הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר

שליחה על ידי ForeverRed »

red and white כתב: אז מה נגיד שהייתה התנהלות מצוינת והכל טוב?! לא ,זה לא הגיוני שאתה על כמה מכשירים 20 דקות ובסוף אתה גם לא מצליח לרכוש כרטיס.
אתה מבין שיש עוד אלפים כמוך?

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

אתה על כמה מכשירים, אני על כמה מכשירים, חצי ממי שאנחנו מכירים על כמה מכשירים והשרת קורס. היגיון פשוט.
לא צריך להגיד שהתנהלות טובה ולא צריך להגיד ביזיון. במסגרת המשאבים הקיימים עלו על הפיתרון הטוב ביותר ומימשו אותו. מי ששפר עליו מזלו ללחוץ על הקישור בדיוק בשנייה שהיה מרווח כניסה לשרת, הצליח לקנות. מי שמעד בעשירית קדימה או אחורה אכל אותה. ככה זה עובד במכירות ענק כאלה באינטרנט. אף אחד לא גנב, אף אחד לא רימה. זו המציאות כשכל העיר מעוניינת להגיע למשחק.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

סניור כתב:אתה על כמה מכשירים, אני על כמה מכשירים, חצי ממי שאנחנו מכירים על כמה מכשירים והשרת קורס. היגיון פשוט.
לא צריך להגיד שהתנהלות טובה ולא צריך להגיד ביזיון. במסגרת המשאבים הקיימים עלו על הפיתרון הטוב ביותר ומימשו אותו. מי ששפר עליו מזלו ללחוץ על הקישור בדיוק בשנייה שהיה מרווח כניסה לשרת, הצליח לקנות. מי שמעד בעשירית קדימה או אחורה אכל אותה. ככה זה עובד במכירות ענק כאלה באינטרנט. אף אחד לא גנב, אף אחד לא רימה. זו המציאות כשכל העיר מעוניינת להגיע למשחק.
זו התשובה הפשוטה. אבל אצל הישראלים תמיד תהיה תחושה שמישהו מנסה לרמות אותם

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אם כבר הוגבלה המכירה למנויים והכמות גם ככה נמוכה מאוד - נכון יותר לבצע הגרלה מתוך נרשמים.
כך אתה מבטל את הפער הטכנולוגי אבל נשאר עם הרגשה ששוב עשו לך 'ציפורה'.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

ForeverRed כתב: אתה מבין שיש עוד אלפים כמוך?
ברור, אם זה היה רק לי לא הייתה מתלונן כי זה אומר שהבעיה נמצאת אצלי.

סמל אישי של משתמש
red and white

סניור כתב:אתה על כמה מכשירים, אני על כמה מכשירים, חצי ממי שאנחנו מכירים על כמה מכשירים והשרת קורס. היגיון פשוט.
מתי אמרתי שמישהו גנב או רימה ? ,אני גם לא אוהב את זה שפתאום אנשים מדברים על קומבינות כי לדעתי כבר השארנו את זה מאחור.
פשוט מאוד, צריך שיהיה שרת יותר טוב כדי שברים כאלה לא יקרו. ובהתחשב בעובדה שהאתר כבר קרס כמה פעמים, אולי היו צריכים לעשות את זה כבר.

סמל אישי של משתמש
anat

שליחה על ידי anat »

השאלה היא כיצד יש מכירה רק לשער 10, בעוד ליתר המשחקים האחרים יש כרטיסים למכירה לכל היציעים, אפילו לדרומי... ברור שיש פה כרטיסים שחולקו והיתר הוצאו למכירה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

red and white כתב: מתי אמרתי שמישהו גנב או רימה ? ,אני גם לא אוהב את זה שפתאום אנשים מדברים על קומבינות כי לדעתי כבר השארנו את זה מאחור.
פשוט מאוד, צריך שיהיה שרת יותר טוב כדי שברים כאלה לא יקרו. ובהתחשב בעובדה שהאתר כבר קרס כמה פעמים, אולי היו צריכים לעשות את זה כבר.
זה בפירוש לא נכון.

אין שום סיבה להשקיע מאות שקלים (ואולי יותר?) בשביל שרת חזק שישמש אותך במשך 3 שעות בשנה.

