כסאות אדומים באיצטדיון טרנר ב"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
DoR
Title: עוד נחזור והאדמה תרעד

Re: כסאות אדומים באיצטדיון טרנר ב"ש

שליחה על ידי DoR »

dor69 כתב: שוב לא התייחסת לנושא. תבין שבתור אדם/קבוצה שאמורה ליזום ולהוביל (כי כשאתה מגדיר את המטרה שלך כדאגה לאוהדי הפועל באר שבע נושא כזה הוא חלק חשוב מהמטרה) חובת ההוכחה תמיד עליך (גם אם זה לא צודק). אני אומר עזוב מה שהיה ותתחיל את זה אתה מאפס. אתה מתעקש לברוח ממשהו שהוא יותר חשוב ממשחק כזה או אחר שיידחה או לא. תאמין לי שאני לא מוריד לשנייה ממה שאתם עושים ואני מעריך אתכם מאוד, כאנשים וכעמותה.
כל דבר מגיע בזמנו. כששאלו אותי לפני מס' ימים מדוע זה לא מפורסם אצלנו, עניתי שכרגע העמותה מתעסקת בדחיית המשחק למען שומרי המסורת,
ולאחר מכן יותר מתשמח להתפנות גם לנושא הזה שגם הוא חשוב מאוד. לרגע לא זלזלנו באף אחד, ובניגוד למר 'אצטדיון טרנר' שהגיב פה, העמותה לא הייתה אנטי ולא פרסמה דבר נגד הדף שהוא פתח והמחאה שהוא יזם.
כל מה שנאמר כאן, נאמר ממני כבן אדם פרטי, והוא בחר לקחת את התשובות שלי כתשובות של וסרמיליה.

אני מבין מה אתה אומר ומבטיח לך שחשבנו על זה ולקחנו זאת בחשבון, וייעשה דבר גם מבחינתנו, אבל לא בדרך שהאדון שהגיב למעלה בחר.
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

גם אני רוצה שיהיו אדומים אבל לקחתם את זה קשה מידיי.

כולה כסאות בצבע כחול. גם יפה.

איצטדיון טרנר
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי איצטדיון טרנר »

DoR כתב:
כל דבר מגיע בזמנו. כששאלו אותי לפני מס' ימים מדוע זה לא מפורסם אצלנו, עניתי שכרגע העמותה מתעסקת בדחיית המשחק למען שומרי המסורת,
ולאחר מכן יותר מתשמח להתפנות גם לנושא הזה שגם הוא חשוב מאוד. לרגע לא זלזלנו באף אחד, ובניגוד למר 'אצטדיון טרנר' שהגיב פה, העמותה לא הייתה אנטי ולא פרסמה דבר נגד הדף שהוא פתח והמחאה שהוא יזם.
כל מה שנאמר כאן, נאמר ממני כבן אדם פרטי, והוא בחר לקחת את התשובות שלי כתשובות של וסרמיליה.

אני מבין מה אתה אומר ומבטיח לך שחשבנו על זה ולקחנו זאת בחשבון, וייעשה דבר גם מבחינתנו, אבל לא בדרך שהאדון שהגיב למעלה בחר.
כמו שאתה יכול להבין גם אנחנו מספר אנשים בניהול של הדף ,כנראה אחד המנהלים האחרים פנה אליך , אבל אני אישית לא , אני פניתי לאדום מהדרום .
כשניסיתי לפנות אליך בכלל ראיתי שאני חסום מהדף (ובאמת שאין לי מושג למה) .
דור69 כתב לך דברים נכונים ויפים , אנחנו פה למען מטרה אחת , חבל שאתם לא מנסים להתאחד איתנו במטרה הזאת , אתם חושבים כנראה שיש זמן , אבל אני אומר לך שיש לנו ממש טיפה זמן .
תוך שבוע - שבועיים בוחרים את הצבע , תלכו איתנו ביחד , אני לא מבקש פה משהו בשביל עצמי , אני אחזור על זה שוב , הדף שלנו ייסגר ברגע שיגמר כל הסיפור , אין לנו כוונה להמשיך ולא להתחרות עם אף אחד , אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי , יש עם מי לדבר , אני לא אטום ותאמין לי שאפשר לעשות משהו יפה .
תמונה

