ברדה יפרוש בסוף העונה?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

ברדה יפרוש בסוף העונה?

שליחה על ידי Mordechai »

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 09,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: ברדה יפרוש בסוף העונה?

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ב-2 מילים: שי מוגילבסקי.
״עיתונאי״ שפל וחסר כבוד.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

חתיכת אפס עלוב, לא לתת לו להיכנס למסעתים כמו שחיפה עשו עם בן דור.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

*** אנושי אני ממש שונא אותו
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גם אני שונא, אבל לא מדובר בתסריט דמיוני.
צאו מהרגשי.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

מעבר לרגש, ברדה בשלהי הקריירה. ייתן עוד כמה משחקים או חלקי משחקים העונה.
מקווה שייפרוש אם ירגיש שהגוף בוגד בו ויישאר במערכת.
ההסטוריה תזכור לו כגורם העיקרי למהפכה הבלתי נתפסת של באר שבע.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

כבר אמרתי מזמן (ואל תקפצו עלי, אני יודע שאני נוגע בעצב רגיש וחשוף) - היה צריך לפרוש שבוע אחרי האליפות, בלי קשר אם יש לו עוד מה לתת או לא. פרישה בשיא ופסל שלו בכניסה לטרנר..., באת מאירופה למועדון בו גדלת, השלמת מהפך אדיר במועדון והיית חלק חשוב ביותר באליפות אחרי 40 שנה. לנצח תיצרב בזיכרונם של אוהדי הקבוצה. למה לא להשאיר זיכרון זה צלול ונקי כאקורד סיום?
זהו, יותר טוב מזה לא יהיה, לא תבקיע 25 שערים בעונה, ליברפול כנראה לא ירדפו אחריך, גם לנבחרת ישראל כבר לא תחזור, מה שהשגת עד עתה בקריירה המפוארת שלך זה המקסימום, זה הטופ. טוב מזה כנראה כבר לא יהיה. צריך לדעת לתלות את הנעליים בזמן ולא להראות כמו שחקנים גדולים אחרים שמנסים להאריך את הקריירה עוד ועוד (מי אמר בניון, ברקוביץ' עם החזרה המגוכחת שלו לעגלקטיקוס ואחרים).

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

יניף את הצלחת ויפרוש אחרי החגיגות , בעתיד אני רוצה לראות אותו את הובן את ראדי ומליקסון מחנכים את הדור הבאה של המועדון

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מה נסגר?למה הוא צריך לפרוש?כי נפצע ונעדר חודשיים?
גם בוזגלו, מליקסון וטוני נפצעו ונעדרו חודשיים. אז הם צריכים לפרוש?
אני בהלם שיש אנשים שאומרים שהוא צריך לפרוש ועוד יותר בהלם ממי שאומר שהיה צריך לפרוש בסוף העונה שעברה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

delta7 כתב:כבר אמרתי מזמן (ואל תקפצו עלי, אני יודע שאני נוגע בעצב רגיש וחשוף) - היה צריך לפרוש שבוע אחרי האליפות, בלי קשר אם יש לו עוד מה לתת או לא. פרישה בשיא ופסל שלו בכניסה לטרנר..., באת מאירופה למועדון בו גדלת, השלמת מהפך אדיר במועדון והיית חלק חשוב ביותר באליפות אחרי 40 שנה. לנצח תיצרב בזיכרונם של אוהדי הקבוצה. למה לא להשאיר זיכרון זה צלול ונקי כאקורד סיום?
זהו, יותר טוב מזה לא יהיה, לא תבקיע 25 שערים בעונה, ליברפול כנראה לא ירדפו אחריך, גם לנבחרת ישראל כבר לא תחזור, מה שהשגת עד עתה בקריירה המפוארת שלך זה המקסימום, זה הטופ. טוב מזה כנראה כבר לא יהיה. צריך לדעת לתלות את הנעליים בזמן ולא להראות כמו שחקנים גדולים אחרים שמנסים להאריך את הקריירה עוד ועוד (מי אמר בניון, ברקוביץ' עם החזרה המגוכחת שלו לעגלקטיקוס ואחרים).
לא מתאים לך לכתוב כאלה דברים.
גם מליקסון, הובאן וראדי הגיעו לטופ, למקסימום ויותר טוב מזה כבר לא יהיה. אתה מציע להם לפרוש?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

