הפינה הפסימית למחזור 25

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: הפינה הפסימית למחזור 25

שליחה על ידי dardasmiley »

גדי כתב:כמובן שכמו כל מי שהיה במשחק יצאתי שבור מהמגרש יודע שתהיה עוד נסיעה של שתיקה כל הדרך.
זה משחק שהיינו חייבים לנצח והיינו מנצחים אם השוויון היה מגיע 10 דקות קודם (פיוביץ אבל במשק חשבתי שהיה בכלל נבדל)
אני אופטימיסט בנפשי ולכן לא רוצה רק לראות שחור.
אופיר - מחצית ראשונה רעה מאוד.
מחצית שנייה - ממה שקראתי פה אני מבין שאין לי מושג אבל באמת שלא הבנתי מה היה כל כך רע במחצית השנייה. כל המשחק היה באגף שלו וכמה מצבים טובים התפתחו בזכות השיתוף פעולה שלו עם בוזגלו ומליקסון. אבל שוב אני לא התווכח כי ממה שקראתי פה אני היחידי שחושב כך אז ברור שפספסתי משהו פה.

פרות קדושות - אג'ידה, סוארס, ביטון, הובאן, בוזגלו.
מסכים איתך בכל מילה. אני גם חושב שאופיר בחצי השני לא היה בכלל גרוע כמו שטוענים פה. יש לו בעיה בכדור אחרון זה נכון, אבל ממש לא המגן הגרוע בליגה כמו שטוענים פה. הבעיה שאחרי המחצית הראשונה שנתן כל הזרקורים הופנונאליו ואתה צריך להיות מינימום רוברטו קרלוס כדי להצליח לשנות את דעת האוהד הישראלי עליך במחצית.

גם ביטון לא היה מדויק בהרמות שלו, למעט אחת שברדה נגח החוצה, כל הכדורים שלו הלכו לידיים של השוער. אבל עליו לא היו נעולים כי המחצית הראשונה שלו הייתה טובה.

בכלל השיטה הזו שכולם עומדים, כדור הולך ימינה לבן שמרים לראש של ברדה, כל כך שקופה שזה נהיה פשוט בדיחה להגן נגדנו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:
מסכים איתך בכל מילה. אני גם חושב שאופיר בחצי השני לא היה בכלל גרוע כמו שטוענים פה. יש לו בעיה בכדור אחרון זה נכון, אבל ממש לא המגן הגרוע בליגה כמו שטוענים פה. הבעיה שאחרי המחצית הראשונה שנתן כל הזרקורים הופנונאליו ואתה צריך להיות מינימום רוברטו קרלוס כדי להצליח לשנות את דעת האוהד הישראלי עליך במחצית.

גם ביטון לא היה מדויק בהרמות שלו, למעט אחת שברדה נגח החוצה, כל הכדורים שלו הלכו לידיים של השוער. אבל עליו לא היו נעולים כי המחצית הראשונה שלו הייתה טובה.

