ברדה יפרוש בסוף העונה?
ברדה יפרוש בסוף העונה?
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 09,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: ברדה יפרוש בסוף העונה?
ב-2 מילים: שי מוגילבסקי.
״עיתונאי״ שפל וחסר כבוד.
״עיתונאי״ שפל וחסר כבוד.
חתיכת אפס עלוב, לא לתת לו להיכנס למסעתים כמו שחיפה עשו עם בן דור.
- ForeverRed
גם אני שונא, אבל לא מדובר בתסריט דמיוני.
צאו מהרגשי.
צאו מהרגשי.
מעבר לרגש, ברדה בשלהי הקריירה. ייתן עוד כמה משחקים או חלקי משחקים העונה.
מקווה שייפרוש אם ירגיש שהגוף בוגד בו ויישאר במערכת.
ההסטוריה תזכור לו כגורם העיקרי למהפכה הבלתי נתפסת של באר שבע.
מקווה שייפרוש אם ירגיש שהגוף בוגד בו ויישאר במערכת.
ההסטוריה תזכור לו כגורם העיקרי למהפכה הבלתי נתפסת של באר שבע.
כבר אמרתי מזמן (ואל תקפצו עלי, אני יודע שאני נוגע בעצב רגיש וחשוף) - היה צריך לפרוש שבוע אחרי האליפות, בלי קשר אם יש לו עוד מה לתת או לא. פרישה בשיא ופסל שלו בכניסה לטרנר..., באת מאירופה למועדון בו גדלת, השלמת מהפך אדיר במועדון והיית חלק חשוב ביותר באליפות אחרי 40 שנה. לנצח תיצרב בזיכרונם של אוהדי הקבוצה. למה לא להשאיר זיכרון זה צלול ונקי כאקורד סיום?
זהו, יותר טוב מזה לא יהיה, לא תבקיע 25 שערים בעונה, ליברפול כנראה לא ירדפו אחריך, גם לנבחרת ישראל כבר לא תחזור, מה שהשגת עד עתה בקריירה המפוארת שלך זה המקסימום, זה הטופ. טוב מזה כנראה כבר לא יהיה. צריך לדעת לתלות את הנעליים בזמן ולא להראות כמו שחקנים גדולים אחרים שמנסים להאריך את הקריירה עוד ועוד (מי אמר בניון, ברקוביץ' עם החזרה המגוכחת שלו לעגלקטיקוס ואחרים).
זהו, יותר טוב מזה לא יהיה, לא תבקיע 25 שערים בעונה, ליברפול כנראה לא ירדפו אחריך, גם לנבחרת ישראל כבר לא תחזור, מה שהשגת עד עתה בקריירה המפוארת שלך זה המקסימום, זה הטופ. טוב מזה כנראה כבר לא יהיה. צריך לדעת לתלות את הנעליים בזמן ולא להראות כמו שחקנים גדולים אחרים שמנסים להאריך את הקריירה עוד ועוד (מי אמר בניון, ברקוביץ' עם החזרה המגוכחת שלו לעגלקטיקוס ואחרים).
יניף את הצלחת ויפרוש אחרי החגיגות , בעתיד אני רוצה לראות אותו את הובן את ראדי ומליקסון מחנכים את הדור הבאה של המועדון
מה נסגר?למה הוא צריך לפרוש?כי נפצע ונעדר חודשיים?
גם בוזגלו, מליקסון וטוני נפצעו ונעדרו חודשיים. אז הם צריכים לפרוש?
אני בהלם שיש אנשים שאומרים שהוא צריך לפרוש ועוד יותר בהלם ממי שאומר שהיה צריך לפרוש בסוף העונה שעברה.
גם בוזגלו, מליקסון וטוני נפצעו ונעדרו חודשיים. אז הם צריכים לפרוש?
אני בהלם שיש אנשים שאומרים שהוא צריך לפרוש ועוד יותר בהלם ממי שאומר שהיה צריך לפרוש בסוף העונה שעברה.
לא מתאים לך לכתוב כאלה דברים.delta7 כתב:כבר אמרתי מזמן (ואל תקפצו עלי, אני יודע שאני נוגע בעצב רגיש וחשוף) - היה צריך לפרוש שבוע אחרי האליפות, בלי קשר אם יש לו עוד מה לתת או לא. פרישה בשיא ופסל שלו בכניסה לטרנר..., באת מאירופה למועדון בו גדלת, השלמת מהפך אדיר במועדון והיית חלק חשוב ביותר באליפות אחרי 40 שנה. לנצח תיצרב בזיכרונם של אוהדי הקבוצה. למה לא להשאיר זיכרון זה צלול ונקי כאקורד סיום?
