המ''מ עם בונפלד התפוצץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

Re: המ''מ עם בונפלד התפוצץ

שליחה על ידי אביאל »

אליק כתב:

לא צריך להתלהם :)
אני אגיד לך בדיוק למה אני מתלהם (להגדרתך).

כי בונפלד בעזרת סוכנו מתלהם.

אם רוצה להישאר, שידע להגיע להבנות בלי לחץ תקשורתי.

אם הציעו לו חוזה ל-3 שנים זה אומר שמכבדים אותו, שיכבד חזרה.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אתם יכולים להירגע , בונפלד ישאר במועדון ולא ילך לשום מקום אחר (ראוי למקום בסגל אגב).
בשביל אלעד, לעזוב את המועדון זה בעצם לוותר על היותו סלב מקומי ומגלומן בחסד.
לוותר על הסטטוס הזה זה בערך כמו לקחת מדודו טופז זמן מסך (מתנצל על הקיצוניות).
רק המחשבה מלהיות לא רלוונטי תחזיר את אלעד בטיסה אל שולחנו של אבי שכטר שבדרכו
אל האיצטדיון הוא ממלמל לעצמו "אלעד עולה, אלעד עולה...".

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ

שליחה על ידי עדי פרץ »

אלעד עולה ! גם אני הייתי עצבני עליו כל השנים ..אבל אחרי השנה הזאת...נקששרתי אליו כמו שהוא נקשר לקהל.
חייב להשאר

מצד שני - עדיין לא הבנתם שלא מאמינים לכל מה שרשום באינטרנט|??

סמל אישי של משתמש
גל סרוסי

שליחה על ידי גל סרוסי »

בונפלד בסיבוב האחרון התבגר בצורה משמעותית, במשך כל העונות שלו בבאר שבע הוא חיכה שהכדור יגיע אליו לרגל בסיבוב האחרון הוא כל המשחק היה עם היד על הירך וביקש את הכדור, וכולם יודעים שדברים טובים קורים שהכדור אצל בונפלד, במשך כל השנים הוא התחמק הוא פחד לקחת אחריות.
אני רוצה לציין את המשחק נגד רמת השרון ולא בגלל הגול האדיר שהוא הפיל את המזוזה מהשער, במשחקים האלו בעבר כולם פחדו לבוא לבקש כדור שיש 14 אלף איש ביציעים ובונפלד מהרגע הראשון ביקש את הכדור ולקח מנהיגות.
אני ממש מקווה שהוא יחתום ויוציא מעצמו את המירב בעונה הקרובה.

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

יאאלה מה הקטע שלו?
הוא אוהב את המועדון ורוצה להמשיך שיחתום ואם לא שיגיד ישר ולא ינהל מ"מ שהוא לא מרוצה ממנו.

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

וואי זה פשוט חארטה הפרסום הזה, הוא לא באמת יעזוב, סתם ניסיון כושל להגדיל את החוזה שלו.
ודעתי בעיניין ידועה- חובה שהוא ישאר !
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
מתי אדום עתיק

שליחה על ידי מתי אדום עתיק »

זה מזכיר לי סיפור על גבר שהתחתן עם אישה יפה וחסודה, שאחרי הלידה של ביתם, חטפה , לא עלינו, דיכאון לידה ונהפכה נכה, וחולת נפש. הגבר זכר לה חסד נעורים טיפל בה ונשאר איתה שנים. אחרי שנים רבות , הגבר כבר השלים עם גורלו ומזלו הרע , אלא שאז יום אחד, התנפלה עליו האישה בהתקף חד פעמי של זעם, צרחה היכתה, ודרשה ממנו לעזוב את הבית. הגבר לא האמין למשמע אוזניו, לא חשב פעמיים, ונפרד ממנה כל עוד נפשו בו, שמח על מזלו הטוב. כעבור זמן קצר הכיר מישהי חדשה ושיפר את איכות חייו לאין ערוך...

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

מתי אדום עתיק כתב:זה מזכיר לי סיפור על גבר שהתחתן עם אישה יפה וחסודה, שאחרי הלידה של ביתם, חטפה , לא עלינו, דיכאון לידה ונהפכה נכה, וחולת נפש. הגבר זכר לה חסד נעורים טיפל בה ונשאר איתה שנים. אחרי שנים רבות , הגבר כבר השלים עם גורלו ומזלו הרע , אלא שאז יום אחד, התנפלה עליו האישה בהתקף חד פעמי של זעם, צרחה היכתה, ודרשה ממנו לעזוב את הבית. הגבר לא האמין למשמע אוזניו, לא חשב פעמיים, ונפרד ממנה כל עוד נפשו בו, שמח על מזלו הטוב. כעבור זמן קצר הכיר מישהי חדשה ושיפר את איכות חייו לאין ערוך...
לא יודע מי המשל והנמשל בסיפור שלנו.
אבל ללא ספק סיפור מרגש. ;)
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
מתי אדום עתיק

שליחה על ידי מתי אדום עתיק »

לא הבנת ניב? פיצוץ???? שילכו ... שניהם. :דופק את הראש בקיר: לחגוג. לנצל את ההזדמנות. או להציע להם חוזה נדיב מאין כמותו. (נדיב מאוד ,אני לא ציני, ביחס לרמה)

