ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שמעון א כתב: כן. הבנתי.
שחקן ענק ובן אדם מדהים שמדבר מהלב ואומר את האמת.
חבל שיש המון אנשים שהקנאה אוכלת אותם מבפנים.

ואני מאושר ושמח שהקפטן שלנו הוא לא אחד מהאנשים הקנאים האלה.
חחחחחחחחחחחחחחחחח
ערן זהבי בן אדם מדהים :מתגלגל מצחוק:
תגובת השנה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא שמעתי שזהבי קרא לי בלוף. זה אתה המצאת.

אני לא חושב שהגיע לו אדום.
ואני חושב שהפיו פיו זה חלק מהמשחק או מהצגה. כמו שרונאלדו עושה לבארסה וכמו אטו עשה לריאל וכמו שראול עשה לאתלתיקו מדריד... זה שהם מרוויחים סכומים גדולים זה לא אומר שיש להם לב של אבן. גם הם בני אדם.

פיו פיו זאת לא תנועה מגונה/אנטישמית... אז חלאס להתייפייף. עוד מעט תגיד שהוא מסיט לרצח.

וכן, אני מצפה ממאמן נבחרת, שרק לפני חודש דיבר על זה שאסור להוציא את זהבי (קפריסין ואנדורה) אפילו כשהוא חלש כי הוא כוכב שמשנה משחק בפעולה אחת, שיתן גב.

אבל גוטמן, כמו שהוא שומר אמונים לשכטר וורמוט.. כנראה שומר אמונים גם לקהל של הפועל ת"א.

גם אם תשאל את שחקני הפועל ת"א שלא לציטוט כולם יגידו לך שלדעתם האדום לא מוצדק.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: אתה כזה ממי לאומי, חבל על הזמן.
במה יש לנו לקנא בזהבי,כל אחד והחבילה שלו, הבעיה איתך שתפסת צד, אבל אתה לא מבין או שלא רוצה להבין שלמטבע יש שתי צדדים.
לא מצדיק בשום פנים ואופן אלימות, אבל בשום פנים, אבל להוציא את זהבי צדיק??
"בן אדם מדהים" על'ק, עשה לי טובה באמת.
בחיים יש משפט שאומר אל תהיה צודק, תהיה חכם.
זהבי תמיד צודק, ומה זה נתן לו חוץ משנאה אטומית??
פתאום עכשיו גם פתח חזית עם גוטמן.
אתה יודע מי גדול? ברדה, זה בן אדם גדול, שקוראים לו ליצן ואפילו הוא לא מתייחס, והבן אדם מהאי נעימות מבקש סליחה.
שחקן שקורא לך בלוף, והקפטן שלך מדבר איתו ברמה, שטב"ח שם גול ורץ קודם כל לברדה.
זה בן אדם!, ולא השחצן הזה שחושב שכל העולם לרגליו.
בשורה התחתונה הוא שאל שאלות שהתשובות עליהן צריכות מאוד להטריד אותנו כאוהדים ואת כל העוסקים בכדורגל:
למה אין ספק שהמשחק היה מופסק מיד אם השופט היה מותקף במקום זהבי?
למה וועדת שופטים לא מצליחה להחליט אם ריינשרייבר פעל נכון, אבל כן יכולה להחליט שזהבי היה צריך "לברוח"?
איך האיגוד מגבה ומשעה שופט?
והכי חשוב- מה המסר שהועבר עם ההרחקה הזו?

זהבי מדבר מתוך כאב של אדם שנעשה לו עוול, ואין ספק שנעשה לו עוול. והמסר שהועבר כשהרחיקו אותו הוא שמותר ומשתלם לאוהדים לתקוף שחקנים, שלביטחון של שחקנים על המגרש אין שום ערך, מסר שגם קיבל סימן קריאה בגיבוי שנתן איגוד השופטים לריינשרייבר.

אני לא שחקן, אבל אם הייתי- לחלוטין הייתי עומד לאות הזדהות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:מי זה זהבי זה לא העניין..

העניין הוא שקו אדום נחצה, ולא משנה כלפי מי. שחקן כדורגל לא יכולי להרגיש מאויים על המגרש!

ועוד להוסיף על חטא על פשע - גם להענש על כך!!

