דר אדום בנשמה כתב:
אצל רוני לוי היה כדורגל משעמם אני זוכר מספר משחקים של מכבי חיפה ולא היה להם גם מתחרה רצינית על התואר, למען האמת מכבי חיפה היחידה שבאמת שיחקה מהנה הייתה זאת של אברהם גרנט, גם שיחקה מהנה וגם טקטית שיחקה נפלא, בכלל אברהם גרנט מאמן נהדר שרבים לא מבינים עד כמה הוא נהדר, יותר טוב מגוטמן.
רוני לוי לא סתם נכשל שנתיים אחריי 3 האליפויות שלו, ממתי שגיאדאמק הגיע הוא נכשל זה לא צירוף מקרים זאת תולדה של עבודה לא הכי טובה ואי אמון בשחקנים צעירים ומוכשרים, למעשה רוני לוי הוא ההפך מאלישע, אלישע עוד מאמין בשחקנים צעירים אם הם מספיק טובים, אבל הוא גרוע בטקטיקה, רוני לוי לא מאמין בצעירים ויותר טוב ממנו בטקטיקה.
בוא נדייק טיפה.
אצל רוני לוי הכדורגל ממש לא היה משעמם,בטח לא עם פארליה,רוסו,זנדברג ובוקולי בשיאו בקישור.
חיפה של גרנט ממש לא הלהיבה,אני מציע לך לראות משחקים שלהם ברובם מסתיימים ב1 או2,אגב גם לו שרקו בוז אוהדי חיפה.
רוני לוי ואתה מוזמן לבדוק,הכניס סטנדרטים מקצועיים גבוהים ביותר במכבי חיפה,מערכות,ארוחות,הבן אדם אפילו התעסק בגובה הדשא,הבעיה שלו הייתה חוסר כימיה עם ציזיק.
רוני לוי לא נכשל,פשוט גאידמק לקח לו את כל השחקנים,זנדברג,באנדו ושות.
בעצם בשנתו הרביעית הוא בנה קבוצה חדשה לגמרי,משהו בדומה לעונה השלישית של אלישע.
ואגב המשפט הזה "אליפות בלי מאמן",זה אחד המשפטים הכי מטומטמים שאפשר להגיד.
ההיסטוריה מלאה בקבוצות שהיו מלאות בכוכבים ולא הגיעו לכלום,לעומת קבוצות שאף אחד לא ציפה מהם והגיעו לתארים,וזה אך ורק מאמן,לטוב או לרע.
וכן,אני מסכים שרוני לו קבר את הצעירים בחיפה.