דיי, נמאס מזה כל פעםם מחדש. כל העכברים יוצאים מהחורים (לא אתה ספציפית). לא משנה איך תעשה את זה, בכל פעם, אבל בכל פעם(!!!) מי שלא יזכה יבכה. הגרלה? אז מי שהגריל מכור. שרתים? אז נתנו את הלינק לפניי. לשלוח במייל? אז מי שיש לו גישה למייל מוחק את המיילים של הלא-מקורבים.

סמל אישי של משתמש
red and white

The red one כתב: זה בפירוש לא נכון.

אין שום סיבה להשקיע מאות שקלים (ואולי יותר?) בשביל שרת חזק שישמש אותך במשך 3 שעות בשנה.

דיי, נמאס מזה כל פעםם מחדש. כל העכברים יוצאים מהחורים (לא אתה ספציפית). לא משנה איך תעשה את זה, בכל פעם, אבל בכל פעם(!!!) מי שלא יזכה יבכה. הגרלה? אז מי שהגריל מכור. שרתים? אז נתנו את הלינק לפניי. לשלוח במייל? אז מי שיש לו גישה למייל מוחק את המיילים של הלא-מקורבים.
בפירוש צריך, זו לא הפעם הראשונה שזה קורה ובכל פעם שזה קורה זה משפיע על מאות ואולי אלפי אנשים.

סמל אישי של משתמש
The red one

red and white כתב: בפירוש צריך, זו לא הפעם הראשונה שזה קורה ובכל פעם שזה קורה זה משפיע על מאות ואולי אלפני אנשים.
נכון, זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה. זאת הפעם השלישית או הרביעית שזה קורה בשנתיים. בשביל זה לשלם כל כך הרבה כסף? אם אתרים גדולים משפע קורסים ברגע שיש לחץ עלייהם, כנראה שזו לא בעיה ישראלית, ואם אתרים אחרים וגדולים מתמודדים עם זה ומעדיפים לא להשקיע המון כסף בשביל שעה של פיק, אז כנראה שגם בשפע לא צריכים לעשות את זה.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

או קיי סליחה, לא בולשיט. אני לא ניסיתי כי אין לי מנוי וגם אם הייתה הגרלה לא הייתי נרשם, לא נורא העיקר שננצח

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

אני נכנסתי ב9, בהתחלה נתן שגיאה של מחירון או משהו דומה, אחרי חצי דקה העמוד עלה, היו כמה בודדים בשער 10 כשכל פעם שאני לוחץ על אחד רשום שהכסא תפוס, כל ריענון נפתחו עוד כמה מקומות, אחרי 3-4 דקות הצלחתי לקנות כרטיס, האתר לא נפל לי אפילו לא פעם אחת

סמל אישי של משתמש
The red one

Tal_Hbs כתב:אני נכנסתי ב9, בהתחלה נתן שגיאה של מחירון או משהו דומה, אחרי חצי דקה העמוד עלה, היו כמה בודדים בשער 10 כשכל פעם שאני לוחץ על אחד רשום שהכסא תפוס, כל ריענון נפתחו עוד כמה מקומות, אחרי 3-4 דקות הצלחתי לקנות כרטיס, האתר לא נפל לי אפילו לא פעם אחת
מקורב!!!!!!!!!!
חבר של!!!!!!!!!!!!!
למי שילמת??????????
למי ליקקת??????????
בגלל אנשים כמוך נחרב בית המקדש!!!!!!!!!!111111

סמל אישי של משתמש
red and white

The red one כתב: נכון, זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה. זאת הפעם השלישית או הרביעית שזה קורה בשנתיים. בשביל זה לשלם כל כך הרבה כסף? אם אתרים גדולים משפע קורסים ברגע שיש לחץ עלייהם, כנראה שזו לא בעיה ישראלית, ואם אתרים אחרים וגדולים מתמודדים עם זה ומעדיפים לא להשקיע המון כסף בשביל שעה של פיק, אז כנראה שגם בשפע לא צריכים לעשות את זה.
אני חושב שאם הם אמורים לספק את צרכי האוהדים ברכישת הכרטיסים, אז הם כן צריכים לעשות את זה.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

The red one כתב: מקורב!!!!!!!!!!
חבר של!!!!!!!!!!!!!
למי שילמת??????????
למי ליקקת??????????
בגלל אנשים כמוך נחרב בית המקדש!!!!!!!!!!111111
|:
בהמשך לנושא
מוכן לתת כרטיס למשחק תמורת כרטיס ליציע שלנו בפראג