, באירופה אף אחד מהם לא יקבל הנחות. שחקנים שכאן
כולם יודעים מה יכולים לנפק ויקבלו סלחנות גם בימים פחות טובים, באירופה בדרגים הגבוהים יותר
יבחנו בכל שניה ושניה ויצטרכו לנפק קבלות. הדוגמא הטובה ביותר שאני יכול לחשוב עליה היא זהבי.
על הנייר הצטרף לסוג הקבוצה ששחקנים מכאן יכולים לעזוב אליה, ולמרות שהוא היה בין היותר טובים בסגל
עדיין לא מצא את מקומו. השחקנים שלנו נמצאים במעמד בכיר, לא כאלה שמחפשים הרפתקאה התאבדותית
כדי לאמר "היינו באירופה". היום הקבוצה במעמד אחר, היום אנחנו אירופה, אנחנו בכיוון לשם, ויש המון יעדים
להשיג. צריך להיות שחקן טיפש כדי לא לרצות להיות חלק מהעתיד שלנו.

הכל יקום ויפול על כסף לדעתי. ואלא אם כן ההצעות שהשחקנים שלנו יקבלו יהיו כמה וכמה רמות
מעל מה שאנחנו מסוגלים לשלם, הם ישארו כאן.
אני מגיב ברשותך רק לפסקה הראשונה,היתר ארוך לי מידי.

זה עוול גדול לדבר על טביעת אצבע ושליטה ברזי המשחק כדברייך ולומר באותה נשימה שהשם סילבס מעורר חלחלה.

סלח לי ידידי, הייתי מתומכי המהלך להבאת בכר ואני סוגד לאדמה שהוא דורך עלייה. אבל נקודת הפתיחה של סילבס קשה משלו בהרבה וכל השוואה בין קרית שמונה לרעננה, תקציבית וניהולית(כשאיזי היה בריא בראשו) היא אחיזת עיניים.

לא מריץ כאן קמפיינים לסילבס, אבל הוא עושה עבודה נהדרת ברעננה, קבוצה שגם עכברי הליגה הגדולים לא יזהו חצי מההרכב שלה בטלויזיה.

איך אפשר להשוות בינה ובין קרית שמונה עם קהת, צדק, בראון, מנגה, קולה, חיימוב, אלקיים ועוד, קבוצה מוכשרת ואיכותית ובין רעננה, שהיא קבוצה מאומנת להפליא שיודעת להסתיר את החולשות שלה בצורה מצויינת, הרבה בזכות האיש שעומד על הקווים.

בקיצור, סילבס לא בכר. בכר יש אחד. אבל ברמת החשיבה מחוץ לקופסה, היצירתיות והשליטה בכדורגל המודרני- הוא בהחלט בכיוון.

סמל אישי של משתמש
The red one

ForeverRed כתב: משחקנים עם דימוי עצמי נמוך ורגשי נחיתות שיעדיפו לסמן וי בבלגיה בשביל עוד 20 אלף דולר במקום להעריך את המקום שבו הם נמצאים.
וזה מתחיל מהגישה שלנו האוהדים ועד לזאת של מקבלי ההחלטות במועדון.
לא יקרה אצל רובםם המוחלט של השחקנים. המועדון והשחקנים שינו פאזה בקטע הזה.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

Totti כתב: אני מגיב ברשותך רק לפסקה הראשונה,היתר ארוך לי מידי.

זה עוול גדול לדבר על טביעת אצבע ושליטה ברזי המשחק כדברייך ולומר באותה נשימה שהשם סילבס מעורר חלחלה.

סלח לי ידידי, הייתי מתומכי המהלך להבאת בכר ואני סוגד לאדמה שהוא דורך עלייה. אבל נקודת הפתיחה של סילבס קשה משלו בהרבה וכל השוואה בין קרית שמונה לרעננה, תקציבית וניהולית(כשאיזי היה בריא בראשו) היא אחיזת עיניים.

לא מריץ כאן קמפיינים לסילבס, אבל הוא עושה עבודה נהדרת ברעננה, קבוצה שגם עכברי הליגה הגדולים לא יזהו חצי מההרכב שלה בטלויזיה.

איך אפשר להשוות בינה ובין קרית שמונה עם קהת, צדק, בראון, מנגה, קולה, חיימוב, אלקיים ועוד, קבוצה מוכשרת ואיכותית ובין רעננה, שהיא קבוצה מאומנת להפליא שיודעת להסתיר את החולשות שלה בצורה מצויינת, הרבה בזכות האיש שעומד על הקווים.

