הלו, בלי להעליבTotti כתב:מעניין עד כמה "הקופה" הזו תהיה רלוונטית אם נפתח עם 4/12 חלילה או גרוע מכך.
שוב רואי החשבון חזרו לפורום...
האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
+1Totti כתב:לא יגיעו 18 אלף לטדי.
אולי 12 אחרי נצחון בקריה ואני לאר'ג
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
טוב, כנראה שגם אתה חי בסרט שהשמש זורחת לך ממקומות חשוכים. וכנראה שגם אתה חושב שאתה קבלן, אגרונום, פילוסוף ובכלל איש אשכולות.זה שי ! כתב:האמא של הבושה זה שמאז שאני בן 9 אני שומע על מגרש חדש עוד מתקופת רגר, מ32 אלף בחרו לעשות 16 , דרכי גישה כמעט ואין , ככה לא בונים מבנה שאמור לארח ואמור להיות ספינת הדגל של העיר , אמרו מרץ אחרי זה מאי אחרי זה אוגוסט וגם זה לא , 3 שנים לבנות מגרש בחול בונים 10 מגרשים בזמן הזה , במקום להכניס לשם עוד עובדים שבשבוע יגמרו שם את הכל לוקחים תזמן ואנחנו אלו שאוכלים אותה , זה שי !
האינטרס הוא של כולם לסיים עם הפרוייקט הזה. של כולם. רוצה את זה באנגלית? הינדו? מנדרין?
זה עולה המון כסף לכולם וזה אחרי שהכניסו עובדים, החליפו קבלנים ועבדו מסביב לשעון.
שוב, מאכזב? כן.
בושה? ממש לא. טוב כן, מתבייש באוהדים שחושבים כמוך ומשתלחים ללא רסן על כמה שהכל כאן בושה.
מת על התגובות האלה, אנשים הזויים באמצע הדרך.izguy83 כתב: טוב אחי.
אתה הכי מבין. כולם טיפשים.

אין מה לעשות אם טרנר לא מוכן אבל מאכזב אותי הויתור מראש על ניסיון להחליף ביתיות.
באסה להתעורר לבוקר של יום הולדת עם בשורה מסריחה כזאת
- אביאל
- יצירת קשר:
ועוד מילה לכל השאר - סליחה על הבוטות ועל העצבים אבל נמאס שכל דבר כאן הופך למשבר בקנה מידה אסטרונומי.
קצת פרופורציות - כולם רק מתלוננים. לא יודעים לבטא אכזבה בלי להשתמש במילה "בושה"..רוצים לפטר, להביא, לצבוע, לערוף, לקלף, לגדף... די! כמה אפשר לשמוע ולקרוא תלונות כל הזמן??
שכל אחד יוציא את הראש מהתחת שלו ויסתכל סביב, יש כאן מועדון כדורגל מהגדולים במדינה שנרקב ונרמס עד דק ופתאום אנחנו בצמיחה, בגדילה בהתחדשות ברנסאנס! עוף החול!
תהנו קצת - כמה רעל וגועל יש לכם בין האוזניים?
קצת פרופורציות - כולם רק מתלוננים. לא יודעים לבטא אכזבה בלי להשתמש במילה "בושה"..רוצים לפטר, להביא, לצבוע, לערוף, לקלף, לגדף... די! כמה אפשר לשמוע ולקרוא תלונות כל הזמן??
שכל אחד יוציא את הראש מהתחת שלו ויסתכל סביב, יש כאן מועדון כדורגל מהגדולים במדינה שנרקב ונרמס עד דק ופתאום אנחנו בצמיחה, בגדילה בהתחדשות ברנסאנס! עוף החול!
תהנו קצת - כמה רעל וגועל יש לכם בין האוזניים?
- אביאל
- יצירת קשר:
יומהולדת שמח חבר, שאלה יהיו הצרות שלך.dor69 כתב:אין מה לעשות אם טרנר לא מוכן אבל מאכזב אותי הויתור מראש על ניסיון להחליף ביתיות.
קח יום חופש תבלה תשאף אוויר ותתנתק מהמחשב - יום חם אבל נפלא בחוץ!
מזל טוב, דורdor69 כתב:אין מה לעשות אם טרנר לא מוכן אבל מאכזב אותי הויתור מראש על ניסיון להחליף ביתיות.
