כתב ynet

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: כתב ynet

שליחה על ידי הפועלעולה »

izguy83 כתב: מה מביך מה?!
יש גבול לאיך אפשר להתבטא.
תקרא את התגובות, כולל זה שמצטער שהוא החלים ממחלת הסרטן.
מה זה דורש מכתב התנצלות עד יום ראשון? הוא ילדה בת 4 וחצי? אוי אוי אוי, כתבו עליו סטטוס מרושע :(
יפנה למשטרה? על מה? על זה שקיללו אותו? מה השלב הבא? יתחיל לאתר טוקבקיסטים שקיללו אותו בוואן ויעשה להם שיימינג?

בכיין. שלא יהיה כתב סוג ז' שיורק לבאר ממנה הוא שותה והוא לא יקבל שנאה.

תגובות כמו של הסרטן תת רמה אבל באופן כללי לא אוהב את הדף הזה (לא קשה לדעת אגב מי עומדים מאחוריו), אם כי כאן הם צודקים.
The red one כתב:אתה גועל נפש בדיוק כמו מפעילי העמוד. קורא לתגובה שלו מביכה ומה עם השפה שהם משתמשים בה?
חבר, אתה לא אובייקטיבי. עדיף שלא תגיב בנושא הזה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

יש הבדל בין קללה פה ושם לבין איחולי סרטן וקללות כאלה על נטיות מיניות והקול שלך. נראה מה אתה היית מרגיש אם היו מאחלים לך סרטן על כך שאתה עושה את עבודתך.

ברשותך, אל תמליץ לי איפה להגיב ואיפה לא. תמשיך לתמוך בעמוד בשפה כזו נמוכה ובגועל נפש כזה, ככה תגיע רחוק רחוק.

אגב? איפה יגאל ומוגילבסקי ירו לבאר ממנה הם שתו ביום באחרון? כבר אמרתי בבוקר שאני מזהה התבהמות על פארש עלייהם והנה זה מתפרץ בשיא הכיעור.

בוא תגיד לי מה לדעתך הם עשו לא נכון, אשמח לדעת

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

אני מניח שבמערכת של וואן לעשות את עבודתו = למצוא צהוב ולעשות בלאגנים.
אז כן, הוא עושה את עבודתו. אבל אח"כ שלא יצפה לקבל יחס של מלך מהקהל. אין שום סיבה שיניב טוכמן מוואלה ילקק לג'ורדי את פי הטבעת ויתרץ הפסד לקבוצה עלובה מהליגה האירית בעוד שבאר שבעים, "אוהדים" שלנו, רק ילכלכו ויטנפו בתקופה הכי טובה בהיסטוריה של המועדון. יחס גורר יחס.

בכל אופן, אני מדבר עם מישהו שהוא חבר קרוב של ברמן וקרוב לברנז'ה הבאר שבעית, לכן האובייקטיביות שלך היא לא קיימת והדיון איתך מיותר.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אין שום קשר לארגון, אין לי מושג מי כותב שם לפעמים אני מסכים, לפעמים לא מסכים וכשאני לא מסכים זה בעיקר כי אני לא אוהב ופחוץ מתחבר לשפה, אבל בואו לא נעשה חיבור בין דף אנונומי ולא קשור לארגון האוהדים שיש לו מספיק דמויות מוכרות ביציע ודף משלו בשביל לצאת בביקורת נגד מי שיחפוץ בכך, כשהיינו צריכים לבקר ביקרנו, בלי קשר אני לא חושב שלברמן מגיעות המילים הללו כי אני מכיר אותו באישי והוא אוהד אמיתי שמשלב גם עבודת עיתונאות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני אגיב לפוסט ולתגובה של ברמן;

הפוסט- לא לעניין. לא סובל את השפה המבזה הזו, יש דרך להעביר מסר.

התגובה- לא אוהב את המשפט "ככה כל אוהדי באר שבע מדברים?", איפה גדלת אדון ברמן? בסביון פיתוח? אל תעשה הכללות של מישהו תלוש מהמציאות, ברור לך ולכולנו שזה לא מייצג יותר מכמה בודדים בקהל הגדול שלנו. לגבי התלונה במשטרה, זכותו.

