מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: חזרה לעתיד - הפורום ביום שני ב23:00

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב:מסכים עם כל מילה גדי.

אגב, חבל שיהיה פה או סקנדל או פסטיבל. המשחק בשני לא ייקבע כלום. לא משנה אם ננצח בו או לא משנה אם נפסיד ובטח שלא יקרה כלום במצב של תיקו.
לא משנה אם ננצח בו? אתה שפוי?!

ואל תתחיל להסביר לי מתמטית. יש לי 5 יחידות, 148 בפרק הכמותי ותואר ראשון בכלכלה. (וזה היה הכי שחצן שלי שיש)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: לא משנה אם ננצח בו? אתה שפוי?!

ואל תתחיל להסביר לי מתמטית. יש לי 5 יחידות, 148 בפרק הכמותי ותואר ראשון בכלכלה. (וזה היה הכי שחצן שלי שיש)
לי יש 3 יחידות ואני יודע כמה ניצחון כמעט בוודאות ייתן לנו את התואר.
6 נקודות כאשר בקופה ישארו 9 זה המון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:לי יש 3 יחידות ואני יודע כמה ניצחון כמעט בוודאות ייתן לנו את התואר.
6 נקודות כאשר בקופה ישארו 9 זה המון.
תודה.

לא בודאות, אבל בהסתברות של מעל 90%.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב:אני חושב שכל מה שראינו ממכבי עד היום, עומד להשתנות בתכליתו ביום שני והניצנים לכך נראו עם שריקת הסיום בדוחא.
אחד הדברים שהכי בלטו במועדון הצהוב, שעם כל האיבה והשנאה כלפיו, הוא מושא הקנאה הספורטיבי שלי, זה היכולת שלו לשמור על פאסון לא ישראלי. לפחות בזירה המקומית, אבל לא רק.

לא ליפול מהרגליים בדקה ה-70. לא לתת לאיזו העדרות לסחוב אותם למטה. לא לתת לעזיבה של מאמן, טוב יותר או פחות, להשפיע. לא להיות תלויים בזרים ועדיין להצליח. לא להפסיד מראש גם מאבק שנראה אבוד.

מכונה. מכבי תל אביב מכונה.

משהו נסדק במכונה הזו בשני, גם אם הם ינצחו אותנו בבלומפילד וגם אם לאו. אני מקווה ומאמין שהם לא חסינים משום דבר שקורה בספורט שלנו עד כדי כך. בסופו של יום, זה טל בן חיים מכפר סבא, זהבי מראשון, דסה מנס ציונה ואלברמן מאורנית.

יש שם לחץ אטומי וקבוצות ישראליות פשוט פחות טובות תחתיו, עובדתית.
אני מסכים אתך שי. הכל היה קלאס כאשר הם היו קדימה גם ברמת הארגון/מעטפת וגם ברמה המקצועית. פתאום כשיש יריבה אז כל השדים שהיו מוחבאים יוצאים החוצה.
אם אנחנו היינו מתנהגים כמוהם אז גם אותנו היו שוחטים.
רק לפני שנה כאשר סיפור אלישע התפוצץ לפני הגמר שחטו אותנו בתיקשורת. מה לא אמרו על אלונה ?
מה שהם עושים זה רק ללבות את אש שמופנת כלפיהם ופתאום אין מבוגר אחרי. איפה האירופה של ביין וג'ורדי ? כל שעה הם מוסיפים עוד חבית נפט למדורה.

יום ראשון בבוקר הם בבית הדין להאג יחד עם "בצלם" על התעללות בקטין סרבי שלא זוכה לייצוג מישפטי ונשלח למתקן חולות לרצות עונש.

בסופו של יום זה כדורגל ישראלי גם אם קנדי שמזרים כסף הוא הבעלים.

זה ברור שהכל ייתכן ביום שני. אם יש לך את זהבי בהרכב אתה תמיד יכול לנצח וגם קבוצות כמו פלזן ובאזל יודעות את זה. התחושה הפנימית שלי (פעם ראשונה מזה 40 שנה) שיש לנו את הכלים להיות מפוקסים.

כבד, ריאה במצב טוב ומעי גס תמורת כרטיס. גמיש.
נערך לאחרונה על ידי גדי ב 28 אפריל 2016, 12:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Totti כתב: תודה.

לא בודאות, אבל בהסתברות של מעל 90%.
נו בדיוק! לא בוודאות, אמרת הכל. ברור שאיבוד תואר אחרי ניצחון יהיה טרגדיה ספורטיבית, ובכל זאת, אני אישית שלא יצאתי מגידרי אחרי פער 5 ומצד שני אחרי איבוד פער, גם לא אצא מגידרי אחרי פער 6 שנשארו 9 בקופה.

מפתה, כמעט בלתי אפשרי, תהיה אופוריה בשעה-שעתיים הראשונות, אבל שם זה צריך להגמר. ההתרגשות האמיתית תגיע כשתהיה שריקת פתיחה למשחק שבסופו יכול להיות שהיציע יתמלא דמעות. אז זה משהו אחר. כל כך קיוויתי ורציתי שהמשחק הזה בבלומפילד יהיה אחד כזה, לצערנו לא יצא.