אני עם מאור בעניין הזה , במקום 1600 צהובים שיחטפו שוק מטרנר נקבל 6 7 אלף בטדי ואנחנו אם לא ננצח בקש נגיע גם באיזור הזה , ממשחק בית זה יהפוך למשחק חוץ ועוד מול קבוצה שאנחנו שואפים לתת לה פייט איך נצליח אם אנחנו מוותרים לעצמו ,זה שי !

התגובות של חלק גדול מהאוהדים ביזיוניות.
עוד חצי שנה/שנה/שנתיים אף אחד לא יזכור אם אירחנו או לא אירחנו בטרנר את המשחק הראשון ב2015/2016.
וואלה מעדיף לחכות למחזור הרביעי כדי לשחק בטרנר כמו שצריך ולא לאנוס את המציאות כדי לא לארח את מכבי בטדי.
החשש הרציני שלי הוא שכל הטרמפיסטים האלו שהדירו את רגליהם בוסרמיל,אוהדים מפונקים שיודעים רק לראות שחור, הולכים להגיע לטרנר בכמויות ופוטנציאל ההרס שלהם הוא קטלני.
עוד חצי שנה/שנה/שנתיים אף אחד לא יזכור אם אירחנו או לא אירחנו בטרנר את המשחק הראשון ב2015/2016.
וואלה מעדיף לחכות למחזור הרביעי כדי לשחק בטרנר כמו שצריך ולא לאנוס את המציאות כדי לא לארח את מכבי בטדי.
החשש הרציני שלי הוא שכל הטרמפיסטים האלו שהדירו את רגליהם בוסרמיל,אוהדים מפונקים שיודעים רק לראות שחור, הולכים להגיע לטרנר בכמויות ופוטנציאל ההרס שלהם הוא קטלני.
- אביאל
- יצירת קשר:
החשש שלך מטרמפיסטים הוא נכון ומוצדק.redo כתב:התגובות של חלק גדול מהאוהדים ביזיוניות.
אבל אם יש משהו שנכון לומר לזכותו של שי(זה שי!) זה שהוא ממש לא טרמפיסט ומהאדוקים שבאוהדינו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. העירייה מאוד מאכזבת אותי.
יש דברים שעדין לא פורסמו, ולכן אני רק יכול להגיד שבמקרה הנוכחי שי צודק, ואם הדברים ששמעתי אכן נכונים, אז מדובר בבושה ובביזון, לא פחות.
2. מכבי ישבו בדרומי שמכיל 8,000 מקומות. מתאר לעצמי שיעשו הפרדה בין היציעים ולכן יורידו להם מהמקומות אבל ימכרו להם כמה אלפי מקומות.
3. המטרה שלנו היא למלא את המערבי, המזרחי והצפוני עד אפס מקום.
עם שיווק נכון (למשל לצאת במבצע, כל רוכש מנוי זכאי לרכוש כרטיס אחד במחיר של 50 ₪) והסעות במחיר מוזל, אפשר למלא את היציעים.
יש דברים שעדין לא פורסמו, ולכן אני רק יכול להגיד שבמקרה הנוכחי שי צודק, ואם הדברים ששמעתי אכן נכונים, אז מדובר בבושה ובביזון, לא פחות.
2. מכבי ישבו בדרומי שמכיל 8,000 מקומות. מתאר לעצמי שיעשו הפרדה בין היציעים ולכן יורידו להם מהמקומות אבל ימכרו להם כמה אלפי מקומות.
3. המטרה שלנו היא למלא את המערבי, המזרחי והצפוני עד אפס מקום.
עם שיווק נכון (למשל לצאת במבצע, כל רוכש מנוי זכאי לרכוש כרטיס אחד במחיר של 50 ₪) והסעות במחיר מוזל, אפשר למלא את היציעים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אביאל
- יצירת קשר:
מושיקו, אם יש משהו, זה המקום לפרסם.Sir Alex Ferguson כתב:1. העירייה מאוד מאכזבת אותי.
תחשוב חיובי, עדיפה בשורה כזו מלקבל אבן בראש מאוהד בית"ר מתוסכל.dor69 כתב:אין מה לעשות אם טרנר לא מוכן אבל מאכזב אותי הויתור מראש על ניסיון להחליף ביתיות.
ומזל טוב
גם אני מתחיל לשמוע דברים ש"בושה וביזיון" זה די עדין.