גם מליקסון, הובאן וראדי הגיעו לטופ, למקסימום ויותר טוב מזה כבר לא יהיה. אתה מציע להם לפרוש?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
delta7 כתב:כבר אמרתי מזמן (ואל תקפצו עלי, אני יודע שאני נוגע בעצב רגיש וחשוף) - היה צריך לפרוש שבוע אחרי האליפות, בלי קשר אם יש לו עוד מה לתת או לא. פרישה בשיא ופסל שלו בכניסה לטרנר..., באת מאירופה למועדון בו גדלת, השלמת מהפך אדיר במועדון והיית חלק חשוב ביותר באליפות אחרי 40 שנה. לנצח תיצרב בזיכרונם של אוהדי הקבוצה. למה לא להשאיר זיכרון זה צלול ונקי כאקורד סיום?
!!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לא מסכין נתן עונה גדולה היה מלך השערים
בעל השפעה ענקית במועדון
לדעתי רצה להגיע עם הפועל באר שבע לליגת האלופות
לא משנה מה יקרה וגם אם יחמיץ פנדל בגמר גביע הוא יזכר כמי שפרץ ומי שהפך אותנו מנמושה לאמפריה בחזרה
זה שי !
בעל השפעה ענקית במועדון
לדעתי רצה להגיע עם הפועל באר שבע לליגת האלופות
לא משנה מה יקרה וגם אם יחמיץ פנדל בגמר גביע הוא יזכר כמי שפרץ ומי שהפך אותנו מנמושה לאמפריה בחזרה
זה שי !

אף אחד מאלו שהזכרת לא מזוהה עד כדי כך עם המועדון (מליקסון מתקרב) ואף אחד מהם לא מייצר כזה סיפור מהאגדות כמו ברדה (עזב את המועדון בו גדל לקריירה גדולה ומפוארת, חזר למועדון מחו"ל כשהמועדון בשפל ותוך ויתור על הצעות טובות יותר, הוליך תהליך מפואר שהסתיים בתואר אליפות לאחר 40 שנה...). סיפורים מהאגדות (ואני קצת נאיבי) צריכים להסתיים בשיא.CrazyRed7 כתב: לא מתאים לך לכתוב כאלה דברים.
גם מליקסון, הובאן וראדי הגיעו לטופ, למקסימום ויותר טוב מזה כבר לא יהיה. אתה מציע להם לפרוש?
ועוד הערה: אחד מאלו שהזכרת (הובאן) הוא שחקן שהבשיל מאוחר ונמצא בימים אלו למרות גילו בעיצומה של הקריירה שלו (יורו, הרכב ראשון בנבחרת רומניה), אחר (ראדי) נמצא בעיצומו של ניסיון להגיע לאליפות חמישית ברציפות - הישג נדיר ביותר, מצבם הפיזי טוב, הם נפצעים מעט יחסית וחוזרים מהר יחסית מאותן פציעות.
אתה שופט את ברדה על סמך פציעה אחת.
עונה שעברה הוא שיחק המון.
יש לו הרבה מה לתת. חבל שהחלטתם שהוא גמר את הסוס.
ולמה לפרוש אחרי אליפות אחת אם אפשר אחרי אליפות בק-טו-בק?
אני לא שופט את ברדה, לא אחרי פציעה אחת ולא אחרי כלום.CrazyRed7 כתב:אתה שופט את ברדה על סמך פציעה אחת.
כתבתי במפורש שזה בלי קשר למה שיש לו (או אין לו) עוד לתת, ציינתי במפורש שאני טוען את זה כבר זמן רב (הרבה לפני שנפצע).
אני פשוט חשבתי (ועדיין חושב) שסיפורים יפים כאלו צריכים להסתיים בשיא (ובינינו, השיא של הסיפור המרגש הזה זו האליפות. אליפות שניה (אם וכאשר, והמהדרין יוסיפו עמה יעמיק) כבר לא תהיה אותו דבר) (וביתר פירוט ראה בפוסטים לעיל).