תקשורת יקרה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: תקשורת יקרה

שליחה על ידי CrazyRed7 »

talb55 כתב:אני במקום אלונה יורד למחתרת ומחרים כל כתב, כל עיתונאי וכל מי שקשור לתקשורת.
אימונים סגורים, אין רעיונות בסוף משחקים וכלום...
במיוחד בגמר.
יש מסיבת עיתונאים לפנ הגמר - פשוט לתת תשובות מפגרות. גם המאמן וגם השחקן(כנראה ברדה).

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

צריך לצחוק להם בפנים עם תשובות מגוחכות כמו שאוסקר היה עושה במכבי. שיזדיינו וימשיכו לטנף

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דודו דהאן עולה לשידור ומדבר לעניין, סוף סוף קול שפוי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

למי שכאן שלא שומע את התוכנית..מה אמר לבנוני? בדרך כלל התגובות שלו לעניין.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

99.7% מהתקשורת(בטח בספורט) הם ***,ממורמרים,בעלי אינטרסים,ועתירי כשלונות בחייהם. לא להתייחס

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

RedHell כתב:למי שכאן שלא שומע את התוכנית..מה אמר לבנוני? בדרך כלל התגובות שלו לעניין.
חוזר ואומר שאלונה נהגה בהגינות גם כלפי איזי(כשפנתה אליו לפני שדיברה עם בכר) וגם כלפי אלישע(הודיעה לו כשהחליטה שברצונה למנות מאמן אחר).
קצת קשה להתגונן ולדבר מול כל המתלהמים.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אני לא מבין איך אף אחד מהמתארחים לא מתפוצץ עליהם, הם פשוט לא נותנים לך להשלים משפט. על כל 5 מילים שלבנוני הצליח להשלים מישהו התפרץ לדברים שלו. פשוט בהמות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

תמצית 45 דקות של ברבורים

ברקו: מת על איזי, אלונה עשתה מחטף, בכר נוכל, זה סגור חודשיים.
לבנוני: מתגונן ומכחיש.
ברגמן: מקבל על הראש מברקו, מספר את הגרסא כמו שברקו מנחה אותו
דודו דהן: צדיק בסדום, אומר שלא חתמו על כלום ובכר ואיזי לא הסתדרו אז המאמן רצה להתקדם, אין בזה שום דבר רע
הכתב של ק"ש: בקרית שמונה נבגדים
הסוכן של צדק: שיר רצה להתקדם כלכלית ומקצועית ובחר בבאר שבע, כל הצדדים מרוצים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

חברה שי ז ד ר ג ג ו כולם שם חבורה של אינטרסנטים.
ומליניאק הטמבל בראשם.
קשה להם לקבל את העובדה שבאה אשה שכולם זילזלו בה ועשתה להם בית ספר.ץהיום באןפן רשמי נכנסנו למועדון הגדולות ושילכו ויעשו שם קקי כולם.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אדום זקן כתב:חברה שי ז ד ר ג ג ו כולם שם חבורה של אינטרסנטים.
ומליניאק הטמבל בראשם.
קשה להם לקבל את העובדה שבאה אשה שכולם זילזלו בה ועשתה להם בית ספר.ץהיום באןפן רשמי נכנסנו למועדון הגדולות ושילכו ויעשו שם קקי כולם.
אחי אני חייב להבין. איך בדיוק היום נכנסנו למועדון של הגדולות? החתמנו את אנצ׳לוטי? מוריניו?
היום הודענו למאמן שהוא לא ממשיך 6 ימים לפני גמר גביע. אחרי עונה שהגענו לאירופה. זה ממש לא כישלון. היום חזרנו להיות קבוצה קטנה!

אין לי בעיה שלא מרוצים מאלישע. גם אני לא נהנה במשחקים בלשון המעטה. אבל אי אפשר לחכות שבועיים? לא רק שפגעו באלישע, גם בכר נפגע מכל הסיפור. עונה הבאה הוא יצטרך להתמודד עם הציפיות שלנו וגם להתמודד מול התקשורת שרק תחפש כישלון שלו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שמעון א כתב: אחי אני חייב להבין. איך בדיוק היום נכנסנו למועדון של הגדולות? החתמנו את אנצ׳לוטי? מוריניו?
היום הודענו למאמן שהוא לא ממשיך 6 ימים לפני גמר גביע. אחרי עונה שהגענו לאירופה. זה ממש לא כישלון. היום חזרנו להיות קבוצה קטנה!

אין לי בעיה שלא מרוצים מאלישע. גם אני לא נהנה במשחקים בלשון המעטה. אבל אי אפשר לחכות שבועיים? לא רק שפגעו באלישע, גם בכר נפגע מכל הסיפור. עונה הבאה הוא יצטרך להתמודד עם הציפיות שלנו וגם להתמודד מול התקשורת שרק תחפש כישלון שלו.
אי אפשר לחכות שבועיים.
גיל לבנוני סיפר שאלונה להוציא את ההודעה רק אחרי הגמר אבל אלישע ביקש להודיע כבר היום.
מה גם שאיזי שרצקי הוציא הכל לתקשורת. אלונה ביקשה ממנו לחכות עד אחרי האירוע של אלישע וכך היה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב: אחי אני חייב להבין. איך בדיוק היום נכנסנו למועדון של הגדולות? החתמנו את אנצ׳לוטי? מוריניו?

