אני אגיד לך בדיוק למה אני מתלהם (להגדרתך).אליק כתב:
לא צריך להתלהם
כי בונפלד בעזרת סוכנו מתלהם.
אם רוצה להישאר, שידע להגיע להבנות בלי לחץ תקשורתי.
אם הציעו לו חוזה ל-3 שנים זה אומר שמכבדים אותו, שיכבד חזרה.
אני אגיד לך בדיוק למה אני מתלהם (להגדרתך).אליק כתב:
לא צריך להתלהם
לא יודע מי המשל והנמשל בסיפור שלנו.מתי אדום עתיק כתב:זה מזכיר לי סיפור על גבר שהתחתן עם אישה יפה וחסודה, שאחרי הלידה של ביתם, חטפה , לא עלינו, דיכאון לידה ונהפכה נכה, וחולת נפש. הגבר זכר לה חסד נעורים טיפל בה ונשאר איתה שנים. אחרי שנים רבות , הגבר כבר השלים עם גורלו ומזלו הרע , אלא שאז יום אחד, התנפלה עליו האישה בהתקף חד פעמי של זעם, צרחה היכתה, ודרשה ממנו לעזוב את הבית. הגבר לא האמין למשמע אוזניו, לא חשב פעמיים, ונפרד ממנה כל עוד נפשו בו, שמח על מזלו הטוב. כעבור זמן קצר הכיר מישהי חדשה ושיפר את איכות חייו לאין ערוך...
גל סרוסי כתב:אתם מגזימים עם התגובות שלכם.
לפי דעתי בונלפד בסיבוב האחרון עשה סיבוב ממש טוב, הוא השתדרג מאוד בסיבוב האחרון.
אני זוכר משחקים גדולים שלו עם לופא קדוש אבל בסיסוס האחרון אני הכי התרשמתי ממנו הוא בא לקבל כדור מה שהוא לא עשה במשך 7 שנים.
אני מאוד מקווה שאני יראה אותו העונה אבל אני חייב לציין שלא צריך לבנות עליו לבד הוא חייב לקבל שחקן זר ברמה ממש גבוהה לידו
סבבה, הכל טוב ויפה, אבל בשם אותה הבלחה של 3-4 משחקים בסיום העונה הוא בעמדה לעשות כעת פוזה של א-לה צ'אבי בקטן?! לא יותר מלגיטימציה להשתייך לסגל הרחב בעונה הקרבה. אדון בונפלד עדיין בפוזיציה בה חובת ההוכחה עליו, אז שירגיע דחוף וידע את מקומו. מה שהכי מדהים, שממש לא ניסו לקצץ בשכרו ולו אגורה, אבל המגלומן חולם באספמיה ודורש שדרוג עצבני לשכרוגל סרוסי כתב:בונפלד בסיבוב האחרון התבגר בצורה משמעותית, במשך כל העונות שלו בבאר שבע הוא חיכה שהכדור יגיע אליו לרגל בסיבוב האחרון הוא כל המשחק היה עם היד על הירך וביקש את הכדור, וכולם יודעים שדברים טובים קורים שהכדור אצל בונפלד, במשך כל השנים הוא התחמק הוא פחד לקחת אחריות.
אני רוצה לציין את המשחק נגד רמת השרון ולא בגלל הגול האדיר שהוא הפיל את המזוזה מהשער, במשחקים האלו בעבר כולם פחדו לבוא לבקש כדור שיש 14 אלף איש ביציעים ובונפלד מהרגע הראשון ביקש את הכדור ולקח מנהיגות.
אני ממש מקווה שהוא יחתום ויוציא מעצמו את המירב בעונה הקרובה.
מתי אדום עתיק כתב:לא הבנת ניב? פיצוץ???? שילכו ... שניהם.לחגוג. לנצל את ההזדמנות. או להציע להם חוזה נדיב מאין כמותו. (נדיב מאוד ,אני לא ציני, ביחס לרמה)
וזה החוזה שצריך לטעמי להציע לבונפלד ולאילוז:
בגדי אימונים, נעלי אימונים, בגדי משחק, ונעלי משחק על חשבון המועדון. ביטוח אובדן כושר עבודה על חשבון המועדון.
אימונים אישיים וקבוצתיים על חשבון המועדון (שמשלם למאמן).
יעוץ בעניני ת-ז-ו-נ-ה והתנהלות מחוץ למגרש על חשבון המועדון.8000 ש"ח לחודש נטו. (כ11000 ש"ח ברוטו לחודש)33000 דולר ברוטו לשנה כולל חודשי הקיץ). חוזה לעונה אחת בלבד. ושינשקו לאלונה את הנעליים. ושיאמינו: " לנו זה עולה יותר"
עדין לא הבנת??? הפועל באר שבע (על אף שמנוהלת על ידי אישה) היא הגבר בסיפור...לברוח...
הלו הלו עד הפועל להבים....הוא יושב במשבצת של משה "סופה" ניראריק כתב:העצלן לא יסכים לשחק בהפועל להבים כי זה רחוק לו אז במרכז הארץ וצפונה, נו באמת...
לא צריך להתקפל, בסוף הוא יתקפל ויחתום גם בהצעה נמוכה ממה שקיבל.