רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: מליקסון..

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:על פי ספורט 1 מכבי תל אביב ויורדי המעצבן מוכנים לשלם יותר לואלנסיין ולמליקסון, והיום צפויה פגישה מכרעת בין מליקסון לאלונה, אני אומר לכם אם מליקסון מגיע למכבי אני מקלל אותו כל משחק מולם... לא שאני מאמין שזה יקרה אבל אי אפשר לדעת עם המעצבנים והכסף של מיץ המעצבן...
מכבי יכולים לרצות הרבה דברים. אם אלונה תשווה את ההצעה שלהם לולנסיין אז הם לא רשאים לנהל איתו מו״מ בכלל בגלל הסעיף שהוא חתם עליו

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

אני בטוח שכל אוהדי הקבוצה יהיו עם אצבע על הדופק
בוא נמתין בסבלנות
לא מאמין שמאור יאכזב את האוהדים

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:על פי ספורט 1 מכבי תל אביב ויורדי המעצבן מוכנים לשלם יותר לואלנסיין ולמליקסון, והיום צפויה פגישה מכרעת בין מליקסון לאלונה, אני אומר לכם אם מליקסון מגיע למכבי אני מקלל אותו כל משחק מולם... לא שאני מאמין שזה יקרה אבל אי אפשר לדעת עם המעצבנים והכסף של מיץ המעצבן...
הכל יכול להיות, שלא תתאכזב זה הכדורגל וכל אחד דואג לאינטרסים שלו, במיוחד הסוכן שלו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מה שאותי מעצבן שמכבי תל אביב פונים לסוזה ואומרים לו שזה לא לגיטימי מצידו לדבר עם זהבי אבל בכל הקשור לבוזגלו או לשחקנים אחרים אין להם בעיה...
הם פשוט חושבים שמגיע להם הכל מהכל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:מה שאותי מעצבן שמכבי תל אביב פונים לסוזה ואומרים לו שזה לא לגיטימי מצידו לדבר עם זהבי אבל בכל הקשור לבוזגלו או לשחקנים אחרים אין להם בעיה...
מה מה אתה משווה בכלל, בוזגלו זה שחקן מעולה מהקבוצה היריבה שלהם. אמרו לסוזה לא לירוק לבאר ממנה הוא שותה למה בזכות מכבי הוא הגיע לבאזל, אז לפחות שלא יקח את זהבי.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:מה שאותי מעצבן שמכבי תל אביב פונים לסוזה ואומרים לו שזה לא לגיטימי מצידו לדבר עם זהבי אבל בכל הקשור לבוזגלו או לשחקנים אחרים אין להם בעיה...
הנזיפה של ג׳ורדי לא הייתה על העובדה שזהבי תחת חוזה כי מכבי לא היוותה פקטור במו״מ (סעיף שחרור). הנזיפה הייתה על העובדה שסוזה יודע שברגע שהוא לוקח את זהבי מכבי מתפרקת. ג׳ורדי אמר לו פשוט ״קידמתי אותך אל תהרוס לי״

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dor69 כתב: הנזיפה של ג׳ורדי לא הייתה על העובדה שזהבי תחת חוזה כי מכבי לא היוותה פקטור במו״מ (סעיף שחרור). הנזיפה הייתה על העובדה שסוזה יודע שברגע שהוא לוקח את זהבי מכבי מתפרקת. ג׳ורדי אמר לו פשוט ״קידמתי אותך אל תהרוס לי״
הלוואי שזהבי יעזוב אותם ומליקסון יגיע אלינו ובוזגלו ישאר והם יתפרקו ויהפכו לקבוצת מקום שני ואנחנו נזכה באליפות, הלוואי שזה יקרה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:הלוואי שזהבי יעזוב אותם ומליקסון יגיע אלינו ובוזגלו ישאר והם יתפרקו ויהפכו לקבוצת מקום שני ואנחנו נזכה באליפות, הלוואי שזה יקרה.
קודם כל שמליקסון יגיע לפה ביחד עם מויאל אחרי זה נתפלל שזהבי יילך

סמל אישי של משתמש
yossi34

שליחה על ידי yossi34 »

הדיון המשפטי של ולנסיין מתעכב לפי כתבה מהיום..

כנראה אם זה תלוי בולנסיין אז זה ייקח לפחות כמה שבועות, גם אצלנו כשקבוצה הולכת לפירוק לוקח קצץ זמן עד שהשחקנים נמכרים וגם שם זה כמו מכירה פומבית..

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

שמילמיל כתב:הדיון המשפטי של ולנסיין מתעכב לפי כתבה מהיום..

כנראה אם זה תלוי בולנסיין אז זה ייקח לפחות כמה שבועות, גם אצלנו כשקבוצה הולכת לפירוק לוקח קצץ זמן עד שהשחקנים נמכרים וגם שם זה כמו מכירה פומבית..
כן אבל בכל מקרה הקבוצה תשחק בליגה השניה(מינימום) ומאור כבר עוזב אותם סופית אפשר להגיד...

סמל אישי של משתמש
yossi34

שליחה על ידי yossi34 »

עדיין אתם צריכים להבין שואלנסיין לא מעניין אותה מכבי תל אביב הפועל באר שבע או אנדרלכט.. הם עדיין ימכרו אותו למרבה במחיר . לא מעניין אותם יותר מדיי שהקהל של באר שבע כל כך רוצים אותו..

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אבל על פי החוזה עם מליקסון באר שבע יכולה להשוות כל הצעה שתהיה לו ככה שזה לא ישנה יותר מדיי אלא אם מכבי יציעו סכום אסטרונומי...

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

ולנסיין חייבת למכור את מליקסון ושחקנים נוספים בהקדם אחרת יש סיכוי שהם ישוחררו גם בחינם !

סמל אישי של משתמש
דולב פרץ

שליחה על ידי דולב פרץ »

מליקסון נחת לפני שעה בארץ .. יאללה נקווה לבשורות טובות :)

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

נקווה שישאר כבר בשדה תעופה, בכול זאת יש לו טיסה ב-5 בבוקר :) **אמן** **אמן** **אמן**

שלח תגובה