וזה החוזה שצריך לטעמי להציע לבונפלד ולאילוז:
בגדי אימונים, נעלי אימונים, בגדי משחק, ונעלי משחק על חשבון המועדון. ביטוח אובדן כושר עבודה על חשבון המועדון.
אימונים אישיים וקבוצתיים על חשבון המועדון (שמשלם למאמן).
יעוץ בעניני ת-ז-ו-נ-ה והתנהלות מחוץ למגרש על חשבון המועדון.8000 ש"ח לחודש נטו. (כ11000 ש"ח ברוטו לחודש)33000 דולר ברוטו לשנה כולל חודשי הקיץ). חוזה לעונה אחת בלבד. ושינשקו לאלונה את הנעליים. ושיאמינו: " לנו זה עולה יותר"
עדין לא הבנת??? הפועל באר שבע (על אף שמנוהלת על ידי אישה) היא הגבר בסיפור...לברוח...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

גל סרוסי כתב:אתם מגזימים עם התגובות שלכם.
לפי דעתי בונלפד בסיבוב האחרון עשה סיבוב ממש טוב, הוא השתדרג מאוד בסיבוב האחרון.
אני זוכר משחקים גדולים שלו עם לופא קדוש אבל בסיסוס האחרון אני הכי התרשמתי ממנו הוא בא לקבל כדור מה שהוא לא עשה במשך 7 שנים.
אני מאוד מקווה שאני יראה אותו העונה אבל אני חייב לציין שלא צריך לבנות עליו לבד הוא חייב לקבל שחקן זר ברמה ממש גבוהה לידו
גל סרוסי כתב:בונפלד בסיבוב האחרון התבגר בצורה משמעותית, במשך כל העונות שלו בבאר שבע הוא חיכה שהכדור יגיע אליו לרגל בסיבוב האחרון הוא כל המשחק היה עם היד על הירך וביקש את הכדור, וכולם יודעים שדברים טובים קורים שהכדור אצל בונפלד, במשך כל השנים הוא התחמק הוא פחד לקחת אחריות.
אני רוצה לציין את המשחק נגד רמת השרון ולא בגלל הגול האדיר שהוא הפיל את המזוזה מהשער, במשחקים האלו בעבר כולם פחדו לבוא לבקש כדור שיש 14 אלף איש ביציעים ובונפלד מהרגע הראשון ביקש את הכדור ולקח מנהיגות.
אני ממש מקווה שהוא יחתום ויוציא מעצמו את המירב בעונה הקרובה.
סבבה, הכל טוב ויפה, אבל בשם אותה הבלחה של 3-4 משחקים בסיום העונה הוא בעמדה לעשות כעת פוזה של א-לה צ'אבי בקטן?! לא יותר מלגיטימציה להשתייך לסגל הרחב בעונה הקרבה. אדון בונפלד עדיין בפוזיציה בה חובת ההוכחה עליו, אז שירגיע דחוף וידע את מקומו. מה שהכי מדהים, שממש לא ניסו לקצץ בשכרו ולו אגורה, אבל המגלומן חולם באספמיה ודורש שדרוג עצבני לשכרו :ישן:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Dj-BK
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dj-BK »

מתי אדום עתיק כתב:לא הבנת ניב? פיצוץ???? שילכו ... שניהם. :דופק את הראש בקיר: לחגוג. לנצל את ההזדמנות. או להציע להם חוזה נדיב מאין כמותו. (נדיב מאוד ,אני לא ציני, ביחס לרמה)

וזה החוזה שצריך לטעמי להציע לבונפלד ולאילוז:
בגדי אימונים, נעלי אימונים, בגדי משחק, ונעלי משחק על חשבון המועדון. ביטוח אובדן כושר עבודה על חשבון המועדון.
אימונים אישיים וקבוצתיים על חשבון המועדון (שמשלם למאמן).
יעוץ בעניני ת-ז-ו-נ-ה והתנהלות מחוץ למגרש על חשבון המועדון.8000 ש"ח לחודש נטו. (כ11000 ש"ח ברוטו לחודש)33000 דולר ברוטו לשנה כולל חודשי הקיץ). חוזה לעונה אחת בלבד. ושינשקו לאלונה את הנעליים. ושיאמינו: " לנו זה עולה יותר"
עדין לא הבנת??? הפועל באר שבע (על אף שמנוהלת על ידי אישה) היא הגבר בסיפור...לברוח...

לאחד מהם צריך גם קורס גמילה מעישון
תמונה

תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ואה כן, חיים זלקאי כעת עם הראש עמוק באדמה...מזה תקופה ארוכה ליצן החצר לכאורה משתמש בבמה הניתנת לו בשני המקומונים בהם הוא כותב בכדי להתל בדעת הקהל, ליחצ"ון אגרסיבי של השחקן ברמות שכבר מעוררות תהיות על הסבה מקצועית, שהקורא התמים קורא שוב ושוב לוודאות שאכן מדובר באותו שחקן שכבר שנים בגדר אכזבה ענקית, ולא בצ'אבי בטעות...

כמעט שנתיים מאז עידן אלונה, כנראה שזה האירוע המכונן מבחינתו, שיפיל אצלו סופית את האסימון שכללי המשחק השתנו בתכלית מעידן החושך...עזבו את העמדה הנחרצת של המועדון...התגובות פה, ובכלל של שאר האוהדים בנידון הם כאלף עדים עד כמה אחיזה במציאות ויכולת השפעה יש לדברי ההבל שלו...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
נמרוד ברדה

Re: המ''מ עם בונפלד התפוצצ

שליחה על ידי נמרוד ברדה »

אריק כתב:העצלן לא יסכים לשחק בהפועל להבים כי זה רחוק לו אז במרכז הארץ וצפונה, נו באמת...
לא צריך להתקפל, בסוף הוא יתקפל ויחתום גם בהצעה נמוכה ממה שקיבל.
הלו הלו עד הפועל להבים....הוא יושב במשבצת של משה "סופה" ניר

שלח תגובה