במיוחד בגמר.talb55 כתב:אני במקום אלונה יורד למחתרת ומחרים כל כתב, כל עיתונאי וכל מי שקשור לתקשורת.
אימונים סגורים, אין רעיונות בסוף משחקים וכלום...
יש מסיבת עיתונאים לפנ הגמר - פשוט לתת תשובות מפגרות. גם המאמן וגם השחקן(כנראה ברדה).
במיוחד בגמר.talb55 כתב:אני במקום אלונה יורד למחתרת ומחרים כל כתב, כל עיתונאי וכל מי שקשור לתקשורת.
אימונים סגורים, אין רעיונות בסוף משחקים וכלום...
חוזר ואומר שאלונה נהגה בהגינות גם כלפי איזי(כשפנתה אליו לפני שדיברה עם בכר) וגם כלפי אלישע(הודיעה לו כשהחליטה שברצונה למנות מאמן אחר).RedHell כתב:למי שכאן שלא שומע את התוכנית..מה אמר לבנוני? בדרך כלל התגובות שלו לעניין.
אחי אני חייב להבין. איך בדיוק היום נכנסנו למועדון של הגדולות? החתמנו את אנצ׳לוטי? מוריניו?אדום זקן כתב:חברה שי ז ד ר ג ג ו כולם שם חבורה של אינטרסנטים.
ומליניאק הטמבל בראשם.
קשה להם לקבל את העובדה שבאה אשה שכולם זילזלו בה ועשתה להם בית ספר.ץהיום באןפן רשמי נכנסנו למועדון הגדולות ושילכו ויעשו שם קקי כולם.
אי אפשר לחכות שבועיים.שמעון א כתב: אחי אני חייב להבין. איך בדיוק היום נכנסנו למועדון של הגדולות? החתמנו את אנצ׳לוטי? מוריניו?
היום הודענו למאמן שהוא לא ממשיך 6 ימים לפני גמר גביע. אחרי עונה שהגענו לאירופה. זה ממש לא כישלון. היום חזרנו להיות קבוצה קטנה!
אין לי בעיה שלא מרוצים מאלישע. גם אני לא נהנה במשחקים בלשון המעטה. אבל אי אפשר לחכות שבועיים? לא רק שפגעו באלישע, גם בכר נפגע מכל הסיפור. עונה הבאה הוא יצטרך להתמודד עם הציפיות שלנו וגם להתמודד מול התקשורת שרק תחפש כישלון שלו.
אין לי מה להסביר לך.שמעון א כתב: אחי אני חייב להבין. איך בדיוק היום נכנסנו למועדון של הגדולות? החתמנו את אנצ׳לוטי? מוריניו?
היום הודענו למאמן שהוא לא ממשיך 6 ימים לפני גמר גביע. אחרי עונה שהגענו לאירופה. זה ממש לא כישלון. היום חזרנו להיות קבוצה קטנה!
אין לי בעיה שלא מרוצים מאלישע. גם אני לא נהנה במשחקים בלשון המעטה. אבל אי אפשר לחכות שבועיים? לא רק שפגעו באלישע, גם בכר נפגע מכל הסיפור. עונה הבאה הוא יצטרך להתמודד עם הציפיות שלנו וגם להתמודד מול התקשורת שרק תחפש כישלון שלו.
הביקורת על מועד ההודעה היא פשוט לא נכונה. יש מציאות שצריך להבין אותה, והמציאות היא ששירצקי נתן לאלונה 48 שעות בשביל להוציא את ההודעה אחרת הוא היה מוציא את ההודעה ואלישע היה שומע על כך מהתקשורת.שמעון א כתב: אחי אני חייב להבין. איך בדיוק היום נכנסנו למועדון של הגדולות? החתמנו את אנצ׳לוטי? מוריניו?
די די די כבר לא יכול לשמוע את האנשים שמזיינים את המוח כל היום על פגיעה ברגשות, חלאס תגידו מה עובר עליכם?שמעון א כתב: אחי אני חייב להבין. איך בדיוק היום נכנסנו למועדון של הגדולות? החתמנו את אנצ׳לוטי? מוריניו?
+1nir767676 כתב: די די די כבר לא יכול לשמוע את האנשים שמזיינים את המוח כל היום על פגיעה ברגשות, חלאס תגידו מה עובר עליכם?
אלישע ילד גדול, מדובר פה בעבודה שלו, לא פעם ראשונה שמאמנים עוברים קבוצות בעולם הכדורגל.
אז פטרו אותו לפני הגמר גביע, ואוו איזה עלבון, אני בטוח שהוא עכשיו יושב בבית ובוכה, וגם השחקנים בוכים, וכולם מאוד נסערים.
או שאולי בכלל כולם מקצוענים שזו העבודה שלהם והם ממשיכים וימשיכו לעשות אותה כדי להתפרנס בחיים שלהם? וואלה זו גם אופציה.
אה ועוד דבר, אולי הכי חשוב, אני בטוח במיליון אחוז כשאני אומר את זה, שאם, בסיטואציה אחרת, תיאורטית לחלוטין, אלישע היה ממשיך לעונה הבאה ועוד חצי שנה בכר היה מתראיין ואומר שבקיץ 2015 רצה לעבור לב"ש אך אלונה היססה כדי לא לפגוע באלישע ומה לא, בדיוק אותם אנשים שעכשיו קופצים ואומרים "מסכן אלישע", היו קופצים ואומרים "אלונה תמימה" בסיטואציה ההפוכה.
בקיצור די כבר לבלבל תשכל