כתב ynet

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

Re: כתב ynet

שליחה על ידי אריאל2 »

The red one כתב: איך?
אני לא יודע לגבי ברמן כי אני לא נכנס לוואן אבל נראה ששי רק מנסה לנגח את המועדון ואת האוהדים. צהוב, צהוב, צהוב.
אתה עיתונאי ספורט, דבר איתנו על מערכים צפויים, שחקני חיזוק, מתי גאדיר חוזר לאימונים, קצב מכירת מנויים ותבקר כשצריך.
אצלו הכל הפוך. הכפשות, שקרים, תככים ורכילות. אחר כך, אם בכלל, כל היתר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אריאל2 כתב: אני לא יודע לגבי ברמן כי אני לא נכנס לוואן אבל נראה ששי רק מנסה לנגח את המועדון ואת האוהדים. צהוב, צהוב, צהוב.
אתה עיתונאי ספורט, דבר איתנו על מערכים צפויים, שחקני חיזוק, מתי גאדיר חוזר לאימונים, קצב מכירת מנויים ותבקר כשצריך.
אצלו הכל הפוך. הכפשות, שקרים, תככים ורכילות. אחר כך, אם בכלל, כל היתר.
מקבל את דעתך ופעם השישית(מה יהיה...) אומר שאני מסכים איתה.

זה עדיין לא קשור לזה שב-24 שעות האחרונות הוא לא עשה משהו יוצא דופן. ולא, להעלות כתבה שהאתר שלנו לא פעיל, זה לא צהוב צהוב צהוב ולא גרם לפילוג הקהל ולבלאגן ברמת עזיבת אלונה..ויותר מזה, זה דבר שאולי יגורם להקבוצה להזיז ת'תחת שלהם ולהתחיל להתעסק באתר. הנה, בנתיים אני רואה שהוא התעדכן אחרי המשחק מול סוטון.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: השאלה אכן נשאלה על ידי מוגילבסקי, כמו שנשאלות שאלות רבות , מלטפות ופחות מלטפות, על ידו ועל ידי עיתונאים אחרים בכל מסיבת עיתונאים. משום מה, אתם לא מתייחסים לאשם האמיתי בפארסה הזו - ברק בכר. העיתונאים לא עשו דבר מלבד לצטט אותו. בדר"כ בכר לא נופל במלכודות האלה, הפעם כן.

הנסיון לחמם - לא מעשי ידם של רוב הכתבים. בוא אגלה לך איך זה עובד - הכתבים מקליטים בפלאפון את המסע"תים, מעבירים את זה לעורכים לתמלולים, ומשם זה רץ לאתרים. בדר"כ, לכתבים אין שליטה על מה שמפורסם. בטח שהם לא קובעים מה כותרת ראשית באתר, מה כותרת הכתבה, מה המשנית וכו'. ישב בחור במערכת, שמע את הדברים, וציטט את מה שבכר אמר. עובדה שכל האתרים, ביחד, העלו את הציטוט הזה לכותרות.

הפוסט של ראדי - גם פה, אין לכתבים נגיעה (לרוב) לגבי הכותרת של הכתבה ובטח ובטח הם לא מחליטים שזה יהיה כותרת ראשית. בכתבה על ראדי, נכתב "הפוסט הופנה כלפי המבקרים". המבקרים יכולים להיות כולם. הקהל, התקשורת, השחקנים. האצבע המאשימה לא הופנתה כלפי הקהל. כולם..אגב, אני בכלל לא ראיתי שהכתבה הזאת עשתה כזה בלאגן בקרב הקהל.

התוצאה נגד סוטון - כפי שהגבתי לשי באשכול המשחק, הכתבים אינם כותבים את הכתבות של המשחק עצמו וגם לא אחראים למה שנהיה מהם לאחר מכן, למרות שהם חתומים עלייהם.

מסכים עם מה שכתבתי או לא? ואל תקרא על אוטומט ותגיד "הנה, זה שוב מנסה להגן". תקרא באמת לעומק.