אתר האוהדים הרשמי של אצטדיון טרנר :
http://www.Turnerstadium.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;

הדף הרשמי בפייסבוק :
http://www.facebook.com/TurnerStadium" onclick="window.open(this.href);return false;

*לשעבר דף המאבק לכיסאות אדומים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

DoR כתב:

אני אמרתי כמה הודעות למעלה- תעשה את הדברים בדרך ובצורה שנראית לך לנכון ואני מאמין שאתם תצליחו בזה הרבה יותר מהסיבה הפשוטה שאת השם שלכם כבר בניתם. כנ״ל אדום מהדרום

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

DoR כתב:

סדר העדיפויות שלך רקוב!!!
להזיז משחק רבע שעה בשביל כמה עשרות אוהדים שבכלל לא בטוח שיבואו לעומת להשפיע על 15-20 השנה הקרובות של כל אוהדי הפועל ב"ש???

דור, מצטער לאמר את זה, אבל מהתגובות שלך פה עולה דבר אחד, התאהבת במותג שאתה חלק ממנו, וכרגע אתם בעיקר עסוקים בללקק לעצמכם את האשכים. אהההה ולדאוג שכמה חברים שלכם שהולכים לבית כנסת יוכלו לבוא אחר כך למשחק.

נ.ב.
מצטער על הבוטות, אבל הדם רתח לי עם כל הודעה נוספת שלך שקראתי.

סמל אישי של משתמש
DoR

שליחה על ידי DoR »

אין ספק שהתאהבתי במותג הזה חביבי.
כשהמשחק מתקיים בעוד שלושה ימים, אז כרגע דחוף לי יותר לדאוג למאות אוהדים שפנו אלינו כשאין ביכולתם להגיע למשחק הזה, ולעוד חמישה משחקים רק בעונה הזו, והזרוע עוד נטויה.
סדר העדיפויות שלך בעצמך רקוב ומיסודו, כי השבת הקרובה היא רק דוגמא קטנה שממחישה מה האוהדים שומרי המסורת הולכים לחוות עונה שלמה.
אני לא יודע מה אלוהים עשה לך, אבל לי כן אכפת מאותם אנשים שעשו מנוי ב1,000 שקלים ולא יכולים לעשות בו שימוש.

כיסא אדום זה מה שישפיע ב15-20 שנה הקרובות על כל אוהדי הפועל ב"ש? אחי, טפל בעצמך.
אין ספק שזה נושא חשוב ואני יותר מאשמח לראות את הכיסאות בצבע אדום, ותהיה בטוח שגם אקח חלק בכל מחאה לגיטימית שתהיה על מנת לגרום לאצטדיון להיות הכי ביתי ואדום שיש, אבל אני חושב שאתה ומר 'אצטדיון טרנר' תחת אותה השפעת סם.
אני ואתה הצטרפנו לפורום הזה באותו תאריך אי שם בספטמבר 2008, ומאז אני מבטיח לך שאני קורא פה ונהנה לראות תגובות שלך.
היום הפתעת ולא לטובה.

נ.ב
לא סולח על הבוטות, אבל אחלה שבת.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

DoR כתב:אין ספק שהתאהבתי במותג הזה חביבי.
כשהמשחק מתקיים בעוד שלושה ימים, אז כרגע דחוף לי יותר לדאוג למאות אוהדים שפנו אלינו כשאין ביכולתם להגיע למשחק הזה, ולעוד חמישה משחקים רק בעונה הזו, והזרוע עוד נטויה.
סדר העדיפויות שלך בעצמך רקוב ומיסודו, כי השבת הקרובה היא רק דוגמא קטנה שממחישה מה האוהדים שומרי המסורת הולכים לחוות עונה שלמה.
אני לא יודע מה אלוהים עשה לך, אבל לי כן אכפת מאותם אנשים שעשו מנוי ב1,000 שקלים ולא יכולים לעשות בו שימוש.

