ברק בכר- כאן ועכשיו!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: ברק בכר- כאן ועכשיו!

שליחה על ידי ForeverRed »

ran כתב:

אתה מסתכל על כל המסביב של הקהל , אני מסתכל על כל הדרך המקצועית ואני זה שטועה ?
מה אני אגיד לך אחי..
הקהל מדביק את האופי הגרוע לשחקנים שמגיעים לכאן עם הזמן , לא פלא שהם מתעסקים רק בשטויות ואמונות טפלות לפני משחקים במקום להתעסק במשחק .
אני לא מסתכל רק על המסביב, אלא מבין שהוא חלק בלתי נפרד שאי אפשר להתעלם ממנו.
אני לא אומר שמאמן כמו ברק בכר אינו מתאים, להפך, יש לו הרבה תכונות מצוינות שאני מאוד מעריך.
פשוט מסביר לך שהניתוק הזה בין היכולת המקצועית לסביבה הלוחצת הוא לא מציאותי. אנחנו לא חיים בתנאי מעבדה.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

ran כתב:
אז תישאר עם אלישע , הוא גם עשה דבר או שניים בכדורגל הישראלי , על זה בדיוק אני מדבר כשאני אומר שהקהל עושה מכל אחד מלך , רוני לוי הגיע ל-5 משחקים בנתניה וכבר הפכתם אותו למאמן הישראלי הכי טוב בארץ שלפני חודשיים אף קבוצה לא רצתה אותו והיה בלי קבוצה .
רוני לוי יכול במצב כזה או אחר להיות בדיוק כמו אלישע , גם רוני לוי זכה באליפויות כבר ואולי כבר שבע , אנחנו צריכים מישהו שיטריף את השחקנים .

אגב אני רוצה את ברק בכר לא רק בגלל זה שכבר שנתיים הוא בצמרת הגבוהה עם קריית שמונה , אני מסתכל הרבה הרבה מסביב , העבודה המדהימה שנעשית בק"ש , מאמן שהולך בימי שישי לראות משחקי ליגה לאומית ונוער כדי למצוא את היהלום הבא שלו (וגם מוצא ! ולא אחד ולא שניים) , תעבור על הסגל של ק"ש , תראה כמה שחקנים אלמונים שהם אפילו לא שילמו עליהם שקל פרחו אצלהם וגדלו להיות מהשחקנים הטובים בארץ . אם זה עבאד , צדק , המגנים דלמוני ואלקיים , וובה בראון , קהת , אופיר מזרחי .
זה עבודה מקצועית , ככה בונים קבוצה ! אתה רואה את רוני לוי או אלישע הולכים למשחקי נוער ולאומית בימי שישי ?
ברק בכר תפור לאלונה כמו כפפה ליד , גם אלונה אוהבת לצפות בליגה לאומית ומשחקי נוער מידי שישי-שבת (תבדקו אותי) .
הקטע שאיזי לא ישחרר אותו אלינו בשום מצב , הוא יודע איזה נכס יש לו ביד , מאמן שרואה הכל על המגרש .
רמת המשחק של קריית שמונה לא גבוהה משלנו, תנסה לראות פעם משחק שלם שלהם, אתה בוכה משעמום.

אם אנחנו משחקים בבלומפילד כמו שהם שיחקו מול מכבי (בונקר זה התקפי לעומת מה שהיה שם) כולם פה יוצאים על אלישע, כולל אני.

יכול להיות שהבחור מוכשר, בהחלט נראה שיש לו כישרון, אבל בוא נראה אותו בעוד איזה קבוצה שתיים לפני שהוא בא להתגלח עלינו.

ואגב, למה לא ללכת על המקור מלכתחילה ולהביא לפה את רב"ש, לפני ששחר סוגר אותו עד סוף העשור?

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ForeverRed כתב: אם ככה אתה רואה את זה, אז כנראה שאתה טועה.
קיים הבדל תהומי בין קבוצות קטנות וחסרות קהל לכאלה עם ציפיות ולחץ של אוהדים ותקשורת.
לא כל שחקן שמצליח בקבוצה קטנה יודע להתמודד עם הדבר הזה, ובטח שלא כל מאמן. דוגמאות לא חסרות.
ברור שיש הבדלים בין קבוצה קטנה לקבוצה גדולה אבל...
אם מאמן צעיר (לצורך העיניין בכר) מצליח במה שהוא עושה תקופה של שנתיים, ויש לו יכולות שמתבטאות גם באימון,בניהול משחק, בבחירת שחקנים וכו, איך תדע שהוא לא טוב אם לא יקבל הזדמנות בקבוצה גדולה? אחרי שאלישע עזב את חיפה הוא לא היה הימור? יש עוד מלא מאמים בקבוצות קטנות ללא קהל שנכשלים (עטר,חרזי וחבריהם). בסופו של דבר לטווח הארוך מאמן טוב יצליח ברוב הקבוצות שאליהם הוא יגיע, ברור שיכול להיות חיבור לא טוב, כישלון בקבוצה מסוימת, אבל בטווח הארוך הוא יצליח, ואני אישית מעדיף מאמן צעיר עם פוטנציאל להיות המאמן הבא (כמובן שעם מעטפת טובה כי בלי מעטפת גם מוריניו לא יעזור פה) מאשר מאמן שבע שיבוא לב"ש כדי לקבל תלוש גבוה ולסדר לעצמו את הפנסיה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

