אז מסתבר שאנחנו בכלל לא מכוונים לתואר..

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: אז מסתבר שאנחנו בכלל לא מכוונים לתואר..

שליחה על ידי yedidel »

xboy כתב:גם אלישע טוען בראיון בגלובס שהמטרה היא אירופה וגביע יכול להיות שאנחנו האוהדים באמת מפליגים בדמיונות שלנו ומעמידים רף ציפיות שהוא כרגע לא ריאלי למועדון.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rearticles
אחלה ראיון האמת.
הוא אומר בדיוק מה שאנחנו אומרים - אפשר לחלום אליפות, אבל לא צריך לשרוף את המועדון אם זה לא קורה.

יש הבדל בין מכבי ת"א עם תקציב של 120 מיליון שקל, שלא לקחת אליפות זה כישלון ברור, לבינינו שצריכים להילחם עליה בשיניים מולם.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

שיגיד בתחילת העונה שלא מכוונים מקום אחד יותר גבוהה, אלא רוצים להגיע לאירופה.
ושלא ימכור לנו שמשחקים טוב, זה הכי מעצבן.
זה נראה כמו ראיון מבוים, לא אהבתי. ואני לא משונאי אלישע ולא ציפיתי לאליפות

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

yedidel כתב:
אחלה ראיון האמת.
הוא אומר בדיוק מה שאנחנו אומרים - אפשר לחלום אליפות, אבל לא צריך לשרוף את המועדון אם זה לא קורה.

יש הבדל בין מכבי ת"א עם תקציב של 120 מיליון שקל, שלא לקחת אליפות זה כישלון ברור, לבינינו שצריכים להילחם עליה בשיניים מולם.
כל מה שהוא אומר שם נכון בגדול, חוץ מדבר אחד, שאנחנו לא משחקים כדורגל טוב ברוב המשחקים שלנו. וזה הבעיה העיקרית של הקהל לפי דעתי. לא נראה לי שהיו באים אליו בטענות אם היינו משחקים כדורגל טוב ונותנים מאבק והיינו מפסידים בגלל שמכבי יותר טובה מאיתנו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מה שהורג אותי זה לא העובדה שאין דיבור על אליפות אלא העובדה שהקבוצה משחקת ונראית כמו קבוצת תחתית שבמקרה נמצאת 6 נקודות מהמקום הראשון ועצם העובדה שהמאמן הראשי לא מבין את זה רק מדגישה למה הקהל מתמרמר, מילא אם היינו נראים טוב ומפסידים הייתי מבין אבל אנחנו נראים רע ולפעמים מנצחים לפעמים מסיימים בתיקו ובמזל לא מפסידים יותר מדיי.

משחקי החוץ מבחינתי הם המראה האמיתית ליכולת שלנו השנה, 3 נצחונות 5 תוצאות תיקו ו3 הפסדים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:מה שהורג אותי זה לא העובדה שאין דיבור על אליפות אלא העובדה שהקבוצה משחקת ונראית כמו קבוצת תחתית שבמקרה נמצאת 6 נקודות מהמקום הראשון ועצם העובדה שהמאמן הראשי לא מבין את זה רק מדגישה למה הקהל מתמרמר, מילא אם היינו נראים טוב ומפסידים הייתי מבין אבל אנחנו נראים רע ולפעמים מנצחים לפעמים מסיימים בתיקו ובמזל לא מפסידים יותר מדיי.