מחר אם אשדוד תוביל 0-1 אני אפרוץ למגרש בדקה 60 ויתקוף את סולארי שינסה להגן על עצמו מולי ואז הוא יורחק. מעולה! השארתי את אשדוד ב10 שחקנים!
שים לב על מה דיברתי.
לא אמרתי שהאדום לא צריך להתבטל ולא אמרתי שהאלימות מוצדקת.
אבל להוציא את זהבי זהב זו שטות ואי הבנה של המצב הספציפי הזה שבינו לבין אוהדי הפועל.
מצופה ממנו ומכל אדם שאמור לתת דוגמא להוריד את הלהבות ולא להרים אותם מחדש לפני כל דרבי.
שמעון גרשון נחשב לאחד הבוגדים הגדולים בהפועל ת"א, יחד עם זאת אף אחד לא חשב לרדת ולהרביץ, כי הוא פשוט ידע להתעלם מהמסביב.
ומשחקן שמרוויח 300,000 בחודש! מצופה שיידע להבליג.
ולא יעשה מסיבת עיתונאים הזויה ויוציא עצמו צדיק לאומי.
לא פלא שאין קונצנזוס אחריו, אפילו בין השחקנים!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

bs war כתב:
בשורה התחתונה הוא שאל שאלות שהתשובות עליהן צריכות מאוד להטריד אותנו כאוהדים ואת כל העוסקים בכדורגל:
למה וועדת שופטים לא מצליחה להחליט אם ריינשרייבר פעל נכון, אבל כן יכולה להחליט שזהבי היה צריך "לברוח"?

זהבי מדבר מתוך כאב של אדם שנעשה לו עוול, ואין ספק שנעשה לו עוול. והמסר שהועבר כשהרחיקו אותו הוא שמותר ומשתלם לאוהדים לתקוף שחקנים, שלביטחון של שחקנים על המגרש אין שום ערך, מסר שגם קיבל סימן קריאה בגיבוי שנתן איגוד השופטים לריינשרייבר.

1. שורה תחתונה - המשחק הופסק. אולי באיחור קטן אבל הופסק. לא הרבה שופטים עברו סיטואציה כזאת ובמיוחד לא שופט צעיר כמו ריינשרייבר. הטעות היחידה שלו - שלא הפסיק את המשחק מיד עם הכניסה והמכות של האוהד עם זהבי. אני מניח שהוא רצה להרגיע את הרוחות ולא ציפה שתתחיל מהומה כזאת על המגרש.
לגבי האדום - יש חוקים, צודקים או לא צודקים, לגבי מכות של שחקן עם שחקן או שחקן עם אוהד. וזה לא משנה מי התחיל. זה לא גן ילדים.
זהבי הוא דמות, הוא מודל לחיקוי והיה צריך לקחת רוורס מהיר ברגע שהאוהד יצר איתו מגע.
הגיב?זכותו. אבל שלא יבכה על האדום.
2.וועדת השופטים החליטה שהאדום היה מוצדק. לגבי חידוש המשחק לאחר המכות - גם המנכ"ל אמר שאולי היה צריך לפעול אחרת, אבל כולם חכמים בדיעבד.
לא שיבצו אותו כי לאחר סערה כל כך גדולה אין סיבה לשבץ שופט. זה לא קשור לצדק או טעה, זו המדיניות של איגוד השופטים לאורך שנים.
3. המסר שהועבר לזהבי - שיפסיק להתגרות באוהדים של הפועל ת"א. הסיפור של זהבי-הפועל ת"א הוא סיפור לא פשוט וזהבי לא תורם להרגעת הרוחות. מקללים אותו?שיגיש תלונה במשטרה.
את המסר לאוהדים שפרצו למגרש ולאוהדים שבעתיד יחשבו לפרוץ למגרש צריך להעביר בית המשפט. אם הפואד הזה לא יקבל מינימום שנת מאסר בפועל, אז הבעיה היא במערכת המשפט.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:

אגב, מה שאתה עושה עכשיו, זה בדיוק אבל בול הפימפומים שמפמפמים במכבי ת"א שהיא מכונת שיווק מטורפת.
שטויות במיץ, האוהד הזה יישב הרבה זמן בפנים ואז נראה את הגבר שיוותר על חייו בשביל לפוצץ משחק.
מעבר לעובדה שגם במשטרה וגם בחברות האבטחה יפיקו לקחים בעניין.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: אגב, מה שאתה עושה עכשיו, זה בדיוק אבל בול הפימפומים שמפמפמים במכבי ת"א שהיא מכונת שיווק מטורפת.
שטויות במיץ, האוהד הזה יישב הרבה זמן בפנים ואז נראה את הגבר שיוותר על חייו בשביל לפוצץ משחק.
מעבר לעובדה שגם במשטרה וגם בחברות האבטחה יפיקו לקחים בעניין.
אם אתה באמת כזה "זקן" כמו שהכיוני שלך טוען שאתה, אז מפתיעה אותי האופטימיות שלך לגבי מערכת החוק במדינת ישראל ..

