מכבי חיפה- הפועל באר שבע, רביעי, 20:30, חצי גמר, סמי עופר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: מכבי חיפה- הפועל באר שבע, רביעי, 20:30, חצי גמר, סמי עופר

שליחה על ידי RedHell »

Tal_Hbs כתב:הדבר הכי כיף במשחק הזה הוא שאם לא ניצחנו ב90 דקות זה לא סוף העולם, לא חייב להתשגע בדקה 60
שום דבר.
תן לסיים ב90 דקות ולעוף הביתה, אם אפשר לסיים כבר במחצית הראשונה מה טוב.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

RedHell כתב: שום דבר.
תן לסיים ב90 דקות ולעוף הביתה, אם אפשר לסיים כבר במחצית הראשונה מה טוב.
ברור
אני מתכוון למקרה שלא מובילים, לא כמו בליגה, פה לא צריך להשתגע

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

חייבים להפסיד.
משטרת ירושלים כבר מכינה לגמר התעללות בקהל עם סידורי התנועה כאשר השאטלים מתוכננים לצאת משוהפט וקבר רחל. לבאים מבאר שבע יהיו שאטלים מבית ג'אלה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גדי כתב:חייבים להפסיד.
משטרת ירושלים כבר מכינה לגמר התעללות בקהל עם סידורי התנועה כאשר השאטלים מתוכננים לצאת משוהפט וקבר רחל. לבאים מבאר שבע יהיו שאטלים מבית ג'אלה
וזה מבלי להזכיר את האפשרות של הפסד נוסף בגמר גביע.
רק המחשבה גורמת לי לרצות להתאבד.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

שאטלים משועפט ובית ג'אלה? באמת? לא כולנו מגבניקים

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

גיא חניה כתב: שאטלים משועפט ובית ג'אלה? באמת? לא כולנו מגבניקים
זאת כבר בעיה שלך לא שלהם

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

איתן שמואלביץ שופט. שפט אותנו 3 פעמים העונה כשופט ראשי, פעמיים ניצחנו ופעם אחת תיקו 0 נגד...מכבי חיפה.

את חיפה הוא שופט 3 פעמים העונה, פעמיים חטפו שלישייה ופעם אחת תיקו 0 נגד...הפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גם אתמול המשטרה התעלתה על עצמה, הפעם משטרת נתניה.
אחרי המשחק כשאנו בדרך לשביל דרומה במקביל לפסי הרכבת וע"מ לעקוף את הפקקים הצליחו הכוכבים לשים שם שוטר שכיוון את כולם צפונה....

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שמעון א כתב:במשחק הזה ספציפית הייתי עולה עם מתן אוחיון.
לביטון יהיה קשה להסתדר עם עטר בשמאל, מה גם שהוא לפעמים שוכח לחזור להגנה וזה יתן לעטר חופש שיסכן אותנו.
אתה רציני או ציני? הכי חלש במגרש אתמול בפער אדיר. במחצית הראשונה הצליח רק פעם אחת למנוע התקפה מהאגף שלו. ביתר הפעמים זה נגמר עם שער של מוגרבי (כשאוחיון עוזב אותו במקום להיצמד אליו) ובשתי הרחקות של סוארס ברגע האחרון ועוד לא מעט כדורי רוחב שהסתובבו ברחבה (וזה כששלומי אזולאי עליו, למזלנו אבוקסיס לא זיהה את החולשה של אוחיון אחרת היה שם עליו את מוגרבי והיינו משלמים מחיר יקר הרבה יותר).
גם מבחינה התקפית תקע את המשחק, לא ידע מתי לפתוח באגף, הוא וביטון זה בכלל לא באותו מקצוע.