בקיצור, סילבס לא בכר. בכר יש אחד. אבל ברמת החשיבה מחוץ לקופסה, היצירתיות והשליטה בכדורגל המודרני- הוא בהחלט בכיוון.
השורה התחתונה שלך בעצם היא פחות או יותר מה שגם אני חושב.
קשה לי להתעלם מהעובדה שסילבס לא המאמן הראשון ש"מוציא מים מהסלע" ברעננה. אותם דיבורים היו גם על אלי כהן ועל קורצקי שבמקומות
אחרים ועם יותר כישרון בסגל (בית"ר למשל), לא ממש הצליחו.

כנראה שיש סביבת עבודה מאוד נוחה ברעננה, וכשאין לחץ של אוהדים
ואין לחץ של בעלים (מה שאי אפשר להגיד על עבודה תחת איזי), התוצאות הופכות להיות אישו הרבה יותר מדרך, וסילבס מצא איזושהי נישה הגנתית שאיתה הוא מצליח להביא את התוצאות האלה, אם כי חסר לי מאוד בקבוצות שלו את היוזמה וההרמוניה הקבוצתית שראיתי אצל בכר. מבחינתי אם הוא היה מאמן כזה טוב, גם אם אין לו יותר מדי כישרון בסגל הייתי רואה לפחות צורה בהתקפה. לא רואה שם שום צורה.

אני לא מדבר ברמת הכישרון אלא ברמת ההוראה, בצורת הפיזור של השחקנים על המגרש, הדקויות הקטנות שכל כך בלטו בק"ש תחת בכר, גם בהתקפה וגם בהגנה. גם ההתנהלות החיצונית של בכר קצת יותר מרשימה אותי, אני רואה אדם שמסוגל לראות כמה צעדים קדימה ולא רק לשנן מערכים. סילבס לא מרגיש לי בלבל הזה. ומשתמע שגם אתה מסכים עם זה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אפשר לומר את אותם הדברים על בכר ידידי, סלח לי, אתה סותר את עצמך כבר הודעה שנייה.

גם על בכר אפשר היה לומר "קשה להתעלם מההצלחה של קודמו בתפקיד....יש שם שקט...לא בטוח שזה מספיק לקבוצה גדולה"

בדיוק, אבל בדיוק אותו הדבר.

אני מתייחס לדרך ההסתכלות של סילבס על המשחק, למודלים המודרנים שסיגל, לטקטיקה, לכריזמה הלא מבוטלת ובהחלט מוצא קווי דימיון לבכר.

ברמת הישגים ובאופן יחסי, לפני שנתיים הם היו בנקודת מוצא זהה(אלא אם אתה מעניק לגביע המדינה משקל יוצא דופן. בעיניי הוא שילוב של הגרלה ויכולת במשחק נתון).

סילבס ראוי ויקבל את הצאנס בקבוצה גדולה יותר. יצליח? אלוהים יודע.

אם פול התמנון בחדר ויודע לנבא מה עתיד להתרחש, שיגיד לי מעכשיו מה נעשה בבשיקטאש, המתח הורג אותי.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

הכל עניין של תפיסה מה זה הישג, טוטי. להעפיל לפלייאוף עליון
בליגה שלנו, עם הסגל של רעננה, שווה ערך להשגת מקום 2 ו-3 בהתאמה בשנתיים, עם הסגל של קרית שמונה?
אני לא חושב שמדובר באותה רמת הישג. באותה נקודת מוצא. ושתי ההעפלות לגמר גביע שמות מבחינתי חותמת על משהו שהוא לא מקרי. בצד של בכר
יש רצף של ארבעה הישגים שונים שהם מעבר לכל ציפיה. סילבס יצטרך
להצליח ברעננה גם בשנתיים הבאות כדי שהישגית יהיה ניתן להשוות (בלי לדבר על רמת המאומנות של קבוצה, שבה
ק"ש הרשימה אותי יותר).

חוץ מזה שגם אישיותית בכר הרבה יותר לטעמי. שילוב של אינטלגנציה ושאפתנות ששנים
לא ראיתי במאמן ישראלי. אני לא רואה את זה בסילבס. ימים יגידו.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

Totti כתב:אפשר לומר את אותם הדברים על בכר ידידי, סלח לי, אתה סותר את עצמך כבר הודעה שנייה.

