איזה כיף שקורצקי נכשל

חייב לנסות את הכדורים שאתה לוקח.דר אדום בנשמה כתב: הוא עשה שני חילופים ועדיין לחטוף את מאמן הכושר שלהם מי שזה לא יהיה!
אם אנחנו מפחדים מקבוצה ליגה שנייה מה נשאר?אדום בלב בנשמהההה כתב:בואו נשתדל לא לקבל אותם בטח לא באשקלון.
ההגרלה בראשון ב10:30 בבוקר (כן כן)
אני לוקח כדור שנקרא הבנה בסיסית בכדורגל...izguy83 כתב: חייב לנסות את הכדורים שאתה לוקח.
אני יכול להגיד לך שהבנה בסיסית אין לך. אין גבול לשטויות שאתה משפריץ החוצהדר אדום בנשמה כתב: אני לוקח כדור שנקרא הבנה בסיסית בכדורגל...
ליגה שלישית*RedHell כתב:
אם אנחנו מפחדים מקבוצה ליגה שנייה מה נשאר?
באמת לא מבין אתכם, אתם מדברים כל היום על אליפות ומפחדים מקבוצות מדרג נמוך...
תודה על התיקון.אדום בלב בנשמהההה כתב: ליגה שלישית*
ומה אני אעשה? אני לא רוצה לפחד מקבוצות כאלה ושיצא לנו הרצליה הייתי רגוע, ובסוף מה קיבלנו? ניצחון בשיניים. אז מול אשקלון שהיא לגמריי בטעות בליגה שלישית בטח ובטח שאחשוש בכושרנו הנוכחי!
מול הרצליה ! מה יהיה איתך חבר ?RedHell כתב:
תודה על התיקון.
עדיין מה שאתה אומר לא תופס מבחינתי, אם קיבלנו קבוצה מליגה שלישית ולא ריסקנו אותם אז לא מגיע לנו להיות בגביע.
ד"א גם התוצאה מול ראשל"צ מבחינתי כישלון ענק, בטח מהסיבה שהשכם וליל מדברים פה על אליפות אבל בתחלאס בקושי מנצחים קבוצה מאמצע ליגה שנייה.
כן אני באמת מדבר שטויות כמו:dor69 כתב: אני יכול להגיד לך שהבנה בסיסית אין לך. אין גבול לשטויות שאתה משפריץ החוצה
חחחחחחח העייפות מכריעה אותיאדום בלב בנשמהההה כתב: מול הרצליה ! מה יהיה איתך חבר ?
א' גליל בן שאנן שוער נהדר ולא הייתי מתנגד לזה שהוא היה נשאר פה...red guy כתב:דר כן אתה מדבר שטויות! אני אזכיר לך ששנה שעברה אני הייתי מהראשונים שאמרו שצריך להגיד לאלישע תודה על עונה נפלאה אבל בוא ניפרד כידידים אם רוצים להתקדם לכיוון האליפות כי הוא לא מאמן בשביל זה ואתה היית מהראשונים שאמרו שאלישע המאמן הכי טוב בארץ והמיקום שלנו מוכיח שהוא טוב..כשכתבתי בקיץ אחרי השיחרור של פלט שחייבים חלוץ שיתחרה עם ארבייטמן להביא קילר אמיתי כי החוד שלנו לא מספיק טוב אתה זה שכתב לי שצריך רק להביא קשר אחורי כי יש לנו את ארבייטמן גבאי ואבו לאבן! אתה זה שחופר על אקסלינג כאילו מדובר במלדיני למרות שכנראה שאפילו באימונים הוא עושה חורים ובגלל זה לא נספר אבל אתה ראיתי אותו שנה שעברה 90 דקות וקבעת שזה בלם העשור..נכון חסר לנו מאמן כושר אבל מה נראה לך שכל קבוצה שנותנת משחק אחד טוב צריך את הצוות אימון שלה?! אם זה היה ככה אלי כהן מהפועל רמת גן צריך להיות מורניו של הכדורגל הישראלי על מנ שעשה לנו בגביע ב2003, ומפתיע אותי שאתה לא רוצה להחתים את גליל בן שאנן לשער שלנו הרי הוא נתן משחק ענק אתמול