סליחה, אתה צודק. לא משנה היה מינוח לא נכון בהודעה הקודמת. הכוונה הייתה ששומדבר לא יקבע אחרי המשחק הזה - לטוב או לרע.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב: נו בדיוק! לא בוודאות, אמרת הכל. ברור שאיבוד תואר אחרי ניצחון יהיה טרגדיה ספורטיבית, ובכל זאת, אני אישית שלא יצאתי מגידרי אחרי פער 5 ומצד שני אחרי איבוד פער, גם לא אצא מגידרי אחרי פער 6 שנשארו 9 בקופה.

מפתה, כמעט בלתי אפשרי, תהיה אופוריה בשעה-שעתיים הראשונות, אבל שם זה צריך להגמר. ההתרגשות האמיתית תגיע כשתהיה שריקת פתיחה למשחק שבסופו יכול להיות שהיציע יתמלא דמעות. אז זה משהו אחר. כל כך קיוויתי ורציתי שהמשחק הזה בבלומפילד יהיה אחד כזה, לצערנו לא יצא.

סליחה, אתה צודק. לא משנה היה מינוח לא נכון בהודעה הקודמת. הכוונה הייתה ששומדבר לא יקבע אחרי המשחק הזה - לטוב או לרע.
+1

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי לא רשם סתם מה שרשם,נכון גדי?
גם אתה ואני וכולם מבינים שזה משחק האליפות,שום ניסיון לגמד,להמעיט,לנסות לדבר בקלישאות לא יעזור.
המנצחת היא האלופה ואין כאן עניין של לוזר או ווינר,פשוט מאוד מי שתהיה טובה יותר תנצח.
ואגב סקנדל או פסטיבל יהיה כאן לא משנה מה.
המנצחת תהיה האלופה כי אף אחד לא יוכל לעצור את המומנטום שלה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אם מכבי מנצחת היא ממש לא האלופה.

שלושה מחזורים לסיום הם יעקפו אותנו על הפרש שערים, משם הכל יכול להיות.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב:גדי לא רשם סתם מה שרשם,נכון גדי?
גם אתה ואני וכולם מבינים שזה משחק האליפות,שום ניסיון לגמד,להמעיט,לנסות לדבר בקלישאות לא יעזור.
המנצחת היא האלופה ואין כאן עניין של לוזר או ווינר,פשוט מאוד מי שתהיה טובה יותר תנצח.
ואגב סקנדל או פסטיבל יהיה כאן לא משנה מה.
המנצחת תהיה האלופה כי אף אחד לא יוכל לעצור את המומנטום שלה.
אמת. אין יותר קלישאות. הכנה מנטאלית, ריכוז בביצוע הוראות וקור רוח.
כל השאר שייך לפרימו והללי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ReDo כתב:אם מכבי מנצחת היא ממש לא האלופה.

נכון על הנייר.

רעננה ? נצחון קל
ביתר ירושלים ? דראפיץ עם שקפקפים, חצי קבוצה נדרשת לשחק שנה הבאה ב70 אלף.
מכבי חיפה - בלומפילד 4 ימים לפני גמר גביע.

לא בונה על זה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ReDo כתב:אם מכבי מנצחת היא ממש לא האלופה.

אלופה אלופה שלא תשלה את עצמך

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אם מכבי מנצחת הם לא יזכו באופן רשמי אבל שום דבר לא יוכל לעצור אותם אבל עדיין יהיה לנו סיכוי.
תיקו ויהיה קשה אבל יהיה לנו יתרון גדול, ניצחון וכמעט בוודאות וכפי שרשם טוטי 90% שנקח.
התוצאה ביום שני יכולה להכריע גורל של עונה שלמה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:אם מכבי מנצחת הם לא יזכו באופן רשמי אבל שום דבר לא יוכל לעצור אותם אבל עדיין יהיה לנו סיכוי.
תיקו ויהיה קשה אבל יהיה לנו יתרון גדול, ניצחון וכמעט בוודאות וכפי שרשם טוטי 90% שנקח.
התוצאה ביום שני יכולה להכריע גורל של עונה שלמה.
כמה סתירות במשפט אחד.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

Re: מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד

שליחה על ידי yanivnew91 »

Totti כתב: אני באותה התחושה.
רק קבוצה אחת יכולה לסגור את העונה ביום שני וזו הקבוצה שלנו.חשוב מאוד שגם השחקנים יבינו את זה ויעלו משוחררים.

עבור מכבי זה אחד המשחקים הכי חשובים אם לא החשוב שבהם בעידן גורדי. עבור באר שבע זה משחק חשוב, אבל לא יותר מהמשחק מול רעננה בשני האחרון.

ובכל זאת, אין דקה ביממה שאני לא מדמיין את מליקסון משאיר את שהר לבד מול ליפשיץ בדקה ה-70 ובן קובר 1:0 קטן-גדול. לקראת הסיום, כשמכבי תוקפת בחמת זעם, ברדה נכנס כדי להשלים את השני ולתת את האות לחריטת האותיות הראשונות על הצלחת.

אמר בכר נכון, כמה שזה קרוב, ככה זה רחוק
בימים האחרונים יש כמה וכמה הודעות בפורום שגורמות לי לחיוך מפגר שרק אוהד שלנו היה מבין.. זו אחת מהן.

לא יכול להפסיק לחשוב על הצלחת.. כמה אנחנו מחכים לה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: כמה סתירות במשפט אחד.
כמו החיקויים של אוחנה בבובה של לילה בעונה הקודמת. "או ניצחון, או הפסד..יכול גם להיות תיקו"

שלח תגובה