משחקי החוץ מבחינתי הם המראה האמיתית ליכולת שלנו השנה, 3 נצחונות 5 תוצאות תיקו ו3 הפסדים...
לא הייתי קורא ליכולת שלנו,יכולת של קבוצת תחתית.
אבל כן הייתי אומר שיחסית לסגל ולרמת הציפיות היכולת לא משהו.
אלישע מבחינתו אומר נכון,"מה אתם רוצים?,אני מתמודד מול קבוצה עם 120 מיליון תקציב".
אבל פה גם הוא יורה לעצמו ברגל,מכיוון שדווקא השנה מכבי פגיעה הרבה יותר מהשנתיים הקודמות.
וגם את הנקודות הוא לא הפסיד למכבי,אלה ליריבות נחותות בהרבה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב: לא הייתי קורא ליכולת שלנו,יכולת של קבוצת תחתית.
אבל כן הייתי אומר שיחסית לסגל ולרמת הציפיות היכולת לא משהו.
אלישע מבחינתו אומר נכון,"מה אתם רוצים?,אני מתמודד מול קבוצה עם 120 מיליון תקציב".
אבל פה גם הוא יורה לעצמו ברגל,מכיוון שדווקא השנה מכבי פגיעה הרבה יותר מהשנתיים הקודמות.
וגם את הנקודות הוא לא הפסיד למכבי,אלה ליריבות נחותות בהרבה.
שלא לדבר על זה שהתקציב של מכבי הוא בסביבות ה95 מיליון או 100 ולא 120 ובנוסף קריית שמונה נמצאת מעלינו ולהם יש תקציב נמוך יותר וסגל שחקנים לא הכי נוצץ בעולם...
ולגביי היכולת יודע מה? יכולת של קבוצת מרכז טבלה...
ולא לא היו לי ציפיות לאליפות יש לי ציפייה לראות כדורגל טוב ביחס לסגל, אם היינו מציגים כדורגל טוב ומפסידים בגלל מזל רע הייתי מבין אבל שאנחנו מציגים כדורגל שהוא ברובו גרוע ומנצחים חלק מהמשחקים במזל ולא מפסידים במזל זה אומר מבחינתי שהקבוצה לא טובה ולא חשוב אם היינו במקום הראשון.
עונה שעברה לצורך העניין הסתנוורתי מהמיקום אבל הכדורגל בוא נודע על האמת היה גם המון מזל ובוזגלו המופלא וברדה שהגיע בשיא היכולת שלו בתחילתה העונה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אני חושב שנוצרה לנו פה בעיה . אנחנו מורגלים לעליונות הטקטית של מכבי , ללחץ הנהדר שלה על כל המגרש, בשנים קודמות - לפני מכבי - קבוצות הצמרת לא שיחקו בצורה כזאת מרשימה (מבחינת עמידה על המגרש ולחץ ). אנחנו במאבק עם מכבי ולכן אנחנו מנסים להשוות את היכולת שלנו לזו של מכבי, ואין ספק שאנחנו נראים הרבה פחות מרשימים טקטית מהם. הרבה פחות דורסניים.

אם קנה המידה שלנו היה קבוצות צמרת אחרות (גם משנים קודמות) אנחנו נראים סביר ביחס אליהם , ובהחלט נראים כמו קבוצת צמרת . הבעיה שלעומת מכבי , אנחנו נראים כמו קבוצת תחתית.

נ.ב - יש יוצאות מהכלל כמו הפועל של גוטמן שגם היו נראים מאוד מרשימים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yakar כתב:אני חושב שנוצרה לנו פה בעיה . אנחנו מורגלים לעליונות הטקטית של מכבי , ללחץ הנהדר שלה על כל המגרש, בשנים קודמות - לפני מכבי - קבוצות הצמרת לא שיחקו בצורה כזאת מרשימה (מבחינת עמידה על המגרש ולחץ ). אנחנו במאבק עם מכבי ולכן אנחנו מנסים להשוות את היכולת שלנו לזו של מכבי, ואין ספק שאנחנו נראים הרבה פחות מרשימים טקטית מהם. הרבה פחות דורסניים.

אם קנה המידה שלנו היה קבוצות צמרת אחרות (גם משנים קודמות) אנחנו נראים סביר ביחס אליהם , ובהחלט נראים כמו קבוצת צמרת . הבעיה שלעומת מכבי , אנחנו נראים כמו קבוצת תחתית.

