אתה מבין שיש עוד אלפים כמוך?red and white כתב: אז מה נגיד שהייתה התנהלות מצוינת והכל טוב?! לא ,זה לא הגיוני שאתה על כמה מכשירים 20 דקות ובסוף אתה גם לא מצליח לרכוש כרטיס.
הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר
- ForeverRed
Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר
אתה על כמה מכשירים, אני על כמה מכשירים, חצי ממי שאנחנו מכירים על כמה מכשירים והשרת קורס. היגיון פשוט.
לא צריך להגיד שהתנהלות טובה ולא צריך להגיד ביזיון. במסגרת המשאבים הקיימים עלו על הפיתרון הטוב ביותר ומימשו אותו. מי ששפר עליו מזלו ללחוץ על הקישור בדיוק בשנייה שהיה מרווח כניסה לשרת, הצליח לקנות. מי שמעד בעשירית קדימה או אחורה אכל אותה. ככה זה עובד במכירות ענק כאלה באינטרנט. אף אחד לא גנב, אף אחד לא רימה. זו המציאות כשכל העיר מעוניינת להגיע למשחק.
לא צריך להגיד שהתנהלות טובה ולא צריך להגיד ביזיון. במסגרת המשאבים הקיימים עלו על הפיתרון הטוב ביותר ומימשו אותו. מי ששפר עליו מזלו ללחוץ על הקישור בדיוק בשנייה שהיה מרווח כניסה לשרת, הצליח לקנות. מי שמעד בעשירית קדימה או אחורה אכל אותה. ככה זה עובד במכירות ענק כאלה באינטרנט. אף אחד לא גנב, אף אחד לא רימה. זו המציאות כשכל העיר מעוניינת להגיע למשחק.
זו התשובה הפשוטה. אבל אצל הישראלים תמיד תהיה תחושה שמישהו מנסה לרמות אותםסניור כתב:אתה על כמה מכשירים, אני על כמה מכשירים, חצי ממי שאנחנו מכירים על כמה מכשירים והשרת קורס. היגיון פשוט.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אם כבר הוגבלה המכירה למנויים והכמות גם ככה נמוכה מאוד - נכון יותר לבצע הגרלה מתוך נרשמים.
כך אתה מבטל את הפער הטכנולוגי אבל נשאר עם הרגשה ששוב עשו לך 'ציפורה'.
כך אתה מבטל את הפער הטכנולוגי אבל נשאר עם הרגשה ששוב עשו לך 'ציפורה'.
- red and white
- Title: Almog
ברור, אם זה היה רק לי לא הייתה מתלונן כי זה אומר שהבעיה נמצאת אצלי.ForeverRed כתב: אתה מבין שיש עוד אלפים כמוך?
- red and white
מתי אמרתי שמישהו גנב או רימה ? ,אני גם לא אוהב את זה שפתאום אנשים מדברים על קומבינות כי לדעתי כבר השארנו את זה מאחור.סניור כתב:אתה על כמה מכשירים, אני על כמה מכשירים, חצי ממי שאנחנו מכירים על כמה מכשירים והשרת קורס. היגיון פשוט.
פשוט מאוד, צריך שיהיה שרת יותר טוב כדי שברים כאלה לא יקרו. ובהתחשב בעובדה שהאתר כבר קרס כמה פעמים, אולי היו צריכים לעשות את זה כבר.
השאלה היא כיצד יש מכירה רק לשער 10, בעוד ליתר המשחקים האחרים יש כרטיסים למכירה לכל היציעים, אפילו לדרומי... ברור שיש פה כרטיסים שחולקו והיתר הוצאו למכירה.
- The red one
זה בפירוש לא נכון.red and white כתב: מתי אמרתי שמישהו גנב או רימה ? ,אני גם לא אוהב את זה שפתאום אנשים מדברים על קומבינות כי לדעתי כבר השארנו את זה מאחור.
פשוט מאוד, צריך שיהיה שרת יותר טוב כדי שברים כאלה לא יקרו. ובהתחשב בעובדה שהאתר כבר קרס כמה פעמים, אולי היו צריכים לעשות את זה כבר.
אין שום סיבה להשקיע מאות שקלים (ואולי יותר?) בשביל שרת חזק שישמש אותך במשך 3 שעות בשנה.
