ran כתב:
הייתי חייב גם להגיב כאן למה שקורה
נראה לי שאתם לא מבינים את החשיבות של הדבר , אתם מסתכלים על התקופה הקרובה במקום להסתכל גם על העתיד כי זה כן יהיה חשוב לנו בהמשך ...
דור , החבר'ה של הדף החדש פתחו סוג של מחאה ועכשיו שזה על הגל אתם חייבים להצטרף אליהם , מתי אתה גם מתכוון לקחת חלק במחאה כמו שאתה אומר ???? והמחאה שלהם מאוד לגיטימית ואת האמת גם עושה את העבודה ואי אפשר להתווכח על זה , הם את שלהם עושים בימים האחרונים .
ראיתי אתמול פרסום בפייסבוק של החברה הכלכלית והם אומרים : "בימים אלה מתנהל מכרז לבחירת כסאות ליציעי האצטדיון." .
אז לפי מה שהם כותבים ההחלטה תיהיה בזמן הקרוב , בוא נגיד שאם וסרמיליה והדף של אדום מהדרום תחכו יותר מידי אז כבר לא יהיה טעם לפרסום שלכם .
אני מנסה להיכנס לראש שלך אבל לא מצליח , אולי רצית לקחת את כל הנושא הזה כולו על הדף שלך ולא מסתדר לך שפתחו דף חדש שעושה את זה אבל זה לא משנה בתכלס כי כל האוהדים באמת צריכים להיות ביחד בנושא הזה .
אני מקווה שזה לא המקרה כי אתם עושים אחלה עבודה אבל כמו שכתבו בתגובות מעליי אתם צריכים לעזור לקהל , רוב הקהל מתעסק בנושא הזה בימים האחרונים וזה מצחיק שדפים גדולים כמו שלכם מתעלמים מזה לחלוטין.
כאחד שצופה מהצד במתרחש זה נראה לא טוב , אומר לך בשבילך אחי , אל תלך נגד הרוב , זרום איתו , מבחינה אישית הופתעתי לראות איך כל הקהל מתאחד בקטע הזה ושאפו גדול לקהל .
תאמין לי שככל שיש יותר אנשים שיוזמים ולוקחים על עצמם את הפרוייקטים האלו, כך יורד מהעמותה עומס.
מבטיח לך שיש עלינו המון דברים שצריך לקדם וזה לא דבר פשוט בכלל, אז לומר שאנחנו רוצים לקחת על עצמנו את הנושא וזה לא הסתדר - זה לא נכון.
התגובה שלי פה היא נטו דעתי האישית, אבל קל לקחת את זה כדברי 'וסרמיליה' למרות שזה לא.
מבחינה אישית, אני מסכים עם המחאה מאוד וגם חתמתי על העצומה בעצמי, שלא תבין לא נכון.
אבל אם תקרא את ההודעות הראשונות שלי אתה תבין שהפרסום בדף הפייסבוק שלנו זה לא הדיון, אלא הדרך שאליה המחאה נלקחה.
דרך שאני אישית - דור, לא אוהב.
בימים האחרונים עבדנו ימים ולילות בשיחות עם המנהלת, ההתאחדות, שרת הספורט, עיריית ב"ש ואלונה ברקת על מנת לדחות את המשחק,
משחק ש'דרדסמיילי' החליט לזלזל בו. המשחק הזה הוא דוגמא אחת קטנה למשך העונה השלמה שיש לפנינו, הוא דוגמא אחת קטנה לעונה האחרונה ולפניה.
הוא דוגמא אחת קטנה לאפליה שעושים לעיר באר שבע ולאוהדים "המסכנים" שלה, אפליה שאנחנו רוצים לתקן ומתחילים בשבת הקרובה!
וזה לא בשביל כמה מהחברים שומרי השבת שלי, זה למאות ואלפי אוהדים שצריכים גם לעזוב את המשפחות שלהם באמצע יום המנוחה שלהם, שבת, וגם לחלל את המצווה והאמונה שהם מאמינים בה.
זה הרבה מעבר למה שנכתב כאן, וזה לא אומר שלא נקח חלק גם בפרוייקטים וקמפיינים אחרים,
אבל אני לא חושב שזה נכון להטביע את הקהל בכל יום במחאה חדשה. זה לא הוגן, לא נכון, לא בריא, לא מוצדק וממש לא הזמן.
לרגע שכחנו באיזה מקום אנחנו, לרגע שכחנו שאליניב ברדה משחק בהפועל באר שבע ולא בבלגיה, שכחנו שיש לנו יו"ר שהוא לא אלי זינו,
שכחנו שיש לנו את האצטדיון הכי חדיש בארץ עוד פחות משנה. כל יום ממציאים מחאה חדשה, קמפיין חדש.. וזה מובן ויכול להיות שגם מוצדק, אבל לכל דבר יש את הזמן שלו.. ולא צריך לשבור את הכלים ולזרוק הכל לפח ברגע שמשהו לא מסתדר, וזו הדרך שמר 'אצטדיון טרנר' בחר ללכת בה. לשבור את הראש ולהתנגח בכל אישיות בבאר שבע, והתחיל בעירייה.
זו לא דרך שאני מאמין בה, וכל גוף גדול אחר שמכבד את עצמו. זה הכל. אתם יכולים לקבל ואתם יכולים שלא.. אבל זו דעתי.