אגב, הפוסט נמחק בינתיים וטוב שכך
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

אתה שוגה. ההנחה שלך לא נכונה. יגאל הוא האנטיתזה המושלמת לעובד וואן. גם אם מצפים ממנו לחפש צהוב, הוא לא עושה את זה בכלל. בתכנית הרדיו אופירע וברקו תמיד מסתלסטים עליו שהוא לא כתב אלא אוהד.

דווקא בגלל שאני מכיר ומקורב אני הכי האיש לדון איתו על זה כדי לפוצץ לכם את הבועה הגדולה שלכם.

עדיין לא ענית לי מה הוא ושי עשו אתמול/היום לדעתך שמגיע להם היחס הזה.
הפועלעולה כתב:אני מניח שבמערכת של וואן לעשות את עבודתו = למצוא צהוב ולעשות בלאגנים.
אז כן, הוא עושה את עבודתו. אבל אח"כ שלא יצפה לקבל יחס של מלך מהקהל. אין שום סיבה שיניב טוכמן מוואלה ילקק לג'ורדי את פי הטבעת ויתרץ הפסד לקבוצה עלובה מהליגה האירית בעוד שבאר שבעים, "אוהדים" שלנו, רק ילכלכו ויטנפו בתקופה הכי טובה בהיסטוריה של המועדון. יחס גורר יחס.

בכל אופן, אני מדבר עם מישהו שהוא חבר קרוב של ברמן וקרוב לברנז'ה הבאר שבעית, לכן האובייקטיביות שלך היא לא קיימת והדיון איתך מיותר.

סמל אישי של משתמש
-שלומי-

שליחה על ידי -שלומי- »

על איזה פוסט מדובר ? לא מחקו את העמוד המדובר

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

כמות יפי הנפש פה שוברת שיאים.
כשנוח לכם ולבנאדם קוראים יעקב בוזגלו, אופירה אסייג או אייל ברקוביץ או דורון ברוש (אותו אפס מכביסט עם הכתבה עלינו שנה שעברה( לא שומע שאתם אומרים "הם לא עובדי המועדון" או שאתם מרסנים את התגובות שלכם.
אבל כשהם באר שבעים ויש לכם נגיעה אליהם אתם פתאום הדלאי לאמה.
הבנאדם הוא שלולית קיא שקוראת לעצמה עיתונאי, נכון שהוא יכול לכתוב מה שהוא רוצה, אבל חופש הדיבור הוא דו צדדי, אנחנו צריכים להוקיע אנשים כאלה, במיוחד שהם מסתובבים בינינו במסווה של אוהדים. כותב ערמות של *** ופוגע לנו בקבוצה, למי שזה לא מפריע שיבושם לו, יש אנשים שכן.
צריך להפוך אותם, ובמיוחד את שי לפרסונה נון גרטה.
שקרים = פגיעה בקבוצה, לא הכל צריך לקבל בשלוות נפש.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אף פעם לא החזקתי מברמן לא כשדרן לא כפרשן ולא ככתב אין לו מושג מלא אי דיוקים בכתבות
וגם מעצבן אותי לראות אותי ברחוב אפילו
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

avivgolan כתב:כמות יפי הנפש פה שוברת שיאים.
כשנוח לכם ולבנאדם קוראים יעקב בוזגלו, אופירה אסייג או אייל ברקוביץ או דורון ברוש (אותו אפס מכביסט עם הכתבה עלינו שנה שעברה( לא שומע שאתם אומרים "הם לא עובדי המועדון" או שאתם מרסנים את התגובות שלכם.
אבל כשהם באר שבעים ויש לכם נגיעה אליהם אתם פתאום הדלאי לאמה.
הבנאדם הוא שלולית קיא שקוראת לעצמה עיתונאי, נכון שהוא יכול לכתוב מה שהוא רוצה, אבל חופש הדיבור הוא דו צדדי, אנחנו צריכים להוקיע אנשים כאלה, במיוחד שהם מסתובבים בינינו במסווה של אוהדים. כותב ערמות של *** ופוגע לנו בקבוצה, למי שזה לא מפריע שיבושם לו, יש אנשים שכן.
צריך להפוך אותם, ובמיוחד את שי לפרסונה נון גרטה.
שקרים = פגיעה בקבוצה, לא הכל צריך לקבל בשלוות נפש.
+1000
אבל ככה זה כשמסתובבים פה מקורבים למיניהם. מכה.

