Totti כתב:אני חושב שכל מה שראינו ממכבי עד היום, עומד להשתנות בתכליתו ביום שני והניצנים לכך נראו עם שריקת הסיום בדוחא.
אחד הדברים שהכי בלטו במועדון הצהוב, שעם כל האיבה והשנאה כלפיו, הוא מושא הקנאה הספורטיבי שלי, זה היכולת שלו לשמור על פאסון לא ישראלי. לפחות בזירה המקומית, אבל לא רק.
לא ליפול מהרגליים בדקה ה-70. לא לתת לאיזו העדרות לסחוב אותם למטה. לא לתת לעזיבה של מאמן, טוב יותר או פחות, להשפיע. לא להיות תלויים בזרים ועדיין להצליח. לא להפסיד מראש גם מאבק שנראה אבוד.
מכונה. מכבי תל אביב מכונה.
משהו נסדק במכונה הזו בשני, גם אם הם ינצחו אותנו בבלומפילד וגם אם לאו. אני מקווה ומאמין שהם לא חסינים משום דבר שקורה בספורט שלנו עד כדי כך. בסופו של יום, זה טל בן חיים מכפר סבא, זהבי מראשון, דסה מנס ציונה ואלברמן מאורנית.
יש שם לחץ אטומי וקבוצות ישראליות פשוט פחות טובות תחתיו, עובדתית.
אני מסכים אתך שי. הכל היה קלאס כאשר הם היו קדימה גם ברמת הארגון/מעטפת וגם ברמה המקצועית. פתאום כשיש יריבה אז כל השדים שהיו מוחבאים יוצאים החוצה.
אם אנחנו היינו מתנהגים כמוהם אז גם אותנו היו שוחטים.
רק לפני שנה כאשר סיפור אלישע התפוצץ לפני הגמר שחטו אותנו בתיקשורת. מה לא אמרו על אלונה ?
מה שהם עושים זה רק ללבות את אש שמופנת כלפיהם ופתאום אין מבוגר אחרי. איפה האירופה של ביין וג'ורדי ? כל שעה הם מוסיפים עוד חבית נפט למדורה.
יום ראשון בבוקר הם בבית הדין להאג יחד עם "בצלם" על התעללות בקטין סרבי שלא זוכה לייצוג מישפטי ונשלח למתקן חולות לרצות עונש.
בסופו של יום זה כדורגל ישראלי גם אם קנדי שמזרים כסף הוא הבעלים.
זה ברור שהכל ייתכן ביום שני. אם יש לך את זהבי בהרכב אתה תמיד יכול לנצח וגם קבוצות כמו פלזן ובאזל יודעות את זה. התחושה הפנימית שלי (פעם ראשונה מזה 40 שנה) שיש לנו את הכלים להיות מפוקסים.
כבד, ריאה במצב טוב ומעי גס תמורת כרטיס. גמיש.