חחחחחחחחחחחחחחחחחשמעון א כתב: כן. הבנתי.
שחקן ענק ובן אדם מדהים שמדבר מהלב ואומר את האמת.
חבל שיש המון אנשים שהקנאה אוכלת אותם מבפנים.
ואני מאושר ושמח שהקפטן שלנו הוא לא אחד מהאנשים הקנאים האלה.
ערן זהבי בן אדם מדהים

תגובת השנה
חחחחחחחחחחחחחחחחחשמעון א כתב: כן. הבנתי.
שחקן ענק ובן אדם מדהים שמדבר מהלב ואומר את האמת.
חבל שיש המון אנשים שהקנאה אוכלת אותם מבפנים.
ואני מאושר ושמח שהקפטן שלנו הוא לא אחד מהאנשים הקנאים האלה.
בשורה התחתונה הוא שאל שאלות שהתשובות עליהן צריכות מאוד להטריד אותנו כאוהדים ואת כל העוסקים בכדורגל:אדום זקן כתב: אתה כזה ממי לאומי, חבל על הזמן.
במה יש לנו לקנא בזהבי,כל אחד והחבילה שלו, הבעיה איתך שתפסת צד, אבל אתה לא מבין או שלא רוצה להבין שלמטבע יש שתי צדדים.
לא מצדיק בשום פנים ואופן אלימות, אבל בשום פנים, אבל להוציא את זהבי צדיק??
"בן אדם מדהים" על'ק, עשה לי טובה באמת.
בחיים יש משפט שאומר אל תהיה צודק, תהיה חכם.
זהבי תמיד צודק, ומה זה נתן לו חוץ משנאה אטומית??
פתאום עכשיו גם פתח חזית עם גוטמן.
אתה יודע מי גדול? ברדה, זה בן אדם גדול, שקוראים לו ליצן ואפילו הוא לא מתייחס, והבן אדם מהאי נעימות מבקש סליחה.
שחקן שקורא לך בלוף, והקפטן שלך מדבר איתו ברמה, שטב"ח שם גול ורץ קודם כל לברדה.
זה בן אדם!, ולא השחצן הזה שחושב שכל העולם לרגליו.
שים לב על מה דיברתי.אדום בלב בנשמהההה כתב:מי זה זהבי זה לא העניין..
העניין הוא שקו אדום נחצה, ולא משנה כלפי מי. שחקן כדורגל לא יכולי להרגיש מאויים על המגרש!
ועוד להוסיף על חטא על פשע - גם להענש על כך!!
מחר אם אשדוד תוביל 0-1 אני אפרוץ למגרש בדקה 60 ויתקוף את סולארי שינסה להגן על עצמו מולי ואז הוא יורחק. מעולה! השארתי את אשדוד ב10 שחקנים!
1. שורה תחתונה - המשחק הופסק. אולי באיחור קטן אבל הופסק. לא הרבה שופטים עברו סיטואציה כזאת ובמיוחד לא שופט צעיר כמו ריינשרייבר. הטעות היחידה שלו - שלא הפסיק את המשחק מיד עם הכניסה והמכות של האוהד עם זהבי. אני מניח שהוא רצה להרגיע את הרוחות ולא ציפה שתתחיל מהומה כזאת על המגרש.bs war כתב:
בשורה התחתונה הוא שאל שאלות שהתשובות עליהן צריכות מאוד להטריד אותנו כאוהדים ואת כל העוסקים בכדורגל:
למה אין ספק שהמשחק היה מופסק מיד אם השופט היה מותקף במקום זהבי?
למה וועדת שופטים לא מצליחה להחליט אם ריינשרייבר פעל נכון, אבל כן יכולה להחליט שזהבי היה צריך "לברוח"?
איך האיגוד מגבה ומשעה שופט?
והכי חשוב- מה המסר שהועבר עם ההרחקה הזו?
זהבי מדבר מתוך כאב של אדם שנעשה לו עוול, ואין ספק שנעשה לו עוול. והמסר שהועבר כשהרחיקו אותו הוא שמותר ומשתלם לאוהדים לתקוף שחקנים, שלביטחון של שחקנים על המגרש אין שום ערך, מסר שגם קיבל סימן קריאה בגיבוי שנתן איגוד השופטים לריינשרייבר.
אני לא שחקן, אבל אם הייתי- לחלוטין הייתי עומד לאות הזדהות.
אגב, מה שאתה עושה עכשיו, זה בדיוק אבל בול הפימפומים שמפמפמים במכבי ת"א שהיא מכונת שיווק מטורפת.bs war כתב:
בשורה התחתונה הוא שאל שאלות שהתשובות עליהן צריכות מאוד להטריד אותנו כאוהדים ואת כל העוסקים בכדורגל:
למה אין ספק שהמשחק היה מופסק מיד אם השופט היה מותקף במקום זהבי?
למה וועדת שופטים לא מצליחה להחליט אם ריינשרייבר פעל נכון, אבל כן יכולה להחליט שזהבי היה צריך "לברוח"?
איך האיגוד מגבה ומשעה שופט?
והכי חשוב- מה המסר שהועבר עם ההרחקה הזו?
זהבי מדבר מתוך כאב של אדם שנעשה לו עוול, ואין ספק שנעשה לו עוול. והמסר שהועבר כשהרחיקו אותו הוא שמותר ומשתלם לאוהדים לתקוף שחקנים, שלביטחון של שחקנים על המגרש אין שום ערך, מסר שגם קיבל סימן קריאה בגיבוי שנתן איגוד השופטים לריינשרייבר.