כיסא אדום זה מה שישפיע ב15-20 שנה הקרובות על כל אוהדי הפועל ב"ש? אחי, טפל בעצמך.
אין ספק שזה נושא חשוב ואני יותר מאשמח לראות את הכיסאות בצבע אדום, ותהיה בטוח שגם אקח חלק בכל מחאה לגיטימית שתהיה על מנת לגרום לאצטדיון להיות הכי ביתי ואדום שיש, אבל אני חושב שאתה ומר 'אצטדיון טרנר' תחת אותה השפעת סם.
אני ואתה הצטרפנו לפורום הזה באותו תאריך אי שם בספטמבר 2008, ומאז אני מבטיח לך שאני קורא פה ונהנה לראות תגובות שלך.
היום הפתעת ולא לטובה.

נ.ב
לא סולח על הבוטות, אבל אחלה שבת.
הייתי חייב גם להגיב כאן למה שקורה
נראה לי שאתם לא מבינים את החשיבות של הדבר , אתם מסתכלים על התקופה הקרובה במקום להסתכל גם על העתיד כי זה כן יהיה חשוב לנו בהמשך ...
דור , החבר'ה של הדף החדש פתחו סוג של מחאה ועכשיו שזה על הגל אתם חייבים להצטרף אליהם , מתי אתה גם מתכוון לקחת חלק במחאה כמו שאתה אומר ???? והמחאה שלהם מאוד לגיטימית ואת האמת גם עושה את העבודה ואי אפשר להתווכח על זה , הם את שלהם עושים בימים האחרונים .
ראיתי אתמול פרסום בפייסבוק של החברה הכלכלית והם אומרים : "בימים אלה מתנהל מכרז לבחירת כסאות ליציעי האצטדיון." .
אז לפי מה שהם כותבים ההחלטה תיהיה בזמן הקרוב , בוא נגיד שאם וסרמיליה והדף של אדום מהדרום תחכו יותר מידי אז כבר לא יהיה טעם לפרסום שלכם .
אני מנסה להיכנס לראש שלך אבל לא מצליח , אולי רצית לקחת את כל הנושא הזה כולו על הדף שלך ולא מסתדר לך שפתחו דף חדש שעושה את זה אבל זה לא משנה בתכלס כי כל האוהדים באמת צריכים להיות ביחד בנושא הזה .
אני מקווה שזה לא המקרה כי אתם עושים אחלה עבודה אבל כמו שכתבו בתגובות מעליי אתם צריכים לעזור לקהל , רוב הקהל מתעסק בנושא הזה בימים האחרונים וזה מצחיק שדפים גדולים כמו שלכם מתעלמים מזה לחלוטין.
כאחד שצופה מהצד במתרחש זה נראה לא טוב , אומר לך בשבילך אחי , אל תלך נגד הרוב , זרום איתו , מבחינה אישית הופתעתי לראות איך כל הקהל מתאחד בקטע הזה ושאפו גדול לקהל .

סמל אישי של משתמש
DoR

שליחה על ידי DoR »

