עדכונים חיים | עירוני קריית שמונה - הפועל באר שבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: עדכונים חיים | עירוני קריית שמונה - הפועל באר שבע

שליחה על ידי אדום זקן »

blueman כתב: מליקסון נתן עונה רעה מאוד ואין על זה ויכוח, עדיין משאיר אותו פה יותר מכל שחקן אחר שתרצה להביא במקומו וזה מכמה סיבות
1. הוא יודע שהעונה הזאת הייתה כישלון, והקבוצה כל כך יקרה לליבו ( תסתכל על התמונות מהגמר) כדי ששנה הבאה הוא יתן את כל כולו כדי לתקן ולהחזיר לנו.
2. עזוב רגע את כל המזל הנאחס שהיה לו עם הפציעות, ובלי להוריד מהאחריות שלו לזה שהייתה לו עונה פחות טובה, רוב העונה אלישע פשוט הרג אותו, בדומה לקהת שהיה פה ולא ראית קמצוץ מהיכולת שלו בגלל שאלישע פשוט לא השתמש בו נכון, אני מאוד מקווה שבכר או כל מאמן אחר ידע להפיק ממליקסון בשנה הבאה את הדברים הטובים שלו ולנצל את היתרונות שלו ושלא יהיה מקובע.
3. מליקסון זה שחקן שתמיד מחפש את המסירה לעומק, וכשיש לך מחסור בשחקנים שעושים תנועה, קשה לבוא לידי ביטוי, ושוב זה מחזיר אותי לאלישע, יש לך שחקן כזה בסגל, במקום לשחק על היתרונות של השחקנים שלך הוא התעלם מזה, לא יודע על מה עבדו באימונים, אבל הרבה פעמים במהלך העונה אתה רואה את מליקסון רץ עם כדור ומרים ידיים בקטע של אין למי למסור ( ולא רק מליקסון דרך אגב), הרבה פעמים אתה רואה שגבאי לא יודע לאן לרוץ, נתקע לשחקנים באמצע, ארבייטמן מפריע, חותך אלכסונית לא נכון וכו. זה מראה על קבוצה לא מאומנת בעליל, ששחקנים לא יודעים איפה המקום שלהם, לא יודעים לאן לרוץ כדי לקבל כדור ואין תיאום, שוב פעם מקווה שעונה הבאה זה ישתפר
אני יודע שזה סקסי היום ללכלך על אלישע,אבל קהת לא הצליח פה רק בגלל שהקהל גמר עליו.
אני אחזיר אותך אחורה לפורום מה היו התגובות שהוא חתם ואז תבין.
לגבי מליקסון,אמר פה כבר מישהו שאצל עזורי שחא היה בדיוק מאמן על מליקסון פרח.
אל תחפשו הנחות,מאור בעונה חלשה,הוא יודע,אנחנו יודעים וזהו.
שיעשה הכנה טובה לעונה הבאה ויגיע כמו מלוע של תותח,כי ככה אני מצפה ממנו לבוא שנה הבאה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ההבדל הוא שאצל עזורי היינו קבוצת תחתית מה שאומר שקבוצות לא עשו הגנה נגדנו = המון שטח בהגנה. וכשיש שטח בהגנה מליקסון, גם היום, יודע לנצל את זה עם הכדורי עומק שלו.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אדום זקן כתב: אני יודע שזה סקסי היום ללכלך על אלישע,אבל קהת לא הצליח פה רק בגלל שהקהל גמר עליו.
שיעשה הכנה טובה לעונה הבאה ויגיע כמו מלוע של תותח,כי ככה אני מצפה ממנו לבוא שנה הבאה.
אתם מוזמנים לחפש הודעות שלי , גם שקהת היה פרווה מאוד , היה אפשר לזהות תתנועה לעומק שלו (דוגמא הגול מול עכו ב2-2) , היינו יכולים להחתים אותו בגרושים.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום זקן כתב: אני יודע שזה סקסי היום ללכלך על אלישע,אבל קהת לא הצליח פה רק בגלל שהקהל גמר עליו.
התחלתי ואמרתי שמאור עשה עונה גרועה ושאני לא נותן לו הנחות. אבל אי אפשר להתעלם מהמסביב. שים לב שבחצי השני של העונה (פחות או יותר מתי שמליקסון היה אמור להיכנס לעיניינים שוב אחרי הפציעה) כל הסגל היה בירידה משמעותית, דיברו פה כל העונה על היעדר קבוצה מאומנת, על זה ששחקנים לא יודעים מה המקום שלהם, לאן לרוץ, על המשחקים שזעקנו שמליקסון ישחק באמצע ולא יתבזבז על האגף, זה לא שהקבוצה שיחקה מעולה ורק מליקסון לא היה שם, הקבוצה ניצחה 4 פעמים בחוץ כל העונה, זה נתון של קבוצה שיורדת ליגה! אי אפשר להאשים את מליקסון באי יציאה מהמשבר כשהקבוצה היא כזאת. ושוב אני חוזר ואומר, אני לא מוריד אפילו בקצת מהאחריות שלו לעונה הגרועה שלו, ואני מצפה ממנו שנה הבאה לתשלום בריבית על העונה הזאת, אבל מפה ועד ללהעיף אותו מהקבוצה כמו שלא מעט אומרים פה זה מרחק של שמים וארץ

