מסכים איתך בכל מילה. אני גם חושב שאופיר בחצי השני לא היה בכלל גרוע כמו שטוענים פה. יש לו בעיה בכדור אחרון זה נכון, אבל ממש לא המגן הגרוע בליגה כמו שטוענים פה. הבעיה שאחרי המחצית הראשונה שנתן כל הזרקורים הופנונאליו ואתה צריך להיות מינימום רוברטו קרלוס כדי להצליח לשנות את דעת האוהד הישראלי עליך במחצית.גדי כתב:כמובן שכמו כל מי שהיה במשחק יצאתי שבור מהמגרש יודע שתהיה עוד נסיעה של שתיקה כל הדרך.
זה משחק שהיינו חייבים לנצח והיינו מנצחים אם השוויון היה מגיע 10 דקות קודם (פיוביץ אבל במשק חשבתי שהיה בכלל נבדל)
אני אופטימיסט בנפשי ולכן לא רוצה רק לראות שחור.
אופיר - מחצית ראשונה רעה מאוד.
מחצית שנייה - ממה שקראתי פה אני מבין שאין לי מושג אבל באמת שלא הבנתי מה היה כל כך רע במחצית השנייה. כל המשחק היה באגף שלו וכמה מצבים טובים התפתחו בזכות השיתוף פעולה שלו עם בוזגלו ומליקסון. אבל שוב אני לא התווכח כי ממה שקראתי פה אני היחידי שחושב כך אז ברור שפספסתי משהו פה.
פרות קדושות - אג'ידה, סוארס, ביטון, הובאן, בוזגלו.
גם ביטון לא היה מדויק בהרמות שלו, למעט אחת שברדה נגח החוצה, כל הכדורים שלו הלכו לידיים של השוער. אבל עליו לא היו נעולים כי המחצית הראשונה שלו הייתה טובה.
בכלל השיטה הזו שכולם עומדים, כדור הולך ימינה לבן שמרים לראש של ברדה, כל כך שקופה שזה נהיה פשוט בדיחה להגן נגדנו.