ran כתב:
הייתי חייב גם להגיב כאן למה שקורה
נראה לי שאתם לא מבינים את החשיבות של הדבר , אתם מסתכלים על התקופה הקרובה במקום להסתכל גם על העתיד כי זה כן יהיה חשוב לנו בהמשך ...
דור , החבר'ה של הדף החדש פתחו סוג של מחאה ועכשיו שזה על הגל אתם חייבים להצטרף אליהם , מתי אתה גם מתכוון לקחת חלק במחאה כמו שאתה אומר ???? והמחאה שלהם מאוד לגיטימית ואת האמת גם עושה את העבודה ואי אפשר להתווכח על זה , הם את שלהם עושים בימים האחרונים .
ראיתי אתמול פרסום בפייסבוק של החברה הכלכלית והם אומרים : "בימים אלה מתנהל מכרז לבחירת כסאות ליציעי האצטדיון." .
אז לפי מה שהם כותבים ההחלטה תיהיה בזמן הקרוב , בוא נגיד שאם וסרמיליה והדף של אדום מהדרום תחכו יותר מידי אז כבר לא יהיה טעם לפרסום שלכם .
אני מנסה להיכנס לראש שלך אבל לא מצליח , אולי רצית לקחת את כל הנושא הזה כולו על הדף שלך ולא מסתדר לך שפתחו דף חדש שעושה את זה אבל זה לא משנה בתכלס כי כל האוהדים באמת צריכים להיות ביחד בנושא הזה .
אני מקווה שזה לא המקרה כי אתם עושים אחלה עבודה אבל כמו שכתבו בתגובות מעליי אתם צריכים לעזור לקהל , רוב הקהל מתעסק בנושא הזה בימים האחרונים וזה מצחיק שדפים גדולים כמו שלכם מתעלמים מזה לחלוטין.
כאחד שצופה מהצד במתרחש זה נראה לא טוב , אומר לך בשבילך אחי , אל תלך נגד הרוב , זרום איתו , מבחינה אישית הופתעתי לראות איך כל הקהל מתאחד בקטע הזה ושאפו גדול לקהל .
תאמין לי שככל שיש יותר אנשים שיוזמים ולוקחים על עצמם את הפרוייקטים האלו, כך יורד מהעמותה עומס.
מבטיח לך שיש עלינו המון דברים שצריך לקדם וזה לא דבר פשוט בכלל, אז לומר שאנחנו רוצים לקחת על עצמנו את הנושא וזה לא הסתדר - זה לא נכון.
התגובה שלי פה היא נטו דעתי האישית, אבל קל לקחת את זה כדברי 'וסרמיליה' למרות שזה לא.

מבחינה אישית, אני מסכים עם המחאה מאוד וגם חתמתי על העצומה בעצמי, שלא תבין לא נכון.
אבל אם תקרא את ההודעות הראשונות שלי אתה תבין שהפרסום בדף הפייסבוק שלנו זה לא הדיון, אלא הדרך שאליה המחאה נלקחה.
דרך שאני אישית - דור, לא אוהב.
בימים האחרונים עבדנו ימים ולילות בשיחות עם המנהלת, ההתאחדות, שרת הספורט, עיריית ב"ש ואלונה ברקת על מנת לדחות את המשחק,
משחק ש'דרדסמיילי' החליט לזלזל בו. המשחק הזה הוא דוגמא אחת קטנה למשך העונה השלמה שיש לפנינו, הוא דוגמא אחת קטנה לעונה האחרונה ולפניה.
הוא דוגמא אחת קטנה לאפליה שעושים לעיר באר שבע ולאוהדים "המסכנים" שלה, אפליה שאנחנו רוצים לתקן ומתחילים בשבת הקרובה!
וזה לא בשביל כמה מהחברים שומרי השבת שלי, זה למאות ואלפי אוהדים שצריכים גם לעזוב את המשפחות שלהם באמצע יום המנוחה שלהם, שבת, וגם לחלל את המצווה והאמונה שהם מאמינים בה.

זה הרבה מעבר למה שנכתב כאן, וזה לא אומר שלא נקח חלק גם בפרוייקטים וקמפיינים אחרים,
אבל אני לא חושב שזה נכון להטביע את הקהל בכל יום במחאה חדשה. זה לא הוגן, לא נכון, לא בריא, לא מוצדק וממש לא הזמן.
לרגע שכחנו באיזה מקום אנחנו, לרגע שכחנו שאליניב ברדה משחק בהפועל באר שבע ולא בבלגיה, שכחנו שיש לנו יו"ר שהוא לא אלי זינו,
שכחנו שיש לנו את האצטדיון הכי חדיש בארץ עוד פחות משנה. כל יום ממציאים מחאה חדשה, קמפיין חדש.. וזה מובן ויכול להיות שגם מוצדק, אבל לכל דבר יש את הזמן שלו.. ולא צריך לשבור את הכלים ולזרוק הכל לפח ברגע שמשהו לא מסתדר, וזו הדרך שמר 'אצטדיון טרנר' בחר ללכת בה. לשבור את הראש ולהתנגח בכל אישיות בבאר שבע, והתחיל בעירייה.
זו לא דרך שאני מאמין בה, וכל גוף גדול אחר שמכבד את עצמו. זה הכל. אתם יכולים לקבל ואתם יכולים שלא.. אבל זו דעתי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