גם על בכר אפשר היה לומר "קשה להתעלם מההצלחה של קודמו בתפקיד....יש שם שקט...לא בטוח שזה מספיק לקבוצה גדולה"

בדיוק, אבל בדיוק אותו הדבר.

אני מתייחס לדרך ההסתכלות של סילבס על המשחק, למודלים המודרנים שסיגל, לטקטיקה, לכריזמה הלא מבוטלת ובהחלט מוצא קווי דימיון לבכר.

ברמת הישגים ובאופן יחסי, לפני שנתיים הם היו בנקודת מוצא זהה(אלא אם אתה מעניק לגביע המדינה משקל יוצא דופן. בעיניי הוא שילוב של הגרלה ויכולת במשחק נתון).

סילבס ראוי ויקבל את הצאנס בקבוצה גדולה יותר. יצליח? אלוהים יודע.

אם פול התמנון בחדר ויודע לנבא מה עתיד להתרחש, שיגיד לי מעכשיו מה נעשה בבשיקטאש, המתח הורג אותי.
+1
90 אחוז פה אמרו את אותם דברים בדיוק על בכר. ובכר גם קיבל קבוצה אחרי אליפות, כלומר שחקנים ראויים מאוד שגם היו בשלב הבתים של הליגה האירופית, אחרי שהפאקינג אוכל ראש גילי לנדאו כמעט העלה אותם לצ'מפיונס,
אל תהפכו את זה לקבוצת תחתית שהוא הביא לרמה שהם היו כי זה לא נכון.

אתם מסתכלים על המיקרו ולא על המאקרו, תסתכלו על כל המסביב שלו ועל הדרך חשיבה שלו ואיך שהוא מסתכל על כדורגל,
חצי מהמאמנים שפעם אנשים היו משתחווים להם באופן קבוע היו יורדים בכיף ברעננה אם אותו סגל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Eelect כתב:הכל עניין של תפיסה מה זה הישג, טוטי. להעפיל לפלייאוף עליון
בליגה שלנו, עם הסגל של רעננה, שווה ערך להשגת מקום 2 ו-3 בהתאמה בשנתיים, עם הסגל של קרית שמונה?
אני לא חושב שמדובר באותה רמת הישג. באותה נקודת מוצא. ושתי ההעפלות לגמר גביע שמות מבחינתי חותמת על משהו שהוא לא מקרי. בצד של בכר
יש רצף של ארבעה הישגים שונים שהם מעבר לכל ציפיה. סילבס יצטרך
להצליח ברעננה גם בשנתיים הבאות כדי שהישגית יהיה ניתן להשוות (בלי לדבר על רמת המאומנות של קבוצה, שבה
ק"ש הרשימה אותי יותר).

חוץ מזה שגם אישיותית בכר הרבה יותר לטעמי. שילוב של אינטלגנציה ושאפתנות ששנים
לא ראיתי במאמן ישראלי. אני לא רואה את זה בסילבס. ימים יגידו.
אפשט לך את זה. לפניך ההרכב שזכה בתואר היחיד של בכר כמאמן עד העונה שעברה;

קריית שמונה: גיא חיימוב; קאסיו פרננדס, שיר צדק, מתן אוחיון, חן דלמוני; אדריאן רוצ'ט (וויאם עמאשה, 46), מינדאוגאס פאנקה (אופיר מזרחי, 68), רועי קהת, וובה בראון; אחמד עאבד, דויד מנגה (עדן שמיר, 118).

4 שחקנים מתוכו נמנים עם הסגל של אלופת המדינה המכהנת ומוליכת הטבלה- בראון, אוחיון, צדק וחיימוב.
2 עשו או עושים סיבוב באירופה- קהת ומזרחי
1- אללה ירחמו, הפציעות גמרו אותו. אבל אחד הזרים הטובים ששיחקו כאן בשנים האחרונות- מנגה.
ועוד כמה שחקנים לא רעים, כשאחד מהם אמור להיות במכבי תל אביב בינואר- עבאד.

אני לא מקטין את ההישגים של בכר, אבל מדובר על קבוצה חזקה לכל הדעות.

ומה קורה ברעננה?
אלו שיחקו בשבת. אם אתה מזהה 1/3 מהם בקניון אני חותך ת'ז**

אלעד גבאי
רועי שוקרני
(אלכסנדר קרניצקי/74 )
עידו לוי
בן והבה
עמנואל אמבולה
אלי בבייב
רנה מיחליץ'
מוחמד שכר
(דור חוגי/64 )