שום דבר.Tal_Hbs כתב:הדבר הכי כיף במשחק הזה הוא שאם לא ניצחנו ב90 דקות זה לא סוף העולם, לא חייב להתשגע בדקה 60
תן לסיים ב90 דקות ולעוף הביתה, אם אפשר לסיים כבר במחצית הראשונה מה טוב.
שום דבר.Tal_Hbs כתב:הדבר הכי כיף במשחק הזה הוא שאם לא ניצחנו ב90 דקות זה לא סוף העולם, לא חייב להתשגע בדקה 60
ברורRedHell כתב: שום דבר.
תן לסיים ב90 דקות ולעוף הביתה, אם אפשר לסיים כבר במחצית הראשונה מה טוב.
וזה מבלי להזכיר את האפשרות של הפסד נוסף בגמר גביע.גדי כתב:חייבים להפסיד.
משטרת ירושלים כבר מכינה לגמר התעללות בקהל עם סידורי התנועה כאשר השאטלים מתוכננים לצאת משוהפט וקבר רחל. לבאים מבאר שבע יהיו שאטלים מבית ג'אלה
שאטלים משועפט ובית ג'אלה? באמת? לא כולנו מגבניקיםגדי כתב:חייבים להפסיד.
משטרת ירושלים כבר מכינה לגמר התעללות בקהל עם סידורי התנועה כאשר השאטלים מתוכננים לצאת משוהפט וקבר רחל. לבאים מבאר שבע יהיו שאטלים מבית ג'אלה
זאת כבר בעיה שלך לא שלהםגיא חניה כתב: שאטלים משועפט ובית ג'אלה? באמת? לא כולנו מגבניקים
גם אתמול המשטרה התעלתה על עצמה, הפעם משטרת נתניה.גדי כתב:חייבים להפסיד.
אתה רציני או ציני? הכי חלש במגרש אתמול בפער אדיר. במחצית הראשונה הצליח רק פעם אחת למנוע התקפה מהאגף שלו. ביתר הפעמים זה נגמר עם שער של מוגרבי (כשאוחיון עוזב אותו במקום להיצמד אליו) ובשתי הרחקות של סוארס ברגע האחרון ועוד לא מעט כדורי רוחב שהסתובבו ברחבה (וזה כששלומי אזולאי עליו, למזלנו אבוקסיס לא זיהה את החולשה של אוחיון אחרת היה שם עליו את מוגרבי והיינו משלמים מחיר יקר הרבה יותר).שמעון א כתב:במשחק הזה ספציפית הייתי עולה עם מתן אוחיון.
לביטון יהיה קשה להסתדר עם עטר בשמאל, מה גם שהוא לפעמים שוכח לחזור להגנה וזה יתן לעטר חופש שיסכן אותנו.
איתךSir Alex Ferguson כתב: אתה רציני או ציני? הכי חלש במגרש אתמול בפער אדיר. במחצית הראשונה הצליח רק פעם אחת למנוע התקפה מהאגף שלו. ביתר הפעמים זה נגמר עם שער של מוגרבי (כשאוחיון עוזב אותו במקום להיצמד אליו) ובשתי הרחקות של סוארס ברגע האחרון ועוד לא מעט כדורי רוחב שהסתובבו ברחבה (וזה כששלומי אזולאי עליו, למזלנו אבוקסיס לא זיהה את החולשה של אוחיון אחרת היה שם עליו את מוגרבי והיינו משלמים מחיר יקר הרבה יותר).
גם מבחינה התקפית תקע את המשחק, לא ידע מתי לפתוח באגף, הוא וביטון זה בכלל לא באותו מקצוע.
ההרכב לחצי הגמר צריך להיות זהה לאתמול (עם סוארס שמראה לנו איזה הבדל עצום זה לשחק עם בלם שיודע להניע כדור וגם תורם המון במצבים הנייחים שלנו) רק עם ברדה במקום סהר וביטון במקום אוחיון.
מסכים לגביי אוחיון משחק לא טוב שלו בצד ההגנתי לדעתי, למרות שזה הרבה בעקבות ההפקרות ההגנתית של בוזי.Sir Alex Ferguson כתב: אתה רציני או ציני? הכי חלש במגרש אתמול בפער אדיר. במחצית הראשונה הצליח רק פעם אחת למנוע התקפה מהאגף שלו. ביתר הפעמים זה נגמר עם שער של מוגרבי (כשאוחיון עוזב אותו במקום להיצמד אליו) ובשתי הרחקות של סוארס ברגע האחרון ועוד לא מעט כדורי רוחב שהסתובבו ברחבה (וזה כששלומי אזולאי עליו, למזלנו אבוקסיס לא זיהה את החולשה של אוחיון אחרת היה שם עליו את מוגרבי והיינו משלמים מחיר יקר הרבה יותר).
גם מבחינה התקפית תקע את המשחק, לא ידע מתי לפתוח באגף, הוא וביטון זה בכלל לא באותו מקצוע.
ההרכב לחצי הגמר צריך להיות זהה לאתמול (עם סוארס שמראה לנו איזה הבדל עצום זה לשחק עם בלם שיודע להניע כדור וגם תורם המון במצבים הנייחים שלנו) רק עם ברדה במקום סהר וביטון במקום אוחיון.
יותר הפריע לי שלפני חודש בערך בכר התראיין ואמר שהזוג בלמים הטוב בארץ הוא צדק וטאהה.RedHell כתב: מסכים לגביי אוחיון משחק לא טוב שלו בצד ההגנתי לדעתי, למרות שזה הרבה בעקבות ההפקרות ההגנתית של בוזי.
לגביי ווילי לא יודע ממה כולם מתלהבים הרבה פעמים שחקנים ברחו לו וגרם לי דפיקות לב.
כנראה מנוחה לפני הגביע.doctorslayer כתב:
יותר הפריע לי שלפני חודש בערך בכר התראיין ואמר שהזוג בלמים הטוב בארץ הוא צדק וטאהה.
אז מה קרה חילוף חברתי לסוארז?
אם זה פציעה, אני מקווה מאוד שיחזור בקרוב להרכב, במידה ולא, לא יפתיע אותי.