לא מדוייק.
הכוח שלהם הוא בכוח ההרתעה ובספסל העוצמתי שלהם.
אני יכול למנות לך לפחות 4 קבוצות ששיחקו כדורגל טוב יותר,מכבי חיפה של רוני לוי,הפועל תא,ביתר ירושליים של גאיידמק,מכבי תא של קשטן ומכבי חיפה של ברקוביץ,רביבו.
העניין הוא שהיריבות נחלשו משמעותית.
חיפה זו לא חיפה,כנל הפועל תא,ביתר ירושליים,בני יהודה שהייתה עושה צרות לכולם ואתה יודע מה? אפילו מכבי פ"ת.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

yakar כתב:אני חושב שנוצרה לנו פה בעיה . אנחנו מורגלים לעליונות הטקטית של מכבי , ללחץ הנהדר שלה על כל המגרש, בשנים קודמות - לפני מכבי - קבוצות הצמרת לא שיחקו בצורה כזאת מרשימה (מבחינת עמידה על המגרש ולחץ ). אנחנו במאבק עם מכבי ולכן אנחנו מנסים להשוות את היכולת שלנו לזו של מכבי, ואין ספק שאנחנו נראים הרבה פחות מרשימים טקטית מהם. הרבה פחות דורסניים.

יותר ויותר מאמנים לומדים מההתנהלות המקצועית של מכבי, ולדעתי מכבי שיפרה את הליגה מאשר הרסה אותה. קבוצות כמו קריית שמונה, רעננה ומכבי פ"ת נראות טוב מאוד על המגרש מבחינה טקטית ( כל אחת עם האמצעים שלה, סגל הוא גם מרכיב חשוב בעניין הזה), וזה רק מדגיש את העניין שיש לנו סגל מאוזן עם פוטנציאל עצום שיכול ללכת ראש בראש עם מכבי עד הסוף.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אדום זקן כתב: לא מדוייק.
הכוח שלהם הוא בכוח ההרתעה ובספסל העוצמתי שלהם.
אני יכול למנות לך לפחות 4 קבוצות ששיחקו כדורגל טוב יותר,מכבי חיפה של רוני לוי,הפועל תא,ביתר ירושליים של גאיידמק,מכבי תא של קשטן ומכבי חיפה של ברקוביץ,רביבו.
העניין הוא שהיריבות נחלשו משמעותית.
חיפה זו לא חיפה,כנל הפועל תא,ביתר ירושליים,בני יהודה שהייתה עושה צרות לכולם ואתה יודע מה? אפילו מכבי פ"ת.
על מכבי חיפה של רוני לוי האוהדים שלהם המציאו את המשפט "אליפות בלי מאמן"

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yedidel כתב:
על מכבי חיפה של רוני לוי האוהדים שלהם המציאו את המשפט "אליפות בלי מאמן"
טוב,זה כי הם מטומטמים.
רוני לוי הוא אחד המקצוענים בארץ.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב: טוב,זה כי הם מטומטמים.
רוני לוי הוא אחד המקצוענים בארץ.
אצל רוני לוי היה כדורגל משעמם אני זוכר מספר משחקים של מכבי חיפה ולא היה להם גם מתחרה רצינית על התואר, למען האמת מכבי חיפה היחידה שבאמת שיחקה מהנה הייתה זאת של אברהם גרנט, גם שיחקה מהנה וגם טקטית שיחקה נפלא, בכלל אברהם גרנט מאמן נהדר שרבים לא מבינים עד כמה הוא נהדר, יותר טוב מגוטמן.

רוני לוי לא סתם נכשל שנתיים אחריי 3 האליפויות שלו, ממתי שגיאדאמק הגיע הוא נכשל זה לא צירוף מקרים זאת תולדה של עבודה לא הכי טובה ואי אמון בשחקנים צעירים ומוכשרים, למעשה רוני לוי הוא ההפך מאלישע, אלישע עוד מאמין בשחקנים צעירים אם הם מספיק טובים, אבל הוא גרוע בטקטיקה, רוני לוי לא מאמין בצעירים ויותר טוב ממנו בטקטיקה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: אצל רוני לוי היה כדורגל משעמם אני זוכר מספר משחקים של מכבי חיפה ולא היה להם גם מתחרה רצינית על התואר, למען האמת מכבי חיפה היחידה שבאמת שיחקה מהנה הייתה זאת של אברהם גרנט, גם שיחקה מהנה וגם טקטית שיחקה נפלא, בכלל אברהם גרנט מאמן נהדר שרבים לא מבינים עד כמה הוא נהדר, יותר טוב מגוטמן.

