מכבי יכולים לרצות הרבה דברים. אם אלונה תשווה את ההצעה שלהם לולנסיין אז הם לא רשאים לנהל איתו מו״מ בכלל בגלל הסעיף שהוא חתם עליודר אדום בנשמה כתב:על פי ספורט 1 מכבי תל אביב ויורדי המעצבן מוכנים לשלם יותר לואלנסיין ולמליקסון, והיום צפויה פגישה מכרעת בין מליקסון לאלונה, אני אומר לכם אם מליקסון מגיע למכבי אני מקלל אותו כל משחק מולם... לא שאני מאמין שזה יקרה אבל אי אפשר לדעת עם המעצבנים והכסף של מיץ המעצבן...
רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
Re: מליקסון..
אני בטוח שכל אוהדי הקבוצה יהיו עם אצבע על הדופק
בוא נמתין בסבלנות
לא מאמין שמאור יאכזב את האוהדים
בוא נמתין בסבלנות
לא מאמין שמאור יאכזב את האוהדים
הכל יכול להיות, שלא תתאכזב זה הכדורגל וכל אחד דואג לאינטרסים שלו, במיוחד הסוכן שלו.דר אדום בנשמה כתב:על פי ספורט 1 מכבי תל אביב ויורדי המעצבן מוכנים לשלם יותר לואלנסיין ולמליקסון, והיום צפויה פגישה מכרעת בין מליקסון לאלונה, אני אומר לכם אם מליקסון מגיע למכבי אני מקלל אותו כל משחק מולם... לא שאני מאמין שזה יקרה אבל אי אפשר לדעת עם המעצבנים והכסף של מיץ המעצבן...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה שאותי מעצבן שמכבי תל אביב פונים לסוזה ואומרים לו שזה לא לגיטימי מצידו לדבר עם זהבי אבל בכל הקשור לבוזגלו או לשחקנים אחרים אין להם בעיה...
הם פשוט חושבים שמגיע להם הכל מהכל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה מה אתה משווה בכלל, בוזגלו זה שחקן מעולה מהקבוצה היריבה שלהם. אמרו לסוזה לא לירוק לבאר ממנה הוא שותה למה בזכות מכבי הוא הגיע לבאזל, אז לפחות שלא יקח את זהבי.דר אדום בנשמה כתב:מה שאותי מעצבן שמכבי תל אביב פונים לסוזה ואומרים לו שזה לא לגיטימי מצידו לדבר עם זהבי אבל בכל הקשור לבוזגלו או לשחקנים אחרים אין להם בעיה...
הנזיפה של ג׳ורדי לא הייתה על העובדה שזהבי תחת חוזה כי מכבי לא היוותה פקטור במו״מ (סעיף שחרור). הנזיפה הייתה על העובדה שסוזה יודע שברגע שהוא לוקח את זהבי מכבי מתפרקת. ג׳ורדי אמר לו פשוט ״קידמתי אותך אל תהרוס לי״דר אדום בנשמה כתב:מה שאותי מעצבן שמכבי תל אביב פונים לסוזה ואומרים לו שזה לא לגיטימי מצידו לדבר עם זהבי אבל בכל הקשור לבוזגלו או לשחקנים אחרים אין להם בעיה...
- דר אדום בנשמה
הלוואי שזהבי יעזוב אותם ומליקסון יגיע אלינו ובוזגלו ישאר והם יתפרקו ויהפכו לקבוצת מקום שני ואנחנו נזכה באליפות, הלוואי שזה יקרה.dor69 כתב: הנזיפה של ג׳ורדי לא הייתה על העובדה שזהבי תחת חוזה כי מכבי לא היוותה פקטור במו״מ (סעיף שחרור). הנזיפה הייתה על העובדה שסוזה יודע שברגע שהוא לוקח את זהבי מכבי מתפרקת. ג׳ורדי אמר לו פשוט ״קידמתי אותך אל תהרוס לי״
קודם כל שמליקסון יגיע לפה ביחד עם מויאל אחרי זה נתפלל שזהבי יילךדר אדום בנשמה כתב:הלוואי שזהבי יעזוב אותם ומליקסון יגיע אלינו ובוזגלו ישאר והם יתפרקו ויהפכו לקבוצת מקום שני ואנחנו נזכה באליפות, הלוואי שזה יקרה.
הדיון המשפטי של ולנסיין מתעכב לפי כתבה מהיום..
כנראה אם זה תלוי בולנסיין אז זה ייקח לפחות כמה שבועות, גם אצלנו כשקבוצה הולכת לפירוק לוקח קצץ זמן עד שהשחקנים נמכרים וגם שם זה כמו מכירה פומבית..
כנראה אם זה תלוי בולנסיין אז זה ייקח לפחות כמה שבועות, גם אצלנו כשקבוצה הולכת לפירוק לוקח קצץ זמן עד שהשחקנים נמכרים וגם שם זה כמו מכירה פומבית..
- המשוגע האדום
כן אבל בכל מקרה הקבוצה תשחק בליגה השניה(מינימום) ומאור כבר עוזב אותם סופית אפשר להגיד...שמילמיל כתב:הדיון המשפטי של ולנסיין מתעכב לפי כתבה מהיום..
עדיין אתם צריכים להבין שואלנסיין לא מעניין אותה מכבי תל אביב הפועל באר שבע או אנדרלכט.. הם עדיין ימכרו אותו למרבה במחיר . לא מעניין אותם יותר מדיי שהקהל של באר שבע כל כך רוצים אותו..
- דר אדום בנשמה
אבל על פי החוזה עם מליקסון באר שבע יכולה להשוות כל הצעה שתהיה לו ככה שזה לא ישנה יותר מדיי אלא אם מכבי יציעו סכום אסטרונומי...
ולנסיין חייבת למכור את מליקסון ושחקנים נוספים בהקדם אחרת יש סיכוי שהם ישוחררו גם בחינם !
מליקסון נחת לפני שעה בארץ .. יאללה נקווה לבשורות טובות 

נקווה שישאר כבר בשדה תעופה, בכול זאת יש לו טיסה ב-5 בבוקר
**אמן** **אמן** **אמן**