ran כתב:
אז תישאר עם אלישע , הוא גם עשה דבר או שניים בכדורגל הישראלי , על זה בדיוק אני מדבר כשאני אומר שהקהל עושה מכל אחד מלך , רוני לוי הגיע ל-5 משחקים בנתניה וכבר הפכתם אותו למאמן הישראלי הכי טוב בארץ שלפני חודשיים אף קבוצה לא רצתה אותו והיה בלי קבוצה .
רוני לוי יכול במצב כזה או אחר להיות בדיוק כמו אלישע , גם רוני לוי זכה באליפויות כבר ואולי כבר שבע , אנחנו צריכים מישהו שיטריף את השחקנים .
אגב אני רוצה את ברק בכר לא רק בגלל זה שכבר שנתיים הוא בצמרת הגבוהה עם קריית שמונה , אני מסתכל הרבה הרבה מסביב , העבודה המדהימה שנעשית בק"ש , מאמן שהולך בימי שישי לראות משחקי ליגה לאומית ונוער כדי למצוא את היהלום הבא שלו (וגם מוצא ! ולא אחד ולא שניים) , תעבור על הסגל של ק"ש , תראה כמה שחקנים אלמונים שהם אפילו לא שילמו עליהם שקל פרחו אצלהם וגדלו להיות מהשחקנים הטובים בארץ . אם זה עבאד , צדק , המגנים דלמוני ואלקיים , וובה בראון , קהת , אופיר מזרחי .
זה עבודה מקצועית , ככה בונים קבוצה ! אתה רואה את רוני לוי או אלישע הולכים למשחקי נוער ולאומית בימי שישי ?
ברק בכר תפור לאלונה כמו כפפה ליד , גם אלונה אוהבת לצפות בליגה לאומית ומשחקי נוער מידי שישי-שבת (תבדקו אותי) .
הקטע שאיזי לא ישחרר אותו אלינו בשום מצב , הוא יודע איזה נכס יש לו ביד , מאמן שרואה הכל על המגרש .
רמת המשחק של קריית שמונה לא גבוהה משלנו, תנסה לראות פעם משחק שלם שלהם, אתה בוכה משעמום.
אם אנחנו משחקים בבלומפילד כמו שהם שיחקו מול מכבי (בונקר זה התקפי לעומת מה שהיה שם) כולם פה יוצאים על אלישע, כולל אני.
יכול להיות שהבחור מוכשר, בהחלט נראה שיש לו כישרון, אבל בוא נראה אותו בעוד איזה קבוצה שתיים לפני שהוא בא להתגלח עלינו.
ואגב, למה לא ללכת על המקור מלכתחילה ולהביא לפה את רב"ש, לפני ששחר סוגר אותו עד סוף העשור?