רוני לוי לא סתם נכשל שנתיים אחריי 3 האליפויות שלו, ממתי שגיאדאמק הגיע הוא נכשל זה לא צירוף מקרים זאת תולדה של עבודה לא הכי טובה ואי אמון בשחקנים צעירים ומוכשרים, למעשה רוני לוי הוא ההפך מאלישע, אלישע עוד מאמין בשחקנים צעירים אם הם מספיק טובים, אבל הוא גרוע בטקטיקה, רוני לוי לא מאמין בצעירים ויותר טוב ממנו בטקטיקה.
בוא נדייק טיפה.
אצל רוני לוי הכדורגל ממש לא היה משעמם,בטח לא עם פארליה,רוסו,זנדברג ובוקולי בשיאו בקישור.
חיפה של גרנט ממש לא הלהיבה,אני מציע לך לראות משחקים שלהם ברובם מסתיימים ב1 או2,אגב גם לו שרקו בוז אוהדי חיפה.
רוני לוי ואתה מוזמן לבדוק,הכניס סטנדרטים מקצועיים גבוהים ביותר במכבי חיפה,מערכות,ארוחות,הבן אדם אפילו התעסק בגובה הדשא,הבעיה שלו הייתה חוסר כימיה עם ציזיק.
רוני לוי לא נכשל,פשוט גאידמק לקח לו את כל השחקנים,זנדברג,באנדו ושות.
בעצם בשנתו הרביעית הוא בנה קבוצה חדשה לגמרי,משהו בדומה לעונה השלישית של אלישע.
ואגב המשפט הזה "אליפות בלי מאמן",זה אחד המשפטים הכי מטומטמים שאפשר להגיד.
ההיסטוריה מלאה בקבוצות שהיו מלאות בכוכבים ולא הגיעו לכלום,לעומת קבוצות שאף אחד לא ציפה מהם והגיעו לתארים,וזה אך ורק מאמן,לטוב או לרע.
וכן,אני מסכים שרוני לו קבר את הצעירים בחיפה.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אדום זקן כתב: בוא נדייק טיפה.
אצל רוני לוי הכדורגל ממש לא היה משעמם,בטח לא עם פארליה,רוסו,זנדברג ובוקולי בשיאו בקישור.
חיפה של גרנט ממש לא הלהיבה,אני מציע לך לראות משחקים שלהם ברובם מסתיימים ב1 או2,אגב גם לו שרקו בוז אוהדי חיפה.
רוני לוי ואתה מוזמן לבדוק,הכניס סטנדרטים מקצועיים גבוהים ביותר במכבי חיפה,מערכות,ארוחות,הבן אדם אפילו התעסק בגובה הדשא,הבעיה שלו הייתה חוסר כימיה עם ציזיק.
רוני לוי לא נכשל,פשוט גאידמק לקח לו את כל השחקנים,זנדברג,באנדו ושות.
בעצם בשנתו הרביעית הוא בנה קבוצה חדשה לגמרי,משהו בדומה לעונה השלישית של אלישע.
ואגב המשפט הזה "אליפות בלי מאמן",זה אחד המשפטים הכי מטומטמים שאפשר להגיד.
ההיסטוריה מלאה בקבוצות שהיו מלאות בכוכבים ולא הגיעו לכלום,לעומת קבוצות שאף אחד לא ציפה מהם והגיעו לתארים,וזה אך ורק מאמן,לטוב או לרע.
וכן,אני מסכים שרוני לו קבר את הצעירים בחיפה.
קיצר רוני לוי לא טוב לטוויטי שנה הבאה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ns75 כתב:
קיצר רוני לוי לא טוב לטוויטי שנה הבאה
לא

שלח תגובה