ההרכב לחצי הגמר צריך להיות זהה לאתמול (עם סוארס שמראה לנו איזה הבדל עצום זה לשחק עם בלם שיודע להניע כדור וגם תורם המון במצבים הנייחים שלנו) רק עם ברדה במקום סהר וביטון במקום אוחיון.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

Sir Alex Ferguson כתב: אתה רציני או ציני? הכי חלש במגרש אתמול בפער אדיר. במחצית הראשונה הצליח רק פעם אחת למנוע התקפה מהאגף שלו. ביתר הפעמים זה נגמר עם שער של מוגרבי (כשאוחיון עוזב אותו במקום להיצמד אליו) ובשתי הרחקות של סוארס ברגע האחרון ועוד לא מעט כדורי רוחב שהסתובבו ברחבה (וזה כששלומי אזולאי עליו, למזלנו אבוקסיס לא זיהה את החולשה של אוחיון אחרת היה שם עליו את מוגרבי והיינו משלמים מחיר יקר הרבה יותר).
גם מבחינה התקפית תקע את המשחק, לא ידע מתי לפתוח באגף, הוא וביטון זה בכלל לא באותו מקצוע.

ההרכב לחצי הגמר צריך להיות זהה לאתמול (עם סוארס שמראה לנו איזה הבדל עצום זה לשחק עם בלם שיודע להניע כדור וגם תורם המון במצבים הנייחים שלנו) רק עם ברדה במקום סהר וביטון במקום אוחיון.
איתך

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מתן אוחיון ידוע ויודע את מגבלותיו ההתקפיות .
לזכותו יהמר כשהוא עולה לתמוך בהתקפה ומקבל כדור הוא לא מנסה ראש בקיר , הולך אחורה על בטוח .
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

Sir Alex Ferguson כתב: אתה רציני או ציני? הכי חלש במגרש אתמול בפער אדיר. במחצית הראשונה הצליח רק פעם אחת למנוע התקפה מהאגף שלו. ביתר הפעמים זה נגמר עם שער של מוגרבי (כשאוחיון עוזב אותו במקום להיצמד אליו) ובשתי הרחקות של סוארס ברגע האחרון ועוד לא מעט כדורי רוחב שהסתובבו ברחבה (וזה כששלומי אזולאי עליו, למזלנו אבוקסיס לא זיהה את החולשה של אוחיון אחרת היה שם עליו את מוגרבי והיינו משלמים מחיר יקר הרבה יותר).

מסכים לגביי אוחיון משחק לא טוב שלו בצד ההגנתי לדעתי, למרות שזה הרבה בעקבות ההפקרות ההגנתית של בוזי.
לגביי ווילי לא יודע ממה כולם מתלהבים הרבה פעמים שחקנים ברחו לו וגרם לי דפיקות לב.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

RedHell כתב: מסכים לגביי אוחיון משחק לא טוב שלו בצד ההגנתי לדעתי, למרות שזה הרבה בעקבות ההפקרות ההגנתית של בוזי.
לגביי ווילי לא יודע ממה כולם מתלהבים הרבה פעמים שחקנים ברחו לו וגרם לי דפיקות לב.
יותר הפריע לי שלפני חודש בערך בכר התראיין ואמר שהזוג בלמים הטוב בארץ הוא צדק וטאהה.
אז מה קרה חילוף חברתי לסוארז?
אם זה פציעה, אני מקווה מאוד שיחזור בקרוב להרכב, במידה ולא, לא יפתיע אותי.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

doctorslayer כתב:
יותר הפריע לי שלפני חודש בערך בכר התראיין ואמר שהזוג בלמים הטוב בארץ הוא צדק וטאהה.
אז מה קרה חילוף חברתי לסוארז?
אם זה פציעה, אני מקווה מאוד שיחזור בקרוב להרכב, במידה ולא, לא יפתיע אותי.
כנראה מנוחה לפני הגביע.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אוחיון במשחק הגנתי חלש?!
מישהו ניסה לשאול את עצמו מה עם קצת עזרה של הקישור לאגף שלו? הפקרות זו מילה עדינה לעומת מה שהלך שם.

ניחא מליקסון ובוזגלו שלא עוזרים, אפילו אוגו והובאן לא השתינו לכיוון שלו מחצית שלמה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה