The red one כתב:
את דעתי הלא מחמיאה על שי מוגליבסקי אמרתי פה לא פעם ולא פעמיים, אל תרמוז ואל תהפוך אותי למה שאני לא. במקרה הספציפי הזה, שהוא רק מעלה כתבה על כך שהאתר לא מעודכן (לגיטמי לגמריי) אין כל בעיה. אם זה היה מופיע על שם של כתב אחר, לא הייתם פוצים פה.
עדיין התחמקת לי מהשאלה - מה כל כך חרה לך בהתנהלות של הכתבים ביממה האחרונה?
אני אענה בשמו. לכל טקסט שקוראים כל פני השטח יש גם סאב טקסט. לא כל דבר שבנאדם כותב או אומר הוא נטו המילה, אלא גם דרך ההתבטאות, המטרה והמניעים.
עכשיו אני אגיד את זה בצורה קצת בוטה, לשי מוגילבסקי מעניין את הביצה השמאלית האתר של הפועל באר שבע, מעניין אותו לפגוע במועדון.
הוא יכול באותה מידה לכתוב גם שאלונה עברה ליד קבצן ברחוב שביקש כסף והיא התעלמה ממנו ועברה כאילו כלום. זה משהו שכולנו עושים כל יום לא? עכשיו בוא תכתוב על זה כתבה ותנסח את זה בצורה מגמתית ותראה איזה קל לרשום "אלונה ברקת, אשת המיליונים, התעלמה מעובר אורח גוסס למוות שהתחנן לעזרה".
אין פה עניין של נכונות, שזה כבר עניין שאין מה לדון בו כי הם כותבים שקרים על בסיס יום יומי ברמה שכבר אי אפשר לעקוב, זה עניין הקטנוניות. מי מעלה כתבה כזאת אם לא כדי להזיק ולזרוע הרס?
הם משתמשים בכובע האהדה כשנוח להם כדי שהכתבות יקבלו יותר אמינות, מעבר לזה הם לא פחות גרועים מאוהדי מכבי בעיניי. זאב אתה מזהה כזאב, איתו קל להתמודד. זאב בתחפושת של כבשה זאת הצרה.
תדע שבחיים כל אמת אפשר להציג בכמה דרכים שונות, והדרך שלהם היא דרך שפוגעת במועדון ומוציאה לא פעם אותנו הבאר שבעים כפרובנציאלים או טיפשים. ברמן אמר שאוהדי בש רבו עם אוהדי סוטון. בוא תגיד לי אתה אם זה לא יושב לעורך בול כטייפקאסט על דרומי ברברי.