blueman כתב: ברור שיש הבדלים בין קבוצה קטנה לקבוצה גדולה אבל...
אם מאמן צעיר (לצורך העיניין בכר) מצליח במה שהוא עושה תקופה של שנתיים, ויש לו יכולות שמתבטאות גם באימון,בניהול משחק, בבחירת שחקנים וכו, איך תדע שהוא לא טוב אם לא יקבל הזדמנות בקבוצה גדולה? אחרי שאלישע עזב את חיפה הוא לא היה הימור? יש עוד מלא מאמים בקבוצות קטנות ללא קהל שנכשלים (עטר,חרזי וחבריהם). בסופו של דבר לטווח הארוך מאמן טוב יצליח ברוב הקבוצות שאליהם הוא יגיע, ברור שיכול להיות חיבור לא טוב, כישלון בקבוצה מסוימת, אבל בטווח הארוך הוא יצליח, ואני אישית מעדיף מאמן צעיר עם פוטנציאל להיות המאמן הבא (כמובן שעם מעטפת טובה כי בלי מעטפת גם מוריניו לא יעזור פה) מאשר מאמן שבע שיבוא לב"ש כדי לקבל תלוש גבוה ולסדר לעצמו את הפנסיה.
רב"ש? קורצקי?
שים לב שבק"ש באמת אין כוכבים. כל שחקן שם יודע שהמקום עשה אותו, ועובדה כל מי שיוצא משם כמעט נופל.

זה לא אותו דבר לבוא ולנהל חדר הלבשה של ברדה, בוזגלו, ארבייטמן ושות'

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

blueman כתב: ברור שיש הבדלים בין קבוצה קטנה לקבוצה גדולה אבל...
תקרא שוב את דבריי ותבין שאני לא נגד בכר. רק אומר שיש שיקולים נוספים שצריך לקחת בחשבון.
התמודדות עם אגו בחדר הלבשה, לחץ מצד הקהל והתקשורת, סגנון משחק, שיטת משחק מועדפת.

למשל, חלק לא מבוטל מהקהל שלנו מעוניין לראות קבוצה דומיננטית יותר ששולטת בקצב המשחק.
אם כך, לא בטוח שברק בכר הוא הפתרון. קרית שמונה משחקת בשנתיים האחרונות כדורגל שמבוסס על יציאה מהירה קדימה ולא על שליטה בכדור.
מצפייה לא מעטה אני יכול להגיד לך שמעבר לתוצאות, גם הם רחוקים מלהרשים על הדשא.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

ns75 כתב:
רמת המשחק של קריית שמונה לא גבוהה משלנו, תנסה לראות פעם משחק שלם שלהם, אתה בוכה משעמום.

אם אנחנו משחקים בבלומפילד כמו שהם שיחקו מול מכבי (בונקר זה התקפי לעומת מה שהיה שם) כולם פה יוצאים על אלישע, כולל אני.

יכול להיות שהבחור מוכשר, בהחלט נראה שיש לו כישרון, אבל בוא נראה אותו בעוד איזה קבוצה שתיים לפני שהוא בא להתגלח עלינו.

ואגב, למה לא ללכת על המקור מלכתחילה ולהביא לפה את רב"ש, לפני ששחר סוגר אותו עד סוף העשור?

אם אנחנו נוביל 1-0 בבלומפילד נגד מכבי אני גם מוכן לעשות בונקר כמו שלהם במחצית 2 , אבל איך שהם שיחקו מחצית ראשונה ככה אני רוצה לראות את הקבוצה שלי משחקת בבלומפילד , בלי חשש , עם משחק לחץ ובלי שהרגליים רועדות שבוע לפני .