דיי, נמאס מזה כל פעםם מחדש. כל העכברים יוצאים מהחורים (לא אתה ספציפית). לא משנה איך תעשה את זה, בכל פעם, אבל בכל פעם(!!!) מי שלא יזכה יבכה. הגרלה? אז מי שהגריל מכור. שרתים? אז נתנו את הלינק לפניי. לשלוח במייל? אז מי שיש לו גישה למייל מוחק את המיילים של הלא-מקורבים.
- red and white
בפירוש צריך, זו לא הפעם הראשונה שזה קורה ובכל פעם שזה קורה זה משפיע על מאות ואולי אלפי אנשים.The red one כתב: זה בפירוש לא נכון.
אין שום סיבה להשקיע מאות שקלים (ואולי יותר?) בשביל שרת חזק שישמש אותך במשך 3 שעות בשנה.
דיי, נמאס מזה כל פעםם מחדש. כל העכברים יוצאים מהחורים (לא אתה ספציפית). לא משנה איך תעשה את זה, בכל פעם, אבל בכל פעם(!!!) מי שלא יזכה יבכה. הגרלה? אז מי שהגריל מכור. שרתים? אז נתנו את הלינק לפניי. לשלוח במייל? אז מי שיש לו גישה למייל מוחק את המיילים של הלא-מקורבים.
- The red one
נכון, זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה. זאת הפעם השלישית או הרביעית שזה קורה בשנתיים. בשביל זה לשלם כל כך הרבה כסף? אם אתרים גדולים משפע קורסים ברגע שיש לחץ עלייהם, כנראה שזו לא בעיה ישראלית, ואם אתרים אחרים וגדולים מתמודדים עם זה ומעדיפים לא להשקיע המון כסף בשביל שעה של פיק, אז כנראה שגם בשפע לא צריכים לעשות את זה.red and white כתב: בפירוש צריך, זו לא הפעם הראשונה שזה קורה ובכל פעם שזה קורה זה משפיע על מאות ואולי אלפני אנשים.
או קיי סליחה, לא בולשיט. אני לא ניסיתי כי אין לי מנוי וגם אם הייתה הגרלה לא הייתי נרשם, לא נורא העיקר שננצח
אני נכנסתי ב9, בהתחלה נתן שגיאה של מחירון או משהו דומה, אחרי חצי דקה העמוד עלה, היו כמה בודדים בשער 10 כשכל פעם שאני לוחץ על אחד רשום שהכסא תפוס, כל ריענון נפתחו עוד כמה מקומות, אחרי 3-4 דקות הצלחתי לקנות כרטיס, האתר לא נפל לי אפילו לא פעם אחת
- The red one
מקורב!!!!!!!!!!Tal_Hbs כתב:אני נכנסתי ב9, בהתחלה נתן שגיאה של מחירון או משהו דומה, אחרי חצי דקה העמוד עלה, היו כמה בודדים בשער 10 כשכל פעם שאני לוחץ על אחד רשום שהכסא תפוס, כל ריענון נפתחו עוד כמה מקומות, אחרי 3-4 דקות הצלחתי לקנות כרטיס, האתר לא נפל לי אפילו לא פעם אחת
חבר של!!!!!!!!!!!!!
למי שילמת??????????
למי ליקקת??????????
בגלל אנשים כמוך נחרב בית המקדש!!!!!!!!!!111111
- red and white
אני חושב שאם הם אמורים לספק את צרכי האוהדים ברכישת הכרטיסים, אז הם כן צריכים לעשות את זה.The red one כתב: נכון, זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה. זאת הפעם השלישית או הרביעית שזה קורה בשנתיים. בשביל זה לשלם כל כך הרבה כסף? אם אתרים גדולים משפע קורסים ברגע שיש לחץ עלייהם, כנראה שזו לא בעיה ישראלית, ואם אתרים אחרים וגדולים מתמודדים עם זה ומעדיפים לא להשקיע המון כסף בשביל שעה של פיק, אז כנראה שגם בשפע לא צריכים לעשות את זה.
|:The red one כתב: מקורב!!!!!!!!!!
חבר של!!!!!!!!!!!!!
למי שילמת??????????
למי ליקקת??????????
בגלל אנשים כמוך נחרב בית המקדש!!!!!!!!!!111111
בהמשך לנושא
מוכן לתת כרטיס למשחק תמורת כרטיס ליציע שלנו בפראג