אדום זקן - עוד פעם, בפעם החמישית, לא מתיימר להגן על הכתבה על האתר, למרות ששוב, בפעם החמישית, יש בה משהו. והכתבה על האתר בטח ובטח לא התסיסה את הקהל, אל תגזים....
מי אמר שהיא התסיסה מישהו?
אמרתי שאם אדם כמו מוגילבסקי מחליט לרדת לקטנות אז כנראה זה נובע ממשהו.
חבל שאתה לא שומע אותו ב103 תאמין לי שתשאל את עצמך מי זה המטומטם הזה?

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

The red one כתב: השאלה אכן נשאלה על ידי מוגילבסקי, כמו שנשאלות שאלות רבות , מלטפות ופחות מלטפות, על ידו ועל ידי עיתונאים אחרים בכל מסיבת עיתונאים. משום מה, אתם לא מתייחסים לאשם האמיתי בפארסה הזו - ברק בכר. העיתונאים לא עשו דבר מלבד לצטט אותו. בדר"כ בכר לא נופל במלכודות האלה, הפעם כן.

הנסיון לחמם - לא מעשי ידם של רוב הכתבים. בוא אגלה לך איך זה עובד - הכתבים מקליטים בפלאפון את המסע"תים, מעבירים את זה לעורכים לתמלולים, ומשם זה רץ לאתרים. בדר"כ, לכתבים אין שליטה על מה שמפורסם. בטח שהם לא קובעים מה כותרת ראשית באתר, מה כותרת הכתבה, מה המשנית וכו'. ישב בחור במערכת, שמע את הדברים, וציטט את מה שבכר אמר. עובדה שכל האתרים, ביחד, העלו את הציטוט הזה לכותרות.

הפוסט של ראדי - גם פה, אין לכתבים נגיעה (לרוב) לגבי הכותרת של הכתבה ובטח ובטח הם לא מחליטים שזה יהיה כותרת ראשית. בכתבה על ראדי, נכתב "הפוסט הופנה כלפי המבקרים". המבקרים יכולים להיות כולם. הקהל, התקשורת, השחקנים. האצבע המאשימה לא הופנתה כלפי הקהל. כולם..אגב, אני בכלל לא ראיתי שהכתבה הזאת עשתה כזה בלאגן בקרב הקהל.

התוצאה נגד סוטון - כפי שהגבתי לשי באשכול המשחק, הכתבים אינם כותבים את הכתבות של המשחק עצמו וגם לא אחראים למה שנהיה מהם לאחר מכן, למרות שהם חתומים עלייהם.

מסכים עם מה שכתבתי או לא? ואל תקרא על אוטומט ותגיד "הנה, זה שוב מנסה להגן". תקרא באמת לעומק.

אדום זקן - עוד פעם, בפעם החמישית, לא מתיימר להגן על הכתבה על האתר, למרות ששוב, בפעם החמישית, יש בה משהו. והכתבה על האתר בטח ובטח לא התסיסה את הקהל, אל תגזים....
אז למה הם בכלל נקראים כתבים?
שישימו מכשיר הקלטה בחדר תקשורת שמשדר ישירות לעורכים.
בבקשה, חסכנו משכורות, אפשר לצמצם בפרסומות, יירד קצת הקליקבייט. שבת שלום!

סמל אישי של משתמש
The red one

סניור כתב:
אז למה הם בכלל נקראים כתבים?
שישימו מכשיר הקלטה בחדר תקשורת שמשדר ישירות לעורכים.
בבקשה, חסכנו משכורות, אפשר לצמצם בפרסומות, יירד קצת הקליקבייט. שבת שלום!
ולהעביר אינסרטים ממסיבת העיתצונאים זו העבודה היחידה של הכתבים? בחייך..

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

The red one כתב: ולהעביר אינסרטים ממסיבת העיתצונאים זו העבודה היחידה של הכתבים? בחייך..
לםי מה שכתבת בהודעה הקודמת שום דבר זה לא הם, לא באחריותם, לא מעשה ידיהם ואין להם נגיעה בו. אז למה יש צורך? בשביל לכתוב על מועמדים פיקטיביים שכל מיני סוכנים סימסו להם את השם בשביל להעלות את המחיר בקבוצה אחרת? תודה רבה, נסתדר גם בלי זה.

סמל אישי של משתמש
The red one

ממש לא שום דבר בכללי, רק בדר״כ רוב הדברים שנוגעים למשחק עצמו והכתבה שאחריו עם התגובות.