ידידיאל , אחד זורק משפט כולם נתפסים עליו , מי יצא מק"ש ונכשל ? בדש במכבי מבחינתי מצליח ביחס לכמות הדקות שהוא מקבל , זה שהוא בקבוצה שבקושי נותנת דקות גם לורמוט זה משהו אחר .
אבוחצירה הגיע לקבוצה פח , שגם יוסי בניון "הגדול" לא מצליח בה , וכמוהו עוד רבים וטובים .

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

yedidel כתב:
רב"ש? קורצקי?
שים לב שבק"ש באמת אין כוכבים. כל שחקן שם יודע שהמקום עשה אותו, ועובדה כל מי שיוצא משם כמעט נופל.

זה לא אותו דבר לבוא ולנהל חדר הלבשה של ברדה, בוזגלו, ארבייטמן ושות'
אף אחד לא אמר שזה קל, אבל גם מאמן שלקח 5 אליפויות זה הימור לא יותר קטן מאשר מאמן כמו בכר, וגם מאמן גדול התחיל איפשהו בקטן וקיבל מתישהו הזדמנות בקבוצה גדולה, כאילו מה אתם רוצים שמאמן כמו בכר ילך עכשיו לאמן בחיפה או במכבי ואחרי שיוביל אותם לתארים יבוא לב״ש?
כמו שאמרתי מעדיף מאמן צעיר ורעב לתואר כמו בכר מאשר עוד מאמן כמו שום,קשטן וחבריהם
נערך לאחרונה על ידי blueman ב 22 פברואר 2015, 17:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ForeverRed כתב: תקרא שוב את דבריי ותבין שאני לא נגד בכר. רק אומר שיש שיקולים נוספים שצריך לקחת בחשבון.
התמודדות עם אגו בחדר הלבשה, לחץ מצד הקהל והתקשורת, סגנון משחק, שיטת משחק מועדפת.

למשל, חלק לא מבוטל מהקהל שלנו מעוניין לראות קבוצה דומיננטית יותר ששולטת בקצב המשחק.
אם כך, לא בטוח שברק בכר הוא הפתרון. קרית שמונה משחקת בשנתיים האחרונות כדורגל שמבוסס על יציאה מהירה קדימה ולא על שליטה בכדור.
מצפייה לא מעטה אני יכול להגיד לך שמעבר לתוצאות, גם הם רחוקים מלהרשים על הדשא.
אני לא בהכרח בעד בכר, ומסכים איתך שיש עוד המון שיקולים לבחירת מאמן, רק אומר שזה שהוא מאמן צעיר שהתליח כבר בקבוצה במשך שנתיים זה יתרון ולא חיסרון מבחינתי, ועם כל הכבוד לסגל של קריית שמונה יש להם סגל נחמד פלוס שמוציאים ממנו 150 אחוז יכולת, אם תוציא מהסגל שלך 150 אחוז יכולת אתה תשלוט במגרש ותציג כדורגל הרבה יותר יפה לעין ממה שעכשיו אתה מציג או ממה שקריית שמונה מציגה. יחסית לסגל השחקנים שיש לבכר הוא מוציא מהם מעל ומעבר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

blueman כתב: אני לא בהכרח בעד בכר, ומסכים איתך שיש עוד המון שיקולים לבחירת מאמן, רק אומר שזה שהוא מאמן צעיר שהתליח כבר בקבוצה במשך שנתיים זה יתרון ולא חיסרון מבחינתי, ועם כל הכבוד לסגל של קריית שמונה יש להם סגל נחמד פלוס שמוציאים ממנו 150 אחוז יכולת, אם תוציא מהסגל שלך 150 אחוז יכולת אתה תשלוט במגרש ותציג כדורגל הרבה יותר יפה לעין ממה שעכשיו אתה מציג או ממה שקריית שמונה מציגה. יחסית לסגל השחקנים שיש לבכר הוא מוציא מהם מעל ומעבר
150 אחוז יכולת מהסגל שלנו זה החלום שלי.. התוצאה תהיה דאבל קליל

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ran כתב:

אם אנחנו נוביל 1-0 בבלומפילד נגד מכבי אני גם מוכן לעשות בונקר כמו שלהם במחצית 2 , אבל איך שהם שיחקו מחצית ראשונה ככה אני רוצה לראות את הקבוצה שלי משחקת בבלומפילד , בלי חשש , עם משחק לחץ ובלי שהרגליים רועדות שבוע לפני .

