ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

שליחה על ידי הפועלעולה »

יששש!!!

איזה כיף שקורצקי נכשל :)

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

בואו נשתדל לא לקבל אותם בטח לא באשקלון.

ההגרלה בראשון ב10:30 בבוקר (כן כן)

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

חכמון הוא פושע במדים. לא ייאמן שהיצור הזה עדיין שופט.
שיסיים קריירה במהרה בימינו.

לא שזה מפריע לי לשמוח לאידה של בית"ר.

לידור כהן מסתמן ככזה שיישאר פוטנציאל עד גיל 27 ואז ישלימו עם זה שהוא סתם בינוני.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

דר אדום בנשמה כתב: הוא עשה שני חילופים ועדיין לחטוף את מאמן הכושר שלהם מי שזה לא יהיה!
חייב לנסות את הכדורים שאתה לוקח.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אדום בלב בנשמהההה כתב:בואו נשתדל לא לקבל אותם בטח לא באשקלון.

ההגרלה בראשון ב10:30 בבוקר (כן כן)
אם אנחנו מפחדים מקבוצה ליגה שנייה מה נשאר?

באמת לא מבין אתכם, אתם מדברים כל היום על אליפות ומפחדים מקבוצות מדרג נמוך...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

izguy83 כתב: חייב לנסות את הכדורים שאתה לוקח.
אני לוקח כדור שנקרא הבנה בסיסית בכדורגל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: אני לוקח כדור שנקרא הבנה בסיסית בכדורגל...
אני יכול להגיד לך שהבנה בסיסית אין לך. אין גבול לשטויות שאתה משפריץ החוצה

סמל אישי של משתמש
The red one

RedHell כתב:
אם אנחנו מפחדים מקבוצה ליגה שנייה מה נשאר?

באמת לא מבין אתכם, אתם מדברים כל היום על אליפות ומפחדים מקבוצות מדרג נמוך...
ליגה שלישית*

ומה אני אעשה? אני לא רוצה לפחד מקבוצות כאלה ושיצא לנו הרצליה הייתי רגוע, ובסוף מה קיבלנו? ניצחון בשיניים. אז מול אשקלון שהיא לגמריי בטעות בליגה שלישית בטח ובטח שאחשוש בכושרנו הנוכחי!

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אדום בלב בנשמהההה כתב: ליגה שלישית*

ומה אני אעשה? אני לא רוצה לפחד מקבוצות כאלה ושיצא לנו הרצליה הייתי רגוע, ובסוף מה קיבלנו? ניצחון בשיניים. אז מול אשקלון שהיא לגמריי בטעות בליגה שלישית בטח ובטח שאחשוש בכושרנו הנוכחי!
תודה על התיקון.

עדיין מה שאתה אומר לא תופס מבחינתי, אם קיבלנו קבוצה מליגה שלישית ולא ריסקנו אותם אז לא מגיע לנו להיות בגביע.

ד"א גם התוצאה מול ראשל"צ מבחינתי כישלון ענק, בטח מהסיבה שהשכם וליל מדברים פה על אליפות אבל בתחלאס בקושי מנצחים קבוצה מאמצע ליגה שנייה.

סמל אישי של משתמש
The red one

RedHell כתב:
תודה על התיקון.

עדיין מה שאתה אומר לא תופס מבחינתי, אם קיבלנו קבוצה מליגה שלישית ולא ריסקנו אותם אז לא מגיע לנו להיות בגביע.

ד"א גם התוצאה מול ראשל"צ מבחינתי כישלון ענק, בטח מהסיבה שהשכם וליל מדברים פה על אליפות אבל בתחלאס בקושי מנצחים קבוצה מאמצע ליגה שנייה.
מול הרצליה ! מה יהיה איתך חבר ? :)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dor69 כתב: אני יכול להגיד לך שהבנה בסיסית אין לך. אין גבול לשטויות שאתה משפריץ החוצה
כן אני באמת מדבר שטויות כמו:
1. עונה שעברה הייתי בין היחידים שידע שנהיה קבוצת צמרצ טצדקתי.
2. כמו שידעתי שבן ביטון מגן ימני עם פוטנציאל בזמן שרובכם פינטזתם על ראלי ועל אלעד גבאי...
3. אני קיץ שלם אמרתי שחסר לנו שני קשרים וחלוץ אחריי שפלט עזב וגם רשמתי שאם לא יגיע חלוץ או לא יגיעו שני קשרים אלא קשר וחלוץ אז נסיים מקום 6-3 וכרגע צדקתי.
4. משחק ההגנה הקבוצתי על פי הנתונים באתר נבדל לעבר השער שלנו בממוצע בעטו יותר מלביתר למכבי ת"א ומלק"ש ואת זה רשמתי אחריי הניצחון על הפועל חיפה שכולכם ירדתם על זה שפתחתי נושא פסימי.
5 אלישע עונה שנייה רצוף מאבד נקודות מול רעננה בגלל חוסר בהבנה טקטית אבל אנשים ממשיכים לחשוב שזה בגלל השחקנים עונה שנייה רצוף בגלל השחקנים גם אם מדובר בהרכב שונה מאוד...
6. צדקתי שלא נביס את הרצליה בזמן שרובכם אמרתם "3/4-0"

אז אם אני רואה קבוצה מליגה א' שמשחקת 120 דקות והם רצים גם 120 דקות מבלי להתעייף ואנחנו עפ שחקנים שסבדקה 70 שופכים לאגר אז אני בטוח שחייבים לחטוף את מאמן הכושר של אשקלון.