קצת מתיש..
דור אתה יודע שאני מעריך אותך עוד מהימים שהיית נער צעיר ומחוייב לקבוצה שאתה אוהב.
הדברים שאתם מתעסקים בהם מבורכים אבל וזה אבל חשוב, לא צריכים להתנגש עם דברים נוספים שצריך לעשות במקביל.
אם העומס הוא כבד עליכם, אין שום בעיה, יש כאן אנשים שלקחו על עצמם נושא ספציפי ולכן כולנו צריכים לעזור אחד לשני.
אתם יכולים לפרסם את העניין ואת הדף שלהם כמו שכאן נותנים להם לכם ולכל מי שרק רוצה במה.
עזבו את הפעלולים, את האגו ובעיקר את השטויות ותשתפו פעולה. ואין אף פעם זמן טוב או מתאים.
שבת שלום.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

דור מכל מה שרשמת הבנתי דבר אחד:

עיצבן אתכם שמישהו לקח יוזמה ועקף אתכם בסיבוב על הקרדיט.

נכון, המחאה הזאת פחות סקסית מקמפיין מליקסון כי מה לעשות יש מחאה שמחייבת חיוביות ויש מחאה שהשעון נגדנו וצריך להזיז עניינים.

שימו את האגו בצד ותרימו את הכפפה

סמל אישי של משתמש
Roi

שליחה על ידי Roi »

דור תפסיק לחשוב שכולם נגדך אחי.. ואם תרשה לי להגיד לך משהו- אתה בתור יושב ראש עמותת וסרמיליה שאומר את הדברים האלה, אוטומטית אלו הערכים שכנראה העמותה בנויה עליהם
יפה מאוד שאתם מנסים לעזור ובאמת גם מצליחים לעזור לאותם אוהדים שומרי מסורת שרוצים להגיע למשחקים, אבל זה לא סותר את התעמולה שמתבצעת לגבי הכסאות
ואתה בעצמך אמרה שאתם מתעסקים בכמה דברים.. אז יהיה יפה מאוד מצדכם אם באמת תעשו משהו ותעזרו גם לכל ה16 אלף אוהדים שיגיעו למשחקים ופשוט יתענגו על המגרש שלנו

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

לא הבנתי למה יש מחאה כאשר בכלל לא נבחר הצבע אפילו? מילא זה היה סתם כדי להפעיל לחץ על רוביק שיבחר באדום אז סבבה,
אבל " מחאה " אפשר לעשות רק אחרי שנבחר כבר הצבע.
בכל מקרה אם צריך עזרה עם הגרפיקה שלח הודעה פרטית אני פה :)
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

maor20094 כתב:לא הבנתי למה יש מחאה כאשר בכלל לא נבחר הצבע אפילו? מילא זה היה סתם כדי להפעיל לחץ על רוביק שיבחר באדום אז סבבה,
אבל " מחאה " אפשר לעשות רק אחרי שנבחר כבר הצבע.
בכל מקרה אם צריך עזרה עם הגרפיקה שלח הודעה פרטית אני פה :)
המחאה עכשיו בדיוק בגלל שלא נבחר עדיין צבע. מגורמים שמעורבים בבנית האצטדיון ובעירייה הולכים לבחור כחול, אז החבר'ה שעומדים מאחורי עמוד הפייסבוק התאגדו עכשיו והתחילו להריץ את המחאה, כי אחרת ייבחרו כיסאות כחולים ולא משנה איזה מחאה תעשה יגידו "ההחלטה כבר נפלה, התקציבים כבר אושרו, הכיסאות הוזמנו, אין אפשרות לשנות"