אין לי מה להסביר לך.
זה הכל עניין של גישות.
הגישה שלי אומרת שכשאתה רוצה להפוך להיות משהו גדול,אתה גם בדרך דורך על גופות,מה לעשות אילו החיים.
אין טייקון אחד בעולם כולל שירצקי הנעלב שלא דרך על גופות בדרך להצלחה.
במקרה הזה לצערנו זה היה על אלישע.
ברגע שאלונה קיבלה החלטה להיפרד ממנו,כל עיתוי הוא לא נכון והביקורת הייתה נשפכת כמו מים.
אתה מכיר מצויין את דעותיי כלפיי אלישע,אבל הקבוצה ואלונה חשובים לי הרבה יותר.
הגישה שלך היא שונה וזה בסדר,אבל שרוצים להיות גדולים צריך גם קצת להיות רעים.
ולגבי הסיפור של הגביע זה חרטא בתנועה.
להזכיר לך שהפועל חיפה החתימו את רוסו וגוטמן שבוע לפני הגמר מול מכבי.
ולקחנו אותו כמו גדולים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הביקורת על מועד ההודעה היא פשוט לא נכונה. יש מציאות שצריך להבין אותה, והמציאות היא ששירצקי נתן לאלונה 48 שעות בשביל להוציא את ההודעה אחרת הוא היה מוציא את ההודעה ואלישע היה שומע על כך מהתקשורת.
אלונה ראתה הזדמנות להחתים מאמן שהיא רוצה, והיא הלכה עליה. מישהו מבטיח שההזדמנות הזאת הייתה קיימת אם אלונה הייתה מחכה עד אחרי הגמר? וגם אם כן, מה היו בתקשורת אומרים על כך שאלונה מדברת עם מאמן של קבוצה שמתמודדת נגד באר שבע על המקום השני? לא היו טוענים שיש כאן ניסיון של אלונה להשפיע על המאבק על המקום השני בצורה לא חוקית?

ההודעה מקסימום תשפיע על המשחק בשבת. על גמר הגביע, שהוא משחק על תואר ועונה שלמה, היא לא תשפיע, שכן מדובר במשחק שהשחקנים לבד יתאבדו עליו גם אם היינו עולים בלי מאמן.

שורה תחתונה, קשה לתקשורת לקבל את העובדה שאלונה שינתה גישה. מהפראיירית שעובדים עליה בעסקת סוארס, מהשתקנית שהסכימה שבגלל מצב ביטחוני נארח את נתניה בליגה ללא קהל, פתאום הם מקבלים אלונה חדשה. אלונה שחותכת דברים, אלונה שלא רואה בעיניים, אלונה חזקה שמוליכה את הפועל באר שבע קדימה. הם מעדיפים את האישה התמימה והשתקנית של פעם, שיעדיפו. שימשיכו לנסות להיות צדקנים יותר מהאפיפיור ולבקר את אלונה על מהלכים ששחר למשל היה מוכרז כגאון אם היה עושה אותם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

די די די כבר לא יכול לשמוע את האנשים שמזיינים את המוח כל היום על פגיעה ברגשות, חלאס תגידו מה עובר עליכם?
אלישע ילד גדול, מדובר פה בעבודה שלו, לא פעם ראשונה שמאמנים עוברים קבוצות בעולם הכדורגל.
אז פטרו אותו לפני הגמר גביע, ואוו איזה עלבון, אני בטוח שהוא עכשיו יושב בבית ובוכה, וגם השחקנים בוכים, וכולם מאוד נסערים.
או שאולי בכלל כולם מקצוענים שזו העבודה שלהם והם ממשיכים וימשיכו לעשות אותה כדי להתפרנס בחיים שלהם? וואלה זו גם אופציה.

אה ועוד דבר, אולי הכי חשוב, אני בטוח במיליון אחוז כשאני אומר את זה, שאם, בסיטואציה אחרת, תיאורטית לחלוטין, אלישע היה ממשיך לעונה הבאה ועוד חצי שנה בכר היה מתראיין ואומר שבקיץ 2015 רצה לעבור לב"ש אך אלונה היססה כדי לא לפגוע באלישע ומה לא, בדיוק אותם אנשים שעכשיו קופצים ואומרים "מסכן אלישע", היו קופצים ואומרים "אלונה תמימה" בסיטואציה ההפוכה.

בקיצור די כבר לבלבל תשכל

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

nir767676 כתב: די די די כבר לא יכול לשמוע את האנשים שמזיינים את המוח כל היום על פגיעה ברגשות, חלאס תגידו מה עובר עליכם?
אלישע ילד גדול, מדובר פה בעבודה שלו, לא פעם ראשונה שמאמנים עוברים קבוצות בעולם הכדורגל.
אז פטרו אותו לפני הגמר גביע, ואוו איזה עלבון, אני בטוח שהוא עכשיו יושב בבית ובוכה, וגם השחקנים בוכים, וכולם מאוד נסערים.
או שאולי בכלל כולם מקצוענים שזו העבודה שלהם והם ממשיכים וימשיכו לעשות אותה כדי להתפרנס בחיים שלהם? וואלה זו גם אופציה.

אה ועוד דבר, אולי הכי חשוב, אני בטוח במיליון אחוז כשאני אומר את זה, שאם, בסיטואציה אחרת, תיאורטית לחלוטין, אלישע היה ממשיך לעונה הבאה ועוד חצי שנה בכר היה מתראיין ואומר שבקיץ 2015 רצה לעבור לב"ש אך אלונה היססה כדי לא לפגוע באלישע ומה לא, בדיוק אותם אנשים שעכשיו קופצים ואומרים "מסכן אלישע", היו קופצים ואומרים "אלונה תמימה" בסיטואציה ההפוכה.

בקיצור די כבר לבלבל תשכל
+1

רק תוריד את המילה פוטר. אף אחד לא פיטר אך אחד כאן.
לאלישע נגמר החוזה. לא חייבים לו כלום.

שלח תגובה