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב:לא שמעתי שזהבי קרא לי בלוף. זה אתה המצאת.

אני לא חושב שהגיע לו אדום.
ואני חושב שהפיו פיו זה חלק מהמשחק או מהצגה. כמו שרונאלדו עושה לבארסה וכמו אטו עשה לריאל וכמו שראול עשה לאתלתיקו מדריד... זה שהם מרוויחים סכומים גדולים זה לא אומר שיש להם לב של אבן. גם הם בני אדם.

פיו פיו זאת לא תנועה מגונה/אנטישמית... אז חלאס להתייפייף. עוד מעט תגיד שהוא מסיט לרצח.

וכן, אני מצפה ממאמן נבחרת, שרק לפני חודש דיבר על זה שאסור להוציא את זהבי (קפריסין ואנדורה) אפילו כשהוא חלש כי הוא כוכב שמשנה משחק בפעולה אחת, שיתן גב.

אבל גוטמן, כמו שהוא שומר אמונים לשכטר וורמוט.. כנראה שומר אמונים גם לקהל של הפועל ת"א.

גם אם תשאל את שחקני הפועל ת"א שלא לציטוט כולם יגידו לך שלדעתם האדום לא מוצדק.
עוד פעם אתה נדבק לאדום הזה ואני מנסה להסביר לך קזה לא העניין.
העניין הוא שזהבי צריך לדעת להוריד ווליום ולא לעשות דווקא.
וכן משחקן שמרוויח סכומים כאילו אני מצפה שיהיה לב של אבן.
מה לעשות... אם לא היה לו, הוא לא היה מגיע לאן שהגיע והרבה בזכות אגב.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אם אתה באמת כזה "זקן" כמו שהכיוני שלך טוען שאתה, אז מפתיעה אותי האופטימיות שלך לגבי מערכת החוק במדינת ישראל ..
יש אירועים שאי אפשר ללכת אחורה יותר, קו אדום, וזה האירוע.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

CrazyRed7 כתב: 1. שורה תחתונה - המשחק הופסק. אולי באיחור קטן אבל הופסק. לא הרבה שופטים עברו סיטואציה כזאת ובמיוחד לא שופט צעיר כמו ריינשרייבר. הטעות היחידה שלו - שלא הפסיק את המשחק מיד עם הכניסה והמכות של האוהד עם זהבי. אני מניח שהוא רצה להרגיע את הרוחות ולא ציפה שתתחיל מהומה כזאת על המגרש.
לגבי האדום - יש חוקים, צודקים או לא צודקים, לגבי מכות של שחקן עם שחקן או שחקן עם אוהד. וזה לא משנה מי התחיל. זה לא גן ילדים.
זהבי הוא דמות, הוא מודל לחיקוי והיה צריך לקחת רוורס מהיר ברגע שהאוהד יצר איתו מגע.
הגיב?זכותו. אבל שלא יבכה על האדום.
2.וועדת השופטים החליטה שהאדום היה מוצדק. לגבי חידוש המשחק לאחר המכות - גם המנכ"ל אמר שאולי היה צריך לפעול אחרת, אבל כולם חכמים בדיעבד.
לא שיבצו אותו כי לאחר סערה כל כך גדולה אין סיבה לשבץ שופט. זה לא קשור לצדק או טעה, זו המדיניות של איגוד השופטים לאורך שנים.
3. המסר שהועבר לזהבי - שיפסיק להתגרות באוהדים של הפועל ת"א. הסיפור של זהבי-הפועל ת"א הוא סיפור לא פשוט וזהבי לא תורם להרגעת הרוחות. מקללים אותו?שיגיש תלונה במשטרה.
את המסר לאוהדים שפרצו למגרש ולאוהדים שבעתיד יחשבו לפרוץ למגרש צריך להעביר בית המשפט. אם הפואד הזה לא יקבל מינימום שנת מאסר בפועל, אז הבעיה היא במערכת המשפט.
1. עברו הרבה מים בנהר, ככה שלא הייתי פוטר אותו בכזו קלות. מה גם שהוא בעצמו בשליפת האדום גרם לכל המהומה להתרחש.
זהבי לא רב ולא התקוטט עם אוהד. הוא פעל להגנה עצמית. את זה גם קבעה שופטת בבית משפט אזרחי.
2. ועדת השופטים לא שווה את הנייר שהיא רושמת עליו.
3. ללכת למשטרה? ומה הם היו עושים?
שנינו יודעים שזה לא שווה את הטרחה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא מסכים איתך.
לא חושב שזהבי צריך להוריד ווליום.