וגם אני טועה לפעמים אני בן אדם כמו כולכם, טעיתי לגביי רועי גורדנה, טעיתי עונה שעברה לגביי ההצבה של סוארס וטעיתי לגביי מה שכתבתי על הסגל של ביתר אל מול שלנו...
אז כן מדיי פעם אני טועה וגם הפלצתי שטות אחת ענקית אבל לטעון שאני רושם שטויות או רק שטויות כל הכבוד טענה בוגרת אבל בסוף צדקתי ברוב הדברים...

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מול הרצליה ! מה יהיה איתך חבר ? :)
חחחחחחח העייפות מכריעה אותי

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

משחק הבא נוציא אותך מהסגל עד שתחזור לעצמך ;-)

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

דר כן אתה מדבר שטויות! אני אזכיר לך ששנה שעברה אני הייתי מהראשונים שאמרו שצריך להגיד לאלישע תודה על עונה נפלאה אבל בוא ניפרד כידידים אם רוצים להתקדם לכיוון האליפות כי הוא לא מאמן בשביל זה ואתה היית מהראשונים שאמרו שאלישע המאמן הכי טוב בארץ והמיקום שלנו מוכיח שהוא טוב..כשכתבתי בקיץ אחרי השיחרור של פלט שחייבים חלוץ שיתחרה עם ארבייטמן להביא קילר אמיתי כי החוד שלנו לא מספיק טוב אתה זה שכתב לי שצריך רק להביא קשר אחורי כי יש לנו את ארבייטמן גבאי ואבו לאבן! אתה זה שחופר על אקסלינג כאילו מדובר במלדיני למרות שכנראה שאפילו באימונים הוא עושה חורים ובגלל זה לא נספר אבל אתה ראיתי אותו שנה שעברה 90 דקות וקבעת שזה בלם העשור..נכון חסר לנו מאמן כושר אבל מה נראה לך שכל קבוצה שנותנת משחק אחד טוב צריך את הצוות אימון שלה?! אם זה היה ככה אלי כהן מהפועל רמת גן צריך להיות מורניו של הכדורגל הישראלי על מנ שעשה לנו בגביע ב2003, ומפתיע אותי שאתה לא רוצה להחתים את גליל בן שאנן לשער שלנו הרי הוא נתן משחק ענק אתמול

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

red guy כתב:דר כן אתה מדבר שטויות! אני אזכיר לך ששנה שעברה אני הייתי מהראשונים שאמרו שצריך להגיד לאלישע תודה על עונה נפלאה אבל בוא ניפרד כידידים אם רוצים להתקדם לכיוון האליפות כי הוא לא מאמן בשביל זה ואתה היית מהראשונים שאמרו שאלישע המאמן הכי טוב בארץ והמיקום שלנו מוכיח שהוא טוב..כשכתבתי בקיץ אחרי השיחרור של פלט שחייבים חלוץ שיתחרה עם ארבייטמן להביא קילר אמיתי כי החוד שלנו לא מספיק טוב אתה זה שכתב לי שצריך רק להביא קשר אחורי כי יש לנו את ארבייטמן גבאי ואבו לאבן! אתה זה שחופר על אקסלינג כאילו מדובר במלדיני למרות שכנראה שאפילו באימונים הוא עושה חורים ובגלל זה לא נספר אבל אתה ראיתי אותו שנה שעברה 90 דקות וקבעת שזה בלם העשור..נכון חסר לנו מאמן כושר אבל מה נראה לך שכל קבוצה שנותנת משחק אחד טוב צריך את הצוות אימון שלה?! אם זה היה ככה אלי כהן מהפועל רמת גן צריך להיות מורניו של הכדורגל הישראלי על מנ שעשה לנו בגביע ב2003, ומפתיע אותי שאתה לא רוצה להחתים את גליל בן שאנן לשער שלנו הרי הוא נתן משחק ענק אתמול
א' גליל בן שאנן שוער נהדר ולא הייתי מתנגד לזה שהוא היה נשאר פה...
אני לא חפרתי על אסקלינג רק טענתי שצריך להשאיר אותו ושהוא בלם טוב, ממש לא טעיתי ואני בטוח שבאשדוד הוא יקבל מספיק דקות...
בעצם כן אני כן מדבר שטויות רק שטויות אבל כולכם מדברים שטויות כמוני אני לפחות צודק ברוב הדברים אתם לא...
ולא טענתי שאלישע הוא המאמן הכי טוב בארץ חתיכת שקרן, טענתי שביחס לשאר המאמנים הוא טוב, אבל התפכתחתי לגביו הסתנוורתי מהתוצאות שהיו לנו...
אבל עזוב העיקר לרדת עליי זה עושה לכם את זה...

נעול