בכלל השיטה הזו שכולם עומדים, כדור הולך ימינה לבן שמרים לראש של ברדה, כל כך שקופה שזה נהיה פשוט בדיחה להגן נגדנו.
זה לא נכון להגיד שהכדורים של בן לא היו טובים, שני הרמות שלו הלכו לראש של ברדה שהחטיא, השאר הלכו לשוער אבל היו מדויקים, כאשר אין שום משחק קבוצתי והכל בנוי על יכולות אישיות בן ביטון האחרון שאפשר להאשים אותו.
בן ביטון המגן הימני הכי טוב בליגה לדעתי ועובדה שהגנתית בקושי סופגים נגדנו על הקו שלו, נכון הוא גרם לפנדל מול סכנין ויצא באדום מטופש מול אשדוד אבל הוא אחד מהיחידים שבאמת נותן לאורך עונה שלמה משחקים טובים גם אם לא בכולם הוא מבשל.
אופיר באמת היה לא רע במחצית השנייה.
יאללה שהעונה הזאת תגמר ואלונה תעשה מהלך חכם ותביא מנהל מקצועי ומאמן וצוות אימון נורמלי.
אגב יש לי איזה רעיון דיי דבילי וחסר כל הגיון, אבל אולי נחזיר את גיא עזורע שיאמן אותנו עד סוף העונה ואחריי זה החל מעונה הבאה שיהפוך למאמן הכושר המשני?
סתם רעיון הזוי שעלה לי לראש, בתור מאמן כושר הוא דווקא לא רע נראה לי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: זה לא נכון להגיד שהכדורים של בן לא היו טובים, שני הרמות שלו הלכו לראש של ברדה שהחטיא, השאר הלכו לשוער אבל היו מדויקים, כאשר אין שום משחק קבוצתי והכל בנוי על יכולות אישיות בן ביטון האחרון שאפשר להאשים אותו.
בן ביטון המגן הימני הכי טוב בליגה לדעתי ועובדה שהגנתית בקושי סופגים נגדנו על הקו שלו, נכון הוא גרם לפנדל מול סכנין ויצא באדום מטופש מול אשדוד אבל הוא אחד מהיחידים שבאמת נותן לאורך עונה שלמה משחקים טובים גם אם לא בכולם הוא מבשל.
אופיר באמת היה לא רע במחצית השנייה.
יאללה שהעונה הזאת תגמר ואלונה תעשה מהלך חכם ותביא מנהל מקצועי ומאמן וצוות אימון נורמלי.
אגב יש לי איזה רעיון דיי דבילי וחסר כל הגיון, אבל אולי נחזיר את גיא עזורע שיאמן אותנו עד סוף העונה ואחריי זה החל מעונה הבאה שיהפוך למאמן הכושר המשני?
סתם רעיון הזוי שעלה לי לראש, בתור מאמן כושר הוא דווקא לא רע נראה לי.
ביום שגיא עזורי יחזור אתה תראה משיח על חמור לבן

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dor69 כתב: ביום שגיא עזורי יחזור אתה תראה משיח על חמור לבן
אני לא כל כך מאמין במשיח :roll:
בכל מקרה זה סתם היה רעיון שעלה לי לראש, ממש לא משהו שיקרה אבל סתם מחשבה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הובאן היה גרוע!
גם סוארס גורדנה וביטון היו חלשים מאוד אתמול

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

שחוק ונדוש אבל אני מתקשה להשלים עם התופעה:

אבא עם שני ילדים קטנים מקלל כל המשחק דברים בלתי נסבלים בעליל.
אני יושב מבוייש לא בשבילו אלא בשבילי על שאני ביוזמתי מביא את הבנות שלי שמקום בו זוהמה כזו היא דבר מתקל על הדעת - איזה הורה נורמאלי עושה דבר כזה ? (אני שוב מתכוון אלי)

נכון זה מיעוט אבל שומעים אותם. מתקשה לקבל שאין מה לעשות עם זה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

שחוק ונדוש אבל אני מתקשה להשלים עם התופעה:

אני יושב מבוייש לא בשבילו אלא בשבילי על שאני ביוזמתי מביא את הבנות שלי שמקום בו זוהמה כזו היא דבר מתקל על הדעת - איזה הורה נורמאלי עושה דבר כזה ? (אני שוב מתכוון אלי)

אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גדי כתב:שחוק ונדוש אבל אני מתקשה להשלים עם התופעה:

צודק לחלוטין, לפני שאנחנו באים בטענות לילדים מושפעים צריכים לבוא בטענות להורים. הכל מתחיל בחינוך

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הפער רק מצטמצם אחרי עוד תצוגה חלשה אתמול.

נק' מקרית שמונה ואולי אפילו יקטן ל-5 ממכבי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

גדי כתב:שחוק ונדוש אבל אני מתקשה להשלים עם התופעה:

מבין אותך לגמרי, זה פשוט בלתי נסבל

בגלל זה אני משתדל לא לקחת את הבן שלי איתי למשחקים, אלא למשחקי חוץ שאני יודע שיש לנו אפשרות לשבת רחוק ובצד, בלי שהוא ישמע את כל הזוהמה שיוצאת לאנשים מהפה

שלח תגובה