הלו, בלי להעליבTotti כתב:מעניין עד כמה "הקופה" הזו תהיה רלוונטית אם נפתח עם 4/12 חלילה או גרוע מכך.
שוב רואי החשבון חזרו לפורום...

הלו, בלי להעליבTotti כתב:מעניין עד כמה "הקופה" הזו תהיה רלוונטית אם נפתח עם 4/12 חלילה או גרוע מכך.
שוב רואי החשבון חזרו לפורום...
+1Totti כתב:לא יגיעו 18 אלף לטדי.
אולי 12 אחרי נצחון בקריה ואני לאר'ג
טוב, כנראה שגם אתה חי בסרט שהשמש זורחת לך ממקומות חשוכים. וכנראה שגם אתה חושב שאתה קבלן, אגרונום, פילוסוף ובכלל איש אשכולות.זה שי ! כתב:האמא של הבושה זה שמאז שאני בן 9 אני שומע על מגרש חדש עוד מתקופת רגר, מ32 אלף בחרו לעשות 16 , דרכי גישה כמעט ואין , ככה לא בונים מבנה שאמור לארח ואמור להיות ספינת הדגל של העיר , אמרו מרץ אחרי זה מאי אחרי זה אוגוסט וגם זה לא , 3 שנים לבנות מגרש בחול בונים 10 מגרשים בזמן הזה , במקום להכניס לשם עוד עובדים שבשבוע יגמרו שם את הכל לוקחים תזמן ואנחנו אלו שאוכלים אותה , זה שי !
מת על התגובות האלה, אנשים הזויים באמצע הדרך.izguy83 כתב: טוב אחי.
אתה הכי מבין. כולם טיפשים.
יומהולדת שמח חבר, שאלה יהיו הצרות שלך.dor69 כתב:אין מה לעשות אם טרנר לא מוכן אבל מאכזב אותי הויתור מראש על ניסיון להחליף ביתיות.
באסה להתעורר לבוקר של יום הולדת עם בשורה מסריחה כזאת
מזל טוב, דורdor69 כתב:אין מה לעשות אם טרנר לא מוכן אבל מאכזב אותי הויתור מראש על ניסיון להחליף ביתיות.
החשש שלך מטרמפיסטים הוא נכון ומוצדק.redo כתב:התגובות של חלק גדול מהאוהדים ביזיוניות.
עוד חצי שנה/שנה/שנתיים אף אחד לא יזכור אם אירחנו או לא אירחנו בטרנר את המשחק הראשון ב2015/2016.
וואלה מעדיף לחכות למחזור הרביעי כדי לשחק בטרנר כמו שצריך ולא לאנוס את המציאות כדי לא לארח את מכבי בטדי.
החשש הרציני שלי הוא שכל הטרמפיסטים האלו שהדירו את רגליהם בוסרמיל,אוהדים מפונקים שיודעים רק לראות שחור, הולכים להגיע לטרנר בכמויות ופוטנציאל ההרס שלהם הוא קטלני.
מושיקו, אם יש משהו, זה המקום לפרסם.Sir Alex Ferguson כתב:1. העירייה מאוד מאכזבת אותי.
יש דברים שעדין לא פורסמו, ולכן אני רק יכול להגיד שבמקרה הנוכחי שי צודק, ואם הדברים ששמעתי אכן נכונים, אז מדובר בבושה ובביזון, לא פחות.
תחשוב חיובי, עדיפה בשורה כזו מלקבל אבן בראש מאוהד בית"ר מתוסכל.dor69 כתב:אין מה לעשות אם טרנר לא מוכן אבל מאכזב אותי הויתור מראש על ניסיון להחליף ביתיות.