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

לדעתי מבחינה מקצועית אנחנו נראה שינוי משמעותי מאוד לעומת השנה הזו. ברק בכר בניגוד לאלישע מעמיד קבוצה שעובדת, יודעת מה היא רוצה מעצמה, לוחצת ועושה תנועה!!!! עם תנועה ומהירות בחלק הקדמי מליקסון, ברדה ואפילו גבאי יראו יותר טוב
הדבר היחיד שמדאיג אותי ועלול אפילו להכשיל את הכל הוא לא אחר מברדה!!!!
מאז ההודעה על עזיבתו של אלישע ברדה נראה גמור, רואים את זה בשפת הגוף שלו, הוא מקרין את זה על כולם. ההשפעה שלו על הקבוצה היא קריטית ואם הוא לא יתחבר לבכר או יחליט ללכת נגדו זה יגמר רע מאוד!!!
תעשה נכון אלונה אם תדאג לפגישה מוקדמת בינהם על מנת שההתחלה תהיה טובה יותר

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

לגבי קהת, מצטער אבל אני עלול להישמע אפילו הזוי- לא לוקח אותו לב"ש. וובה בראון הרבה לפניו. שחקן חרוץ אבל מאוד מפוזר לדעתי, חלש פיזית ואני בספק רב אם יצליח מחוץ לק"ש

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

eitam כתב:לדעתי מבחינה מקצועית אנחנו נראה שינוי משמעותי מאוד לעומת השנה הזו. ברק בכר בניגוד לאלישע מעמיד קבוצה שעובדת, יודעת מה היא רוצה מעצמה, לוחצת ועושה תנועה!!!! עם תנועה ומהירות בחלק הקדמי מליקסון, ברדה ואפילו גבאי יראו יותר טוב
הדבר היחיד שמדאיג אותי ועלול אפילו להכשיל את הכל הוא לא אחר מברדה!!!!
מאז ההודעה על עזיבתו של אלישע ברדה נראה גמור, רואים את זה בשפת הגוף שלו, הוא מקרין את זה על כולם. ההשפעה שלו על הקבוצה היא קריטית ואם הוא לא יתחבר לבכר או יחליט ללכת נגדו זה יגמר רע מאוד!!!
תעשה נכון אלונה אם תדאג לפגישה מוקדמת בינהם על מנת שההתחלה תהיה טובה יותר
עצוב מאוד שאתה מציע בכלל דבר כזה, עם כל הכבוד לברדה שום שחקן לא מעל המועדון, אף אחד לא חייב לו דין לחשבון - זה המאמן שהבעלים החליטה וזה מה שיש תתמודדו שחקנים יקרים.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אתה צודק עקרונית. בחיים דברים עובדים קצת אחרת. אני יותר סלחן כשמדובר בברדה, מודה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

blueman כתב: התחלתי ואמרתי שמאור עשה עונה גרועה ושאני לא נותן לו הנחות. אבל אי אפשר להתעלם מהמסביב. שים לב שבחצי השני של העונה (פחות או יותר מתי שמליקסון היה אמור להיכנס לעיניינים שוב אחרי הפציעה) כל הסגל היה בירידה משמעותית, דיברו פה כל העונה על היעדר קבוצה מאומנת, על זה ששחקנים לא יודעים מה המקום שלהם, לאן לרוץ, על המשחקים שזעקנו שמליקסון ישחק באמצע ולא יתבזבז על האגף, זה לא שהקבוצה שיחקה מעולה ורק מליקסון לא היה שם, הקבוצה ניצחה 4 פעמים בחוץ כל העונה, זה נתון של קבוצה שיורדת ליגה! אי אפשר להאשים את מליקסון באי יציאה מהמשבר כשהקבוצה היא כזאת. ושוב אני חוזר ואומר, אני לא מוריד אפילו בקצת מהאחריות שלו לעונה הגרועה שלו, ואני מצפה ממנו שנה הבאה לתשלום בריבית על העונה הזאת, אבל מפה ועד ללהעיף אותו מהקבוצה כמו שלא מעט אומרים פה זה מרחק של שמים וארץ
באמת שלא רוצה להיכנס לויכוח הזה,אבל בוזגלו עם קבוצה לא מאומנת מסיים עונה עם 12 בישולים ו13 שערים.
נכון שלאור הפציעות שעבר מאור,אני לא מצפה ממנו להגיע למספרים האלה.
אבל לתלות הכל בחוסר מיומנות של אלישע זה לא נכון.
מאור הוא כוכב,שחקן שאין אף אחד בארץ עם יכולות כמו שלו,לכן בשביל להגיע למספרים שהוא הגיע העונה לא צריך מאמן.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום זקן כתב: באמת שלא רוצה להיכנס לויכוח הזה,אבל בוזגלו עם קבוצה לא מאומנת מסיים עונה עם 12 בישולים ו13 שערים.
נכון שלאור הפציעות שעבר מאור,אני לא מצפה ממנו להגיע למספרים האלה.
אבל לתלות הכל בחוסר מיומנות של אלישע זה לא נכון.
מאור הוא כוכב,שחקן שאין אף אחד בארץ עם יכולות כמו שלו,לכן בשביל להגיע למספרים שהוא הגיע העונה לא צריך מאמן.
אתה צודק בכל מה שאתה אומר, אבל אף אחד לא אומר שלמאור אין אחריות, וכל הודעה שלי בנושא אני מקדים ואומר שהאחריות בראש ובראשונה עליו!!!!
אני פשוט אומר שקרו עוד דברים מסביב שלא תרמו לו, ושכולם יודעים מה יש למאור ברגליים ולא נכון ובעיקר צבוע להעיף אותו אחרי עונה אחת לא טובה. עונה הבאה חובת ההוכחה עליו, בלי תירוצים, בלי פציעות (טפו טפו טפו), עם הכנה מלאה לליגה, עם איצטדיון חדש וכל התנאים להביא את היכולת שלו לידי ביטוי