אני לא שחקן, אבל אם הייתי- לחלוטין הייתי עומד לאות הזדהות.
אם אתה באמת כזה "זקן" כמו שהכיוני שלך טוען שאתה, אז מפתיעה אותי האופטימיות שלך לגבי מערכת החוק במדינת ישראל ..אדום זקן כתב: אגב, מה שאתה עושה עכשיו, זה בדיוק אבל בול הפימפומים שמפמפמים במכבי ת"א שהיא מכונת שיווק מטורפת.
שטויות במיץ, האוהד הזה יישב הרבה זמן בפנים ואז נראה את הגבר שיוותר על חייו בשביל לפוצץ משחק.
מעבר לעובדה שגם במשטרה וגם בחברות האבטחה יפיקו לקחים בעניין.
עוד פעם אתה נדבק לאדום הזה ואני מנסה להסביר לך קזה לא העניין.שמעון א כתב:לא שמעתי שזהבי קרא לי בלוף. זה אתה המצאת.
אני לא חושב שהגיע לו אדום.
ואני חושב שהפיו פיו זה חלק מהמשחק או מהצגה. כמו שרונאלדו עושה לבארסה וכמו אטו עשה לריאל וכמו שראול עשה לאתלתיקו מדריד... זה שהם מרוויחים סכומים גדולים זה לא אומר שיש להם לב של אבן. גם הם בני אדם.
פיו פיו זאת לא תנועה מגונה/אנטישמית... אז חלאס להתייפייף. עוד מעט תגיד שהוא מסיט לרצח.
וכן, אני מצפה ממאמן נבחרת, שרק לפני חודש דיבר על זה שאסור להוציא את זהבי (קפריסין ואנדורה) אפילו כשהוא חלש כי הוא כוכב שמשנה משחק בפעולה אחת, שיתן גב.
אבל גוטמן, כמו שהוא שומר אמונים לשכטר וורמוט.. כנראה שומר אמונים גם לקהל של הפועל ת"א.
גם אם תשאל את שחקני הפועל ת"א שלא לציטוט כולם יגידו לך שלדעתם האדום לא מוצדק.
יש אירועים שאי אפשר ללכת אחורה יותר, קו אדום, וזה האירוע.אדום בלב בנשמהההה כתב: אם אתה באמת כזה "זקן" כמו שהכיוני שלך טוען שאתה, אז מפתיעה אותי האופטימיות שלך לגבי מערכת החוק במדינת ישראל ..
1. עברו הרבה מים בנהר, ככה שלא הייתי פוטר אותו בכזו קלות. מה גם שהוא בעצמו בשליפת האדום גרם לכל המהומה להתרחש.CrazyRed7 כתב: 1. שורה תחתונה - המשחק הופסק. אולי באיחור קטן אבל הופסק. לא הרבה שופטים עברו סיטואציה כזאת ובמיוחד לא שופט צעיר כמו ריינשרייבר. הטעות היחידה שלו - שלא הפסיק את המשחק מיד עם הכניסה והמכות של האוהד עם זהבי. אני מניח שהוא רצה להרגיע את הרוחות ולא ציפה שתתחיל מהומה כזאת על המגרש.
לגבי האדום - יש חוקים, צודקים או לא צודקים, לגבי מכות של שחקן עם שחקן או שחקן עם אוהד. וזה לא משנה מי התחיל. זה לא גן ילדים.
זהבי הוא דמות, הוא מודל לחיקוי והיה צריך לקחת רוורס מהיר ברגע שהאוהד יצר איתו מגע.
הגיב?זכותו. אבל שלא יבכה על האדום.
2.וועדת השופטים החליטה שהאדום היה מוצדק. לגבי חידוש המשחק לאחר המכות - גם המנכ"ל אמר שאולי היה צריך לפעול אחרת, אבל כולם חכמים בדיעבד.
לא שיבצו אותו כי לאחר סערה כל כך גדולה אין סיבה לשבץ שופט. זה לא קשור לצדק או טעה, זו המדיניות של איגוד השופטים לאורך שנים.
3. המסר שהועבר לזהבי - שיפסיק להתגרות באוהדים של הפועל ת"א. הסיפור של זהבי-הפועל ת"א הוא סיפור לא פשוט וזהבי לא תורם להרגעת הרוחות. מקללים אותו?שיגיש תלונה במשטרה.
את המסר לאוהדים שפרצו למגרש ולאוהדים שבעתיד יחשבו לפרוץ למגרש צריך להעביר בית המשפט. אם הפואד הזה לא יקבל מינימום שנת מאסר בפועל, אז הבעיה היא במערכת המשפט.
חח ועוד תגובה אופטימית יתר על המידה.אדום זקן כתב: יש אירועים שאי אפשר ללכת אחורה יותר, קו אדום, וזה האירוע.
1. זה בדיוק העניין. שופט בבית הדין/בית משפט צריך לקבוע האם זהבי פעל להגנה עצמית. שופט המשחק פעל לפי חוקי המשחק והרחיק את השחקן. כל השאר נקבע בבית הדין.yossi כתב: 1. עברו הרבה מים בנהר, ככה שלא הייתי פוטר אותו בכזו קלות. מה גם שהוא בעצמו בשליפת האדום גרם לכל המהומה להתרחש.
זהבי לא רב ולא התקוטט עם אוהד. הוא פעל להגנה עצמית. את זה גם קבעה שופטת בבית משפט אזרחי.
2. ועדת השופטים לא שווה את הנייר שהיא רושמת עליו.
3. ללכת למשטרה? ומה הם היו עושים?
שנינו יודעים שזה לא שווה את הטרחה.