אני יודע שזה סקסי היום ללכלך על אלישע,אבל קהת לא הצליח פה רק בגלל שהקהל גמר עליו.blueman כתב: מליקסון נתן עונה רעה מאוד ואין על זה ויכוח, עדיין משאיר אותו פה יותר מכל שחקן אחר שתרצה להביא במקומו וזה מכמה סיבות
1. הוא יודע שהעונה הזאת הייתה כישלון, והקבוצה כל כך יקרה לליבו ( תסתכל על התמונות מהגמר) כדי ששנה הבאה הוא יתן את כל כולו כדי לתקן ולהחזיר לנו.
2. עזוב רגע את כל המזל הנאחס שהיה לו עם הפציעות, ובלי להוריד מהאחריות שלו לזה שהייתה לו עונה פחות טובה, רוב העונה אלישע פשוט הרג אותו, בדומה לקהת שהיה פה ולא ראית קמצוץ מהיכולת שלו בגלל שאלישע פשוט לא השתמש בו נכון, אני מאוד מקווה שבכר או כל מאמן אחר ידע להפיק ממליקסון בשנה הבאה את הדברים הטובים שלו ולנצל את היתרונות שלו ושלא יהיה מקובע.
3. מליקסון זה שחקן שתמיד מחפש את המסירה לעומק, וכשיש לך מחסור בשחקנים שעושים תנועה, קשה לבוא לידי ביטוי, ושוב זה מחזיר אותי לאלישע, יש לך שחקן כזה בסגל, במקום לשחק על היתרונות של השחקנים שלך הוא התעלם מזה, לא יודע על מה עבדו באימונים, אבל הרבה פעמים במהלך העונה אתה רואה את מליקסון רץ עם כדור ומרים ידיים בקטע של אין למי למסור ( ולא רק מליקסון דרך אגב), הרבה פעמים אתה רואה שגבאי לא יודע לאן לרוץ, נתקע לשחקנים באמצע, ארבייטמן מפריע, חותך אלכסונית לא נכון וכו. זה מראה על קבוצה לא מאומנת בעליל, ששחקנים לא יודעים איפה המקום שלהם, לא יודעים לאן לרוץ כדי לקבל כדור ואין תיאום, שוב פעם מקווה שעונה הבאה זה ישתפר
אני אחזיר אותך אחורה לפורום מה היו התגובות שהוא חתם ואז תבין.
לגבי מליקסון,אמר פה כבר מישהו שאצל עזורי שחא היה בדיוק מאמן על מליקסון פרח.
אל תחפשו הנחות,מאור בעונה חלשה,הוא יודע,אנחנו יודעים וזהו.
שיעשה הכנה טובה לעונה הבאה ויגיע כמו מלוע של תותח,כי ככה אני מצפה ממנו לבוא שנה הבאה.