בכל מקרה השיחה הזאת מתחילה להיות לא נעימה.

שתיהיה שבת שלום ושננצח מחר את אשדוד.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: יש אירועים שאי אפשר ללכת אחורה יותר, קו אדום, וזה האירוע.
חח ועוד תגובה אופטימית יתר על המידה.

מה שלדעתי יקרה זה שיתנו לו עונש בומבסטי רק כדי שהכותרות בעיתונים יזעקו למחרת שהנה נעשה צדק, וכולם יגידו "או סוף סוף " אבל בפועל יהיה ערעור, חלק מהעונש ירד, וחלק מהעונש שכן ירצה ינוכה על 'התנהגות טובה' ואת סוף 15/16 תחילת 16/17 הוא כבר יראה בבלומפילד.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

לשם ההבהרה אני ממש לא מצדיק תקיפת שחקן ע"י אוהד... רק אומר שהוא לא הראשון ולא האחרון שעובר קללות/גידופים/נאצות וכו' , את זה עוברים הרבה מהשחקנים המובילים אבל הוא חייב להיות חכם יותר, ובהתנהגות שלו הוא יוצא בדיוק ההיפך.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

yossi כתב: 1. עברו הרבה מים בנהר, ככה שלא הייתי פוטר אותו בכזו קלות. מה גם שהוא בעצמו בשליפת האדום גרם לכל המהומה להתרחש.
זהבי לא רב ולא התקוטט עם אוהד. הוא פעל להגנה עצמית. את זה גם קבעה שופטת בבית משפט אזרחי.
2. ועדת השופטים לא שווה את הנייר שהיא רושמת עליו.
3. ללכת למשטרה? ומה הם היו עושים?
שנינו יודעים שזה לא שווה את הטרחה.
1. זה בדיוק העניין. שופט בבית הדין/בית משפט צריך לקבוע האם זהבי פעל להגנה עצמית. שופט המשחק פעל לפי חוקי המשחק והרחיק את השחקן. כל השאר נקבע בבית הדין.
לא לי, לא לך ולא לשופט המשחק אין סמכות ואין שיקול דעת בנושא. רק לשופט בבית הדין.
2. שווה או לא שווה, רק ציינתי שהם קבעו שהשופט צדק בהרחקה :)
3. זה לא משנה מה היו עושים. אם מקללים את אשתו ואת בנו ומאיימים עליו הוא צריך להגיש תלונה.

האדום זה לא העניין כאן בכלל. אני לא מבין למה נתקעים על הכרטיס האדום כאילו הוא הורחק לעונה שלמה. כולה משחק אחד, ינוח ויחזור.
מה שיותר חשוב זה שזהבי מצד אחד יפסיק לחמם אוהדים ומצד שני שבתי המשפט והמשטרה יתחילו לטפל באנשים שבאים והורסים את חווית הספורט.

סמל אישי של משתמש
The red one

\ללא...קרייזירד7..האדום כאן זה כל העניין!!

נתחיל זמה שלולא האדום המשחק הזה היה ממשיך כרגיל. מי שהיה במגרש ראה שזהבי כבר "עבר הלאה" והתכונן להרים את כדור הקרן שנפסק לזכות מכבי, ואז השופט קרא לו והרחיק אותו ..

ונמשיך מזה שאין שום מצב בעולם שאדם שמותקף ומתגונן יקבל עונש! ועוד כזה במשחק כדורגל, להשאיר את הקבוצה שלך שעה שלמה מול היריבה הכי שנואה ובנוסף לשבת בצד במשחק ליגה לאחר מכן. על מה? על זה שהוא התגונן?

הרי זהבי כבר קיבל צהוב על ה'פיו פיו' הראשון, הוא לא היה עושה את זה שוב, הוא לא היה מתגרה בהם שוב.

זו דעתי לפחות וזה מה שאני אומר לכל מי שאני מדבר איתו על המשחק, "האדום זה לא העניין כאן" זו הנחה מוטעית. האדום זה מה שפוצץ את המשחק וגרם לכל הבלאגן!

נעול