סמל אישי של משתמש
The red one

הפועלעולה כתב: +1000
אבל ככה זה כשמסתובבים פה מקורבים למיניהם. מכה.
את דעתי הלא מחמיאה על שי מוגליבסקי אמרתי פה לא פעם ולא פעמיים, אל תרמוז ואל תהפוך אותי למה שאני לא. במקרה הספציפי הזה, שהוא רק מעלה כתבה על כך שהאתר לא מעודכן (לגיטמי לגמריי) אין כל בעיה. אם זה היה מופיע על שם של כתב אחר, לא הייתם פוצים פה.

עדיין התחמקת לי מהשאלה - מה כל כך חרה לך בהתנהלות של הכתבים ביממה האחרונה?
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 30 ספטמבר 2016, 20:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
-שלומי-

שליחה על ידי -שלומי- »

-שלומי- כתב:על איזה פוסט מדובר ? מחקו את העמוד המדובר
?

סמל אישי של משתמש
The red one

-שלומי- כתב: ?
יש עמוד בפייסבוק שנקרא "עמה בוטיק". אם תעיין בו תבין שזה עמוד גס שמלא, כמו שזה נראה לפחות, בבדיחות פרטיות כאלה ואחרות.

אז הם העלו שם פוסט מבחיל על ברמן, שכבר הספיק להמחק. ירדו על קול שלו, איחלו לו כל מיני איחולים. אגב, זה אותו עמוד שהעלה פוסט מבחיל על תורג'מן לאחר המשחק בסמי עופר, וגם הוא ירד אחרי 20-30 דקות.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

גם אני חושב שמבחינה שיווקית ובכל מה שקשור למדיה אנחנו פח.

אבל הכתב הזה בכלל בהזייה לא צריך להתייחס אליו יותר מדי וניראה שאלו לא שמה עליו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

The red one כתב: את דעתי הלא מחמיאה על שי מוגליבסקי אמרתי פה לא פעם ולא פעמיים, אל תרמוז ואל תהפוך אותי למה שאני לא. במקרה הספציפי הזה, שהוא רק מעלה כתבה על כך שהאתר לא מעודכן (לגיטמי לגמריי) אין כל בעיה. אם זה היה מופיע על שם של כתב אחר, לא הייתם פוצים פה.

עדיין התחמקת לי מהשאלה - מה כל כך חרה לך בהתנהלות של הכתבים ביממה האחרונה?
אני אענה בשמו. לכל טקסט שקוראים כל פני השטח יש גם סאב טקסט. לא כל דבר שבנאדם כותב או אומר הוא נטו המילה, אלא גם דרך ההתבטאות, המטרה והמניעים.
עכשיו אני אגיד את זה בצורה קצת בוטה, לשי מוגילבסקי מעניין את הביצה השמאלית האתר של הפועל באר שבע, מעניין אותו לפגוע במועדון.
הוא יכול באותה מידה לכתוב גם שאלונה עברה ליד קבצן ברחוב שביקש כסף והיא התעלמה ממנו ועברה כאילו כלום. זה משהו שכולנו עושים כל יום לא? עכשיו בוא תכתוב על זה כתבה ותנסח את זה בצורה מגמתית ותראה איזה קל לרשום "אלונה ברקת, אשת המיליונים, התעלמה מעובר אורח גוסס למוות שהתחנן לעזרה".
אין פה עניין של נכונות, שזה כבר עניין שאין מה לדון בו כי הם כותבים שקרים על בסיס יום יומי ברמה שכבר אי אפשר לעקוב, זה עניין הקטנוניות. מי מעלה כתבה כזאת אם לא כדי להזיק ולזרוע הרס?

הם משתמשים בכובע האהדה כשנוח להם כדי שהכתבות יקבלו יותר אמינות, מעבר לזה הם לא פחות גרועים מאוהדי מכבי בעיניי. זאב אתה מזהה כזאב, איתו קל להתמודד. זאב בתחפושת של כבשה זאת הצרה.
תדע שבחיים כל אמת אפשר להציג בכמה דרכים שונות, והדרך שלהם היא דרך שפוגעת במועדון ומוציאה לא פעם אותנו הבאר שבעים כפרובנציאלים או טיפשים. ברמן אמר שאוהדי בש רבו עם אוהדי סוטון. בוא תגיד לי אתה אם זה לא יושב לעורך בול כטייפקאסט על דרומי ברברי.

שלח תגובה