ידידיאל , אחד זורק משפט כולם נתפסים עליו , מי יצא מק"ש ונכשל ? בדש במכבי מבחינתי מצליח ביחס לכמות הדקות שהוא מקבל , זה שהוא בקבוצה שבקושי נותנת דקות גם לורמוט זה משהו אחר .
אבוחצירה הגיע לקבוצה פח , שגם יוסי בניון "הגדול" לא מצליח בה , וכמוהו עוד רבים וטובים .
רב"ש
אלעד גבאי
דני עמוס
אבו חצירא
עמאשה
מאטוביץ (קצת פחות אבל בטח שלא באותה רמה כמו אז)

זה רק בשליפה קלה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

עד כמה שאני לא סובל את רב"ש בגלל העובדה שהוא מתראיין הוא בוכה ואני לא אוהב את זה ממאמן הוא וברק בכר היחידים שרואים עליהם בקובצות שהם אימנו ב4 השנים האחרונות יסודיות, והם המאמנים הישראלים הם וברהם גרנט שלא יבוא לפה גם תמורת מיליארד שקל...
אבל לדעתי מעליהם חייבים להביא מנג'ר, מנג'ר חייב להגיע ורצוי ל3 שנים, ששנתיים אליה יהיה העוזר שלו ולאחר מכן יהפוך למנג'ר בעצמו כאשר יש לו הבנה כללית בתפקיד ושלא יכנס לתפקיד בלי ידע אמיתי (אם כל הכבוד כל מיני קורסים לא רוכשים ידע והידע האמיתי בא בהסתכלות על בעל תפקיד).
מנג'ר שיביא מחו"ל צוות מקצועי מצידי שגם אלישע יאמן במקרה כזה אבל אני מעדיף את רב"ש ואת ברק בכר שבקבוצות שלהם רואים רעב, אצל אלישע לא ראיתי את הרעב, את הרצון הזה לנצח גם שהכל נראה רע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

yedidel כתב:
רב"ש
אלעד גבאי
דני עמוס
אבו חצירא
עמאשה
מאטוביץ (קצת פחות אבל בטח שלא באותה רמה כמו אז)

זה רק בשליפה קלה
אתם שוב נותנים דוגמאות של שחקנים שהלכו לקבוצות מפורקות .
מכבי חיפה והפועל ת"א , אתה מכיר שחקן שכן הצליח שם בעונות האחרונות ולא מק"ש ? חוץ מורמוט ודמארי שזה יוצא דופן
ומרן בן שמעון אתם מתלהבים ממה שהוא עושה במכבי פ"ת וחצי מהאוהדים רוצים אותו .

קח דוגמה של 2 שחקנים שהלכו לקבוצה בריאה והצליחו , גם טיבי וגם בדש .
עובדה שהשחקנים שלא הצליחו בקבוצות אחרות כדבריך חזרו לק"ש וכן מצליחים בה שוב , זאת אומרת שלא הם הבעיה אלא הקבוצות ששיחקו בהם.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אגב כמה שרב"ש לא הצליח יחסית עונה שעברה בהפועל תל אביב אל תשכחו שהיו בעיות ניהוליות ולא היה שקט, כנ"ל במכבי תל אביב שלפניי הגעת קרויף...
למשל במכבי תל אביב לדעתי רב"ש לא קיבל באמת יד חופשית, בהפועל תל אביב הייתה לו בעיה אבל עובדה שבחלק האחרון של העונה הפועל תל אביב הייתה יחד עם קריית שמונה ויחד עם מכבי תל אביב בין 3 הקבוצות הטובות בפלייאוף ולא סתם הוא סיים במקום 4 שהוביל לאירופה.
שוב אני לא מגן על רב"ש, אני חושב שיש דברים שלא תלוים בשחקן או מאמן כזה או אחר ולפעמים גם ההתנהלות מסביב משפיעה.
למשל מכבי פתח תקווה למרות הצל של משפחת לוזון יחסית דיי שקט שם מבחינה ניהולית וכן גם מבחינת האוהדים ולכן רב"ש מצליח להוביל קבוצה ששנה שעברה כמעט ירדה ליגה עם אותו סגל פחות או יותר!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דילמה לא פשוטה.
אמנם זה נכון שלאמן את קש על שלל פועליה,לא דומה במאומה ללאמן חבורת כוכבים מלאה באגו,אבל לא יודע,משהן בבחור אומר לי שהוא קורץ מחומר אחר.
ואגב דר,רב"ש קיבל את כל הכלים במכבי,בוזגלו ב2 מיליון יורו,מדוניאנין וברק יצחקי.
כנל גם בהפועל ורמוט,שכטר,דמארי,ואם אתה אומר שבהפועל בסןף העןנה הם היו מחוברים,אז סבבה בוא נחכה,אולי גם אלישע יחבר אותם בסיבוב האחרון של הפלייאוף ואז אין שום הבדל

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אתה מתבלבל מדונאנין ויצחקי באו בתקופה של נמני ומזרחי, אבל כן הוא נכשל במכבי.

שלח תגובה