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

DoR כתב:
זה הרבה מעבר למה שנכתב כאן, וזה לא אומר שלא נקח חלק גם בפרוייקטים וקמפיינים אחרים,
אבל אני לא חושב שזה נכון להטביע את הקהל בכל יום במחאה חדשה. זה לא הוגן, לא נכון, לא בריא, לא מוצדק וממש לא הזמן.
לרגע שכחנו באיזה מקום אנחנו, לרגע שכחנו שאליניב ברדה משחק בהפועל באר שבע ולא בבלגיה, שכחנו שיש לנו יו"ר שהוא לא אלי זינו,
שכחנו שיש לנו את האצטדיון הכי חדיש בארץ עוד פחות משנה. כל יום ממציאים מחאה חדשה, קמפיין חדש.. וזה מובן ויכול להיות שגם מוצדק, אבל לכל דבר יש את הזמן שלו.. ולא צריך לשבור את הכלים ולזרוק הכל לפח ברגע שמשהו לא מסתדר, וזו הדרך שמר 'אצטדיון טרנר' בחר ללכת בה. לשבור את הראש ולהתנגח בכל אישיות בבאר שבע, והתחיל בעירייה.
זו לא דרך שאני מאמין בה, וכל גוף גדול אחר שמכבד את עצמו. זה הכל. אתם יכולים לקבל ואתם יכולים שלא.. אבל זו דעתי.

בחרתי לצטט את הפסקה האחרונה בתגובה שלך , בשורה השניה אתה רושם "אני לא חושב שזה נכון להטביע כל יום מחאה , לא מוצדק ולא הזמן"
אז פה הבעיה כי אתה כנראה לא מבין שאין זמן אחר כי הם הולכים להכריז על זוכה במכרז ועל צבע כמו שזה נראה תוך זמן מאוד קצר (לפי הסטטוס בפייסבוק של החברה הכלכלית) .
והמחאה הזאת באמת הכי מוצדקת שיש , כל האוהדים איתה וזה דבר בסיסי שמגיע לאוהדים שבונים בשבילך איצטדיון , ולא בשביל אף אחד אחר .
אחי תעצור רגע תחשוב , אחרי שהם יחליטו אף אחד לא יוכל לשנות את ההחלטה כי איך שהם יחליטו גם יתחילו עם הייצור , חבל על הזמן של כולנו , תתאחדו כל הדפים בשביל זה , זאת מחאה קצרה וחשובה שזה הזמן היחיד והנכון לעשות אותה , אין זמן אחר .

איצטדיון טרנר
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי איצטדיון טרנר »

אביאל כתב:קצת מתיש..
דור אתה יודע שאני מעריך אותך עוד מהימים שהיית נער צעיר ומחוייב לקבוצה שאתה אוהב.
הדברים שאתם מתעסקים בהם מבורכים אבל וזה אבל חשוב, לא צריכים להתנגש עם דברים נוספים שצריך לעשות במקביל.
אם העומס הוא כבד עליכם, אין שום בעיה, יש כאן אנשים שלקחו על עצמם נושא ספציפי ולכן כולנו צריכים לעזור אחד לשני.
אתם יכולים לפרסם את העניין ואת הדף שלהם כמו שכאן נותנים להם לכם ולכל מי שרק רוצה במה.
עזבו את הפעלולים, את האגו ובעיקר את השטויות ותשתפו פעולה. ואין אף פעם זמן טוב או מתאים.
שבת שלום.

!!!
תמונה

אתר האוהדים הרשמי של אצטדיון טרנר :
http://www.Turnerstadium.co.il" onclick="window.open(this.href);return false;

הדף הרשמי בפייסבוק :
http://www.facebook.com/TurnerStadium" onclick="window.open(this.href);return false;

*לשעבר דף המאבק לכיסאות אדומים

שלח תגובה