אגב הם אחראים לשאול את השאלות שעלייהם עונים ;)

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב:ממש לא שום דבר בכללי, רק בדר״כ רוב הדברים שנוגעים למשחק עצמו והכתבה שאחריו עם התגובות.

אגב הם אחראים לשאול את השאלות שעלייהם עונים ;)
אתה כותב בצורה עיוורת ומגזים עם הדיפנס.

אפשר גם לבקר אותם, הם עתונאיים בכלי תקשורת ארצית והם בחרו במקצוע ועם המקצוע מגיעה גם ביקורת, אם תרצה או לא.

כמובן שיש דרך וצורה וקללות הן ממש לא הדרך ולא צריך להתייחס אליהן, אבל ביקורת לגיטימית ועניינית כמו שמעבירים פה בפורום? יותר מראוי, אפילו דרוש.

מאוד קל לעצב דעת קהל ולהציג דברים באופן חיובי או שלילי, לא אחזור על הדברים שכתבו לפני, באופן כללי מוגילבסקי פועל תמיד נגד המועדון בשיטתיות קבועה (זכותו המלאה ומסיבותיו שלו) ומגיעה לו ביקורת על כך.

לגבי ברמן? שוב אגיד, אדם נדיר, אוהד אמיתי, לעומת אחרים לא תמיד מחפש את הרע וגם יודע לתת מחמאות כשצריך, סך הכל מבחינתי עושה עבודה עיתונאית ראויה במיוחד לאור העובדה שהוא אוהד הקבוצה מצד אחד ועיתונאי מצד שני וצריך לשמור על אובייקטיביות (לא להיות אוהד מדי ולא להיות אנטי מדי).

גם אם הפעם בחר בכתבה שלילית או כותרת שלילית, סולח לו, הוא בסדר בסך הכל.

אגב - אתה לא יכול לנער אותם מאחריות כשמדובר בכותרת או בפוסט או בראיון שליליים ולהאשים את כל המסביב וכשזה בא לטובתם והם פרסמו את הפרוייקט בהדסטארט לדוגמא לנכס זאת לטובתם.

אם הם זכאים לנקודות זכות (והם זכאים) על פרסום הפרוייקט של הארגון הם זכאים לנקודות שלילה על כותרות בוזגלו, ראדי וה"כישלון" בתיקו מול קבוצת צמרת בפרמיירליג, סה טו.

סמל אישי של משתמש
The red one

אני לא אמרתי שהביקורת לא ראוייה, זה לא אומר שאני חייב להסכים עם כל כולה. אם מישהו פה חושב x ובפועל הדברים y, צריך להעמיד אותו על טעותו.

הדיון הגדול הזה החל בגלל הפוסט המכוער של עמה בןטיק. שם התלונות שלי היו על הדרך שבה הועברה הביקורת, ולא על עצם הביקורת. משם זה כבר התפשט לדברים יותר רחבים.

והדבר הכי חשוב - אלה שמעבירים ביקורת (לגיטימית או לא) לא הופך אותם לחסינים מביקורת בעצמם.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

תקציר?

סמל אישי של משתמש
The red one

YallaHapoel כתב:תקציר?
יעלה ליוטיוב אחרי שער השבת

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

בלי להתייחס לכתבים מוטים או לא
אני אתייחס לאמירה של בכר

משפחת בוזגלו בסוג של מלחמה שקטה מול בכר והמועדון
הבוזגלואים טוענים שלא היתה הצעה לשדרוג ואנחנו טוענים שהיתה יותר מפעם אחת.

המועדון טוען שמשפחת בוזגלו לא מאפשרת להדפיס את החולצה שלו בחנות הרשמית - משפחת בוזגלו טוענת שזה בא מצד המועדון.

האבא בוזגלו משחק משחק ומשתמש בכל הכלים ההתקפיים.
יש סיכוי שעלה לבכר על העצבים והוא הגיב בהתאם.
ואז התנצל כדי להשתיק את הפרשיה.

בכל מקרה העיתונאים ידעו איפה ללחוץ.
ומשפחת בוזגלו חוזרת לעשות בלאגן..

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

The red one כתב: יעלה ליוטיוב אחרי שער השבת
בכל זאת?

סמל אישי של משתמש
milan