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אין מקום להשוואה. מליקסון זה שחקן שהמספרים שלו תלויים הרבה יותר בחברים שלו ובעיקר בתנועה שהם עושים (או במקרה שלנו- לא עושים)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

eitam כתב:אין מקום להשוואה. מליקסון זה שחקן שהמספרים שלו תלויים הרבה יותר בחברים שלו ובעיקר בתנועה שהם עושים (או במקרה שלנו- לא עושים)
תובנה מעניינת...
אני מבין שבוזגלו מרים ורץ לנגוח,אז הוא לא תלוי בחברים שלו.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

רוב הבישולים של בוזגלו הם ממצבים נייחים, משמע השחקנים נעים לרחבה בזמן החופשי ובלי לחץ ומנסים לדחוק את הכדור פנימה. במקרה של מליקסון, השחקן שרוצה לקבל ממנו את הכדור צריך לעשות תנועה אלכסונית\ כניסה לעומק\ ספרינט קצר רחמנא ליצלן ומה לעשות זה יותר קשה. פשוט מאוד.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב: תובנה מעניינת...
אני מבין שבוזגלו מרים ורץ לנגוח,אז הוא לא תלוי בחברים שלו.
אי אפשר להשוות בין בוזגלו למליקסון. הם מתופקדים בעמדות שונות לחלוטין.
אנחנו חייבים לעשות את ההפרדה בין הציפיות מהשם לבין התפקיד שהוא משחק על המגרש.
קח את המשחק היום כדוגמה, מליקסון שיחק בעמדה מאוד אחורית. כל הזמן ירד לנהל את המשחק ממרכז המגרש.
משם קשה מאוד להביא מספרים.

רק לצורך ההבהרה, אני לא מנסה להצדיק את היכולת שלו. העונה הזאת היא אכזבה עצומה, אבל אני מאמין בו בלב שלם.
תנו לו את השקט, הוא עוד יחזיר לנו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: אי אפשר להשוות בין בוזגלו למליקסון. הם מתופקדים בעמדות שונות לחלוטין.
אנחנו חייבים לעשות את ההפרדה בין הציפיות מהשם לבין התפקיד שהוא משחק על המגרש.
קח את המשחק היום כדוגמה, מליקסון שיחק בעמדה מאוד אחורית. כל הזמן ירד לנהל את המשחק ממרכז המגרש.
משם קשה מאוד להביא מספרים.

רק לצורך ההבהרה, אני לא מנסה להצדיק את היכולת שלו. העונה הזאת היא אכזבה עצומה, אבל אני מאמין בו בלב שלם.
תנו לו את השקט, הוא עוד יחזיר לנו.
אף אחד לא עושה לו רעש,ההיפך הוא הנכון,יחסית לעונה כל כך חלשה הוא מקבל תמיכה חסרת תקדים.
ולגבי התיפקוד,תראה אפשר תמיד למצוא נסיבות מקלות שרוצים.
בשורה התחתונה הוא ורק הוא צריך להפיק לקחים מהעונה הזאת שכוללים הכנה ראויה,רעב גדול יותר ואם צריך גם לדפוק על שולחנו של המאמן שהוא חושב שבתפקוד שנתן לו הוא לא בא לידי ביטוי.
הרי אתה לא רואה סרט שבוזגלו מתופקד בעמדה לא נוחה לו והעולם שותק?

שלח תגובה