delta7 כתב:כבר אמרתי מזמן (ואל תקפצו עלי, אני יודע שאני נוגע בעצב רגיש וחשוף) - היה צריך לפרוש שבוע אחרי האליפות, בלי קשר אם יש לו עוד מה לתת או לא. פרישה בשיא ופסל שלו בכניסה לטרנר..., באת מאירופה למועדון בו גדלת, השלמת מהפך אדיר במועדון והיית חלק חשוב ביותר באליפות אחרי 40 שנה. לנצח תיצרב בזיכרונם של אוהדי הקבוצה. למה לא להשאיר זיכרון זה צלול ונקי כאקורד סיום?

!!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא מסכין נתן עונה גדולה היה מלך השערים
בעל השפעה ענקית במועדון
לדעתי רצה להגיע עם הפועל באר שבע לליגת האלופות
לא משנה מה יקרה וגם אם יחמיץ פנדל בגמר גביע הוא יזכר כמי שפרץ ומי שהפך אותנו מנמושה לאמפריה בחזרה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

CrazyRed7 כתב: לא מתאים לך לכתוב כאלה דברים.
גם מליקסון, הובאן וראדי הגיעו לטופ, למקסימום ויותר טוב מזה כבר לא יהיה. אתה מציע להם לפרוש?
אף אחד מאלו שהזכרת לא מזוהה עד כדי כך עם המועדון (מליקסון מתקרב) ואף אחד מהם לא מייצר כזה סיפור מהאגדות כמו ברדה (עזב את המועדון בו גדל לקריירה גדולה ומפוארת, חזר למועדון מחו"ל כשהמועדון בשפל ותוך ויתור על הצעות טובות יותר, הוליך תהליך מפואר שהסתיים בתואר אליפות לאחר 40 שנה...). סיפורים מהאגדות (ואני קצת נאיבי) צריכים להסתיים בשיא.
ועוד הערה: אחד מאלו שהזכרת (הובאן) הוא שחקן שהבשיל מאוחר ונמצא בימים אלו למרות גילו בעיצומה של הקריירה שלו (יורו, הרכב ראשון בנבחרת רומניה), אחר (ראדי) נמצא בעיצומו של ניסיון להגיע לאליפות חמישית ברציפות - הישג נדיר ביותר, מצבם הפיזי טוב, הם נפצעים מעט יחסית וחוזרים מהר יחסית מאותן פציעות.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אתה שופט את ברדה על סמך פציעה אחת.
עונה שעברה הוא שיחק המון.
יש לו הרבה מה לתת. חבל שהחלטתם שהוא גמר את הסוס.

ולמה לפרוש אחרי אליפות אחת אם אפשר אחרי אליפות בק-טו-בק?

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

CrazyRed7 כתב:אתה שופט את ברדה על סמך פציעה אחת.
עונה שעברה הוא שיחק המון.
יש לו הרבה מה לתת. חבל שהחלטתם שהוא גמר את הסוס.
ולמה לפרוש אחרי אליפות אחת אם אפשר אחרי אליפות בק-טו-בק?
אני לא שופט את ברדה, לא אחרי פציעה אחת ולא אחרי כלום.
כתבתי במפורש שזה בלי קשר למה שיש לו (או אין לו) עוד לתת, ציינתי במפורש שאני טוען את זה כבר זמן רב (הרבה לפני שנפצע).
אני פשוט חשבתי (ועדיין חושב) שסיפורים יפים כאלו צריכים להסתיים בשיא (ובינינו, השיא של הסיפור המרגש הזה זו האליפות. אליפות שניה (אם וכאשר, והמהדרין יוסיפו עמה יעמיק) כבר לא תהיה אותו דבר) (וביתר פירוט ראה בפוסטים לעיל).

שלח תגובה